evet canım,Allah daha güzelini sizlere de versin inş.
evet deryacım...buse adında dünyalar güzeli bir yavrum var..Rabbim hepimizinkini bağışlasın canım...16.cı aydan gün aldı teyzesi..Aralıkta 1,5 yaş olacaz inşallah canım..leylacığım senin kızın vardı dimi ne kadarlık oldu,1. 5 varmı
günaydın prensesimmmmmm..bizde seni çokkkkkkkk seviyoruz....en kocaman günaydınlarrrrrrrrr güzel topiğime canım arkadaşlarıma
sizleri çok seviyom beeeeeeeeeeeeennnnnnnn
evet deryacım...buse adında dünyalar güzeli bir yavrum var..Rabbim hepimizinkini bağışlasın canım...16.cı aydan gün aldı teyzesi..Aralıkta 1,5 yaş olacaz inşallah canım..
günaydın prensesimmmmmm..bizde seni çokkkkkkkk seviyoruz....
valla canım ben hamileyken bir kez birde doğumdan 6 sonra yapıldı..canım ilk 6 ay anne sütü..çorba için henüz erken...ilk altı aydan sonra çorba ver...ek gıda için erken..emzir bebeğini....
misafirlerin gitmiş demek canım..iyi atlaşmışsın biraz sıkıntılı olmuş ama...valla ben hafta sonu doktora götürdüm buseyi ..aşısını yaptırdım...iyice muayene etti doktor..biraz kilosu düşük dedi...balık yağı ve vitamin verdi...yemek yemiyorki kilo alsın çocuk...
hg canım...prolaktin düşer ilaçla merak etme...benimde düşmüştü ve o ay hamile kalmıştım...herşey yoluna girer üzülme...güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..
günaydın ececim...
güle güle kullan canım çok kullanışlı ve pratik çok da şık beğenmene sevindim ayrıca
ama sen ucuza almışsın ben pahalı aldım ama demekki kime nasıl tutturduysalar öyle gidiyo sağlık olsun verdiğim paraya değdi önemli olan o
geçmiş olsun kadercim sorunu öğrenmenizde iyi olmuş inşallah bundan sonra gelir bebekin ama sende daha sık gel olurmu özletme kendini
günaydın canım menim iyi dileklerine amin diyorum bitanesi
günaydın tatlı anne nasılsın bebekin nasıl
buseye aşı yapmışsın geçmiş olsun ben sana yaptır didimdi dimi leyla sultan
yav bu prolaktin ve amh testine bendemi baktırsam :26::26::26::26::26::26:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......nerdesiniz hatunlar...güzellik uykusunda mı?:26::26::26::26:
günaydın ececim...uyutmuyor mu ismet furkanımız canım..yerim ben onu...günaydın leylacım nasılsın canım malesef o güzellik uykusuna biz yatamıyoruz kargalar .......... yemeden biz ayaktayız
Canım bugün hiç sesin çıkmadı merak ediyorum seni:26::26::26:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......nerdesiniz hatunlar...güzellik uykusunda mı?:26::26::26::26:
günaydın leylacım nasılsın canım malesef o güzellik uykusuna biz yatamıyoruz kargalar .......... yemeden biz ayaktayız
slm saracım..neler yapıyorsun hiç sesin soluğun çıkmıyor...sabah girip çıkmışsın..sadece eguenalın yazısını beğenip çıkmışsın...küsmüyüz hayırdır....
anladım canım..tedavi ne aşamada..neler yapıyorsun..prolaktine cumartesimi baktırcan...?yok tatlım küslük de nerden çıktı tızım yaaaaa
yazdım ya sanada bu aralar yoğunum leyloşum o bakımdan yani
kızlarrrrr bugün 28.günüm 30 günde bir oluyorumm..yaklıştı kızlar battve bugün kahverengi akıntı gelmiş peçeteye....
önceki akşam buse kanepeyle sehpanın arasına düştü sıkışıp kalmış oraya..alnı bomba gibi şişti..şükür şimdi iyi ama alnı çok kötü oldu..çok korktum ya...eşim hala hatırladıkça üzülüyor...mutfağa çorbasını ısıtmaya gitmiştim..eşimle salonda oynuyorlardı..birden bire bir ağlama sesi geldi koştum hemen eşim çıkarmış...kuşlar gibi çırpındı yavrum...nasıl ağladı...çok şükür geçti.inşallah alnıda çabucak iyileşir...
anladım canım..tedavi ne aşamada..neler yapıyorsun..prolaktine cumartesimi baktırcan...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?