Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saraaaaaaaaaaaaaaa nikin açık ama yine yoksun ortalarda tatlişim...bende kelleyi yıkadım buseyi anneme bıraktım fön çekecem saçlarıma...size bir bakam dedim...:nazar::38:

bıcı bıcımı yaptın oooh sefan olsun canım :8::8::8::8::8::8:

kardeleni çok merak ediyorum..gelsede iki satır yazı yazsa...kardelenim gel gel....:nazar::31:umarım iyidir ya...:nazar::38:

kardelenin canı sıkkın ama düzelir inşallah Allah yardımcısı olsun

kızlar mrhb çok fenaım yaa sırtımda bir ağrı vardı dün dr gittim kas ağrısı dedi ilaç verdi ama geçmediiiii bu sabahtan bu yanada baş ağrım tutu başımı kaldıramıyorumm (normalde gün içinde yatan uyuyan bir değilim )gözüm açılmıyor üstüne birde adet oldumm ne oldu bana böyle anlamadımm

selam kızlar
sizi de meraklandırdım ama kusuruma bakmayın nolur
her geçen gün biraz daha iyi oluyorum,zaman herşeyin ilacı
sizler naptınız,geçmişe hiç bakamdım,son durumları bilmiyorum,sadece sara tüp tedavisindeymişsin,hayırlı olsun,başarılı olsun inşallah,bi sürprizde senden olsun
görüşürüz
şu bi kaç gün misafirim var,sonra daha detaylı girmeye çalışırım

kızlar mrhb çok fenaım yaa sırtımda bir ağrı vardı dün dr gittim kas ağrısı dedi ilaç verdi ama geçmediiiii bu sabahtan bu yanada baş ağrım tutu başımı kaldıramıyorumm (normalde gün içinde yatan uyuyan bir değilim )gözüm açılmıyor üstüne birde adet oldumm ne oldu bana böyle anlamadımm

geçmiş olsun yetercim çok yoruluyosun ondan oluyo hepsi dikkat et kendine canım :38:

selam kızlar
sizi de meraklandırdım ama kusuruma bakmayın nolur
her geçen gün biraz daha iyi oluyorum,zaman herşeyin ilacı
sizler naptınız,geçmişe hiç bakamdım,son durumları bilmiyorum,sadece sara tüp tedavisindeymişsin,hayırlı olsun,başarılı olsun inşallah,bi sürprizde senden olsun
görüşürüz
şu bi kaç gün misafirim var,sonra daha detaylı girmeye çalışırım

daha iyi olmana sevindim tüp tedavisine başlamadım henüz canım ama gerekli olan bi kaç testi yaptırdım sonuçlarını bekliyorum ondan sonra ne yapacağımıza karar verecez ama iyi dileklerin için teşekkür ederim:38:

leylaaaa nasılsın canım buse nasıl aşısını yaptırdınızmı :26::26::26::26::26::26:

kızlar ben çok yorgunum bütün gün evi temizledim fanusumu temizledim balıklarım çok şekeyley
çamaşırdı bulaşıktı derken bu saat oldu az biraz daha işim var onları halledecem ama size bakayım didim ama kimse yok :34::34::34::34::34::34::34::34:

kızlar ben çok yorgunum bütün gün evi temizledim fanusumu temizledim balıklarım çok şekeyley
çamaşırdı bulaşıktı derken bu saat oldu az biraz daha işim var onları halledecem ama size bakayım didim ama kimse yok :34::34::34::34::34::34::34::34:

ben burdayım tatlım:3::3::3:

oooo bayağı iş yapmışsın
ben şöyle evi gönlümce tek seferde temizlemeyi çok özlemişim yahu
sen söyleyince özendim

ben burdayım tatlım:3::3::3:

oooo bayağı iş yapmışsın
ben şöyle evi gönlümce tek seferde temizlemeyi çok özlemişim yahu
sen söyleyince özendim

olsun canım senin şimdi daha biyik bi işin var onu büyüt sonra ev işlerine hızlı bi dönüş yaparsın nasılsa yapmakla bitmiyo ev işi :34::34::34::34::34:
musab nasıl canım uykusu biraz düzene girdimi :26::26::26::26::26:

günaydın uykucu güzeller bu saat oldu topikte kimse yok :20::20::20::20::20::20::20:
Ne uykusu tızımmmmmm sabah beri yoğunluktan boğuldum..yeni çay içiyorum heeeeeeee...öldüm valla burda...:nazar::31::31::31:
leylaaaa nasılsın canım buse nasıl aşısını yaptırdınızmı :26::26::26::26::26::26:
hayır canım bu hafta sonuna erteledik randevuyu...inşallah bu hafta sonuda bir iş çıkmaz...özel nedenlerden dolayı gidemedik...:nazar::1::1:

olsun canım senin şimdi daha biyik bi işin var onu büyüt sonra ev işlerine hızlı bi dönüş yaparsın nasılsa yapmakla bitmiyo ev işi :34::34::34::34::34:
musab nasıl canım uykusu biraz düzene girdimi :26::26::26::26::26:
haklısın canım .........
çok şükür sünnetten sonra oğlum geceleri uyumaya başladı
2 saatte bir uyanıyor emiyor biraz sallıyorum uyuyor
ben uykuya hemen dalamıyorum yoksa çok güzel uykumu alırım
günaydın uykucu güzeller bu saat oldu topikte kimse yok :20::20::20::20::20::20::20:

biz oğlumla en geç 7 de uyanıyoruz
ancak oğlumun işlerini halettim şimdi uyudu
hadi gel iki lafın belini kıralım

haa leyloş dr a dolven vereyim mi dedim
dolven ve pedifen i 6 aydan sonra verdiklerini söyledi
şimdilik biz calpolla idare edicez

ben yemeğe gidiyorum öğle arası oldu prensesim...çok öpüyorum senide mushabımızıda...bugünlerde niyeyse moralim çok bozuk ya...çalışmaktan daral geldi...izne ihtiyacım var ama çıkamıyorum işte...yoğunluk var...:nazar::31::31:

ben yemeğe gidiyorum öğle arası oldu prensesim...çok öpüyorum senide mushabımızıda...bugünlerde niyeyse moralim çok bozuk ya...çalışmaktan daral geldi...izne ihtiyacım var ama çıkamıyorum işte...yoğunluk var...:nazar::31::31:

afiyet olsun canım
aslında kısa bir tatil bile işe yarar
keşke izin alabilsen

uzun zaman oldu girmeyeli herkese merabalar inşallah
herkez iyidir kızlar ben çok zor zamanlar grçirdim neyseki allaha şükür kızımla
şimdi birazda olsa iyiyiz gelen gidenim çok oldu dha doğrusu görümcelerim
evde üvey kaynanamla sorun yaşadılar ve hepsi eşyalarını toplayıp bana
geldiler bende kalıyodular onlar gitti derken kızımın ateşi çok yükseldi
hastaneye götürdüm ateşi çok yüksek diye bizi yatırdılar ve 1 hafta
hastanedeydim kanında iltihap var dediler serum taktılar neyseki şimdi
evimizdeyiz ve şükür şimdi bi sıkıntımız yok kızım zaman gittikçe büyüyo
ve çoook şeker oluyo onu sevmeye ve öpüp koklamaya doyamıyorum