zelalca için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 150193
Eki Görüntüle 150194
toplam............
kalan..........................313
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka
kabızlık bendede yapıyo canım gerçi normaldede çekiyodum ben kabızlıgı ama sogana başlayalı arttı gibi geldi katlanıyorum bebişim için
Eki Görüntüle 150193
Eki Görüntüle 150194
toplam............
Eki Görüntüle 150193
Eki Görüntüle 150194
toplam............
iyiym canım kayınvalidemdeyim suan oturuoz yarın izinliyim tatlım sanki içine doğmuşş
ay çok sağolun kıjlar Allah razı olsun hepinizdenokuyalımda şu yumoşlarım çatlasın artık inş. tatlım bana 50 yazsana
tatlım ben buraya yazdıklarımı zaten okundu olarak kabul ediyorum.çünkü okuyacağınızdan şüphem yok.
canım kabızlık içinde kuru kayısı ye seni rahatlatır
kızlar ben çıkıyorum zelal içinde 50 alıyorum ben sabaha yazarım ben bittigini kendinize iyi bakın zelalcım ismini söyleyecekmisin canım sen yoksa nickine mi edeyim duayı
oh ne güzel canım öğlene kadar uyu güzelce dinlen ama bizide ihmal etme bu arada
kızlar,pek aktif olamadım ama,eşimin işi varmış,eve iş getirdi bu gece nedense,o yüzden cık cıklıyo ban,ben ona cık cıklamalıyım oysa.
şimdilik hayırlı geceler.
çok sağol canım nikimi söle isterseniyi geceler tatlım öpt.byyyyyyyyy
kızlar ben çıkıyorum zelal içinde 50 alıyorum ben sabaha yazarım ben bittigini kendinize iyi bakın zelalcım ismini söyleyecekmisin canım sen yoksa nickine mi edeyim duayı
slm kızlar biz geldik...teyzoşlarımıza selam verelim dedik...nasılsınız bakalım..muhabbetiniz bol olsun güzeller....
saracım banada 50 yaz tatlım...zelalca için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 150197
Eki Görüntüle 150198
zelalca............. 50
eda33................. 50
son_ece.............. 50
hznbksl................ 50
toplam............ 200
kalan..........................113
okadar uyuyamam canım sanki iznim hemen bitio öğleye kadar uyuyunca...
bide yarın doktora gitcez eşimle (smear testi için)
slm kızlar biz geldik...teyzoşlarımıza selam verelim dedik...nasılsınız bakalım..muhabbetiniz bol olsun güzeller....
kızlar,pek aktif olamadım ama,eşimin işi varmış,eve iş getirdi bu gece nedense,o yüzden cık cıklıyo ban,ben ona cık cıklamalıyım oysa.
şimdilik hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?