Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar nasılsınızzzz ben evime döndün köyden ama grip oldummm çok fena eşiminde kontroleri başlıyor

kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum

kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum

çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah yağmur ve yaprak uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah

cadı hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşş kızlar mrbb nasılsınızzz inşş kayifler iyidir ben bu gün gelemedim hiç çünki geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm

cadıcım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah kızlarını öp bizim için

geçmiş olsun canım dikkat et kendine önemli bişeyinin olmamasına sevindim ayrıca

kızlar leyla neredeeeeeeee:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ayyy tatlım cok güzel... gözünaydın olsun.. Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah....

cadıcım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah kızlarını öp bizim için

naber hatun? nasil gidiyo :)

canım Allah analı babalı büyütsün..gözlerin aydın olsun cadıcım..sağlıkla büyüt inşallah tatlım..
geçmiş olsun yetercim...Allah acil şifalar versin tatlım...
kızlar leyla neredeeeeeeee:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım bayramdan sonra annem rahatsızlandı..onunla ilgilendim...3 gün izinliydim bayramdan sonra..sorduğun için ilgine teşekker ederim yetercim...

annene geçmişolsun canımmmmmm

geçmiş olsun leylacım annen şimdi nasıl

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese günaydınlar.
prenses kızlarına sağlıklı mutlu uzun bi ömür diliyorum.ne güzel 2 kızın oldu.bende inşallah 2 kız annesi olucam inş:)
leylacım annene çok geçmiş olsun.önemli bişe değildir umarım.
saracım annenler gittimi ohhh bol bol hasret giderin bakalım.
bu arada gecen cuma hastaneden mecburen çıkardılar beni.çünkü yapacak bişe kalmadı.beyaz kan hücrelerim halan diplerde.
bi ilaç bekliyoruz oda raporlu biraz beklememiz gerekiyo.evde çok dikkat et maske tak kimseyle görşme.sakın ama sakın enfeksiyon kapma dediler.ateşim çıkarsa işler karışırmış.çnkü vücudumda mikroplara karşı savaşan hiç bitane askerim yok
ama ben kendimi çok iyi hissediyorum mide problemim gitti.meğerse bağışıklığım düşük diye yemek borum midem enfeksiyon kapmış.çok köt gnlerdi hatırlamak bile istemiyorum çektiğim ağrıyı acıyı yanmayı.kilo verdim.nerdeyse 5 aylık hamişim ama daha anca hamileliğimin başındaki kilomdayım 43.5 anca.bundan sonra bol bol yiyorum inşallah kısa sürede toparlarım.rabbime şükür karnımdaki mucizem gayet iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…