Sabırla Bebeğini Bekleyenler

en kocaman günaydınlarrrrrrrrr güzel topiğime canım arkadaşlarıma

sizleri çok seviyom beeeeeeeeeeeeennnnnnnn

leylacığım senin kızın vardı dimi ne kadarlık oldu,1. 5 varmı
evet deryacım...buse adında dünyalar güzeli bir yavrum var..Rabbim hepimizinkini bağışlasın canım...16.cı aydan gün aldı teyzesi..Aralıkta 1,5 yaş olacaz inşallah canım..
en kocaman günaydınlarrrrrrrrr güzel topiğime canım arkadaşlarıma

sizleri çok seviyom beeeeeeeeeeeeennnnnnnn
günaydın prensesimmmmmm..bizde seni çokkkkkkkk seviyoruz....

kızlar ben bugün tüm gün toplantıyam..birazdan çıkıyorum..merak etmeyin..

biz de 1 aralıkta 1 yaşında olcaz,Allah analı babalı büyütsün canım benim cadının adı beyza ceren

günaydın kızlar allaha şükür bende bebegimde iyiyiz sizleri sormalı sizler nasılsınız

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......nerdesiniz hatunlar...güzellik uykusunda mı?:26::26::26::26:

slm saracım..neler yapıyorsun hiç sesin soluğun çıkmıyor...sabah girip çıkmışsın..sadece eguenalın yazısını beğenip çıkmışsın... küsmüyüz hayırdır....

Canım bugün hiç sesin çıkmadı merak ediyorum seni:26::26::26:

canıııııım menim beni merak etmişsin yüreği güzel arkadaşım senin topiğe yazdım dün olmayışımın sebebini

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......nerdesiniz hatunlar...güzellik uykusunda mı?:26::26::26::26:

günaydın leylacım ne güzellik uykusu tızım sabahın köründen beri ayaktayım

günaydın leylacım nasılsın canım malesef o güzellik uykusuna biz yatamıyoruz kargalar .......... yemeden biz ayaktayız

merhaba ececim uyutmuyomu furkan seni yerim men onu yaaaaa dayan annesi annelik lolay değil

kızlarrrrr bugün 28.günüm 30 günde bir oluyorumm..yaklıştı kızlar batt ve bugün kahverengi akıntı gelmiş peçeteye....

slm saracım..neler yapıyorsun hiç sesin soluğun çıkmıyor...sabah girip çıkmışsın..sadece eguenalın yazısını beğenip çıkmışsın... küsmüyüz hayırdır....

yok tatlım küslük de nerden çıktı tızım yaaaaa

yazdım ya sanada bu aralar yoğunum leyloşum o bakımdan yani

önceki akşam buse kanepeyle sehpanın arasına düştü sıkışıp kalmış oraya..alnı bomba gibi şişti..şükür şimdi iyi ama alnı çok kötü oldu..çok korktum ya...eşim hala hatırladıkça üzülüyor...mutfağa çorbasını ısıtmaya gitmiştim..eşimle salonda oynuyorlardı..birden bire bir ağlama sesi geldi koştum hemen eşim çıkarmış...kuşlar gibi çırpındı yavrum...nasıl ağladı...çok şükür geçti.inşallah alnıda çabucak iyileşir...

yok tatlım küslük de nerden çıktı tızım yaaaaa

yazdım ya sanada bu aralar yoğunum leyloşum o bakımdan yani
anladım canım..tedavi ne aşamada..neler yapıyorsun..prolaktine cumartesimi baktırcan...?

kızlarrrrr bugün 28.günüm 30 günde bir oluyorumm..yaklıştı kızlar batt ve bugün kahverengi akıntı gelmiş peçeteye....

üzülme canım her yeni bi umut demek inşallah bebeğin gelir çok bekletmeden

geçmiş olsun canım kıyamam yaaaa
ama çocuk bu düşe kalka büyüyecek anne yüreği bunu kabul etmesede bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…