Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Yok teyzesi içiremem inan benim kız da keçi inadı var,geçen arkadaşım da onu yedirmeye çalıştı güzel yedi, istemedikten sonra Rana ya bir şey veremiyo insan diyodu inatçılığını kastederek...
Canım hayırlısı inşallah Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler inşallah...

kıyamam canım ya benim yerime öp ranayı hatrescim

iyi dileklerin için amin diyorum

ben çıkıyorum canım iyi geceler sana

leylaaaaa tam çıkıyodum seni gördüm hoşgeldin canım
ama ben çıkmalıyım sabah erken uyanacam doktora gidecem yaptırmam gereken bazı testler var tüp bebek için
bana şans dile :34::34::34::34::34:

kıyamam canım ya benim yerime öp ranayı hatrescim

iyi dileklerin için amin diyorum

ben çıkıyorum canım iyi geceler sana
Sana da hayırlı geceler canım Rabbim emeklerinizin karşılığını meyvesini versin inşallah:3:Sen öyleyse Bursa' dasın yani:44:

günaydınlarrrrr canlarımmmmm nasılsınızzz

sarammmmmmm dün kısır istemişsin yapmamMı ben sana kısırrrr buyurrrrrrrrrrrrr bebeğimmmmm

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $rg.webp
    $rg.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $w.webp
    $w.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
leylaaaaa tam çıkıyodum seni gördüm hoşgeldin canım
ama ben çıkmalıyım sabah erken uyanacam doktora gidecem yaptırmam gereken bazı testler var tüp bebek için
bana şans dile :34::34::34::34::34:
canım telden bağlanmıştım gece..şöyle bir baktım...hatresle senin nik açıktı..sohbet ediyordunuz...telden yazmak zor oluyor yazamadım gece..sabah nasılsa yazarım diye...bütün şanslar senin olsun yavrun hemen göbeğine konsun inşallah saram..tüm dualarım seninle bacım..Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün yar ve yardımcın olsun canım benim...gelince hemen yaz merak eder leyloşun ona göre..öptüm çok...:nazar::38::38:
Leyloşşşşşşşşş:3::3::3:
canım ya gece tam yazacaktım buse uyandı başladı ağlamaya..teldende yazamıyorum hem zor oluyor iki saat tuş arıyorum...tam girdim sizde çıkmaz üzereydiniz sanırım..sara hoşçakal yazmıştı bile...busede uyanınca sabah yazarım diye çıktım...umarım iyisindir sende ranişte...:nazar::38::38:

bilmiyorum ki canım ya bazen böyle oluyor
ateşide yok,
öptüm canım hoşçakal
dün bunu yazdım eve geldiğimde oğlum yin ağlamaya başladı
gce ateşini ölçtüm 38 banyo yaptırdım calpol verdim
gün boyu uyumayan oğlum uyudu
neyseki bugün iyi gibi

sen bana göre daha avantajlısın..sadece görmek istediğinde görüyorsun...insan 24 saat yanyana olunca yüzgöz oluyor haliyle..insanın günü gününü tutmuyor..bazı avantajları olsada dezavantajıda var prensesim..herşeyi yazsam bağdata varır valla...keşke bende ev hanımı olsaydım da yavruma kendim baksaydım....o zaman çalışmıyorum diye şikayet ederdim benim çenem durmazdı :nazar::9::9::9::9::9::9:

evet tatlım çok haklısın devamlı yanyana olmak bazen yoruyor
sen çalışmaya alışmışsın bencede devamlı evde yapamazsın

saracım inş herşey güzel olacak
bu sefer bebişin gelecek Allahın izniyle

neyseki bugün iyi gibi

Geçmiş olsun canım...çocuk çok huzursuzsa bilki ateşi ya vardır yada yükselecektir...insan yaşayarak anlıyor herşeyi...ayrıca calpol sadece ateş düşürür...ben sana dolveni öneririm canım...hem ateş düşürür hem ağrı kesici...ben dolven kullanıyorum çok memnunum..çocuğun ağrısı varsa dolven çok iyi gelir demişti doktorumuz..calpol hiç kullanmaz oldum...sanada geçmiş olsun canım...mushabı öpüyorum...:nazar::38:

saraaaaaaaaaaaaaaaaaa gelince yaz tatlım..merak ediyorum seni...:nazar::38::38: inşallah sonuçların güzel çıkmıştır....:nazar::38::48::48:

Sana da hayırlı geceler canım Rabbim emeklerinizin karşılığını meyvesini versin inşallah:3:Sen öyleyse Bursa' dasın yani:44:

amin canım sağol
bursada değilim testleri burada yapıyorum ama yakında gelecem bursaya

günaydınlarrrrr canlarımmmmm nasılsınızzz

sarammmmmmm dün kısır istemişsin yapmamMı ben sana kısırrrr buyurrrrrrrrrrrrr bebeğimmmmm

sağol canım ellerine sağlık çok güzel olmuş:38::38::38::38::38:

neyseki bugün iyi gibi

sağol canım inşallah güzel olacak herşey

saraaaaaaaaaaaaaaaaaa gelince yaz tatlım..merak ediyorum seni...:nazar::38::38: inşallah sonuçların güzel çıkmıştır....:nazar::38::48::48:

canım merak etmişsin sağol eve yeni geldim yazacam şimdi

kızlar çok yorgunum yeni geldim eve bütün gün koşturdum hastanede trabzona gittik sabah ktü ye
önce kadın doğuma gittim ordan hematolojiye gönderdiler hematoloji daha ayrıntılı testler yapar diye
kadın doğumda o kadar saat boşuna beklemişim yani bide gidip hematolojiden sıra al bekle bekle
sonra doktorun istediği tahlil biyokimya ve hemogram rutin tahliller yani
onların sonucu öğleden sonra çıktı aldık neyseki normal çıktı değerler
sonra kan pıhtılaşması ve genetik testleri istediler onlar içinde kan verdim bugün delik deşik oldum kan vermekten
sonuçlar bir iki haftaya kadar çıkar arayın bizi dediler geldik inşallah bişey çıkmaz bu arada üniv.hastanesinde
bu testler için ayrıca ücret ödemiyosunuz kızlar bilginize

Geçmiş olsun canım...çocuk çok huzursuzsa bilki ateşi ya vardır yada yükselecektir...insan yaşayarak anlıyor herşeyi...ayrıca calpol sadece ateş düşürür...ben sana dolveni öneririm canım...hem ateş düşürür hem ağrı kesici...ben dolven kullanıyorum çok memnunum..çocuğun ağrısı varsa dolven çok iyi gelir demişti doktorumuz..calpol hiç kullanmaz oldum...sanada geçmiş olsun canım...mushabı öpüyorum...:nazar::38:

sağol tatlım
gerçektenn öyle nede olsa tecrübelisin
artık faydalanırız
ya benim oğlum başka ilaç içmiyor
pedifen de var ama onu içince kusuyor
ama dolveni bir deniyim belki sever

saracım ışığın yanıyor ama kendin yoksun oyun oynuyorsun
canım nasılsın görüşmeyeli:38:

kızlar çok yorgunum yeni geldim eve bütün gün koşturdum hastanede trabzona gittik sabah ktü ye
önce kadın doğuma gittim ordan hematolojiye gönderdiler hematoloji daha ayrıntılı testler yapar diye
kadın doğumda o kadar saat boşuna beklemişim yani bide gidip hematolojiden sıra al bekle bekle
sonra doktorun istediği tahlil biyokimya ve hemogram rutin tahliller yani
onların sonucu öğleden sonra çıktı aldık neyseki normal çıktı değerler
sonra kan pıhtılaşması ve genetik testleri istediler onlar içinde kan verdim bugün delik deşik oldum kan vermekten
sonuçlar bir iki haftaya kadar çıkar arayın bizi dediler geldik inşallah bişey çıkmaz bu arada üniv.hastanesinde
bu testler için ayrıca ücret ödemiyosunuz kızlar bilginize
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..inşallah başarılı olacaksın ve yavrunu kucaklayacaksın saracım..tüm kalbimle diliyorum bunu canım...Allah emeklerini zayi etmesin tatlım...:nazar::38::38:

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..inşallah başarılı olacaksın ve yavrunu kucaklayacaksın saracım..tüm kalbimle diliyorum bunu canım...Allah emeklerini zayi etmesin tatlım...:nazar::38::38:

amin canım sağol Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın içindede bizimkileri

bu işlerle uğraşmak çok zor ama dün hep şöyle düşündüm herşey bebeğimiz için onun bi gülümsemesi bana herşeyi unutturur dimi :31::31::31::31::31::31::31:

amin canım sağol Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın içindede bizimkileri

bu işlerle uğraşmak çok zor ama dün hep şöyle düşündüm herşey bebeğimiz için onun bi gülümsemesi bana herşeyi unutturur dimi :31::31::31::31::31::31::31:
tabiki saracım..herşey onlar için...inşallah kucağına aldığında dünyanın en mutlu insanı olduğunu düşüneceksin...Rabbim inşallah sanada bu güzel duyguyu yaşatsın canım...:nazar::38:

cumartesi buseyi özele doktoruna götürcez...su çiçeği aşısı yaptırmak istiyorum...doktora danışıp cumartesi yaptırmayı planlıyoruz...bakalım inşallah herşey yolunda gider..akşam yine evde durumlar karışıktı..sinirlerim çok bozuk bu aralar ya...insanlar beni delirtiyor...:nazar::38:

tabiki saracım..herşey onlar için...inşallah kucağına aldığında dünyanın en mutlu insanı olduğunu düşüneceksin...Rabbim inşallah sanada bu güzel duyguyu yaşatsın canım...:nazar::38:

cumartesi buseyi özele doktoruna götürcez...su çiçeği aşısı yaptırmak istiyorum...doktora danışıp cumartesi yaptırmayı planlıyoruz...bakalım inşallah herşey yolunda gider..akşam yine evde durumlar karışıktı..sinirlerim çok bozuk bu aralar ya...insanlar beni delirtiyor...:nazar::38:

su çiçeği aşısını yaptırın canım mutlaka çok önemli özelde yaptırmanız daha iyi olur cumartesi olmasıda iyi sonrasında ilgilenirsin çünkü ateşi falan çıkabilir aşıdan dolayı

bence senin sinirlerin laçka olmuş keşke mümkün olsada eşinle başbaşa bi kaç günlük tatil yapsanız eminim iyi gelecektir

Son düzenleme:
Back
X