He canım menim haklısın yok da, msnde de konuştuk bunu. Şimdi aklıma geldi söylim bari neden öyle düşündüğümü, daha önce de sana demiştim hatırlarsan benim sanal alem dışında Sara adında bir arkadaşım daha var, uzun zamandır görüşmüyorduk aradığında telefonda Sara ismini görünce seninle daha sık görüştüğümüz için aklıma önce sen geldin ne yalan söylimo yüzden sen sandım
Canım menim kusura bakma ben farketmimişim seni:26::26::26::26:Aslında ben kkdan çıkmıştım ama sanırım takılı kalmış yine.
Çok şükür ben iyiym canım, kocişe takma kafayı , boşver . Bu evlilik işleri böyle Efsunum bir küser bir barışırız, yoksa çekilir mi hayat.
Akşama gelince kociş sarılın da barışın, böyle yapın
Sen niye taşınıyon kız daha yeni taşınmamış mıydın:44::44::44::44:
Niye kıskanıyon tızım
Biz hepimiz burda arkadaşız canız tamam mı tatlım...
Ama ama Leyloş şimdi neden öyle düşündün ki sen:44::44::44::44:
Kolay gelsin canım, yok bence sen şimdi daha iyisin topice gelme konusunda Yeterim.Eskiden yazdıklarımıza neredeyse hiç cevap yazmazdın, şimdi bunlara dikkat ediyorsun bence , ha böyle kal, iyi cideysun
Bütün dualar için aminnnnnn canım aminnnnn....
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, maonyaaa+
Maonya slm canım nasılsın iyi misin?
Senin şu iğde ağacıyla ilgili söylediklerini araştırdım da biraz, doğurganlığı değilde kadınlardaki cinsel isteği arttırma özelliği varmış, sanırım dolaylı yoldan doğurganlığı arttırdığı düşünülmüş heralde...
O zaman bunu yapan kadınların vay kocişlerinin haline
efsuncum niye canın sıkkın tatlım...takma kafana özellikle erkek milletinin sözünü hele hiç yani..
Herkese elimden geldiği kadar cevap yazmaya çalışıyorum..işim yoğun olduğundan ara ara giriyorum belki..ama herkesinde aman aman topice girdiği söylenemez..içimde kalırsa çatlayacam valla orta yerimden...benim gösterdiğim hassasiyet neden bana gösterilmiyor çok merak ediyorum...ve bu konuda canım gerçekten çok sıkkın...
KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇOK YOĞUNUM BU ARALAR BU YÜZDEN SIK SIK GELİP SOHBET EDEMİYORUM KIZ KARDEŞİME BAKIYORUM (biliyorsunuz dr yatmasını söyledi)AŞIŞ VERİŞİDE SON AYA BIRAKMIŞTI HEPSİ BANA KALDI BU GÜN EVİNİ KALDIRDIM CAMALRINI SİLDİM HAFTA İÇİDE MUTFAK DOLABINI VS TOPARLAYACAĞIM SONRADA ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIM KENDİ EVİM EŞİMDE VAR KOŞTURUYORUM VE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Canım menim kusura bakma ben farketmimişim seni:26::26::26::26:Aslında ben kkdan çıkmıştım ama sanırım takılı kalmış yine.
Çok şükür ben iyiym canım, kocişe takma kafayı , boşver . Bu evlilik işleri böyle Efsunum bir küser bir barışırız, yoksa çekilir mi hayat.
Selam kızlar telden girdim için alıntı yapamıcam.nadıldınız napuosunuzzz.beni soracak olursanız iyiyim bu hafta doğum haftamdı ona biraz üzülüyorum o kadar.bugün oruçluyum.hepimize dua edicem iftar saati.bu arada gerkesin üç aylarını mübareklerim.bu ay allahın ayı ihlas süresini ve istiğfarı bol okumamız gerekmiş.ayrıca hacet namazı var kılmak isteyenler için.leyla sara hatres efsun yeter eda prenses hepinize sevgiler.
Saol yeterim.saracım int yok telefondanda çok zor oluyor. Kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun kimimiz anne kimimiz anne adayıyız inş hepimiz seneye kucağımızda bebeklerimizle gireriz.
dünyanın en özel ve en güzel anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385
hepinizeee günaydın hayırlı haftalar olsun inşşşallahh kızlarrr
ben dün dünyanın en güzel aneler günü hediyesini almayı umut ediyordum sizlere güzel haber vermeyi düşünüyordum
eşime süpriz yapmak istiyordum ama olmadı bu ayda... hayırlısı diyrm hersey Rabbimin izniyle hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşşallahhh
bu arada cumartesi bi olay oldu yanlış söylediğimi biliyrm ama zaten sıkıntılı günlerdeyim die patavasızca bi kelime kullandım
kv çok bozulmuş eşim bu akşam annnemlerle konusmaya gidelim dedi nolcak ne bitcek bilmiyrm :18::18::18::18::18::18::18::18:
sanki benim annemle konusunca problemler bitecek bakalım nolcakkkk
ben den bölee kızlar işte
Selam kızlar telden girdim için alıntı yapamıcam.nadıldınız napuosunuzzz.beni soracak olursanız iyiyim bu hafta doğum haftamdı ona biraz üzülüyorum o kadar.bugün oruçluyum.hepimize dua edicem iftar saati.bu arada gerkesin üç aylarını mübareklerim.bu ay allahın ayı ihlas süresini ve istiğfarı bol okumamız gerekmiş.ayrıca hacet namazı var kılmak isteyenler için.leyla sara hatres efsun yeter eda prenses hepinize sevgiler.
Saol yeterim.saracım int yok telefondanda çok zor oluyor. Kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun kimimiz anne kimimiz anne adayıyız inş hepimiz seneye kucağımızda bebeklerimizle gireriz.
keçi boynuzuda aynı etkiyi yapıyor bizzat denendi
Sağol Saram.dünyanın en özel ve en güzel anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385 Eki Görüntüle 709385
hepinizeee günaydın hayırlı haftalar olsun inşşşallahh kızlarrr
ben dün dünyanın en güzel aneler günü hediyesini almayı umut ediyordum sizlere güzel haber vermeyi düşünüyordum
eşime süpriz yapmak istiyordum ama olmadı bu ayda... hayırlısı diyrm hersey Rabbimin izniyle hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşşallahhh
bu arada cumartesi bi olay oldu yanlış söylediğimi biliyrm ama zaten sıkıntılı günlerdeyim die patavasızca bi kelime kullandım
kv çok bozulmuş eşim bu akşam annnemlerle konusmaya gidelim dedi nolcak ne bitcek bilmiyrm :18::18::18::18::18::18::18::18:
sanki benim annemle konusunca problemler bitecek bakalım nolcakkkk
ben den bölee kızlar işte
günaydın kızlar
herkese sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum
Sağol Maonyam bizler iyiyiz hamdolsun.Sen de iyisin inşallah di mi?
Amin canım amin...
Yani sen de mi yaptı bu etkiyi, kocişlerde işe yaradığını biliyorum da kadınlar için olan kısmından haberim yok:44::44::44:
Sağol Saram.
Sağlık olsun Efsunum zamanı gelmemiş demek...Evdeki sıkıntıyı da tez zamanda en kolay şekilde atlatırsın inşallah...
Sana da günaydın canım nasılsın iyi misin?
Ben çok yorgunum iki gün geze geze iflahımızı söktük ama olsun gezince ne kadar güzel moral depoluyor insan
Kızlar mübarek 3 aylar hepimize, tüm İslam alemine esenlik ,barış ,huzur, sağlık, mutluluk getirsin inşallah
Sara bacımmmmmmmmmmmmmm tez yet gel gari
Benim bi dünya işim varrrrrrrrr
Memlekete gidicem ya Allahın izniyle , gitmeden yapayım ki geldiğimde işim kolay olsun istiyorum, sarma sarıp derin dondurucuya atıcam, çünkü dönüşte Ramazan ve misafirlerim olucak, koş gel bacım kafa kafaya verip hem sarak hem de muhabbetin gözüne verek
Benim tedavi işi bu durumda sonbahara kalıcak , ki ben de orucumu tutmak istiyordum, böyle daha iyi olacak inşallah.Sen naptın canım, başlıyorsun musun yakınlaarda?
bazı sorunlar var canım....kiracılar yakıt konusunda sıkıntı çıkardı..o yüzden taşıncam...öbür konuya gelince ben kıskançlık yapmadım..sadece ben ne kadar hassas davranıyorsam karşıdanda o hassasiyeti beklediğimi dile getirdim canım...
He canım menim haklısın yok da, msnde de konuştuk bunu. Şimdi aklıma geldi söylim bari neden öyle düşündüğümü, daha önce de sana demiştim hatırlarsan benim sanal alem dışında Sara adında bir arkadaşım daha var, uzun zamandır görüşmüyorduk aradığında telefonda Sara ismini görünce seninle daha sık görüştüğümüz için aklıma önce sen geldin ne yalan söylimo yüzden sen sandım
Sen niye taşınıyon kız daha yeni taşınmamış mıydın:44::44::44::44:
Niye kıskanıyon tızım
Biz hepimiz burda arkadaşız canız tamam mı tatlım...
Ama ama Leyloş şimdi neden öyle düşündün ki sen:44::44::44::44:
Kolay gelsin canım, yok bence sen şimdi daha iyisin topice gelme konusunda Yeterim.Eskiden yazdıklarımıza neredeyse hiç cevap yazmazdın, şimdi bunlara dikkat ediyorsun bence , ha böyle kal, iyi cideysun
Bütün dualar için aminnnnnn canım aminnnnn....
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, maonyaaa+
Maonya slm canım nasılsın iyi misin?
Senin şu iğde ağacıyla ilgili söylediklerini araştırdım da biraz, doğurganlığı değilde kadınlardaki cinsel isteği arttırma özelliği varmış, sanırım dolaylı yoldan doğurganlığı arttırdığı düşünülmüş heralde...
O zaman bunu yapan kadınların vay kocişlerinin haline
anladım saracım...görsen mutlaka yazardın zaten..o anki hüzünlü haline veriyorum durumu o zaman...sorun yakıt sorunu ya...başka sorun yok çok şükür canım...amin canım sağol hasretlik zor ama bunada şükür
kıskanç leyloşum beni bugün görsen çok kötüydüm kime yazıp yazmadığımın farkında değildim topikte hatres vardı onunla yazıştık
ayrıca hepiniz benim için özelsiniz tatlım ben kardeşimin geleceğini bi kaç gün topiğe gelemeyeceğimi yazıp haber vermiştim ama yinede merak etmişsin sağol canım menim
bende herkese elimden geldiğince hassas davranmaya eşit davranmaya özen gösteriyorum
ama hepimiz insanız ve her anımız bir olmuyo sevinçlerimiz hüzünlerimiz oluyo bu noktada anlayışlı olmak lazım dimi canım
canını sıkma tatlı leyloşum seni sevdiğimizi biliyosun
ayrıca taşınıyomuşsun hayırdır bu evi çok sevmişsin size iyi geldiğini söylemiştin inşallah önemli bi sorun yoktur
yakıt sorunundan dolayı canım...bebek konusuna ben sıcak bakmıyorum ama eşim ısrarlı ...hayırlısı bakalım..üzülme canım ya kıyamam
ben bilmiyordum
tatlım evi satmayı düşünüyoruz zaten
ama krediden taraf değiliz ben de eşim de
şimdilik kiraya çıkıcaz bakalım ne olacak
musab ı dr a götürdüm birşeyi yokmuş
haa gazdanmış ağlamaları ne zaman bitecek bu gaz çok merak ediyorum
valla çocuk işi biraz zorluyo insanı iyi düşünmek lazım
sağol tatlı sen neden taşınıyosun ki?:26::26:
bebek konusunu ne yaptın sıcak bakıyor musun?
kolay gelsin çalışkan yeterim bana da gelsene yığınla işim var ve musab bana yapışık yaşıyor bugünlerde
seninde anneler günün kutlu olsun canım..o gün giremedim alışverişe gittim sonrada buseyle ilgilendim..zaman aktı gitti..dünyanın en özel ve en güzel anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
leyloşum eşimde bekar takılmaları var hala ona çok bozuluyrmzaten az görüyrm evden dolayı zaten keyfim yok bide o ölee yapınca bende üzülüyrm elimde olmadan
sıkma canını canımmm hepimizin ara ara işleri oluyo giremiyrz ben 2 gündür neti acamadım mesela sizleri merak ettim ama evde değildim
Allah seninde kardeşininde yardımcısı olsun yetercimm inşşallahhhhhhhhhhhhhhh
olsun hatresim
takmadan olmuo yaaa hatresim napim üzüldüğümle kalıyrm ama olsun
hoşgeldinnn maonyammm
seninde 3 ayların mübarek olsun canımmm Rabbim orucunu duanı kabul eylesin inşşallahhhhhhhhh
amin canımmmmmmmmmmmmmmm inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninde anneler günün kutlu olsun canımmmmm
senide anneler günün kutlu olsun canım ablammm
Sağol Maonyam bizler iyiyiz hamdolsun.Sen de iyisin inşallah di mi?
Amin canım amin...
Yani sen de mi yaptı bu etkiyi, kocişlerde işe yaradığını biliyorum da kadınlar için olan kısmından haberim yok:44::44::44:
Sağol Saram.
Sağlık olsun Efsunum zamanı gelmemiş demek...Evdeki sıkıntıyı da tez zamanda en kolay şekilde atlatırsın inşallah...
Sana da günaydın canım nasılsın iyi misin?
Ben çok yorgunum iki gün geze geze iflahımızı söktük ama olsun gezince ne kadar güzel moral depoluyor insan
Kızlar mübarek 3 aylar hepimize, tüm İslam alemine esenlik ,barış ,huzur, sağlık, mutluluk getirsin inşallah
kayınvaliden gençliğine verip affetmesi lazım yaşın çok genç ve sorumlulukların çok fazla sen bunlara katlanıyoken onlarında anlayışlı olması lazım sende söylediğin her neyse özür dileyip elini öp kayınvalidenin konu kapansın konunun ne olduğunu bilmiyorum ama senin ailene taşınması onlarında işin içine girmesi seni daha çok üzer bence ama en iyisini siz bilirsiniz Allah yardımcın olsun tatlım
anladım efsuncum..canını sıkma tatlım...düzelir inşallah...bekar takıntıları her erkekte var valla..yapacak bişey yok....
yok canım olurmu ölee sey efsunun acıgı çıktı haksız yaa degerlendirmek lasım bunu...
neysee önemli değil artık abla zaten gectiii gittiii eşim sıkıntılı oldugumu biliyomuş hiç bişe demedi o akşam
sadece annemle konusalım istersen demişti bende annemle konusmaya gerek duymuyrm
çünkü bizim sorunla annemin hiçççç alakası bile yok ne gerek var onuda üzmeye demiii
eşim anlayacak daha fazla o günü bekliyrm ben ablaa hayırlısı herseyin
ama dediğin gibi ben nelere katlanmışken onların bana daha anlayışlı ve saygı duyması lasım bencede...
evet leyloşum zamanı gelmemiş... ama üzüntüm o anlıkmış suan çoktan geçtii
aslında kızıyrm kendime çabuk pes ediyrm die ama içinde oldugum durumlardan dolayı bu karmaşıklık
yoksa anne olmak gibi başka bi duygu var mı kii su dünyada demiiii canımm
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşalllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşşallaahhhhhhhh leyloşcummmm
benim kocamdaki kdr varmıdır kii herkestee acaba :26:
benimki evlendiğimizide anlamadı ki zaten canım 2 yıldır 1 kere 1 hafta başbaşa kalabildik
ondada sevdiğimiz bi abinin annesi vefat etti eşim 2 gece gec gelmek zorunda kaldı
neyse bundada vardır bi hayır artııkkk
hepinize günaydın canlarrrrrr
dün babişimi hastaneye götürdüm tahlil sonucu çıkmadı bugün öğlende tekrar gidicez artık
çok sevdiğim bi dostum memleketine gitti ve yaklaşık 1 saat önce samsundan gecti
ben gec yattıgım için uyanamadım aradıgında uyanmış olsam 5 dk olsa görme sansım olurdu belkim
sabahtan keyfim kaçtıı onu ne çok özlediğimi bi kez daha anladım böylece
valla sarılıp dizinde ağlamaya öleeee ihtiyacım varkiiiiiiiiiii uuufffffffffffffff
giresuna ışınlanmak istiyorum yaniiii şuannnn
neyse sizide üzmim sabah sabahhh
sizlede sohbet etmeyiiiii ösledim bugün hastane işlerim var yine gündüz pek giremem sanırım
ama bugün salı günü ya eşimin sohbeti var evde yok akşam kesin nette olurum gelinde iki lafın belini kırak
bu arar işti güçtü hastalıktı çok boşladık topişimizi bende dahilll
ama her daimmmm aklımda oldugunuzu unutmayın canlarrr sizi çokkkkkk seviyoyummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?