talihacım çok sessizsin ben seni çok tanımıyorum kendinden bahsedermisin accık
merhaba canımm..tatlım ben 4.yılıma giridm evlilikte 2,5 yıldır korunmuyoruz eşimle..son 6 aydır düzenli doktor kontrolüne gidiyorum bu 6 ay içinde rahim filmi çekindim 4 sefer klomen çatlatma iğnesi gonalf 75 iğne vurundum ayrıca şeker ilacı verdi doktorum hamile kalana kadar içicen dediherşeyi harfiyen uyguladım hiç döllenme olmadı..eşimde ve bende çok şükğr problem çıkmadı ama olmuyor anlamıyoruz dedim yeter artık başka bir doktora görünücem dedim..dün gittim anlattım durumumu ilaçlarını bırak dedi bana folik asit verdi..diğer doktorum bunu vermedi işte bende hemen gittim aldım folik asiti..karar verdim bir iki ay folik asite devam doktor işine ise ara vericem gitmicem biraz... hayırlısı artık nezaman olursa kızlarr..bugün 3.günüm..kızlar ne dicem yaa ben bebek için uzun zamandır sıcakdan uzak durmaya çalışıyorum..yalnız büyüklerimiz bana sıcak suya otur diyor yada hamama git diyor bu ay adetim bitsin hamama gitmek istiyorum..bakalımm denicem :)
leylooooooooooş gel hadi iki lafın belini kıralım hava kapalı burda canım sıkılıyo
hatres annesine gitmişti ne güzel şimdi annesinde eğleniyodur ama men onu çok özledim
prensesim nasıl oldun acaba merak ediyorum senide :26:
kardelenim sen nasılsın oğluşun nasıl
edanım sesin çıkmıyo kaç zamandır nasılsın senide merak ediyorum :44:
eda33 vardı kızlar oda çoktandır gelmiyo :44::44:
ben en çok nehiri merak ediyorum çünkü en son girdiğinde evde yalnızken astım krizi geçirdiğini ama şimdi iyi olduğunu artık sık sık geleceğini yazmış ama kaç ay oldu haber yok :18::18::18::18::18::18::18:
zelaoşumuda çok özledim gelsede bitse bu hasret geldiğinde bide hamileyim dese bu kadar ayrı kaldığımıza değse
metuşda sessiz sedasız kayboldu insan bi haber eder dimi
zeynoooom canım bacım senide çok özledim nasılsın noyan paşamız nasıl
yeter bacım sen nasıl oldun eşin nasıl oldu inşallah daha iyisinizdir
unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi çok seviyom men
burdayım canım..pc bozulmuştu..tamir edildi...leylaaaaaaaa nereyesun uşağum daaaa :26:
bende seni özledim canım ya...özledim seni
geçmiş olsun canım ya..ellerine sağlık..kızlar temizlik işim az kaldı bugün akşam ütülerimi yapacam yatak odasını düzeltecem yarın akşam da halılarımı serecem ooohhhh
bende seni özledim canım ya...pc olmadan olmuyor valla...proğram yükledik pc ye...öyle düzeldi...sayfalar açılmıyordu...
geçmiş olsun canım ya..ellerine sağlık..
hıııı anladım canım o halde bitki çayları falan iç kendini sıcak tut Allah tez vakitte şifa versin tatlım
ben iyiyim tatlımleylooooooooooş gel hadi iki lafın belini kıralım hava kapalı burda canım sıkılıyo
hatres annesine gitmişti ne güzel şimdi annesinde eğleniyodur ama men onu çok özledim
prensesim nasıl oldun acaba merak ediyorum senide :26::26::26::26::26::26::26:
kardelenim sen nasılsın oğluşun nasıl
edanım sesin çıkmıyo kaç zamandır nasılsın senide merak ediyorum :44::44::44::44:
eda33 vardı kızlar oda çoktandır gelmiyo :44::44::44::44::44::44:
ben en çok nehiri merak ediyorum çünkü en son girdiğinde evde yalnızken astım krizi geçirdiğini ama şimdi iyi olduğunu artık sık sık geleceğini yazmış ama kaç ay oldu haber yok :18::18::18::18::18::18::18:
zelaoşumuda çok özledim gelsede bitse bu hasret geldiğinde bide hamileyim dese bu kadar ayrı kaldığımıza değse
unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi çok seviyom men
kızlar temizlik işim az kaldı bugün akşam ütülerimi yapacam yatak odasını düzeltecem yarın akşam da halılarımı serecem ooohhhh
selam kızlar
sizi çok özledim
sağol canım
şükür ki bugün iyiyim
bakın tekrar aranıza döndüm
ben iyiyim tatlım
evet ben de en çok nehiri merak ediyorum:26::26:
ne güzel kız temizliğinde bitiyor
mis gibi otur evinde
bizde seni özledik bitanem...nasılsın mushab nasıl?selam kızlar
sizi çok özledim
saol canım ..iyiyim..sen nasılsın bitanem...?Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
88prenses22, LeYLa_21+
leyloş naber?
bizde seni özledik bitanem...nasılsın mushab nasıl?
saol canım ..iyiyim..sen nasılsın bitanem...?
bende seni özledim tatlım menim
hoşgeldin sefalar getirdin canım menim
amin sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?