- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Hayırlısı olsun nasılsa akrabaların burda ya gelirsin mutlaka.
Sahursuz oruç zor günler uzun olduğu için biraz zorladı beni o yüzden bu akşam koca bir demlik çay demledim üstelik bugünde 1 saat erken kalktım,güzelce yedik yemeğimizianammmmmmm açlık zor Allah hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin, rabbim olmayanlara da versin inşallah.
inşşallahhh daha sonraki senelere nasip artık
ohhh neee iii etmişsin valla canımm
aminn aminnn inşşallahhh
açlık değilde canım yaaa susuzluk etkiliyor sahursuz oruç tutmayı
iftarla sahurun arası pek yok zaten ben sahurda doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum zaten
iftarın şişliği bile inmemiş oluyo daha

Hatres canım çok özledim sizi yaaaa.çok şükür kesenin şekli düzelmiş ama çok kusmaktan sancım devam edio.kanamamı iğneyle durdurdular.troidim 0.23 e düşmüş yani zehirli guatıra dönmüş şimdide bunla uğraşıyorum.her hafta kan vermeye gidiyorum doktora.sen napıosun nasılsın
aaaa maonyamm gelmişşşşş

çok özledik canımmm valla seniii
Rabbim tamamına erdirsin inşşallahhh bütün kolaylıkları versin sana inşşallahhh canımmmm
Allahım şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine sizede versin.banada kucama almayı nasip etsin.3 aylık olduk çok şükür
hayırlısıyla inşşallahh canımmm
3 aylık mııı aaa ne güzelllllllllllllllllllllllllllll sonunda teyzeeeeeeeeeeeee oluyoruzzzzzzzz çok sevinçliyim yaaa ne desem ne yazsam bilemiyrm ben

Çok tedavide çocuğa engelmiş vücudu ilaçlar zehirliomuş ben tedaviyi bırakmıştım.sadece gebe kalmadan 2 ay önce rahim filmi çektirdim.1 tüp bebek 1aşılama yaptırmıştım ben.ama yumurtam oluşmuo die çok iğne oldum göbeğimden yıllarca.kızlar bide ben ilişkiden sonra kendi kendimi silkeledimm:)))hani öyle bi topikte varya silkelen gebe kal die
bende bıraktım ilaç tedavisini canım...
vvayyyyyyyy silkeleme yaptın heeeeeee maşşallahh maşşallahhh tutmuş hemen ne güzelll
iğdeninde faydası oldu demekki hee bulsam bende yapacaktım onuda bulamadım