Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok güzel ve anlamlı bir paylaşım olmuş canım sağol

hepinizee kocamn kocamaaannnnnn günaydın canlarımmmm
yeni bir haftaya daha başladık zaman durmuyor aksine su gibi akıp gidiyor
hepimiz için güzel haberler aldıgımız mutlu huzurlu sağlıklı güzel bi hafta olması dileğimle...

bu arada sizleriii çokkkkkkkkkkkkk seviyoyuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm

YA RABBİM KADERİMDE MUHTAÇ OLMAK VARSAK O MUHTAÇLIĞIM SANA OLSUN BENİ (bizleri)SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME

bende seni çok seviyoyum efsunum

hepinize selamlar kızlar..hepinizi çok özledim...arazi işinden dolayı sık giremiyorum topice ...umarım herşeyler yolundadır...saracım yaptığın kebab harika gözüküyordu..yanında olup tadına bakmak çok isterdim canım arkadaşım..ellerine sağlık hamarat hatunum benim...o kadar çok yoruluyorum ki anlatamam...3 hafta daha böyle geçecek sanırım...hepinizi çok öpüyorum...arada girip bakmaya çalışıyorum çünkü sizleri çok özlüyorum...prensesim taşınmışsın sanırım..gülerek otur evinde arkadaşım...

sağol leyloşum beğenmene sevindim çok yorma kendini buse nasıl bende seni çok öpüyorum
canım sıkkın ama sebebini bende bilmiyorum:26::26::26::26::26::26:hürem hastalığımı oldum ne

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, sara_28+

sara ablammmmmmmmmmmm

bende 1. yemek Krep Kanepeler ve Çocuklar İçin Sandviçe oy verdim abla
arabalı sandiviçe bayıldım oğluşum olursa ilerde yapıcam inşşşallahhhh
kreplerin hazırlanışı sunumuda çok hoşuma gitti içleride dolu maşşallahhhh
3. yemektede kakolu kreplere özellikle bayıldım normal kreplerin sunumuda çok hoştu
ama kravatlı sandiviç pek hoşuma gitmedi o yüzden 1. verdim oycugumu

http://www.kadinlarkulubu.com/sandv...kanepeler-cocuklar-icin-sandvic-ausencia.html

hepinize dünaydııınnnn canlarrr nasılsınız bakalım bugün ne var ne yok nirelerdesiniz ben evdeyim bugün
son yazlık kışlık ayrımımı yapıp kışlıklardan tamamen kurtulucam bugün inşşşallahh havalar karışık die hepsini kaldırmamıştım
bu arada nişanlıyken aldığımız 3 yıllık ütümüz bozuldu ve tamir olmuyo bacularrr
eski ütüm sinboydu 1 yıl kv dem 2 yılda ben kullandımmalesef 3 yılda bozuldu hemen
yeni ütü almam lasım ama hangi marka :26::26::26::26: siz hangi markaları kullanıyosunuz ve kaç yıllık memnunmusunuz yada başka duyumlarınız varmı canlar ütüler hakkında tavsiyeciklerinizi bekliyor efsun bacınızzzzzzzzzzzzzz

canım kolay gelsin ben arzum kulanıyorum çeyizimdi halada çok menunum

canım kolay gelsin ben arzum kulanıyorum çeyizimdi halada çok menunum

saoll yetercimmm
arzum heee sanırım 8 yıldır kullanıyosun çeyiz olduguna göre
hiç bozulma yada bişey olmadı mı peki 8 yılda canım çok uzun süre kullanmışsın maşşallahhh
yeni ürünler pek uzun kullanışlı olmuyoda
komşum vestelin çamaşır makinesini 5 yıl anca kullanabildi bozuldu gecende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…