- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
He canım menim haklısın yok da, msnde de konuştuk bunu. Şimdi aklıma geldi söylim bari neden öyle düşündüğümü, daha önce de sana demiştim hatırlarsan benim sanal alem dışında Sara adında bir arkadaşım daha var, uzun zamandır görüşmüyorduk aradığında telefonda Sara ismini görünce seninle daha sık görüştüğümüz için aklıma önce sen geldin ne yalan söylimo yüzden sen sandım
Canım menim kusura bakma ben farketmimişim seni:26::26::26::26:Aslında ben kkdan çıkmıştım ama sanırım takılı kalmış yine.
Çok şükür ben iyiym canım, kocişe takma kafayı , boşver . Bu evlilik işleri böyle Efsunum bir küser bir barışırız, yoksa çekilir mi hayat.
Akşama gelince kociş sarılın da barışın, böyle yapın
Sen niye taşınıyon kız daha yeni taşınmamış mıydın:44::44::44::44:
Niye kıskanıyon tızım
Biz hepimiz burda arkadaşız canız tamam mı tatlım...
Ama ama Leyloş şimdi neden öyle düşündün ki sen:44::44::44::44:
Kolay gelsin canım, yok bence sen şimdi daha iyisin topice gelme konusunda Yeterim.Eskiden yazdıklarımıza neredeyse hiç cevap yazmazdın, şimdi bunlara dikkat ediyorsun bence , ha böyle kal, iyi cideysun
Bütün dualar için aminnnnnn canım aminnnnn....
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, maonyaaa+
Maonya slm canım nasılsın iyi misin?
Senin şu iğde ağacıyla ilgili söylediklerini araştırdım da biraz, doğurganlığı değilde kadınlardaki cinsel isteği arttırma özelliği varmış, sanırım dolaylı yoldan doğurganlığı arttırdığı düşünülmüş heralde...
O zaman bunu yapan kadınların vay kocişlerinin haline
keçi boynuzuda aynı etkiyi yapıyor bizzat denendi