haklısın canım...gerçekten yağmurlu hava insanın canını sıkıyor ya...sıkma canını tatlım demekki kısmet değilmiş başka zaman gidersin şimdi ana kız vakit geçirin busecikle
yağmurlu havalar benimde çok moralimi bozar ama yapacak bişey yok burada da hava berbat
haklısın canım...gerçekten yağmurlu hava insanın canını sıkıyor ya...
süpermiş...ben annem ne yaptıysa onu yiyecem valla..çok yoruldum...leyla akşama ne yemek yapcan canım
ben kuru patlıcanlarla güveç
etli pirinç pilavı
salata
cacık yapacam
geçmiş olsun canım bu akşam misafirliğe gidecem yarım msnde görüşek
bugün msn e baktım yoktun fırsatın olmadı heralde yada ben çıktığımda falan açmışındır neyse artık sonra görüşürüz bir ara
işlerim çoktu canım bakamadım msn ye kusura bakma olurmu
ama bugün sürekli açık tutacam başında olmasamda sen gelince titret ben hemen bakarım
günaydın kızlaaaaaaaaaar
herkese mutlu sağlıklı ve güzel bi hafta olsun inşallah
bu hafta hep güzel haberlere uyanalım geceleride gözümüzü hep mutlu kapatalım
hayat hep güler yüzünü göstersin bizlere yağan yağmura inat
yağan yağmur tüm kötülükleri kötü insanları akıtıp götürsün hayatımızdan
yerine güneş açtığında tüm güzellikler poztiflikler yeni ve mutlu başlangıçlar bizim olsun
teşekkür ederiz canıım benim iyiki varsın herkeze hayırlı sabahlar
bugün yağmurun yine aşıları var bide çook huysuz bakalım nasıl olacak:26::26::26:
çook sağol canıım tşk ederiz yağmur
bırakmıyo yazim ille ben düğmelere basacam diyo
bırakmayıncada kızıp ağlıyo
kıyamam teyzeleriyle yazışmakmı istiyo zilli
benim yerime mıncıkla onu annesi
kız leylaaaaa ellerine sağlıkk[ı]herkese güzel bir gün diliyorum...dün yoğun bir şekilde pasta börek yaptım..sabah daireye getirdim..arkadaşlarla bir güzel yedik...keşke sizde olsaydınız tatmanızı çok isterdim...saraaaaaaaaaaaa neredesin arkadaşım...?edancım gelmiş gitmiş..yağmurun aşısı varmış...geçmiş olsun şimdiden minik prensesimize...hepinizi çok öpüyorum..[/ı]
Herkese güzel bir gün diliyorum...dün yoğun bir şekilde pasta börek yaptım..sabah daireye getirdim..arkadaşlarla bir güzel yedik...keşke sizde olsaydınız tatmanızı çok isterdim...saraaaaaaaaaaaa neredesin arkadaşım...?edancım gelmiş gitmiş..yağmurun aşısı varmış...geçmiş olsun şimdiden minik prensesimize...hepinizi çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?