beni mi normalde evet ama soğan kürü ile hayırr
canım ya uykum gelmedi...eşimle çay içiyoruz gelin sizede çay ikram edeyim canlarım...evet tatlım eşimde aynı şeyi söylüyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor...dualarınız için Allah razı olsun hepinizden zelalım...a leylamda gelmiş annesi busemizi yormatatlım geçmişi okuyunca gördüm ultrason için çok endişelenmişsin böle yapma canım kendinide busemizide üzme inş. Allahın izniyle hiç bişi olmucak canım inş. rahat ol kendini kasıp durma dualarımız sizinle canım
leyloş,tam çıkarken geldiniz,sizide öptüm tatlım.
okadar uyuyamam canım sanki iznim hemen bitio öğleye kadar uyuyunca...
bide yarın doktora gitcez eşimle (smear testi için)
edacım inşllah testin sonucunu temiz çıkar tatlım.
iyi geceler ececim.öptüm byyyyy
hoşgeldiniz leylacım.busemiz bizi ziyaretemi gelmiş.öpüyorum ikinizide
hayırlı geceler kardelenim.
canım ya uykum gelmedi...eşimle çay içiyoruz gelin sizede çay ikram edeyim canlarım...evet tatlım eşimde aynı şeyi söylüyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor...dualarınız için Allah razı olsun hepinizden zelalım...
evet kardelenim ya biz geldik sen çıkıyorsun bende fazla kalamayacam tatlım..bir bakayım ne ediyorsunuz dedim..uykum gelmedi...bende seni öpüyorum bitanem..yarın görüşürüz inşallah tatlım...
kızlar şu içtiğim maydanoz suyu kafamı karıştırdı şimdi
selincim seni anlıyom ama bu sefer anlıyamadım ha tamam yani soğan kürü içmediğin zaman kayısı iyi geliyo oh be çözdüm
zelalım bişey soracam şimdi bu incirleri kaynatıp süzüyoruz ya peki incirleri ne yapıyosun atıyomusun yoksa yiyomusun.
canım ben atıyorum suyunu zor içiyom bide onlara tahammül edemem
leylacım bir bardak çayını alayım canımpekde güzel olmuş kıj ellerine sağlık canım
kızlar sana selin diyor sanırım..ama hzn niki ile bana hazan ismini çağrıştırdın tatlım..biz seninle tanışmadık sanırım...senide öpüyorum...sizdeki sorun neydi...ne kadarlık evlisin yaş kaç canım...
iyiyim canım sen nasılsın
zelal içinm 50 tanede ben okurum saracım
kızlar sana selin diyor sanırım..ama hzn niki ile bana hazan ismini çağrıştırdın tatlım..biz seninle tanışmadık sanırım...senide öpüyorum...sizdeki sorun neydi...ne kadarlık evlisin yaş kaç canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?