Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlar biz geldik...teyzoşlarımıza selam verelim dedik... nasılsınız bakalım..muhabbetiniz bol olsun güzeller....

kızlar,pek aktif olamadım ama,eşimin işi varmış,eve iş getirdi bu gece nedense,o yüzden cık cıklıyo ban,ben ona cık cıklamalıyım oysa.
şimdilik hayırlı geceler.

kızlar ben çıkıyorum zelal içinde 50 alıyorum ben sabaha yazarım ben bittigini kendinize iyi bakın zelalcım ismini söyleyecekmisin canım sen yoksa nickine mi edeyim duayı

çok sağol canım nikimi söle istersen iyi geceler tatlım öpt.byyyyyyyyy

slm kızlar biz geldik...teyzoşlarımıza selam verelim dedik... nasılsınız bakalım..muhabbetiniz bol olsun güzeller....

a leylamda gelmiş annesi busemizi yormatatlım geçmişi okuyunca gördüm ultrason için çok endişelenmişsin böle yapma canım kendinide busemizide üzme inş. Allahın izniyle hiç bişi olmucak canım inş. rahat ol kendini kasıp durma dualarımız sizinle canım

okadar uyuyamam canım sanki iznim hemen bitio öğleye kadar uyuyunca...
bide yarın doktora gitcez eşimle (smear testi için)

edacım inşllah testin sonucunu temiz çıkar tatlım.
kızlar ben çıkıyorum zelal içinde 50 alıyorum ben sabaha yazarım ben bittigini kendinize iyi bakın zelalcım ismini söyleyecekmisin canım sen yoksa nickine mi edeyim duayı

iyi geceler ececim.öptüm byyyyy

hoşgeldiniz leylacım.busemiz bizi ziyaretemi gelmiş.öpüyorum ikinizide
kızlar,pek aktif olamadım ama,eşimin işi varmış,eve iş getirdi bu gece nedense,o yüzden cık cıklıyo ban,ben ona cık cıklamalıyım oysa.
şimdilik hayırlı geceler.

hayırlı geceler kardelenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…