aman canım hasta falan olmada...bende iyiyim çok şükür...bu gece uyku tutmadı beni sizlere bakayım dedim canım...dun girdim cok zayifti sayfa acilmiyodu bende hemen ciktim bugunde yeni disardan geldim iyim canim sen nasilsin ???????????
amin canım amin
rabbim size sağlık versin
bizde gelicez peşinden işallah leylacım inanıhyorum ben
tatlım bi dahakine hemen iki dakikada bize söle öyle git mesela metukamın annesinde olduğunu biliyoz ama habersiz kayboldunuzmu endişeleniyoz
kızlar ben çıkıyorum.size iyi sohbetler,iyi geceler.hepinizi öpüyorum.
gerçekten merak ediliyor
bizim bir arkadaş hani arada uğrayan bir arkadaşta değil hergün topikte olan bir kız bir gece çıktı
bir daha ne ses ne soluk.bidahada girmemiş zaten siteye.çok merak ediyoruz ama elden birşey gelmiyor
mutlu yıllar canım yeni yaşı uğurlu gelsin size bebek getirsin inş.
eşinin doğum günü kutlu olsun canım...nice mutlu yıllara inşallah sağlıkla sıhhatle ve seninle olsun
inşallah selincim...güzel dileklerin için Allah razı olsun gülüm...inşallah sizlerde hamile kalırsınız bende sizlerde hamile iken yine konuşurum tatlım...
sanada iyi geceler tatlım..bende çıkacam birazdan...uykum gelmeye başladı...sabah kalkamayacam valla..zaten zor kalkıyorum...
metuka nerelerde bu gece gelmemiş....:26::26:
aman canım hasta falan olmada...bende iyiyim çok şükür...bu gece uyku tutmadı beni sizlere bakayım dedim canım...
Rabbim sizlerede sağlık versin semicim...inşallah geleceksiniz canım bende bütün kalbimle inanıyorum..hepinizböle olacaksınız inşallah bitanem...
cok saol caniminsalla diyer doom gunu bebekle kutlariz
amin cadıcım...cok saol canim cumlemize
leylacım sabah erken kalkıyon iki canlısın git sıcak yatağında yat dinlen canım busemizde şimdi anne yeter bütün gün totoşunu dikiyon bi yatmıyon diyodurdaha fazla yorulmayın canım
kızlar ben çıkıyorum.size iyi sohbetler,iyi geceler.hepinizi öpüyorum.
aman hasta falan olmasında yeterki gezsin zeloşum...canım metukamız annesinde gezenti gibi geziyo
yok canim hasta deilim cok sukur ........iyi yapmissin tatlim ama kendini fazla yorma
amin cadıcım...
haklısın valla o uyudu bile..tekmelemeyi bıraktı zeloş teyzesi...bende yatacam canım..belim ağrıdı oturmaktan...sizden ayrılmak zor ama sabah görüşürüz hayırlısıyla...çok öpüyorum hepinizi tatlı yanaklarınızdan canlarım...Allah hepinize rahatlık versin güzeller...
git uyu canım zaten bütün gün masa başında belin ağrıyo evde kendine rahat bi ortam hazırla iyice dinleniyi geceler canım öpt.ikinizide byyyyyyyyy
amin inş. canımnereye gittiniz romantik bi ortammıydı canım
aman hasta falan olmasında yeterki gezsin zeloşum...
saol bitanem çıkıyorum cadıcım...çok öptüm hepinizi kızlar..iyi geceler...yarın görüşmek dileğiyle...sağlıkla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?