Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlar iyi dilekelrinize amin diyorum bu gün gittik sabahtan hastaneye çıkışımızı aldık eve geldik güzelce bayomuzu yaptık teyzeleri öptüm kokladım misler gibi ve her seferinde siler içinde dua ettim kucağımdayken inşşş rabbim hepimize kendi bebeklerimiz kucaklamayı nasip etsin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

dene bakalım canım inşşalllahh sen faydasını busecikte şifasını görür bu yöntemin

duaların için çok saolll canımmm
ammmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn iinnşşallahhhhhhh hepimiz içinnnn

canım daha erken hamile bile olsan yolculuk zarar vermez için rahat olsun
inşallah 2 kişi gittiğiniz yolcuuktan 3 hatta 4 kişi dönersiniz

hepinize günaydın canlarrr
hayırlı güzel haberler aldıgımız birgün olsun bugün inşşallahhh
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz 2. yılımızda doluyor ömrümle

kadar mutlu olmanız dileğiyle

selam canlar
rabbim miraç kandilimizi mübarek eylesin,dualarımızı kabul etsin inşallah
leyloşum buse ye çok geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.
saracım tekrar deneme mi var üçüz falan deyince
efsuncum ben hamile olduğumu bilmiyodum,tam 12 13 saatlik yolculuk yaptım,hemde eşimle küsmüştüm,tüm yol boyu ağlamıştım bide,olacağı varsa bişey olmaz yani.
diğer canlar hepinize selam olsun tekrardan

Slm kizlar hepinizin kandili mubarek olsun...dualariniz kabul olsun insallah...

Yetercim yegenin gelmis hosgelmis allah anali babali buyutsun insallah bahtini guzel etsin...

amin canım inşallah ya...efsuncum eğer öyle bir durum varsa riske atma canım..ankara işi acil değilse erteleyin derim ben...bizim burda çalışan bir arkadaşın eşi o yüzden düşük yaptı tatlım...nacizane tavsiyem..işini garantiye al....ayrıca kandilin mübarek olsun tatlım...
amin kardelenim...seninde miraç kandilin mübarek olsun tatlım..ahmetçik nasıl epey büyümüştür ya...senle sohbetide çok özledim...seni ve yavrunu çok öpüyorum..kendinize iyi bakın olurmu?

KIZLAR TÜM TOPİCİN MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..RABBİM HAYIRLARA VESİLE EYLESİN İNŞALLAH...HERKESİN DİLEK VE DUALARI KABUL OLSUN İNŞALLAH..HASTALARA ŞİFA VERSİN BU GECEDE RABBİM...BİRBİRİMİZDEN DUALARIMIZI ESİRGEMEYELİM KIZLAR...

selam kızlar
hepimizin miraç kandili mübarek olsun

kızlar benim emekdar laptop emekli oldu
kaçgündür gelemedim
yeni laptop aldı eşim
artık daha rahat yazışabilicem
ben iyiyim musab da iyi
yeni diş çıkardı
ve dün teyze demeyi öğrendi
kaç gündür cıss demeyi biliyordu
oğlum yürümeden konuşacak galiba
oğlumun doğum gününe 1 hafta kaldı
çok büyüdü oğlum teyzeleri
biz hazırlıklara başladık
ancak nasıl pasta yapıcağımıza karar veremedik
veeee sizi çok özledik

yetercim bebeğiniz doğmuş Rabbim sağlık sıhhat versin
darısı sana ve tüm isteyen topik arkadaşlarıma

leyloşum hala iyileşmedimi ya busenin gözü yavrum ya
Rabbim şifa versin

efsuncum riske atmayın ben düşüğümde bilmeden yolculuk yapmıştım
sonra çok suçladım kendimi

saracım sen nasılsın kuzu?

canım daha erken hamile bile olsan yolculuk zarar vermez için rahat olsun
inşallah 2 kişi gittiğiniz yolcuuktan 3 hatta 4 kişi dönersiniz

Eki Görüntüle 728447
kadar mutlu olmanız dileğiyle

gidemedim zaten canım eşim arkadasıyla gittii
aaammmiiiiiin canımmm inşşallahhhhhhhhhh

seninde kandilin mübarek olsun kardelencimm
gidemedim zaten canım yaaa

seninde kandilin mübarek olsun leylosuummm tüümmm dualarına kocamannn aaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
ben gidemedim zaten esim gitti var mı onu bile bilmiyoruz eşimin panikliği işte

yeni laptopun hayırlı olsunn canımmm seninde kandilin mübarek olsun
ben bi arkadasın ogluna yaptırdıgnı cok beğenmiştim onları atarım sana canım beğenirsen sende yaptırırsın
bi arkadaşımda düşüğünde yolculuk yapmış oda söledii bugün iyiki gitmedin die bende gidemedim zaten canım

Ya Rabbi çaresiz olduğum için değil ,derdimin çaresinin ancak sen olduğunu bildiğim için geldim kapına...
tüm kapılar üzerime kapandı diye değil, bütün kapıları açacak anahtarın sen olduğunu bildiğim için,
dualarımıda harmanlayıp gözyaşlarımla, sana doğru çıktığım o yolda bir tek gönlümü aldım yanıma
ve onunla dayandım kapına ...Affedilmek duasıyla...

seninde kandilin mübarek olsun kardelenim özledim seni inanki
tatlım yeni deneme yok içimden geçeni yazmıştım üçüz olsun diye allahım bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısyla kabul etsin inşallah

dualarına amim diyorum leylacım seninde kandilin mübarek olsun canım Rabbim gönlüne göre versin

iyiyim canım sağol seninde musabında iyi olmasına sevindim laptopun hayırlı olsun artık kendini özletmesin seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun canım

seninde kandilin mübarek olsun canım Allah gönlüne göre versin bebeğin inşallah seninledir hayırlısıyla

hayırlı kandiller canlar

sanada hayırlı kandiller yeter sultan Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin canım menim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

herkese hayırlı kandiller Rabbim gönlünüzde olanı hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

sağol tatlım
valla çok iyi olur fikirlere ihtiyacım var
iyi olmuş gitmediğin canım
,,

sağol saracım
yok artık daha sık gelirim
sağol canım

sağol tatlım
valla çok iyi olur fikirlere ihtiyacım var
iyi olmuş gitmediğin canım
,,

sağol saracım
yok artık daha sık gelirim
sağol canım

resimleri burdan mı atim canım sana yoksam msn yada faceden mi nası yapim

günaydınlaaaarrrrrrrrrrrrr
hepi topu 3 saat uyuttu oğlum beni bugün

günaydın canımmm
inşşalahhh bu akşam şöleee güzel bi uyku çekersin canım

biraz iyi canım ya..inşallah dahada iyi olur...hayırlısı canım...ilgine teşekkür ederim...
saol canım benim...gitmediğin iyi olmuş belki cunyır vardır ha canım..
amin saracım ...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…