Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba kızlar

kardeşim ve eşi bugün gittiler çok güzel üç gün yaşadık gezdik eğlendik

ama şimdi çok üzgünüm moralim bozuk gurbeti hiç sevmiyorum

ayrılığıda sevmiyorum hangi odaya girsem kardeşimi görecekmişim gibi geliyo ağlamak hemde hıçkıra hıçkıra ağlamak .................

ama çözüm değil alışmak zorunda kalıyo insan bi yerde................................

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, sara_28+

Ahanda Sara yakaladım seni:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Nerelerdesin uleynnnnnnnnnnnnnnn:20::20::20::20::20::20:
Ne var ne çok Saram:34::34::34::34::34:
çok ilginçmiş
ayağımızın tüm vücudumuzla ilgisinin olduğunu biliyordum da bu çok faydalı bir bilgi olmuş arkadaşım:38::38:

Canım bunu bana hemşire olan bir arkadaşım da söylemişti, ona da abisi söylemiş kızına yapmış ve gerçekten kesilmiş öksürük.Ben de nette görünce faydası olur diye paylaşmak istedim:40::40::40::40:

merhaba kızlar

ayrılığıda sevmiyorum hangi odaya girsem kardeşimi görecekmişim gibi geliyo ağlamak hemde hıçkıra hıçkıra ağlamak .................

ama çözüm değil alışmak zorunda kalıyo insan bi yerde................................

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh Sarammmmmmmm ahhhhhhhhhhhhh seni o kadar iyi anlıyorum ki canım:48::48::48::48::48:
Sen bilirsin benim bu gurbet olayını ne kadar çok kafama taktığımı, inan yuvamda huzurumu en çok kaçıran şey şu gurbet...
Ama çok şükür ki Saram çalışıyorsun, işe gidip geldikçe, yalnız kalıp bunları kafana çok takmaktan korumuş oluyorsun kendini.
Ne yapak bacım bizim nasibimize de gurbet düşmüş:50::50::50::50::50:
Allahım güç kuvvet sabır versin bizlere...
Hüzünlü gurbet, gurbetttt
Ah zalimmmmmmmmm gurbeettttttttttttt:24::24::24::24::24::24::24:
Bilir misin bu şarkıyı, hüzünlendikçe gelir aklıma benim...

Kızkardeşin mi gelmişti canım? 3 gün çok az ya neden daha çok kalmadılar ki?Biraz daha çok kalsalarmış senin için de doyurucu olur daha az üzülürdün gidişlerine.

Son düzenleme:

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh Sarammmmmmmm ahhhhhhhhhhhhh seni o kadar iyi anlıyorum ki canım:48::48::48::48::48:
Sen bilirsin benim bu gurbet olayını ne kadar kafama taktığımı, inan yuvamda huzurumu en çok kaçıran şey şu gurbet...Ama çok şükür Saram çalışıyorsun işe gidip geldikçe yalnız kalıp bunları kafana çok takmaktan korumuş oluyorsun kendini. Ne yapak bacım bizim nasibimize de gurbet düşmüş:50::50::50::50::50:Allahım güç kuvvet sabır versin bizlere...
Kızkardeşin mi gelmişti canım?

gurbet gurbet gurbet...................................

erkek kardeşim ve hanımı gelmişti doyamadımki ben onlara :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

işe geldim şimdi ama inan kafam yerinde değil birazdan izin alıp eve gidebilirim gerçi evede gitmek istemiyorum:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ikiside çalıştığı için izinleri azdı canım bide gelinimizin ailesi bana çok yakın bi ildeler oda izininin çoğunu ailesinde geçirmek istiyomuş

Son düzenleme:
HÜZÜNLÜ GURBET

Beynim tıpkı bir sorular harmanı,
Hislerim ölgün, cevaplarım sisli;
Gezer dururum yorgun ve avâre…
Sarmış bir buğulu hüzün dört bir yanı

Kalbim annemin kalbi gibi hisli;
Her hâlim garipliğime emâre…
Kulaklarımda hep bir gurbet şiiri,
Her nağmemde bir poyraz serinliği…

Düşüncem “veda” diyor bu yerlere.
Ülkemden ayrıldığım günden beri,
Gömdüm sîneme sevinci, neş’eyi;
Hasretim şimdi o mavi günlere…

Gurbet yağıyor ufkuma muttasıl,
Bu semâda hiçbir şimşek çakmıyor;
Aysbergler gibi sopsoğuk sokaklar…
İnsan, eşya ve varlık fasıl fasıl,
Irmaklar bize doğru akmıyor…

İhtilâç içinde kalabalıklar.
Bu yerde kalbe ilhamlar inmiyor,
Kapalı kapıları gökler-yerler…
Ve madde katılığında her biri…

Burda rûha güzellikler sinmiyor,
Tüter gözümde o bizim bahçeler;
Nerde o yemyeşil bahar günleri?.
Doğ ey ışık doğ gönlümün içinden!

Tasayla dolaştığım bu ellerde;
Bana rûhumun sırlarını duyur.!
Bir ses sun o eski bestelerinden,
Şu hüzünlü şafakta perde perde…
Açlıkla kıvranan rûhumu doyur..

HÜZÜNLÜ GURBET

Beynim tıpkı bir sorular harmanı,
Hislerim ölgün, cevaplarım sisli;
Gezer dururum yorgun ve avâre…
Sarmış bir buğulu hüzün dört bir yanı

Kalbim annemin kalbi gibi hisli;
Her hâlim garipliğime emâre…
Kulaklarımda hep bir gurbet şiiri,
Her nağmemde bir poyraz serinliği…

Düşüncem “veda” diyor bu yerlere.
Ülkemden ayrıldığım günden beri,
Gömdüm sîneme sevinci, neş’eyi;
Hasretim şimdi o mavi günlere…

Gurbet yağıyor ufkuma muttasıl,
Bu semâda hiçbir şimşek çakmıyor;
Aysbergler gibi sopsoğuk sokaklar…
İnsan, eşya ve varlık fasıl fasıl,
Irmaklar bize doğru akmıyor…

İhtilâç içinde kalabalıklar.
Bu yerde kalbe ilhamlar inmiyor,
Kapalı kapıları gökler-yerler…
Ve madde katılığında her biri…

Burda rûha güzellikler sinmiyor,
Tüter gözümde o bizim bahçeler;
Nerde o yemyeşil bahar günleri?.
Doğ ey ışık doğ gönlümün içinden!

Tasayla dolaştığım bu ellerde;
Bana rûhumun sırlarını duyur.!
Bir ses sun o eski bestelerinden,
Şu hüzünlü şafakta perde perde…
Açlıkla kıvranan rûhumu doyur..

çok güzel hatresim

gurbet gurbet gurbet...................................

erkek kardeşim ve hanımı gelmişti doyamadımki ben onlara :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

işe geldim şimdi ama inan kafam yerinde değil birazdan izin alıp eve gidebilirim gerçi evede gitmek istemiyorum:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ikiside çalıştığı için izinleri azdı canım bide gelinimizin ailesi bana çok yakın bi ildeler oda izininin çoğunu ailesinde geçirmek istiyomuş
Hımmmmmmm anladım...
hatres msn ye gelebilirmisin

canım ben de şimdi msn kurulu değil ama skyptan oturum açtım sen msni açınca beni görürsün.

Hımmmmmmm anladım...

canım ben de şimdi msn kurulu değil ama skyptan oturum açtım sen msni açınca beni görürsün.

hatresim şimdi bende skypı yükledim ama şifremi giriyorum kabul etmiyo bişey anlamadım doğru girdiğime eminim

hatresim şimdi bende skypı yükledim ama şifremi giriyorum kabul etmiyo bişey anlamadım doğru girdiğime eminim

canım messenger kimliğinle oturum açtın di mi? sanki messengere giriş yapar gibi mail adresin ve şifreni değiştirmeden oturum açınca açıyor skype. yeniden dene inşallah olur.çünkü messenger artık skype' a geçiş yaptı.

canım messenger kimliğinle oturum açtın di mi? sanki messengere giriş yapar gibi mail adresin ve şifreni değiştirmeden oturum açınca açıyor skype. yeniden dene inşallah olur.çünkü messenger artık skype' a geçiş yaptı.

evet aynıadres ve şifreyi giriyorum ama hatalı şifre diyo:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar ben artık zelalcadan umudumu kestim o daha gelmez sanırım

buradaki arkadaşlık bu kadar oluyo demek :31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Ben de uzun zaman yoktum ya o zaman döndüğüm de Zeloş gelmiştir diye düşündüm ama maalesef gelmemiş.Canım belki neti yoktur kimbilir... Kız az önce telefonum çaldı kendi kendime içimden dedim ki Sara mı beni arıyor ne?:9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Ben de uzun zaman yoktum ya o zaman döndüğüm de Zeloş gelmiştir diye düşündüm ama maalesef gelmemiş.Canım belki neti yoktur kimbilir... Kız az önce telefonum çaldı kendi kendime içimden dedim ki Sara mı beni arıyor ne?:9::9::9::9::9::9::9:

telefonun bende yokki tızım nasıl arıyım men seni:9::9::9::9::9::9:

henüz gidemedim musab uyuynca azcık bende uyudum
öğleden sonra giderim artık
kiraya gitmek zor ama rahatlıycam inş
yatılı misafirim çok olur benim
kira bizi umarım çok zorlamaz pek uygun değil zira

çok ilginçmiş
ayağımızın tüm vücudumuzla ilgisinin olduğunu biliyordum da bu çok faydalı bir bilgi olmuş arkadaşım:38::38:

inş canım
musab bu gece çok huzursuzdu
kendi de uyumadı bizi de uyutmadı ağlayıp durdu
biraz da ateşi var

canım kendi evin küçükse onu satıp üstüne kredi felan ayarlayıp büyüceğini alsan nası olur
oldugun şehirde toki felan yok mu hiç onada yazılabilirsin mesela benim evim bayaa büyük

musabcıgında ateşi düşmüştür inşşallahhh
valla bana herkes çocuk yapma dio :60: çocuk hasta masta olsa yaramazlık yapsa emin misin efsun çocuk istediğine diolar :60:
hayırlısı diyrm çocuk işi büyük sorumluluk canım yaaa Rabbim kolaylık versinnn

merhaba kızlar

ama çözüm değil alışmak zorunda kalıyo insan bi yerde...............................:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Allah kavuştursun ablammmm hoşgeldinnnnn :38::38::38::38::38::38::38::38:

abla yaaa zelal abla giderken keyifsizdi zaten acaba eşiyle sıkıntılarımı var kii
bana en son konusmalarımızdan öleee gelmişti ama tam soramadım çekindik oda anlatmayınca
kimbilir suan nerde nasııı bence yazacak konumda olsa bizi bölee merakta bırakmazdı sanırım

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, hatres+

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
hg hatresimmmmmm :48::48::48::48::48::48: :38::38::38::38:
nasısın caniiiiimmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52:
aslında hiççç keyfim yokk ama saolsun şarkılarla kopuyorum :60::60:

Son düzenleme:
Back
X