OKUMAYA DEĞER
Bir zamanlar birisi Allah’tan bir çiçek ve bir kelebek diledi. Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verdi.
Adam üzgündü, neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu.
Sonra şöyle düşündü; Allahın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan var ki… Ve sorgulamamaya karar verdi.
Bir zaman sonra, adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gitti. Fakat gördüklerine inanamadı; dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı. Ve göz zevkini bozan tırtıl harika bir kelebeğe dönüşmüştü.
Allah ne yaptığını bilir. O’nun yolu her zaman en doğrusudur, bize tamamen yanlış görünse bile.
Eğer Allahtan birşey isterseniz ve O size başka birşey verirse O’na güvenin.
O’nun, her zaman, size ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz.
İstekleriniz her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir!
Allah dileklerimizi her zaman yerine getirir o yüzden kuşkulanmadan veya şikayet etmeden O’na inanmaya devam edin.
Bugünün DİKENİ…Yarının ÇİÇEĞİDİR!
ALLAH, SEÇİMİ O’NA BIRAKANLARA EN İYİSİNİ VERİR!
hayırlı cumalar
helal olsun canım
bende facede okudum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle ,
çok anlamlı bi hikaye sanki kendimden bişeyler buldum
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
günaydın kızlarrrr
hepinizee kocamn kocamaaannnnnn günaydın canlarımmmm
yeni bir haftaya daha başladık zaman durmuyor aksine su gibi akıp gidiyor
hepimiz için güzel haberler aldıgımız mutlu huzurlu sağlıklı güzel bi hafta olması dileğimle...
bu arada sizleriii çokkkkkkkkkkkkk seviyoyuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
YA RABBİM KADERİMDE MUHTAÇ OLMAK VARSAK O MUHTAÇLIĞIM SANA OLSUN BENİ (bizleri)SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME
selam kızzlaarrrrrrrrrrr
amin yetercim nasılsın moralin nasıl canın sıkkın gibi geldi:44::44::44::44::44:
hepinize selamlar kızlar..hepinizi çok özledim...arazi işinden dolayı sık giremiyorum topice ...umarım herşeyler yolundadır...saracım yaptığın kebab harika gözüküyordu..yanında olup tadına bakmak çok isterdim canım arkadaşım..ellerine sağlık hamarat hatunum benim...o kadar çok yoruluyorum ki anlatamam...3 hafta daha böyle geçecek sanırım...hepinizi çok öpüyorum...arada girip bakmaya çalışıyorum çünkü sizleri çok özlüyorum...prensesim taşınmışsın sanırım..gülerek otur evinde arkadaşım...
canım sıkkın ama sebebini bende bilmiyorum:26::26::26::26::26::26:hürem hastalığımı oldum ne
kızlar yemek yarışması var yeniden bu linkten ulaşabilirsiniz ben süslü krepler ve tonbul sandviç olan 3.yemeğe oy verdim bilginize
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/620717-sandvic-kanepeler-2.html
hepinize dünaydııınnnn canlarrr nasılsınız bakalım bugün ne var ne yok nirelerdesiniz ben evdeyim bugün
son yazlık kışlık ayrımımı yapıp kışlıklardan tamamen kurtulucam bugün inşşşallahh havalar karışık die hepsini kaldırmamıştım
bu arada nişanlıyken aldığımız 3 yıllık ütümüz bozuldu ve tamir olmuyo bacularrr
eski ütüm sinboydu 1 yıl kv dem 2 yılda ben kullandımmalesef 3 yılda bozuldu hemen
yeni ütü almam lasım ama hangi marka :26::26::26::26: siz hangi markaları kullanıyosunuz ve kaç yıllık memnunmusunuz yada başka duyumlarınız varmı canlar ütüler hakkında tavsiyeciklerinizi bekliyor efsun bacınızzzzzzzzzzzzzz
canım kolay gelsin ben arzum kulanıyorum çeyizimdi halada çok menunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?