Sabırla Bebeğini Bekleyenler

keçi boynuzuda aynı etkiyi yapıyor bizzat denendi

efsuncum niye canın sıkkın tatlım...takma kafana özellikle erkek milletinin sözünü hele hiç yani..

leyloşum eşimde bekar takılmaları var hala ona çok bozuluyrm zaten az görüyrm evden dolayı zaten keyfim yok bide o ölee yapınca bende üzülüyrm elimde olmadan

sıkma canını canımmm hepimizin ara ara işleri oluyo giremiyrz ben 2 gündür neti acamadım mesela sizleri merak ettim ama evde değildim

Allah seninde kardeşininde yardımcısı olsun yetercimm inşşallahhhhhhhhhhhhhhh

olsun hatresim
takmadan olmuo yaaa hatresim napim üzüldüğümle kalıyrm ama olsun

hoşgeldinnn maonyammm
seninde 3 ayların mübarek olsun canımmm Rabbim orucunu duanı kabul eylesin inşşallahhhhhhhhh

Saol yeterim.saracım int yok telefondanda çok zor oluyor. Kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun kimimiz anne kimimiz anne adayıyız inş hepimiz seneye kucağımızda bebeklerimizle gireriz.

amin canımmmmmmmmmmmmmmm inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seninde anneler günün kutlu olsun canımmmmm

senide anneler günün kutlu olsun canım ablammm

hepinizeee günaydın hayırlı haftalar olsun inşşşallahh kızlarrr
ben dün dünyanın en güzel aneler günü hediyesini almayı umut ediyordum sizlere güzel haber vermeyi düşünüyordum
eşime süpriz yapmak istiyordum ama olmadı bu ayda... hayırlısı diyrm hersey Rabbimin izniyle hayırlısıyla hayırlı zamanda inşşşallahhh

bu arada cumartesi bi olay oldu yanlış söylediğimi biliyrm ama zaten sıkıntılı günlerdeyim die patavasızca bi kelime kullandım
kv çok bozulmuş eşim bu akşam annnemlerle konusmaya gidelim dedi nolcak ne bitcek bilmiyrm :18::18::18::18::18::18::18::18:
sanki benim annemle konusunca problemler bitecek bakalım nolcakkkk
ben den bölee kızlar işte

kayınvaliden gençliğine verip affetmesi lazım yaşın çok genç ve sorumlulukların çok fazla sen bunlara katlanıyoken onlarında anlayışlı olması lazım sende söylediğin her neyse özür dileyip elini öp kayınvalidenin konu kapansın konunun ne olduğunu bilmiyorum ama senin ailene taşınması onlarında işin içine girmesi seni daha çok üzer bence ama en iyisini siz bilirsiniz Allah yardımcın olsun tatlım

Sağol Maonyam bizler iyiyiz hamdolsun.Sen de iyisin inşallah di mi?

Saol yeterim.saracım int yok telefondanda çok zor oluyor. Kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun kimimiz anne kimimiz anne adayıyız inş hepimiz seneye kucağımızda bebeklerimizle gireriz.

Amin canım amin...
keçi boynuzuda aynı etkiyi yapıyor bizzat denendi

Yani sen de mi yaptı bu etkiyi, kocişlerde işe yaradığını biliyorum da kadınlar için olan kısmından haberim yok:44::44::44:

Sağol Saram.

Sağlık olsun Efsunum zamanı gelmemiş demek...Evdeki sıkıntıyı da tez zamanda en kolay şekilde atlatırsın inşallah...
günaydın kızlar
herkese sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum

Sana da günaydın canım nasılsın iyi misin?
Ben çok yorgunum iki gün geze geze iflahımızı söktük ama olsun gezince ne kadar güzel moral depoluyor insan

Kızlar mübarek 3 aylar hepimize, tüm İslam alemine esenlik ,barış ,huzur, sağlık, mutluluk getirsin inşallah

Sara bacımmmmmmmmmmmmmm tez yet gel gari
Benim bi dünya işim varrrrrrrrr
Memlekete gidicem ya Allahın izniyle , gitmeden yapayım ki geldiğimde işim kolay olsun istiyorum, sarma sarıp derin dondurucuya atıcam, çünkü dönüşte Ramazan ve misafirlerim olucak, koş gel bacım kafa kafaya verip hem sarak hem de muhabbetin gözüne verek

Benim tedavi işi bu durumda sonbahara kalıcak , ki ben de orucumu tutmak istiyordum, böyle daha iyi olacak inşallah.Sen naptın canım, başlıyorsun musun yakınlaarda?

dualarına amin diyorum canım
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

yakın olaydık işten izin alır gelirdim hem sarma sarardık hem sohbet ederdik ne güzel olurdu
benim tedavi işim ne zaman bende bilmiyorum dermişim ama büyük bi ihtimalle şahin hocaya gelmeyecem düşündükçe inancım kalmıyo
doktor arayışı içindeyim iyi bi doktor bulmak daha sağlam daha güvenilir bi şekilde yoluma devam etmek istiyorum
çok zor bi süreçten geçtiğimiz aşikar haliyle ruhsal olarak çöktüğümüz zamanlar oluyo hem maddi hem manevi kötü zamanlar geçiriyoruz bazen bu noktada
doktorunun ve ekibinin sana destek olması gerekir yanlışmı düşünüyorum hatresim

mrhb kızlar keyifler nasıl dün anneler günüydü ben hiç bir şey yazmak istemedim hiç bir yere karmaşa içindeydim yine anneme gittik akşam döndük bu günde deli gibi başım ağrıyor

bazı sorunlar var canım....kiracılar yakıt konusunda sıkıntı çıkardı..o yüzden taşıncam...öbür konuya gelince ben kıskançlık yapmadım..sadece ben ne kadar hassas davranıyorsam karşıdanda o hassasiyeti beklediğimi dile getirdim canım...
anladım saracım...görsen mutlaka yazardın zaten..o anki hüzünlü haline veriyorum durumu o zaman...sorun yakıt sorunu ya...başka sorun yok çok şükür canım...
yakıt sorunundan dolayı canım...bebek konusuna ben sıcak bakmıyorum ama eşim ısrarlı ...hayırlısı bakalım..
seninde anneler günün kutlu olsun canım..o gün giremedim alışverişe gittim sonrada buseyle ilgilendim..zaman aktı gitti..

anladım efsuncum..canını sıkma tatlım...düzelir inşallah...bekar takıntıları her erkekte var valla..yapacak bişey yok....

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen buraya yazıp sitem ediyorsun ya haklısın bende çoğu zaman cevap vermiyorum bir çok arkadaşa (kendimde bir şeyler yazıp çıkıyorum)ama kötüyüm son günlerde iyi değil sanırım bu sıkıntılarımı yazıp sizleri üzmekte istemiyorum zaten hepimizn sıkıntıları var canım eğer senin böyle düşünmene bende sebebep olduysam kusura bakam sen kıymetlisin benim için

bizim ikimizdede işe yaradı
gerçi kocişlerin bişey yemesinede gerek yok ayrıyeten

yok canım olurmu ölee sey efsunun acıgı çıktı haksız yaa degerlendirmek lasım bunu...
neysee önemli değil artık abla zaten gectiii gittiii eşim sıkıntılı oldugumu biliyomuş hiç bişe demedi o akşam
sadece annemle konusalım istersen demişti bende annemle konusmaya gerek duymuyrm
çünkü bizim sorunla annemin hiçççç alakası bile yok ne gerek var onuda üzmeye demiii
eşim anlayacak daha fazla o günü bekliyrm ben ablaa hayırlısı herseyin
ama dediğin gibi ben nelere katlanmışken onların bana daha anlayışlı ve saygı duyması lasım bencede...

evet leyloşum zamanı gelmemiş... ama üzüntüm o anlıkmış suan çoktan geçtii
aslında kızıyrm kendime çabuk pes ediyrm die ama içinde oldugum durumlardan dolayı bu karmaşıklık
yoksa anne olmak gibi başka bi duygu var mı kii su dünyada demiiii canımm

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşalllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

anladım efsuncum..canını sıkma tatlım...düzelir inşallah...bekar takıntıları her erkekte var valla..yapacak bişey yok....

inşşallaahhhhhhhh leyloşcummmm
benim kocamdaki kdr varmıdır kii herkestee acaba :26:
benimki evlendiğimizide anlamadı ki zaten canım 2 yıldır 1 kere 1 hafta başbaşa kalabildik
ondada sevdiğimiz bi abinin annesi vefat etti eşim 2 gece gec gelmek zorunda kaldı
neyse bundada vardır bi hayır artııkkk

hepinize günaydın canlarrrrrr
dün babişimi hastaneye götürdüm tahlil sonucu çıkmadı bugün öğlende tekrar gidicez artık

çok sevdiğim bi dostum memleketine gitti ve yaklaşık 1 saat önce samsundan gecti
ben gec yattıgım için uyanamadım aradıgında uyanmış olsam 5 dk olsa görme sansım olurdu belkim
sabahtan keyfim kaçtıı onu ne çok özlediğimi bi kez daha anladım böylece
valla sarılıp dizinde ağlamaya öleeee ihtiyacım varkiiiiiiiiiii uuufffffffffffffff
giresuna ışınlanmak istiyorum yaniiii şuannnn

neyse sizide üzmim sabah sabahhh
sizlede sohbet etmeyiiiii ösledim bugün hastane işlerim var yine gündüz pek giremem sanırım
ama bugün salı günü ya eşimin sohbeti var evde yok akşam kesin nette olurum gelinde iki lafın belini kırak
bu arar işti güçtü hastalıktı çok boşladık topişimizi bende dahilll

ama her daimmmm aklımda oldugunuzu unutmayın canlarrr sizi çokkkkkk seviyoyummmmmm

tatlım eşinin anlayışlı omasına ve sorunun geçip gitmesine sevindim
sen çok kıymetlisin bunu unutma önce sen ve eşin gelir bugünlrde geçecek sara ablam demişti dersin

günaydın canım babana geçmiş olsun inşallah sonuçları temiz çıkar
giresuna ışınlan ve bana gel dertleşiriz kız ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…