Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bebek olsa iyi olurdu ama yok napalım olursa olur

senin günün geçiyomu canım inşallah hamilesin efsunum

Rabbim izniyle oda olacak ablamm inşşşallahhhhhhhhhhhhhh hayırlısıylaaa
günüm 1 gün yada 2 gün geçti en fazla bu zmn kdr ablaa
şuan bata daha var gecermi o bile belli değil
ama bu ay doktuşumdan dolayı umut var içimde biras daha
bakalım hayırlısı varsa başımıza taç etcez yoksa da yine şükredip çalışmaya devam etcez
yapcak başka bişey yokk

Selam hanımlarr

efsun sınavının iyi geçmesine sevindim canım

saracım kardeşin geliyomuş çok sevindim

HERKESE SELAMLAR KIZLARRRRR :nazar::3::3::3::3:

Hafta sonu buseyi gözü için göz doktoruna götürdüm...sol gözü enfeksiyon kapmış...damla verdi..ama damlatırken kıyamet

kopuyor...umarım çabucak iyileşir ya....dualarınızı esirgemeyin bizden...:nazar::38::38:

Saracım kızkardeşin geliyormuş gözün aydın hayatım...:nazar::38::38:

Efsuncum sonucu merakla bekliyoruz...inşallah güzel haberi alırsın tatlım..eşimde bana öbür ay çalışalım diyip duruyor ama hiç istek yok

içimde...hayırlısı bakalım...o ikinci için hazır ama ben değilim galiba...

prensesssssssssss nasılsın canım...mushabımız nasıl umarım iyisinizdir...

hatressssssssss nerelerdesin şekerim?:nazar::38::38:

yeterrrrrrrr girmiş sanırım topice....yeterim sen nasılsın şekerim?:nazar::38:

edaaaaaaaaaaaa sen nerelerdesin bakayım....gelince yaz tatlım...son durumun nedir?doğum ne zaman hayırlısıyla...:38::38:

unuttuğum varsa kusura bakmasın kızlar...:nazar::38::38:

Son düzenleme:

Hafta sonu buseyi gözü için göz doktoruna götürdüm...sol gözü enfeksiyon kapmış...damla verdi..ama damlatırken kıyamet

kopuyor...umarım çabucak iyileşir ya....dualarınızı esirgemeyin bizden...:nazar::38::38:

Efsuncum sonucu merakla bekliyoruz...inşallah güzel haberi alırsın tatlım..eşimde bana öbür ay çalışalım diyip duruyor ama hiç istek yok

edaaaaaaaaaaaa sen nerelerdesin bakayım....gelince yaz tatlım...son durumun nedir?doğum ne zaman hayırlısıyla...:38::38:

geçmiş olsun buseciğe çabucak iyileşsin inş
2.bebek fikriniz hayırlı olsun
biz iyiyiz canım
musab kaç gündür emeklemeye başladı
sıraladığı yerde ellerini bırakıp biraz tutunmadan durabiliyor
inş az kaldı yürümemize teyzeleri

hatres az önce altta ismin vardı nere gittin?

Ne kadar geldiysem kimse yok sadece bakıp kaçtım napimmmmmmmmmm:31::31::31::31::31::31:
İkinciye ben de her ne kadar bir kez tedaviyi başlatmış olsam da ben de kendimi hazır hissedemiyorum, beyefendiler dünden razılar nasılsa kendileri bakmıyor olan bize oluyor.
Dün gece Rana uykusunda mızmızlandı demek rahatsız bir yeri ağrıyor çocuğun ki mızmızlanıyor, uyumadı bizi de uyutmadı.Ben de akşam misafirlerim vardı o kadar yorgundum ki yatağa zor attım kendimi, haliyle uyuyamadım aldım çocuğu sakinleştirmeye çalışıyorum, babamız ise kızıp duruyor yarın işe gidicem diye. Ve ben yine düşündüm Rana da çok zorluk çektim aynısı olursa naparım diye...Hem çok istiyorum kızıma kardeş gelsin diye hem de çok gözümde büyütüyorum her şeyi...Görüyorum ki bizim kocalar çocukları sevmede önden giderler ama zahmette en arkadan gelirler. Onlar ister canım niye istemesinler ki...

biz iyiyiz canım

Valla Prensesim ben geldiğimde kimsecikler yoktu:26::26::26::26:
Ve şimdi yine kimsecikler yokkkkkkkk.....

Son düzenleme:
hepinize günaydınnnnn canlarrr
hayırlı haftalarrrrrrrr olsun hepimiz inşşşallahhhhhhhh
güzel haberler alacagımız bi hafta olsunnnnn
benim dün sınavım vardı güzel gecti sayılır sonra annemlere gectik bi akrabamızın nışanı vardı akşamda geri abim eve bıraktı öleee işteeee

sizde ne var ne yokkk kızlaarrrrrrrrrrrrrr neler yaptınız bakemmm hafta sonu
Çok şükür iyi diyelim iyi olalım iyiyim de çok yorgunum ya:37::37::37:
Seninl bat ne zaman canım?
günaydın canım sınavının iyi geçmesine sevindim
bende hafta sonu çok eğlendim güzel geçti yani yarında kardeşim geliyor değme keyfime:8::8::8::8::8::8::8::8:

Hadi gözün aydın benim eşim de pek açcık vermiyor ama sanırım memlekete göndermeye razı olmuş gibi...
Ben de bir kaç gündür çok çok iyiyim elhamdülillah, arkadaşlarla hep bir arada çok güzel geçirdik, ama ben çok çabuk yorulur oldum artık ya bu ne iştir anlamadım gitti.Yorulmak normal de ben sanki 10 dönüm tarla kazmışım gibi yorgunluk hissediyorum ...

Son düzenleme:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres....

Böyle yalnız görünce kendimi gene edebiyat aşkım tuttu...

Ayrılık ümitlerin ötesinde bir şehir,
Ne bir kuş , ne bir ses, ne de bir selam gelir...
Çaresiz seslenişler, beyhude bekleyişler,
Bir teselli yerine hüzünlü akşam gelir...

Son düzenleme:
mrhb kızlarrrr nasılsınız bizim burası çok sıcakkk yanıyoruz resmen yaa kız kardeşimin miniği için alışverişe gittim bu gün yoruldumm (kardeşim gidemiyor dr 9. aya kadar yatacaksın dedi) sizede bakamadım valla öptüm hepinizi

Selam hanımlarr

efsun sınavının iyi geçmesine sevindim canım

a.s. canımmm
saolll teşekkür ederim şekerimmm :38:

Efsuncum sonucu merakla bekliyoruz...inşallah güzel haberi alırsın tatlım..eşimde bana öbür ay çalışalım diyip duruyor ama hiç istek yok içimde...hayırlısı bakalım...o ikinci için hazır ama ben değilim galiba...

çok geçmiş olsunnn leyloşummm bu ara salgın gibi gözde benim eşimin ki de yine kızarık :14:
ama çocuk olunca daha bi zor oluyor tabiikiii hastalık işi :25: Rabbim tez zmn da şifa versin buseciğeeeee

hayırlısı bakalım canım var mı yokmu anlicaz hafta sonuuu:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sen yorgunlugu düşünüyosun kocişin çocuk sevmeyi demiiii :47::47: gerisi umurlarında olmuyo nası olsaaa
9 ay taşıyan derdi sıkıntıyı çeken sensin tabiii o muu :47::47::47::47::47:
busecik biraz daha büyüse o zmn daha iii olur gibi sankim benim fikrimmm

Ne kadar geldiysem kimse yok sadece bakıp kaçtım napimmmmmmmmmm:31::31::31::31::31::31:
İkinciye ben de her ne kadar bir kez tedaviyi başlatmış olsam da ben de kendimi hazır hissedemiyorum, beyefendiler dünden razılar nasılsa kendileri bakmıyor olan bize oluyor.
Dün gece Rana uykusunda mızmızlandı demek rahatsız bir yeri ağrıyor çocuğun ki mızmızlanıyor, uyumadı bizi de uyutmadı.Ben de akşam misafirlerim vardı o kadar yorgundum ki yatağa zor attım kendimi, haliyle uyuyamadım aldım çocuğu sakinleştirmeye çalışıyorum, babamız ise kızıp duruyor yarın işe gidicem diye. Ve ben yine düşündüm Rana da çok zorluk çektim aynısı olursa naparım diye...Hem çok istiyorum kızıma kardeş gelsin diye hem de çok gözümde büyütüyorum her şeyi...Görüyorum ki bizim kocalar çocukları sevmede önden giderler ama zahmette en arkadan gelirler. Onlar ister canım niye istemesinler ki...

aynen dediğin gibi hatresim onlar için çocuk sevmelik ama aglayınca sen susturamıyo olursunn
anlasınlar işte anneliğin neden kutsal oldugunuuuu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
isterler tabii canımmmm karnında sen taşıcan doguma sen gircen sen uykusuz kalcan etcennn
o sadeceee olayın keyfini sürcek 5 dk :27::27::27::27::27::52::52::52::52::52::52::23::23::23::23::23::23:

Çok şükür iyi diyelim iyi olalım iyiyim de çok yorgunum ya:37::37::37:
Seninl bat ne zaman canım?

gezdin tozdun ondan yorulmuşsundur canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hafta sonu bekliyrm bakalım canımmm hayırlısı

mrhb kızlarrrr nasılsınız bizim burası çok sıcakkk yanıyoruz resmen yaa kız kardeşimin miniği için alışverişe gittim bu gün yoruldumm (kardeşim gidemiyor dr 9. aya kadar yatacaksın dedi) sizede bakamadım valla öptüm hepinizi

bugün burada çok güzeldiiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aaayyyyyyyyyyyyyy tatlı yorgunluktur ooo teyzesiiiiiiiii :16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yatmak zor geliyodur ama napcak başka secenek yok
oda yatsın dinlensin canımmm bebişi gelene kdr

hayırlı geceler canocanlaarrrrrr :52::52::52::52::52::27::27::27::27::27::27::27:
ircaaat peşinde değilim yanlış anlaşılmasın bu saatte uyku tutmadı :123::111::111::111::111::111::60::60::60::60::60:

bide aklıma bişey takıldı kızlar ben göbişim azcık erisin die çay aldım aktardan yemeklerden önce içmelik poşet çayın içinde
biberiye, funda yapragı, rezene, defne yapragı, anason, kekik, papatya, ardıç tohumu, kiraz sapı, mısır püskülü,acı çehre, mate, çoban çökerten, yeşil çay, mersin yapragı gibi bitkiler varmış eğer bebiş varsa ona bi zararı olur mu kiiii aceppp :26::26::26: :18::18::18::18:
bilmeden zarar vermek istemem ona içimde gelişmeye çalışıyorsa sizce bırakayım mı çayıı hafta sonuna kdr ????

ben de bugün komsucuklarımla hıdırellez pikniği yaptım sitemizin bahcesindee gül güllll koptukkkkk valllaaa
insanın kafa denkleri yaşıtları olması ne güzelmiş ilk defa katıldım aralarına bu kdr uzun süre
eve gidesimiz gelmedi hiç vallla çok güzel birgün oldu benim içinnn :16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, hatres+

hg canımmmm :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
senide mi uyku tutmadı şekerim :27::27::27::27::27: yoksam raniş mi uyutmadı yine :43::43::43::43:
yoksam kocişin miiiii :52::52::52::52::52::52::52::27::27::27::27::27::27::27::27::10::10::10::10::10::10::8::8::8::8::8::17::17::17::17:

hayırlı geceler canocanlaarrrrrr :52::52::52::52::52::27::27::27::27::27::27::27:
ircaaat peşinde değilim yanlış anlaşılmasın bu saatte uyku tutmadı :123::111::111::111::111::111::60::60::60::60::60:

bide aklıma bişey takıldı kızlar ben göbişim azcık erisin die çay aldım aktardan yemeklerden önce içmelik poşet çayın içinde
biberiye, funda yapragı, rezene, defne yapragı, anason, kekik, papatya, ardıç tohumu, kiraz sapı, mısır püskülü,acı çehre, mate, çoban çökerten, yeşil çay, mersin yapragı gibi bitkiler varmış eğer bebiş varsa ona bi zararı olur mu kiiii aceppp :26::26::26: :18::18::18::18:
bilmeden zarar vermek istemem ona içimde gelişmeye çalışıyorsa sizce bırakayım mı çayıı hafta sonuna kdr ????

ben de bugün komsucuklarımla hıdırellez pikniği yaptım sitemizin bahcesindee gül güllll koptukkkkk valllaaa
insanın kafa denkleri yaşıtları olması ne güzelmiş ilk defa katıldım aralarına bu kdr uzun süre
eve gidesimiz gelmedi hiç vallla çok güzel birgün oldu benim içinnn :16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sana da iyi geceler Efsunum ben de bi bakayım dedim sana yazıp kaçıcam.
Çay meselesine gelince sen tedbir amaçlı içme, zaten bir şey de kalmamış bata var mı yok mu belli olunca ona göre davranırsın artık.
Eğlenmene sevindim, Sana hayırlı geceler canım ben yatıyorum:38::38::38::38:

Son düzenleme:
Sana da iyi geceler Efsunum ben de bi bakayım dedim sana yazıp kaçıcam.
Çay meselesine gelince sen tedbir amaçlı içme zaten bir şey de kalmamış bata var mı yok mu belli olunce ona göre davranırsın artık.
Eğlenmene sevindim, Sana hayırlı geceler canım ben yatıyorum:38::38::38::38:

denk geldik deseneee :1:
evet 11-12 gibi bekliyrm kırmızıcıkları az kaldııı hayırlısı bakalım
bırakayım barimmm ben nolcagı beli olmaz sonuctaa
baktım geldi kırmızlar devam ederim tekrar nasıl olsaaa
ii geceler canımmm bende yatıyrmmm

biz iyiyiz canım

saol canım..maşallah musaba...hemide 41 kere :nazar::38::38:

Valla Prensesim ben geldiğimde kimsecikler yoktu:26::26::26::26:
Ve şimdi yine kimsecikler yokkkkkkkk.....
seni benden daha iyi kimse anlayamaz canım...seninle aynı fikirdeyim...şuan öyle uykusuzumki...:nazar::38::38:
a.s. canımmm

çok geçmiş olsunnn leyloşummm bu ara salgın gibi gözde benim eşimin ki de yine kızarık :14:
ama çocuk olunca daha bi zor oluyor tabiikiii hastalık işi :25: Rabbim tez zmn da şifa versin buseciğeeeee

hayırlısı bakalım canım var mı yokmu anlicaz hafta sonuuu:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sen yorgunlugu düşünüyosun kocişin çocuk sevmeyi demiiii :47::47: gerisi umurlarında olmuyo nası olsaaa

aynen dediğin gibi hatresim onlar için çocuk sevmelik ama aglayınca sen susturamıyo olursunn
anlasınlar işte anneliğin neden kutsal oldugunuuuu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
isterler tabii canımmmm karnında sen taşıcan doguma sen gircen sen uykusuz kalcan etcennn
o sadeceee olayın keyfini sürcek 5 dk :27::27::27::27::27::52::52::52::52::52::52::23::23::23::23::23::23:

aaayyyyyyyyyyyyyy tatlı yorgunluktur ooo teyzesiiiiiiiii :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

saol canım benim...:nazar::38:

a.s. canımmm

yatacak başka şansı yok :1::1::1:evet ya ben severek yapıyorum onun alışverişini çok keyifli :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Selam kızlar.telden giriyorum internetim yok.umarım herkes iyidir.hıdır ellezde sizler içinde kağıda istekte bulunup çiçek dalına astım:))) size çok önemli bişi demek için gşrdşm.iğde ağacı varya bilmeyenler googleden baksın her yerde olan bi ağaç onun tam dönemi çok çanuk bitiyor.şimdi çiçekleri çıktı onu koklamak doğurganlığı artırıyormuş köylü kadınlardan duymuştum 2yıl önce ama çok üstünde durmadım geçen yıl kuzenimde iğde dalını koklayarak gebe kaldı.yapmasında bişey yok denemekte fayda var.toplayıp yatak odanıza bi vazoya koyun.mis gibi kokuyo zaten.eğer yükleyebilirsem fotosunuda yüklücem.yükleyemezsem googleden bakın.koyunlar iğde zamanı gebe kalırmış onu kokladıktan sonra

Selam kızlar.telden giriyorum internetim yok.umarım herkes iyidir.hıdır ellezde sizler içinde kağıda istekte bulunup çiçek dalına astım:))) size çok önemli bişi demek için gşrdşm.iğde ağacı varya bilmeyenler googleden baksın her yerde olan bi ağaç onun tam dönemi çok çanuk bitiyor.şimdi çiçekleri çıktı onu koklamak doğurganlığı artırıyormuş köylü kadınlardan duymuştum 2yıl önce ama çok üstünde durmadım geçen yıl kuzenimde iğde dalını koklayarak gebe kaldı.yapmasında bişey yok denemekte fayda var.toplayıp yatak odanıza bi vazoya koyun.mis gibi kokuyo zaten.eğer yükleyebilirsem fotosunuda yüklücem.yükleyemezsem googleden bakın.koyunlar iğde zamanı gebe kalırmış onu kokladıktan sonra

aleykümmm selam canımmmm
bende diyrm maonyam görünmüo kaç gündür çabuk gelsin netin ösledim seniiiii
aaayyyyyy çokkk sağollll canımmm bizide unutmadıgın içinnnn onu duymamıştım ben hiç sadece kagıda yazıp dala mı asıyosun nasıl oluyo
bende bu sene komşularımdan bişey öğrendim 7 tane karınca yuvasından kum toplayıp cüzdanımıza koyduk bizde ufak poşettlerle cüzdandan bereket eksik olmazmış sene boyunca ilk defa duydum onu yaptım bendeee
aaaaaaaa iğdeyi hiçççççç duymadım vallaaaa ama hıdırellez günü sitesinin bahçesinde bi ağac vardı ben iğdeye benzettim sanırım iğde bu deyip kokladım sansa bakkkk bilmeden yaniii hadiii hayırlısı bakalımmmm
'' koyunlar iğde zamanı gebe kalırmış onu kokladıktan sonra '' demekki var büyüklerinde bildiklerii canımmmm

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar ya ne zaman gelsem kimse olmuyor
anlaşıp aynı saatte mi gelsek napsak sisi özledim

Back
X