kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum
kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum
cadı hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşşkızlar mrbb nasılsınızzz inşş kayifler iyidir ben bu gün gelemedim hiç çünki geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm
geçmiş olsun canım dikkat et kendine önemli bişeyinin olmamasına sevindim ayrıca
cadıcım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah kızlarını öp bizim için
canım Allah analı babalı büyütsün..gözlerin aydın olsun cadıcım..sağlıkla büyüt inşallah tatlım..kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum
geçmiş olsun yetercim...Allah acil şifalar versin tatlım...cadı hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşşkızlar mrbb nasılsınızzz inşş kayifler iyidir ben bu gün gelemedim hiç çünki geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm
canım bayramdan sonra annem rahatsızlandı..onunla ilgilendim...3 gün izinliydim bayramdan sonra..sorduğun için ilgine teşekker ederim yetercim...kızlar leyla neredeeeeeeee:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
[ı]
canım allah analı babalı büyütsün..gözlerin aydın olsun cadıcım..sağlıkla büyüt inşallah tatlım..
Geçmiş olsun yetercim...allah acil şifalar versin tatlım...
Canım bayramdan sonra annem rahatsızlandı..onunla ilgilendim...3 gün izinliydim bayramdan sonra..sorduğun için ilgine teşekker ederim yetercim...[/ı]
saol canım..Allah razı olsun...umarım sende iyileşmişsindir..senin durumun nasıl oldu yetercim...?annene geçmişolsun canımmmmmm
canım Allah analı babalı büyütsün..gözlerin aydın olsun cadıcım..sağlıkla büyüt inşallah tatlım..
geçmiş olsun yetercim...Allah acil şifalar versin tatlım...
canım bayramdan sonra annem rahatsızlandı..onunla ilgilendim...3 gün izinliydim bayramdan sonra..sorduğun için ilgine teşekker ederim yetercim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?