Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amiiiiin,amin amin,ne kadar güzel dua,rabbim metuka ve zelal arkadaşlarımızı ve bizi en kısa zamanda evlatlarımızla sevindirsin inşallah en kısa zamanda.

AMİNNNNNNN Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş.saracım eline yüreğine sağlık canım

kızlar nette gezinirken buldum bu duayı ne güzel anlatmış duygularımızı dimi günün anlam ve önemimede uyduğu için bu duayı okuyalım dedim.Allah kabul etsin.hepimizin muradını versin tez zamanda inşallah.

ben hemen kahvaltımı yapim ki,saat 12 gibi diğer topictede duamız var,orayada bekleriz kızlar,hepisi kardeşdir ordakilerin

amın amın amın

Rabbım dualarımızı kabul etsın...bızlere katından hayırlı guzel uzun omurlu evlatlar versın..onlara bakabılmek ıcın maddı ve manevı guc versın..

yavrusunu karnında tasıyan kardeslerımızın ıslerını kolaylastırsın evlat acısıyla sınamasın..

SARAcım çok ama çok guzel bır dua...

vakıt olarak ta çok guzel bır vakıt...

amin amin amin amin

canım yazdıklarını şimdi okudum.Allah yeğenini çok bağışlasın ömrünü uzun ve bereketli etsin.adıyla büyüsün.sağlık mutluluk huzur o gülen yüzünden hiç eksik olmasın bitanem.

kızkardeşine selam söyle.yeğeninide öp benim yerime.

vatandaş geldi iş çıktı kusura bakmayın canlarım..geldim metukam...

amiiiiiiiiiin canım benim.

sağol tatlım.

aminnnnnnnnnnnnnn....Rabbim hepimizin şu mübarek cuma gününde dualarını kabul eylesin inşallah kızlar...hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...hamilelerimizede sağlıklı doğumlar versin inşallah...aminnnnnnnnnnnnnnnnnn...

aminnnnnnnnn metukam...çok duygulandım dua çok güzelmiş ya...saracım yüreğini sağlık bitanem seninde...

kardelencim bende acıktım..yalnız kahvaltı etme buseyle bizde gelelim teyzesi...

amiiiiiiiiiiiiiiin leyloşum amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

saram saram guzel saram

dua sırasında kım var

canım eda 33 var

ona başlayacaz bugün ben birazdan geçmişi okuyacam kim ne kadar almışsa hazırlayacam listeyi.çünkü dün gece söylemiştim kızlara o yüzden.

Son düzenleme:
valla çok acıktım şimdi burdaki masa sandalyeleri yiyecem...

canım eda 33 var

ona başlayacaz bugün ben birazdan geçmişi okuyacam kim ne kadar almışsa hazırlayacam listeyi.çünkü dün gece söylemiştim kızlara o yüzden.

saracım bana 50 tane yaz bitanem..öğleden sonra okurum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…