- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
sağol leyloşum
geçmiş olsun prensesim...
cnım inş bu ay olmazsa da en kısa zamanda anne olursunmerhaba arkadaşlarr,,benim bugün bat günüm.. dün akşam test yaptım negatif çıktı..şuan halan bişi yok..kuyruk sokumum agrıyor kasıklarımda hafif..ama mide bulantısı var ve fena uyku bastırdı
kız özlemez olurmuyuzNAN ŞEN HATUNLARRRRNASILSINIZ BAKEMMMMM BENİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ MERAK ETMEMEİŞSİNİZZZ :26::26::26::26::26::26: HADİ BENİ ÖZLEMEDİNİZ KIRMIZ YAZILARIMIDAMI ÖZLEMEDİNİZZZZ .......................... ŞEKERLERRR BEN BU ARALADAR ÇOK YOĞUNUM :26::26::26::26::26:EŞİMİN HAS İŞLERİ YÜZÜNDEN KOŞTURMAKTAN HİÇ BİR ŞEYE VAKİT BULAMIYORUM KİMSEYİDE TAKİP EDMİYORUMMMM HEPİNİZİ SEVİYORUM VE DUALRIMA EKLİYORUMMMM GÖNÜLÜZDEN HER NE GEÇERSE RABBİMMMM KATBE KAT FAZLASINI VERSİNNNNN ............... AMA EN ÇOKKKK BEBİŞ İSTEYENLERE DUA EDİYORUMM RABBİM ÜÇÜZ VERSİN HEPİNİZE DE EVİNİZİ B..K GÖTÜRSÜN TEMİZLİK YAPACAK VAKTİNİZ KALMASIN İNŞŞŞŞ
selam kızlar
bayramda annemlerdeydim,öncesinde de hafif öksürüğü vardı ama sonradan çoğaldı,grip,soğuk algınlığı,bronşit ihtimaliyle uğraşıyoruz on gündür.
antibiyotik kullanıyo minnacık bebeğim malesef
leyloş almışındır heralde buse sultanın cicilerini,üzerinde paralansın.
prensescim çok geçmiş olsun musab a
saracım sana da geçmiş olsun,daha iyisin inşallah
selam kızlar
bayramda annemlerdeydim,öncesinde de hafif öksürüğü vardı ama sonradan çoğaldı,grip,soğuk algınlığı,bronşit ihtimaliyle uğraşıyoruz on gündür.
antibiyotik kullanıyo minnacık bebeğim malesef
leyloş almışındır heralde buse sultanın cicilerini,üzerinde paralansın.
prensescim çok geçmiş olsun musab a
saracım sana da geçmiş olsun,daha iyisin inşallah
merhaba arkadaşlarr,,benim bugün bat günüm.. dün akşam test yaptım negatif çıktı..şuan halan bişi yok..kuyruk sokumum agrıyor kasıklarımda hafif..ama mide bulantısı var ve fena uyku bastırdı
bende iyi sayılırım az bi öksürük var onun dışında iyiyim
NAN ŞEN HATUNLARRRRNASILSINIZ BAKEMMMMM BENİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ MERAK ETMEMEİŞSİNİZZZ :26::26::26::26::26::26: HADİ BENİ ÖZLEMEDİNİZ KIRMIZ YAZILARIMIDAMI ÖZLEMEDİNİZZZZ .......................... ŞEKERLERRR BEN BU ARALADAR ÇOK YOĞUNUM :26::26::26::26::26:EŞİMİN HAS İŞLERİ YÜZÜNDEN KOŞTURMAKTAN HİÇ BİR ŞEYE VAKİT BULAMIYORUM KİMSEYİDE TAKİP EDMİYORUMMMM HEPİNİZİ SEVİYORUM VE DUALRIMA EKLİYORUMMMM GÖNÜLÜZDEN HER NE GEÇERSE RABBİMMMM KATBE KAT FAZLASINI VERSİNNNNN ............... AMA EN ÇOKKKK BEBİŞ İSTEYENLERE DUA EDİYORUMM RABBİM ÜÇÜZ VERSİN HEPİNİZE DE EVİNİZİ B..K GÖTÜRSÜN TEMİZLİK YAPACAK VAKTİNİZ KALMASIN İNŞŞŞŞ
sizleri çook özledim kızlarrr
eveet uzun zaman yoktum çünkü internetimiz kesildi
uzun süre oldu bağlı değildi geçenlerde bağladı yine eşim
herkez iyidir inaşalaaa bizi merak edenlar biz yağmurla
şükür iyiyiz soğuk aldı hala burun akıntısı var onun dışında
çook şükür ikimizde iyiyiz herkez iyidir umarım bunda sonra
vakit buldukça bol bol girerim kızlar gerçi günlerde kısa oldu
ama yinede girmeye çalışacam gerçekten yeriniz çook belli
sizlerden bi daha ayrılamam umarım şimdilik herkeze
iyi geceler ve tatlı uykular
HERKEZE HAYIRLI SABAHLAR
Gün SİZinle Güzel Güne Başlamak SİZİnle Sıcak Olucak,
Günlerimiz Aydın geleceğimiz Parlak Olsun SİZE Günaydın Olsun
hoşgeldin canım seni merak ediyodum neyseki iyiymişsiniz sen de yağmurda bi daha bizi bırakma olurmu
günaydın canım güne sizinle başlamakda güzel
tşk ederim canıım benim iyiki varsınız
edaaaaaaaaan huuuuu nerdesin gelde sohbet edek bacım
geldim canımm yaa topik topik dolaşıyorum
şu kullanmadıkları çocuk eşyası ev eşyası satıyolar yaa bende
ablamın durumu düşük bakim uygun fiyata bulursam
aliyim sevindiriyim hem ablamı hem çocuklarını diye ama
bişi bulamadım hep satılmış
sendemi oyuna gittin
inşallah kırmızılar yerine bebeğin gelir idrar testlerine pek güvenme
geçmiş olsun canım menim dikkat et kendine nazocum ya seninle denk gelipte sohbet edemedik epeydir seni çok özledim inanmsn yede gelmiyosun sanırım :26:
:26::26::26::26::26::26::26:
kız deliiiiii özlemezmiyiz sen benim kıymet verdiğim arkadaşlarımdansın bilmiyonmu ama senin yoğunluğunu bildiğimden gelmemeni anlayışla karşılıyorum ama her daim merak ediyorum
iyileştim canım sağol okadadar dikkat ederim kendime ama hastalık işte yinede buldu beni
bende aynı şeyi düşünmüştüm sen girmiyorsun diye msn e
ben bakıyorum sürekli ama seninle karşılaşamadım bende işlerin yoğun ondan giremiyorsun diye düşündüm
Canım benim dün giremedim..eşim yalnız gitti düğüne dün..onu yolcu ettim..dün izinliydim yani...buseyle uğraşıyorum diye fırsat olmadı gireyim kk ya...yalnız gönderdiğime pişman oldum ..o yüzden biraz canım sıkkın bugün...moralim yok yani...kurbana gideriz seneye üzülme dedi ama..o kadar hazırlık boşa gitti..elbise ayakkabı çanta falan almıştım...üzgünüm yani...leylaaaaaaaaaa düğünemi gittin kız yoksa kk mı yasaklandı iş yerinde gelde bi haber ver seni merak etmekteyim
Canım benim dün giremedim..eşim yalnız gitti düğüne dün..onu yolcu ettim..dün izinliydim yani...buseyle uğraşıyorum diye fırsat olmadı gireyim kk ya...yalnız gönderdiğime pişman oldum ..o yüzden biraz canım sıkkın bugün...moralim yok yani...kurbana gideriz seneye üzülme dedi ama..o kadar hazırlık boşa gitti..elbise ayakkabı çanta falan almıştım...üzgünüm yani...
bana yazan herkese teşekkürler...kardelenle edanım gelmiş..sizleri merak ediyordum kızlar...iyi olduğunu öğrendim sevindim...yetercim de gelmiş...onuda meraktaydım...hepizini çok öpüyorum...prenseste yoktu ne zamandır oda gelmiş...herkes burda...saracım senide çok öptüm bitanem...düşünceli arkadaşım...canım sıkılıyor ya...havada berbat valla..yağmur yağış tam moral bozma havası yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?