- 7 Mart 2011
- 7.373
- 8.053
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok isterdim canım
tabiki canım maa aile gelebilirsin...koca bir saç yaparım..bende eşimde misafiri çok severiz...
kaçak saraaaaaaaaaaaaaacımmmmmmm...nere gittin yahuuuuuuu...işi çıkmıştır..selam vermeden gitti...![]()
prensesim ben çıkıyorum canım...sana iyi akşamlar..mushabı öp benim için bitanem..Allahıma emanet olun...![]()
saracım yaz istersen artık hem gelmiyorsun diye şikayet ediyorsun gelincede susuyorsun...birazdan çıkacam tızımmmmmmmm yaz gari...
![]()
sara yine kaçmış
tabiki canım maa aile gelebilirsin...koca bir saç yaparım..bende eşimde misafiri çok severiz...
kaçak saraaaaaaaaaaaaaacımmmmmmm...nere gittin yahuuuuuuu...işi çıkmıştır..selam vermeden gitti...![]()
kızlar eşim geldi beni alışverişe götürcekmiş
dün küsmüştüm de kendilerine
kendince gönlümü alıcak sanırım
şimdilik hoşçakalın
leyloş buseyi öp yerime olur mu?
alışkın değilsen yiyemezsin canım...tavuk esasen herşeye yakışmıyor bence...et olsa olurda...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
- LeYLa_21,
- 88prenses22+,
- sara_28+
- saraaaaaaaaaaaaaaaa seslendim hemen geldin dimi..seni gidi seni...
bizim evde tavuk her yemeğe konmazdı
alışkn değilim yani
ben de hiç denemiyorum yiyemezsem diye
evet ben de etçilim et her şeye yakışıyor![]()
saç kavurmaya bayılırım ben canım...onun için özel saç bile aldım...misafirliğe gelin yapayım..valla parmaklarınızı yersiniz ...![]()
geçmiş olsun edanım..valla dün sen benim aklımdan geçti..bu kız nerde acaba diyordum..merak ediyordum tatlım seni..neyseki kötü günler geride kalmış...kızınla bol bol vakit geçir..birlikte olmanın tadını çıkar...bak ben öğleyin evden kaçıp geldim...ev hanımlarına imreniyorum bazen...evde olmanın kıymetini bilin tatlım...eğer seni güzel emiyorsa 6. aydan sonra ek gıdaya geç..ek gıdaya geçincede yoğurttan başla cam rende al bebekler için olanı var..ondan meyveleri rendele yedir...boğazında kalmaz o zaman...ama mutlaka 6. aydan sonra başla..ilk 6 ay mutlaka anne sütü canım...ben öyle yaptım...ilk başlarda eğer mama kullanıyorsan milupanın mamaları var hazır...onun içine azcık yumurta sarısı azcık bir çay kaşığı kadar pekmez bir iki bisküvi cici bebe koy yedir...bayılarak yiyorlar valla...sana kolay gelsin..yağmuru öp canım...
keşkeeeeeeeeeeeeeeee..istesem ayrılırım ama ben dönene kadar işler karışır...![]()
uzun zaman oldu girmeyeli herkese merabalar inşallah
herkez iyidir kızlar ben çok zor zamanlar grçirdim neyseki allaha şükür kızımla
şimdi birazda olsa iyiyiz gelen gidenim çok oldu dha doğrusu görümcelerim
evde üvey kaynanamla sorun yaşadılar ve hepsi eşyalarını toplayıp bana
geldiler bende kalıyodular onlar gitti derken kızımın ateşi çok yükseldi
hastaneye götürdüm ateşi çok yüksek diye bizi yatırdılar ve 1 hafta
hastanedeydim kanında iltihap var dediler serum taktılar neyseki şimdi
evimizdeyiz ve şükür şimdi bi sıkıntımız yok kızım zaman gittikçe büyüyo
ve çoook şeker oluyo onu sevmeye ve öpüp koklamaya doyamıyorum
rabbim isteyen herkeze versin inşallah sizlerde hepiniz umarım iyisiniz
herşey yolunda inşallah bu arada kızıma ek olarak daha birşey vermedim
5ayına giriyo vermekte teredütlüyüm boğazında kalır diye :26::26::26::26:
meraba kizlar uzun zaman oldu anca vakit buldum bugun 36 gunluk olduk ben acemi onlar acemi birbirimize alismaya calisiyoruz ikiz bebek bakmak zor cok zor iki uc saat uykuyla idare ediyoruz banyolari mamalari gazi darken zaman nasil geciyor hic anlamiyorum yorgunluk halsizlik tek basina olunca cok zor .. ama kucama alip onlari bir koklamak herseyi unuturuyo.. simdilik bukadar yine yazarim hepinizi cok![]()
Oh sefan olsun prensesim...yap alışverişini güzelce..kocişine söyle seni küstürmesin...kızlar eşim geldi beni alışverişe götürcekmiş
dün küsmüştüm de kendilerine
kendince gönlümü alıcak sanırım
şimdilik hoşçakalın
leyloş buseyi öp yerime olur mu?
buyur gel tatlım..koca bir saç kavurma yaparım..parmaklarınızı yersiniz...eti seviyoz tızım biz...tavuk sevmiyorum bentatlım işim çıkmıştı ondan yazamadım şimdide eve gidiyorum
iyi alışverişler tatlım
tavuk her yemeğe yakışıyo bi kere siz ağzınızın tadını nerden bileceksiniz hıhhhhh
sizi gidi et oburlar sizi eti çok fazla yemek zararlı bikere
akşama sendeyik o halde yapda yiyek![]()
canım edancım sağlık ocağına yada doktora çocuğu götürdüğün zaman kilosuna bakarlar o zaman sütünün yetip yetmediğini sana söylerler...eğer sütün yetmiyorsa biberonla aptamilin devam sütleri var onu tavsiye ederim..hemde kilo aldırıyor canım...gece gündüz içir devamlı...ek gıdaya 6.cı aydan sonra geç...daha erken ek gıda için...görümcem erken geçti pişman oldu..çocuğu şuan emmiyor..memeyi bıraktı çocuk....senide yağmuruda öpüyorum canım..buseyi sormuşsun oda iyi çok şükür teyzesi...dişlerini tamamlamaya çalışıyor....öperim senin yerine canım...sağol bitanem busemiz nasıl inşalla iyidir kocaman öpüyoruz sizleri canımm
canım sütüm yeterli değil gibi geliyo bana çünkü bi göğsümü
hiç almıyo o öyle diğerinden ufacık kaldı o yüzden artık yavaş yavaş mamaya başlamak istiyorum cnm
41 kere maşallah cadıcım..Allah kolaylık versin tatlım...biz biriyle zor baş ediyoruz valla...seni düşününce...eltiminde ikiz oğlanı oldu...hasan ile hüseyin koydular adını...Rabbim hepimizin yavrusuna sağlıklı ömür bahşetsin inşallah..meraba kizlar uzun zaman oldu anca vakit buldum bugun 36 gunluk olduk ben acemi onlar acemi birbirimize alismaya calisiyoruz ikiz bebek bakmak zor cok zor iki uc saat uykuyla idare ediyoruz banyolari mamalari gazi darken zaman nasil geciyor hic anlamiyorum yorgunluk halsizlik tek basina olunca cok zor .. ama kucama alip onlari bir koklamak herseyi unuturuyo.. simdilik bukadar yine yazarim hepinizi cok![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yetercimmmmmmmm....günaydın kızlarrr nasılsınızzz
sağol canım kendime 2 üst 1 etek aldım biraz rahatladım sankimtatlım işim çıkmıştı ondan yazamadım şimdide eve gidiyorum
iyi alışverişler tatlım
tavuk her yemeğe yakışıyo bi kere siz ağzınızın tadını nerden bileceksiniz hıhhhhh
sizi gidi et oburlar sizi eti çok fazla yemek zararlı bikere
akşama sendeyik o halde yapda yiyek![]()
Allah yardımcın olsun canımmeraba kizlar uzun zaman oldu anca vakit buldum bugun 36 gunluk olduk ben acemi onlar acemi birbirimize alismaya calisiyoruz ikiz bebek bakmak zor cok zor iki uc saat uykuyla idare ediyoruz banyolari mamalari gazi darken zaman nasil geciyor hic anlamiyorum yorgunluk halsizlik tek basina olunca cok zor .. ama kucama alip onlari bir koklamak herseyi unuturuyo.. simdilik bukadar yine yazarim hepinizi cok![]()
valla kocişim bu ara beni hep küstürüyor
Oh sefan olsun prensesim...yap alışverişini güzelce..kocişine söyle seni küstürmesin...
buyur gel tatlım..koca bir saç kavurma yaparım..parmaklarınızı yersiniz...eti seviyoz tızım biz...tavuk sevmiyorum bentavuk çok kokuyor ya.....
canım edancım sağlık ocağına yada doktora çocuğu götürdüğün zaman kilosuna bakarlar o zaman sütünün yetip yetmediğini sana söylerler...eğer sütün yetmiyorsa biberonla aptamilin devam sütleri var onu tavsiye ederim..hemde kilo aldırıyor canım...gece gündüz içir devamlı...ek gıdaya 6.cı aydan sonra geç...daha erken ek gıda için...görümcem erken geçti pişman oldu..çocuğu şuan emmiyor..memeyi bıraktı çocuk....senide yağmuruda öpüyorum canım..buseyi sormuşsun oda iyi çok şükür teyzesi...dişlerini tamamlamaya çalışıyor....öperim senin yerine canım...![]()
kankiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin?![]()
88prenses22 kullanıcısından alıntı![]()
![]()
tatlım baktım musabı beslemeye yatmiyorum bari kilo vereyim dedim
SEN HER HALİNLE GÜZELSİN PRENSESİM..GERÇİ YÜZÜNÜ GÖRMEDİM AMA...ŞÜPHEM YOK..EN AZINDAN YÜREĞİNİN GÜZEL OLDUĞUNU BİLİYORUM CANIM...MUSHABIMIZI BESLE YETER....öbür tarafa yazmıştım..baktım burdasın buraya kopileyim bari dedim canım...
![]()
kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıtlırını paylaştığımı tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII
kankiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin?![]()
sağol canım kendime 2 üst 1 etek aldım biraz rahatladım sankim
Allah yardımcın olsun canım
valla ben bazen oğluma bile yetemiyorum
ama inş birkaç ay sonra rahatlarsın
uykuları falan düzene girer
ilk zamanlar çok zor
ben de sizi öpüyorum
valla kocişim bu ara beni hep küstürüyor
en büyük tartışma sebebimiz musab
her şeyine karışıyor
ben de benim kadar bilmediğini söylüyorum
veeeeeeee kıyamet kouyor
kız siz sarayla ne ara kanki oldunuz?:26:![]()
tamam canım..kolay gelsin..çıkmadan sana yazmıştım ama gönderemeden sayfa dondu yazılar gitti...leyloş benim 10-15 dk lık işim var
musab uyumuşken yapayım
sabah bulaşıkları makinaya dizerken ağladı
şimdi gidip gerisini tamamlayıp makinayı çalıştırayım
sonra burdayım
geçmiş olsun canım...inşallah şeker çıkmaz saracım...hiç duymadım canım ama sanmam tamamen yasak getiremezler zaten embriyo sayısına kısıt getirdiler daha ne yi kısacaklar
tatlım doktora gittim kontrole midem için bide ürtiker var ya onun için artık yok şükür ilaçlar fayda etti ama bu seferde doktor gizli şekerden şüphelendi yarın şeker yüklemesi yapılacak 75 mg lık glikoz aldım bakalım yarın ne çıkacak nasıl yapılıyo bu şeker yüklemesi sakıncaları varmı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
biz ezelden beri kankiyiz senin haberin yokmuydu prensesim![]()
Oh sefan olsun prensesim...yap alışverişini güzelce..kocişine söyle seni küstürmesin...
buyur gel tatlım..koca bir saç kavurma yaparım..parmaklarınızı yersiniz...eti seviyoz tızım biz...tavuk sevmiyorum bentavuk çok kokuyor ya.....
canım edancım sağlık ocağına yada doktora çocuğu götürdüğün zaman kilosuna bakarlar o zaman sütünün yetip yetmediğini sana söylerler...eğer sütün yetmiyorsa biberonla aptamilin devam sütleri var onu tavsiye ederim..hemde kilo aldırıyor canım...gece gündüz içir devamlı...ek gıdaya 6.cı aydan sonra geç...daha erken ek gıda için...görümcem erken geçti pişman oldu..çocuğu şuan emmiyor..memeyi bıraktı çocuk....senide yağmuruda öpüyorum canım..buseyi sormuşsun oda iyi çok şükür teyzesi...dişlerini tamamlamaya çalışıyor....öperim senin yerine canım...![]()