saol canım...hafta sonu götüremedim..işim çıktı..ama biraz daha iyi olur gibi oldu..ama yinede götürecem yani...bende sizleri özlüyorum saracım...daha iki hafta daha var canım...12 hazirana kadar doluyum yani...
eline sağlıkta canım niye kendini bu kadar yoruyorsun ya valla hasta olursun bak dikkat et kendine...güzel dualarına amin diyorum canım benim..Allahta senin okutacağın kuranı kerimi kabul eylesin bu üç aylarda canım arkadaşım..bizlerede dua et...Çok öpüyorum seni tatlişim...
saol efsuncum...doktor mikrop kapmış dedi...ne gözünü yıkatıyor nede damla atıttırıyor bu çocuk..öyle oluncada iyileşmiyor bir türlü...hayırlısı bakalım canım..umarım hemen iyileşir...
saol canım...hafta sonu götüremedim..işim çıktı..ama biraz daha iyi olur gibi oldu..ama yinede götürecem yani...bende sizleri özlüyorum saracım...daha iki hafta daha var canım...12 hazirana kadar doluyum yani...
eline sağlıkta canım niye kendini bu kadar yoruyorsun ya valla hasta olursun bak dikkat et kendine...güzel dualarına amin diyorum canım benim..Allahta senin okutacağın kuranı kerimi kabul eylesin bu üç aylarda canım arkadaşım..bizlerede dua et...Çok öpüyorum seni tatlişim...
saol efsuncum...doktor mikrop kapmış dedi...ne gözünü yıkatıyor nede damla atıttırıyor bu çocuk..öyle oluncada iyileşmiyor bir türlü...hayırlısı bakalım canım..umarım hemen iyileşir...
mrhb kızlar bu gün GÜZELLER GÜZELİ YEĞENİM DÜNYAYA GELDİ AKŞAMA KADRA HASTANE İDİK YENİ GELDİM ABLAM KALDI KARDEŞİMLE SABAH YENİDEN GİDECEĞİM ÇOK TATLI BİR KIZ KUCAĞIMA ALDIĞIMDA ÇOK DUYGULANDIM ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ
mrhb kızlar bu gün GÜZELLER GÜZELİ YEĞENİM DÜNYAYA GELDİ AKŞAMA KADRA HASTANE İDİK YENİ GELDİM ABLAM KALDI KARDEŞİMLE SABAH YENİDEN GİDECEĞİM ÇOK TATLI BİR KIZ KUCAĞIMA ALDIĞIMDA ÇOK DUYGULANDIM ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ
kızlar sağolun allah razı olsun darsısı tüm isteyenlere olsun çifter çifter inşş
kıslarrr ablalar yaawww acil bi sorum var size daha dogrusu eşimin sorusu
benim reglim 11 haziranda bu ay doktuş teyzenin yımırtan çatlamış sözüyle eşim hamişim die umut ediyor
yarın akşam ankaraya gidelim mi dedi sonrada yolculuk senin için tehlikeli olur mu acaba junyr varsa dedi
yaniii eger hamişsem ve daha yerleşme asamasındaysa yolculuk yapmak zararlı olur muu
ayrıca eşim deminde test yapsana diyordedim varsa bile bu kdr erken bakınca belli olmaz testte
tatlım yumurtanın çatladığı günlerde çalışma yaptıysanız ve döllenme olduysa adetin geçmeden testlerde sonuç çıkmaz adetinin gecikmesi lazım ve henüz varlığı bile belli olmayan bebek için yolculuğun tehlikeli olacağını sanmıyorum zira tüp bebek tedavisinde bile transferden bir gün sonra uçak otobüs yolculuğu serbest ama siz yinede risk etmeyin
hepimiz içinnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşaaaallllllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
GÜNAYDIN KIZLAR HAS GİTMEK İÇİN HAZIRLANIYORUMM BEBİŞİN YANINA
EN BÜYÜK DİLEKLERİMDEN BİR TANESİHEPİMİZN BEBİŞLERİNİ KUCAKALRIMIZDA GÖRMK VE ONALRIN GÜZELİKLERİNİ KONUŞMAK ÇİFTER ÇİFTER BİZLER İÇİN İNŞŞŞ ÜÇÜZLERDE SARAM İÇİN ALLAHIM BİZE 2 SARAMA 3 VERSİN İNŞŞŞ
Benim bi sorum olacak normalde adetlerim surekli duzenlidir yillardir adetin 26. gunu tekrar adet oluurum ve ilk gunden itibaren normal gelir ve 6. Gun aksam yikanirim. 2 ay once klomen kullandim kist olustu kistten dolayi adetimi 3 gun gectim 4. Gun adet oldum bu ayda bir onceki adetin 19. Gunu adet oldum yani beklenen gunden 8 gun once ilk gun leke geldi aksama kadar gelmedi aksam normal adet gibi oldum 2 ve 3 . Gunler mormal geldi 4. Gun siyah bir akinti ve kesildi 5. Gun ise kahverengi leke sadece peceteye geliyor bunun sebebi sizzce nedir gebelik olmus ise bugun 6. Gunum doktora gitsem belli olurmu dun idrar testi yaptim ilk sanki cift cizgi cikti sonra tek cizgi oldu kafam karma karisik benim durumumu yasayanlar varmi
hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gelmiştir bebişin
çalışma yaptık tabiii ablacım
bende biliyrm teste çıkma olanagı olmadıgını ablacım
ama işte eşim heycan yaptı ilk günden beridiye
hmmm tüp bebekte öyle oldugunu bilmiyordum ama :26::26:
demekki var doktuşlarında bildiği zaten bünye meselesi diye düşünüyorum abla ben
kimi hamiş 9 ay doguma kadar çalışmaya devam edio
kimi hamişte 3 ay yatıyo sonra kalkıyo yada 9 ay yatanlar bile var
Rabbim canını üflediyse minik kuşumun benimle olur sanırım herseye ragmen
bu akşam belli olacak zaten eşimde kararsız kaldı biraz bakalım artık akşam gelince ne dicek :18::18::18:
nice mutlu senelere canım eşinle bebeğinle sevdiklerinle beraber hep mutlu hep sağlıklı hep güzel günlere :13::13::13::13:hepinize günaydın canlarrr
hayırlı güzel haberler aldıgımız birgün olsun bugün inşşallahhh
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz 2. yılımızda doluyor ömrümle
bebişi bizim içinde öp kokla yeterim dualarına amin diyorum canı gönülden ban üçüz istiyon he Rabbim gönlüne göre versin koca yürekli bacım menim
GÜNAYDIN KIZLAR HAS GİTMEK İÇİN HAZIRLANIYORUMM BEBİŞİN YANINA
EN BÜYÜK DİLEKLERİMDEN BİR TANESİHEPİMİZN BEBİŞLERİNİ KUCAKALRIMIZDA GÖRMK VE ONALRIN GÜZELİKLERİNİ KONUŞMAK ÇİFTER ÇİFTER BİZLER İÇİN İNŞŞŞ ÜÇÜZLERDE SARAM İÇİN ALLAHIM BİZE 2 SARAMA 3 VERSİN İNŞŞŞ
Benim bi sorum olacak normalde adetlerim surekli duzenlidir yillardir adetin 26. gunu tekrar adet oluurum ve ilk gunden itibaren normal gelir ve 6. Gun aksam yikanirim. 2 ay once klomen kullandim kist olustu kistten dolayi adetimi 3 gun gectim 4. Gun adet oldum bu ayda bir onceki adetin 19. Gunu adet oldum yani beklenen gunden 8 gun once ilk gun leke geldi aksama kadar gelmedi aksam normal adet gibi oldum 2 ve 3 . Gunler mormal geldi 4. Gun siyah bir akinti ve kesildi 5. Gun ise kahverengi leke sadece peceteye geliyor bunun sebebi sizzce nedir gebelik olmus ise bugun 6. Gunum doktora gitsem belli olurmu dun idrar testi yaptim ilk sanki cift cizgi cikti sonra tek cizgi oldu kafam karma karisik benim durumumu yasayanlar varmi
hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gelmiştir bebişin
nice mutlu senelere canım eşinle bebeğinle sevdiklerinle beraber hep mutlu hep sağlıklı hep güzel günlere :13::13::13::13:
bebişi bizim içinde öp kokla yeterim dualarına amin diyorum canı gönülden ban üçüz istiyon he Rabbim gönlüne göre versin koca yürekli bacım menim
hayırlısı bakalım ablam yaaa bilmiyrm varmıdır yokmudur :26::26::26::18::18::18::18:
saolll ablammmmm hepimize mutlu sağlıklı hep güzel günlere iinnşşallllaaahhhhhhhhhhhhhhhh
evet ablam senin için üçüz diliyrz artıkım 2 si kız 1 erkek diyorum ben
bu kadar bekledikten sonra üçüz olsun dimi kız sağol canım menim Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ama biliyomusun benim gönlümdende iki erkek bi kız geçiyo ama tabi sağlıklı olsun hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun akıllı olsun önemli olan bunlar Rabbim her şeyin en iyisini bilir kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsunlar ama insanız işte gönlümüzden geçmiyor dersekte yalan olur
Saol saracım ya..inşallah canım inşallah...çok geçmiş olsun yeniden canım umarım çabucak iyileşir ne çekti şu gözlerden busecik yaaaaa
sende çok yorma kendini bitir şu işlerinide gel leyloş
saol nazcım..haklısın canım ya...insanın bütün hayatını kaplıyorlar onlarla üzülüp onlarla mutlu oluyor insan işte...çok geçmiş olsun busemize
çocuklarda hasta oldumu insanın hayat enerjisi düşüyor değilmi inşallah biran önce iyileşir
evet canım ya...yeni bir yöntem buldum onu deneyecem...uyurken göz pınarına bırakıyormuş herkes..bende deneyim bakalım ne olcak...çocukların hasta olmaları bu yüzden daha kötü işte canım yaaa
biz olsak damatırızda çocuklar damlatmıyor işte inşşşallahhh tez zmnda şifa bulur busecikkk
gözünaydınnn yetercim Allah analı babalı büyütsün inşşalllahhh
küçük meleğiniz hoş gelmiş sefalar getirmiş dünyamızaaa
Rabbim tüm hasretini çekenlere nasip eylesin inşşalahhh küçük küçük melekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?