Sabırla Bebeğini Bekleyenler

talihacım çok sessizsin ben seni çok tanımıyorum kendinden bahsedermisin accık

merhaba canımm..tatlım ben 4.yılıma giridm evlilikte 2,5 yıldır korunmuyoruz eşimle..son 6 aydır düzenli doktor kontrolüne gidiyorum bu 6 ay içinde rahim filmi çekindim 4 sefer klomen çatlatma iğnesi gonalf 75 iğne vurundum ayrıca şeker ilacı verdi doktorum hamile kalana kadar içicen dedi herşeyi harfiyen uyguladım hiç döllenme olmadı..eşimde ve bende çok şükğr problem çıkmadı ama olmuyor anlamıyoruz dedim yeter artık başka bir doktora görünücem dedim..dün gittim anlattım durumumu ilaçlarını bırak dedi bana folik asit verdi..diğer doktorum bunu vermedi işte bende hemen gittim aldım folik asiti..karar verdim bir iki ay folik asite devam doktor işine ise ara vericem gitmicem biraz... hayırlısı artık nezaman olursa kızlarr..bugün 3.günüm..kızlar ne dicem yaa ben bebek için uzun zamandır sıcakdan uzak durmaya çalışıyorum..yalnız büyüklerimiz bana sıcak suya otur diyor yada hamama git diyor bu ay adetim bitsin hamama gitmek istiyorum..bakalımm denicem :)

hııı anladım canım demekki vakti saati var sabırla beklemek lazım biliyomusun kime baksam ne zamankş bebek fikrinden uzaklaştık o zaman hamile kaldık diyolar sende öyle yap
sıcak su hamileyken iyi değil canım düşüğe sebep olabiliyo adetine yakın günlerde sıcak suyla yıkanma hamama falanda gitme hamile olma ihtimaline karşılık ama öncesinde istediğin gibi yıkan
eşinede sıcak su zararlı biliyomusun spermleri öldürüyomuş aşırı sıcak su bunuda unutma
folik asite gelince folik asit bebeğin beyin gelişimi için önemli bi ilaç hamile kalmak isteyenler en az üç ay önceden içmeye başlıyo hiç bir zararı yok

leylaaaaaaaa nereyesun uşağum daaaa :26:
burdayım canım..pc bozulmuştu..tamir edildi...

kızlar temizlik işim az kaldı bugün akşam ütülerimi yapacam yatak odasını düzeltecem yarın akşam da halılarımı serecem ooohhhh

bende seni özledim canım ya... pc olmadan olmuyor valla...proğram yükledik pc ye...öyle düzeldi...sayfalar açılmıyordu...
kızlar temizlik işim az kaldı bugün akşam ütülerimi yapacam yatak odasını düzeltecem yarın akşam da halılarımı serecem ooohhhh
geçmiş olsun canım ya..ellerine sağlık..

bende seni özledim canım ya... pc olmadan olmuyor valla...proğram yükledik pc ye...öyle düzeldi...sayfalar açılmıyordu...

geçmiş olsun canım ya..ellerine sağlık..

sağol tatlım evet pc siz olmuyo bende bu kız nerde diyorum sabahtane beri

ben iyiyim tatlım
evet ben de en çok nehiri merak ediyorum:26::26:

ne güzel kız temizliğinde bitiyor
mis gibi otur evinde

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

88prenses22, LeYLa_21+

leyloş naber?

günaydın kızlaaaaaaaar

diğer yirmilik dişimde çıkıyo kızlar çok ağrıyo ağzımı açamıyorum

sabah antibiyotik içtim ağrısı geçsin çektirecem bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…