Iyi yolculuklar canim bol bol hasret gider ailenle ama kendinide ozletme net li bi yer buldugun an gir....
eda hanımcım hatırladınızmı beni oğlişiniz nasıl çoktan görüşmedik yaşını geçmiştir küçük adam diimi
bu arada hamilelek takvimnn dikkatimi cezbetti kaldırsana artık hayatım
Selamün aleyküm canlar
Bugün memlekete gitmek üzere akşam 5. 30 ' da Allah' ın izniyle yola çıkıyorum, 1 ay kadar yokum kızlar. Hakkınızı helal edin, Allah' a emanet olun
Eğer net olursa inşallah size yazarım, olmazsa da 1 ay sonrasında Allah' ın izniyle görüşmek üzere sizleri öpüyorum canlar
Selamün aleyküm canlar
Bugün memlekete gitmek üzere akşam 5. 30 ' da Allah' ın izniyle yola çıkıyorum, 1 ay kadar yokum kızlar. Hakkınızı helal edin, Allah' a emanet olun
Eğer net olursa inşallah size yazarım, olmazsa da 1 ay sonrasında Allah' ın izniyle görüşmek üzere sizleri öpüyorum canlar
başakcım eda yeniden hamile ve kızı olacak
eda hanımcım hatırladınızmı beni oğlişiniz nasıl çoktan görüşmedik yaşını geçmiştir küçük adam diimi
bu arada hamilelek takvimnn dikkatimi cezbetti kaldırsana artık hayatım
evet tatlım kk da gezerken gördüm o konuyu baktım çok komik ve saçmaydı kazen üyeliğini iptal etmiş haklı olarak
Gunaydin efsuncum nasilsin canim aslinda bu hamileligimde okadar agirlasmadim gibi ama bazen halsiz oldugumu hissediyorum tabi bu arada herzaman 2 saar uyuyan cocuk 1 saat bile uyumadi malesef bende uyuyamadim ama aksam erken yattim ve suan uykumu cok guzel almisim
Selamün aleyküm canlar
yeni evinde güle güle otur prensesim...selam kızlar
ben taşındım henüz neti bağlatmadık
inş herkesler iyidir
topuğum için de dr a gittim
topuğumdaki kemikler genişlemiş
muhtemelen çok ayakta kalıyorsun dedi dr
anneme iftara geldik şimdi
hoşçakalın
geçmiş olsun canım..selam kızlar,hepiniz iyisinizdir inşallah
geçmiş kandiliniz mübarek olsun,o gün bari gireyim istemiştim ama malesef bu ay ikinci defa grip oldum ve o gün başımı bile kaldıramıyodum,tansiyonum çok düşmüş,acilliktim ama acile gitmeye bile mecalım yoktu,o derece vurdu bu defa.
geri durumumuz iyi hamdolsun,hepinize tekrardan selamlar
hayırlı yolculuklar hatresim..özletme kendini fazla...Selamün aleyküm canlar
mrhb kızlar nasılsınız ben bu gün çok yoruldum yaa kız kardeşim evşnş temizledik m.dolapları indirdik ablamla beraber yeğen için hazırlık hepside artık yeni ciciileri yıkayıp ütüleyeceğiz AMA KAÇ GÜNE GEÇER BU YORGUNLUK BİLMİYORUM
yeni evinde güle güle otur prensesim...
geçmiş olsun canım..
hayırlı yolculuklar hatresim..özletme kendini fazla...
3 gündür araziye çıkıyorum..hava sıcak kavruldum valla..çok yorgunum...sizleride merak ediyorum..arada girip bakmaya çalışıyorum..evde buse işte arazi beni mahvediyor...acayip yoruluyorum ya...12 hazirana kadar böyle yapacak bişey yok...umarım herkesler iyidir...hepinizi çok seviyor ve öpüyorum...
saraaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin tatlişim ya...
yetercimmmmmmmmmm ben taşınırken banada yardıma gel tatlişim ya..hamarat hatunum benim.....
buradayıkm canım ama midem çok ağrıyo bide bulanıyo niye anlamadım
sende kendine dikkat et tatlım buseyide öp benim için bende seni seviyom leyloşum biliyosun
beni sevmiyormusunnnnCANIMMM SEN PKOLUYDUN SANIRIM :26::26::26:ONDAN BULANTIN OLUYOR OLABALİR BİRDE BELKİ BÖCÜK VARDIR GÖBÜŞTE
hepinizeeee kocamannnn kocamaannnnn günaydınnnnnn canlarrrrrrr
dün sabahtan kalkıp evdeki işlerimi bitirdim ve önce doktuşa sonra yengime oturmaaa dittimmmmm
doktuş yımırtamı çok begendi bayaa büyümüş dedi
bu hafta kocişinle güreş boğuş çarpış kupa maçına çıkhaftaya perşembe gel dedi...
dün akşamda bi arkadaşa oturmaya gittik biraz sorun oldu ama neysee benlik değil
bugünde kv min kv si ve bi arkadası oturmaya gelecekmişlerr gün içinde giremem die sabahdan selam verem size dedimmm
huuu uyuyan güzelll hatunlarrrr nirdesinizzzzzzzzzzz:111::111::111::111::111::111::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::112::112::112: :86::86::86::86::87::87::87::87::83::83::83::76::76::76::76::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?