Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hafta sonu halsizdim leyloşum ya daha işlerimi bitiremedim halılarım yıkandı geldi onları seremedim hiç elimi kolumu kaldırasım gelmiyodu bugünde sabahtan beri midem bulanıyo sanki midemi aşağıya çekiyolar noldu bana anlamadım

sizin iyi olmanıza sevindim canım servisler öyledir yarım saate kadar gelecez derler akşama kadar gelmezler

geçmiş olsun canım..midenimi üşüttün acaba?dikkat et kendine ya...evet servis bugün bizi sinir etti valla..eşimi eve diktim geldim..sen bekle dedim...

geçmiş olsun canım..midenimi üşüttün acaba?dikkat et kendine ya...evet servis bugün bizi sinir etti valla..eşimi eve diktim geldim..sen bekle dedim...

olabilir canım valla üşüyorum bide ıhlamur içtim şimdi sanki biraz rahatladı midem

buzdolabına ne olduki canım elektrikten falanmı arızalandı

olabilir canım valla üşüyorum bide ıhlamur içtim şimdi sanki biraz rahatladı midem

buzdolabına ne olduki canım elektrikten falanmı arızalandı
kapağının kenarında bir düğme var ordan olmuş..açıp kapatmaktan dolayı sanırım..iki gün fişi takmayın demiş..demin eşimi aradım..aradaki buzlar erisin demiş...bende bişey anlamadım bu işten ya....

ya içindekiler bozulursa nolacak iki gün fişi çekmekle olurmuya no frost değilmi canım niye buz tutmuşki

ya içindekiler bozulursa nolacak iki gün fişi çekmekle olurmuya no frost değilmi canım niye buz tutmuşki
no frost ya...gözle görülmeyen ikinci katman buz tutmuş ...no frostla alt dolap kısmı varya arada delikli yer var kapağı açınca görürsün o gözle görülmeyen ara buz tutmuş...içine sıcak su koyup kapıları kapatın buhardan buzlar erir demiş...bu nasıl iş ya....

hııııııı tuhaf bi arıza canım elektronik eşyalar belli olmuyo işte bende geçen çaycım bozulmuştu gittim çelik çaycı aldım hemde en bilinen kaliteli zannedilen markadan

inox muş yani en kaliteli çelikmiş eve getirdik yıkadım çay demledim bide baktım üzerini hani kazırsınya öyle çizik lekeler oluşmuş aldığımızda bu lekeler yoktu
yine yıkadım baktım geçmiyo götürdüm aldığım mağazaya servise götürün dediler servis ne dese beğenirsin efendim siz bunu neyle temizlediniz çeşme uyu deterjanlar bunu çizermiş özel temizleyicisiyle temizlemeliymişim bunuda onlardan almalıymışım satıcı bunları anlatsa alşmazdım dedim kullanma kılavuzunda yazar dedi sanki bi malı almadan önce verin kullanma kılavuzunu okuyulım işimize gelirse alaım diyoruzda yada demek zorundayız neyse bunlar üst çaydanlığı değişeceklerini ama alt çaydanlığın çeliğini çıkarıp yenisini takacaklarını söylediler değişip verdiler aldım eve geldim bu srferde suyu koyup fişe takıyorum hooo bi dakka olmadan kapanıyo sinirden delirdim aldım götürdüm bunu komple değşip yenisini vereceksinizi diyorum olmaz diyolar bide biz deneyelim bakalım niye kılavuzu okumuyosunuz dediler ama ben ağzıma gelneiş söylemişim paramı verin alın malınızı geri istemşiyorum dedim sonra biz soralım da yetkiliere yenisini onaylarlarsa değişelim dediler ya onaylamazlarsa dedim o zaman tamir edip bunu verecez dediler daha alalı 15 gün olmaış bi mal iki defa tamir yermi ama ben bunları mahkemeye bile vermeyi düşünüyorum du bakalım bi hafta sonra ne diyecekler

hayret bişey ya...ne biçim iş bu kardeşim..insanı gıcık ediyorlar...

tatlım keşke bi doktora gitseydin

çok geçmiş olsun

sağolun kızlar
dr a gittim saracım da emzirdiğim için ilaç vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…