Sabırla Bebeğini Bekleyenler

haklısın canım .........
çok şükür sünnetten sonra oğlum geceleri uyumaya başladı
2 saatte bir uyanıyor emiyor biraz sallıyorum uyuyor
ben uykuya hemen dalamıyorum yoksa çok güzel uykumu alırım

biz oğlumla en geç 7 de uyanıyoruz
ancak oğlumun işlerini halettim şimdi uyudu
hadi gel iki lafın belini kıralım

tatlım sen gelmişin ama ben gitmişim denk gelemdik sağlık olsun
musabı öp benim yerime canım:38::nazar:

uzun zaman oldu girmeyeli herkese merabalar inşallah
herkez iyidir kızlar ben çok zor zamanlar grçirdim neyseki allaha şükür kızımla
şimdi birazda olsa iyiyiz gelen gidenim çok oldu dha doğrusu görümcelerim
evde üvey kaynanamla sorun yaşadılar ve hepsi eşyalarını toplayıp bana
geldiler bende kalıyodular onlar gitti derken kızımın ateşi çok yükseldi
hastaneye götürdüm ateşi çok yüksek diye bizi yatırdılar ve 1 hafta
hastanedeydim kanında iltihap var dediler serum taktılar neyseki şimdi
evimizdeyiz ve şükür şimdi bi sıkıntımız yok kızım zaman gittikçe büyüyo
ve çoook şeker oluyo onu sevmeye ve öpüp koklamaya doyamıyorum
rabbim isteyen herkeze versin inşallah sizlerde hepiniz umarım iyisiniz
herşey yolunda inşallah bu arada kızıma ek olarak daha birşey vermedim
5ayına giriyo vermekte teredütlüyüm boğazında kalır diye :26::26::26::26:
hoşgeldin canım geçmiş olsunn
neyseki atlatmışsınız
evet bebekler büyüdükçe daha bir güzel oluyorlar
eğer sütün yetiyorsa 6.aydan sonra ek gıdaya geç
tatlım sen gelmişin ama ben gitmişim denk gelemdik sağlık olsun
musabı öp benim yerime canım:38::nazar:

evet canım
uyuyor teyzesi uyansın öperim

uzun zaman oldu girmeyeli herkese merabalar inşallah
herkez iyidir kızlar ben çok zor zamanlar grçirdim neyseki allaha şükür kızımla
şimdi birazda olsa iyiyiz gelen gidenim çok oldu dha doğrusu görümcelerim
evde üvey kaynanamla sorun yaşadılar ve hepsi eşyalarını toplayıp bana
geldiler bende kalıyodular onlar gitti derken kızımın ateşi çok yükseldi
hastaneye götürdüm ateşi çok yüksek diye bizi yatırdılar ve 1 hafta
hastanedeydim kanında iltihap var dediler serum taktılar neyseki şimdi
evimizdeyiz ve şükür şimdi bi sıkıntımız yok kızım zaman gittikçe büyüyo
ve çoook şeker oluyo onu sevmeye ve öpüp koklamaya doyamıyorum
rabbim isteyen herkeze versin inşallah sizlerde hepiniz umarım iyisiniz
herşey yolunda inşallah bu arada kızıma ek olarak daha birşey vermedim
5ayına giriyo vermekte teredütlüyüm boğazında kalır diye :26::26::26::26:
geçmiş olsun edanım..valla dün sen benim aklımdan geçti..bu kız nerde acaba diyordum..merak ediyordum tatlım seni..neyseki kötü günler geride kalmış...kızınla bol bol vakit geçir..birlikte olmanın tadını çıkar...bak ben öğleyin evden kaçıp geldim...ev hanımlarına imreniyorum bazen...evde olmanın kıymetini bilin tatlım...eğer seni güzel emiyorsa 6. aydan sonra ek gıdaya geç..ek gıdaya geçincede yoğurttan başla cam rende al bebekler için olanı var..ondan meyveleri rendele yedir...boğazında kalmaz o zaman...ama mutlaka 6. aydan sonra başla..ilk 6 ay mutlaka anne sütü canım...ben öyle yaptım...ilk başlarda eğer mama kullanıyorsan milupanın mamaları var hazır...onun içine azcık yumurta sarısı azcık bir çay kaşığı kadar pekmez bir iki bisküvi cici bebe koy yedir...bayılarak yiyorlar valla...sana kolay gelsin..yağmuru öp canım...:nazar::38:
afiyet olsun canım
aslında kısa bir tatil bile işe yarar
keşke izin alabilsen
keşkeeeeeeeeeeeeeeee..istesem ayrılırım ama ben dönene kadar işler karışır...:nazar::31:

sara sen diyet yapıcaktın ya ne oldu?

hiç bişey olmadı başlamadan bitti gibi bişey canım araya ramazan girdi dişimi ameliyat ettim derken diyet yapmaım tabi bunlar bahane değil ama
ne bileyi işte canım sıkılınca yemek yeme gibi bi huyum var o kötü işte :50::50::50::50::50::50:

geçmiş olsun edanım..valla dün sen benim aklımdan geçti..bu kız nerde acaba diyordum..merak ediyordum tatlım seni..neyseki kötü günler geride kalmış...kızınla bol bol vakit geçir..birlikte olmanın tadını çıkar...bak ben öğleyin evden kaçıp geldim...ev hanımlarına imreniyorum bazen...evde olmanın kıymetini bilin tatlım...eğer seni güzel emiyorsa 6. aydan sonra ek gıdaya geç..ek gıdaya geçincede yoğurttan başla cam rende al bebekler için olanı var..ondan meyveleri rendele yedir...boğazında kalmaz o zaman...ama mutlaka 6. aydan sonra başla..ilk 6 ay mutlaka anne sütü canım...ben öyle yaptım...ilk başlarda eğer mama kullanıyorsan milupanın mamaları var hazır...onun içine azcık yumurta sarısı azcık bir çay kaşığı kadar pekmez bir iki bisküvi cici bebe koy yedir...bayılarak yiyorlar valla...sana kolay gelsin..yağmuru öp canım...:nazar::38:

keşkeeeeeeeeeeeeeeee..istesem ayrılırım ama ben dönene kadar işler karışır...:nazar::31:
o zaman işleri çabuk yoluna koy ve tatil yap bir güzel dinlen
hiç bişey olmadı başlamadan bitti gibi bişey canım araya ramazan girdi dişimi ameliyat ettim derken diyet yapmaım tabi bunlar bahane değil ama
ne bileyi işte canım sıkılınca yemek yeme gibi bi huyum var o kötü işte :50::50::50::50::50::50:

anladım canım
yine başlasan
valla ben bu ara dikkat ediyorum 2,5 kilo verdim
ben de yemek yemeye bayılırım helede canım sıkkınsa

Son düzenleme:

ooooyyyy yoğun şekerim menim hiç bize sbi selam bile verilmiyo bakıyorum leyla sultan bu ne hal:34::34::34::34::34::34:

veee oğlum yine ağlayarak uyandı:1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

o zaman işleri çabuk yoluna koy ve tatil yap bir güzel dinlen

anladım canım
yine başlasan
valla ben bu ara dikkat ediyorum 2,5 kilo verdim
ben de yemek yemeye bayılırım helede canım sıkkınsa

hep diyete niyetliyim ama başlayamıyorum ama başlamam lazım hemde acilen:50::50::50::50::50:

ooooyyyy yoğun şekerim menim hiç bize sbi selam bile verilmiyo bakıyorum leyla sultan bu ne hal:34::34::34::34::34::34:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

hep diyete niyetliyim ama başlayamıyorum ama başlamam lazım hemde acilen:50::50::50::50::50:
ÇOKKKKKKKKK YOĞUNUM TATLİŞİM....BAŞIMI KAŞIYACAK VAKİT YOK TIZIMMMMMMMMMMM...AYRICA 11:44 DE SANA YAZDIM CANIM...TEKRAR SLM VEREYİM SARACIĞIMA...SLMMMMMMMMMMMMM SARACIMMMMMMMMMM:nazar::3::3::3::3::3::3::3: NASILSIN CANIM?:9::9::9::9::9::9::9:

ÇOKKKKKKKKK YOĞUNUM TATLİŞİM....BAŞIMI KAŞIYACAK VAKİT YOK TIZIMMMMMMMMMMM...AYRICA 11:44 DE SANA YAZDIM CANIM...TEKRAR SLM VEREYİM SARACIĞIMA...SLMMMMMMMMMMMMM SARACIMMMMMMMMMM:nazar::3::3::3::3::3::3::3: NASILSIN CANIM?:9::9::9::9::9::9::9:

onu gördük tızım cevapda yazdık herhal
eskisi gibi değilsin onu söylüyoz:34::34::34::34::34::34:

Ne uykusu tızımmmmmm sabah beri yoğunluktan boğuldum..yeni çay içiyorum heeeeeeee...öldüm valla burda...:nazar::31::31::31:

hayır canım bu hafta sonuna erteledik randevuyu...inşallah bu hafta sonuda bir iş çıkmaz...özel nedenlerden dolayı gidemedik...:nazar::1::1:

hayırlısı canım özel nedenleriniz vardı dimek aşıyı erteleme bi daha :20::20::20::20::20::20::20:

Ne uykusu tızımmmmmm sabah beri yoğunluktan boğuldum..yeni çay içiyorum heeeeeeee...öldüm valla burda...:nazar::31::31::31:

hayır canım bu hafta sonuna erteledik randevuyu...inşallah bu hafta sonuda bir iş çıkmaz...özel nedenlerden dolayı gidemedik...:nazar::1::1:

hayırlısı canım özel nedenleriniz vardı dimek aşıyı erteleme bi daha :20::20::20::20::20::20::20:

onu gördük tızım cevapda yazdık herhal
eskisi gibi değilsin onu söylüyoz:34::34::34::34::34::34:
eskisi değilim çünkü yoğunum iş çok canım..yazdımya 28 ine kadar yoğun olacam diye..unutkan saram...:nazar::38:
evet canım...haklısın..:nazar::38:
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız?
ben izmir köfte ve pilav yapıcam
tabi oğlum izin verirse
süper menü...benim yemek yapasım yok valla...:nazar::31:sana yemeğe gelem sen yapta prensesim...:nazar::38:

eskisi değilim çünkü yoğunum iş çok canım..yazdımya 28 ine kadar yoğun olacam diye..unutkan saram...:nazar::38:

evet canım...haklısın..:nazar::38:

süper menü...benim yemek yapasım yok valla...:nazar::31:sana yemeğe gelem sen yapta prensesim...:nazar::38:

olur valla tatlım hadi çık gel
şaka bir yana keşke gelebilsen
sen oturur ben yapardım
güzel olurdu dimi?

busem bugün tam 16.cı ayından gün aldı....16 cı yaşlarını da görürüz inşallah....16,26,36,46;56,66,76......Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler versin...:nazar::38::38::38::38:

Back
X