ay kıyamam sana zeloşum ya..hasta falan olursun ALLAH korusun tontişim..kıjlar hu gelin hadi odada soğuk üşüdüm
temem dir canım...afiyet olsun..bizde acıktık buseyle...12 yi bekliyorum valla...kıjlar ben kahvaltı yapmaya gidiyom yapıp gelirim inş. kıjlarda toplanmış olur
tamam canım...valla güzel gidiyor şu anda calimerocum...inşallah sağlıkla kucağımada alırım hayırlısıyla..dualarınızı eksik etmeyin canım benim...beyaz çizgimi çıktı bunun anlamı ne acaba..test bozuk olmasın canım...idrarı taşırdın mı acaba?tekrar yap bakalım..biraz çişini tut ama...
her gün yaptığım certain marka.üretim tarihi ocak 2011.eczacı dedi kimyasal bi gebeliği bile saptar en hassasucuz test diye.bundada fortel gibi yanlış pozitif olabiliyo.ondan umut bağlamak istemiyorum.sabah idrarında yaptım.yrn tekrar edeyim sabah ya da kendimi tutsam öbür gün daha garanti.evde bi sürü test varken biraz zor ama bakalım
canım adet tarihin geçtimi?:26:
kızlar duamızı yapalımmı
yapalım yapalım saracım..ben 12 de çıkacam biliyorsunuz...
canım silikse inş. hamişsindir hemen kan versene inş. pozitif görürsün şeker
kıjlar ben kahvaltı yapmaya gidiyom yapıp gelirim inş. kıjlarda toplanmış olur
kızlar geldımmm......dua okundu mu
kızlar geldımmm......dua okundu mu
yapalım canım
metukanın ve zelalin ayetel kürsilerini okudum..Rabbim kabul etsin inşallah...
metukanın ve zelalin ayetel kürsilerini okudum..Rabbim kabul etsin inşallah...
duadan sonrada okursun tatlım sorun olmaz..duamızı yapalım isterseniz yada öğleden sonrada yapabiliriz siz bilirsiniz..nasıl derseniz öyle yapalım kızlar...ama ama ben zeloşa okumadım,bitti mi
amin tatlım...sıra edazes te sanırım..tam bilmiyorum ama...kızzzz napıyon sen?
Allah kabul etsın canım..
dıger okuyan arkadaslardan da ALLAH razı olsun..
zelalden sonra sıra kımde?
hg canım dünden beri özledik seni nasılsın canım annenler nasıldı
hg metukam..birazdan başlayacaz..tam zamanında geldin tatlim...
arzuuuuu,o bebiş senin mi,maşallah,kız nazar değmesin o tatlı kuşa.
kız,sayı almadım ki,okiyim delüüüü,paylaşıldı mı sayılar.duadan sonrada okursun tatlım sorun olmaz..duamızı yapalım isterseniz yada öğleden sonrada yapabiliriz siz bilirsiniz..nasıl derseniz öyle yapalım kızlar...
amin tatlım...sıra edazes te sanırım..tam bilmiyorum ama...
ay sende kimsin ben seni tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?