Sabırla Bebeğini Bekleyenler

dun girdim cok zayifti sayfa acilmiyodu bende hemen ciktim bugunde yeni disardan geldim iyim canim sen nasilsin ???????????
aman canım hasta falan olmada...bende iyiyim çok şükür...bu gece uyku tutmadı beni sizlere bakayım dedim canım...
amin canım amin
rabbim size sağlık versin
bizde gelicez peşinden işallah leylacım inanıhyorum ben

Rabbim sizlerede sağlık versin semicim...inşallah geleceksiniz canım bende bütün kalbimle inanıyorum..hepiniz böle olacaksınız inşallah bitanem...

kızlar ben çıkıyorum.size iyi sohbetler,iyi geceler.hepinizi öpüyorum.

sanada iyi geceler tatlım..bende çıkacam birazdan...uykum gelmeye başladı...sabah kalkamayacam valla..zaten zor kalkıyorum...

evet ya 30lu yaşlardada hasret vardı en son eşinden ayrılcağını söyledi bi daha haber alamadık ve hala merak ediyorum burdaki arkadaşlığımızında bu yanı zor:93:

cok saol canim cumlemize

sanada iyi geceler tatlım..bende çıkacam birazdan...uykum gelmeye başladı...sabah kalkamayacam valla..zaten zor kalkıyorum...

leylacım sabah erken kalkıyon iki canlısın git sıcak yatağında yat dinlen canım busemizde şimdi anne yeter bütün gün totoşunu dikiyon bi yatmıyon diyodur daha fazla yorulmayın canım

yok canim hasta deilim cok sukur ........iyi yapmissin tatlim ama kendini fazla yorma

cok saol canim cumlemize
amin cadıcım...
leylacım sabah erken kalkıyon iki canlısın git sıcak yatağında yat dinlen canım busemizde şimdi anne yeter bütün gün totoşunu dikiyon bi yatmıyon diyodur daha fazla yorulmayın canım

haklısın valla o uyudu bile..tekmelemeyi bıraktı zeloş teyzesi...bende yatacam canım..belim ağrıdı oturmaktan...sizden ayrılmak zor ama sabah görüşürüz hayırlısıyla...çok öpüyorum hepinizi tatlı yanaklarınızdan canlarım...Allah hepinize rahatlık versin güzeller...

canım metukamız annesinde gezenti gibi geziyo
aman hasta falan olmasında yeterki gezsin zeloşum...
yok canim hasta deilim cok sukur ........iyi yapmissin tatlim ama kendini fazla yorma

saol bitanem çıkıyorum cadıcım...çok öptüm hepinizi kızlar..iyi geceler...yarın görüşmek dileğiyle...sağlıkla kalın...

git uyu canım zaten bütün gün masa başında belin ağrıyo evde kendine rahat bi ortam hazırla iyice dinlen iyi geceler canım öpt.ikinizidebyyyyyyyyy

git uyu canım zaten bütün gün masa başında belin ağrıyo evde kendine rahat bi ortam hazırla iyice dinlen iyi geceler canım öpt.ikinizidebyyyyyyyyy

bizde seni öptük zelalim..saol bitanem..iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…