Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ya uykum gelmedi...eşimle çay içiyoruz gelin sizede çay ikram edeyim canlarım...evet tatlım eşimde aynı şeyi söylüyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor...dualarınız için Allah razı olsun hepinizden zelalım...
leyloş,tam çıkarken geldiniz,sizide öptüm tatlım.

evet kardelenim ya biz geldik sen çıkıyorsun bende fazla kalamayacam tatlım..bir bakayım ne ediyorsunuz dedim..uykum gelmedi...bende seni öpüyorum bitanem..yarın görüşürüz inşallah tatlım...

zelalca için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 150203

Eki Görüntüle 150204

zelalca............. 50
eda33................. 50
son_ece.............. 50
hznbksl................ 50
leyla21................ 50
semi................... 50

toplam............ 300

kalan......................... 13

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka

Son düzenleme:
edacım inşllah testin sonucunu temiz çıkar tatlım.

iyi geceler ececim.öptüm byyyyy

hoşgeldiniz leylacım.busemiz bizi ziyaretemi gelmiş.öpüyorum ikinizide

hayırlı geceler kardelenim.

evet tatlım..teyzoşlarımıza bir bakalım dedik buse hanımla...tepikledi tepikledi beni uyutmadı bu gece kerata... bende seni öpüyorum bitanem...her an düşebilirim..laptopu fişe takmadım şarjım her an bitebilir..haberiniz olsun...

Son düzenleme:

leylacım bir bardak çayını alayım canımpekde güzel olmuş kıj ellerine sağlık canım

zelalım bişey soracam şimdi bu incirleri kaynatıp süzüyoruz ya peki incirleri ne yapıyosun atıyomusun yoksa yiyomusun.

kızlar sana selin diyor sanırım..ama hzn niki ile bana hazan ismini çağrıştırdın tatlım..biz seninle tanışmadık sanırım...senide öpüyorum...sizdeki sorun neydi...ne kadarlık evlisin yaş kaç canım...

leylacım bir bardak çayını alayım canımpekde güzel olmuş kıj ellerine sağlık canım

afiyet bal şeker olsun zelalım...yarasın canımcım....zeloşum ya eda33 ne testi yaptırıyor..smear falan demiş ama bir özet geçermisin geçmişe bakamıyorum fazla laptop kapancak diye... inşallah doktordan güzel haberlerle gelir edoşumuz...

iyiyim canım sen nasılsın
zelal içinm 50 tanede ben okurum saracım

leyloşum selin saklıyo sen deşifre ediyosun

hazandı ama kızlar selin dediler öyle yaptık evt tanışmamıştık.yaş 30 oldu 4 yıldır evli pkoyum
senin de bebişin olcak galiba hayırlı evlat olur inşallah canım normal yoldan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…