Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Hayırlısı olsun nasılsa akrabaların burda ya gelirsin mutlaka.

Sahursuz oruç zor günler uzun olduğu için biraz zorladı beni o yüzden bu akşam koca bir demlik çay demledim üstelik bugünde 1 saat erken kalktım,güzelce yedik yemeğimizi:56::56::56::56::56: anammmmmmm açlık zor Allah hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin, rabbim olmayanlara da versin inşallah.

inşşallahhh daha sonraki senelere nasip artık
ohhh neee iii etmişsin valla canımm
aminn aminnn inşşallahhh
açlık değilde canım yaaa susuzluk etkiliyor sahursuz oruç tutmayı
iftarla sahurun arası pek yok zaten ben sahurda doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum zaten
iftarın şişliği bile inmemiş oluyo daha :60:

Hatres canım çok özledim sizi yaaaa.çok şükür kesenin şekli düzelmiş ama çok kusmaktan sancım devam edio.kanamamı iğneyle durdurdular.troidim 0.23 e düşmüş yani zehirli guatıra dönmüş şimdide bunla uğraşıyorum.her hafta kan vermeye gidiyorum doktora.sen napıosun nasılsın

aaaa maonyamm gelmişşşşş :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
çok özledik canımmm valla seniii
Rabbim tamamına erdirsin inşşallahhh bütün kolaylıkları versin sana inşşallahhh canımmmm

Allahım şu mubarek günler yüzü suyu hürmetine sizede versin.banada kucama almayı nasip etsin.3 aylık olduk çok şükür

hayırlısıyla inşşallahh canımmm
3 aylık mııı aaa ne güzelllllllllllllllllllllllllllll sonunda teyzeeeeeeeeeeeee oluyoruzzzzzzzz çok sevinçliyim yaaa ne desem ne yazsam bilemiyrm ben :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Çok tedavide çocuğa engelmiş vücudu ilaçlar zehirliomuş ben tedaviyi bırakmıştım.sadece gebe kalmadan 2 ay önce rahim filmi çektirdim.1 tüp bebek 1aşılama yaptırmıştım ben.ama yumurtam oluşmuo die çok iğne oldum göbeğimden yıllarca.kızlar bide ben ilişkiden sonra kendi kendimi silkeledimm:)))hani öyle bi topikte varya silkelen gebe kal die

bende bıraktım ilaç tedavisini canım...
vvayyyyyyyy silkeleme yaptın heeeeeee maşşallahh maşşallahhh tutmuş hemen ne güzelll
iğdeninde faydası oldu demekki hee bulsam bende yapacaktım onuda bulamadım

Hayırlı akşamlar kızlar ben bugün oruçtan izne ayrıldım maalesef:50:
Biraz belim ağrıyor ve ben adet olduğum zaman tansiyonum düşer, kendimi halsiz hissettiğim için bugün çok sade bir menüm var:
Yayla çorbası
Hamsi balığı köftesi
Salata
Önceden kalan birazcık Revani
Meyvemiz de kavun...
Dün akşam Merinos Parkı' na gitmiştik yine gidelim diyoruz, biraz kendimize gelelim de gidelim, eşim de işten gelmiş öyle sızmış kanepeye garibim:16::16::16:

Ya kızlar aklıma geldi de hiç bambu çiçeği olan var mı?
Allah' a emanet olun canlar:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Sara ya peşinde dolanmaktan yoruldum bacım yawwwwwwwww:37::37::37::37::37: ama sonunda yakaladım:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Hayırlı akşamlar kızlar ben bugün oruçtan izne ayrıldım maalesef:50:
Biraz belim ağrıyor ve ben adet olduğum zaman tansiyonum düşer, kendimi halsiz hissettiğim için bugün çok sade bir menüm var:
Yayla çorbası
Hamsi balığı köftesi
Salata
Önceden kalan birazcık Revani
Meyvemiz de kavun...
Dün akşam Merinos Parkı' na gitmiştik yine gidelim diyoruz, biraz kendimize gelelim de gidelim, eşim de işten gelmiş öyle sızmış kanepeye garibim:16::16::16:

Ya kızlar aklıma geldi de hiç bambu çiçeği olan var mı?
Allah' a emanet olun canlar:16::16::16::16::16:

geçmiş olsun canım :38:

menün güzelmiş balık köftesi nasıl oluyo haresim

bugün senin bambu konusuna yazdığını okudum ama benim hiç bilgim yok bu konuda google amcadan araştır istersen sende ben gibi çiçekleri çok seviyosun dimi:34::34::34::34::34:

benim Atatürk çiçeğim çok güzel yeşerdi ama yaprakları kızarmadı henüz ama nasış kızarsınlar güneş yokki burada:50::50::50::50:

menekşelerim açmıyo hatresim benim stresim onlaramı yansıyo ne :44::44::44::44:

Diğer topiği okudum da biraz hem niye canın sıkkın:26::26::26::26::26::26:

geçmiş olsun canım :38:

menün güzelmiş balık köftesi nasıl oluyo haresim

bugün senin bambu konusuna yazdığını okudum ama benim hiç bilgim yok bu konuda google amcadan araştır istersen sende ben gibi çiçekleri çok seviyosun dimi:34::34::34::34::34:

benim Atatürk çiçeğim çok güzel yeşerdi ama yaprakları kızarmadı henüz ama nasış kızarsınlar güneş yokki burada:50::50::50::50:

menekşelerim açmıyo hatresim benim stresim onlaramı yansıyo ne :44::44::44::44:

Sağol canım menim ya:16::16::16::16::16:

Saram eşim dün hamsi almıştı taptaze ama eve gelene kadar hamsilerin cılkı çıktı ben de köfte yapayım dedim.
Hamsileri robottan geçirdim,içerisine bir soğan, maydanoz,istediğim baharatlar bir de ekmek içi ( ben önceden hazırlamış galeta yapmıştım onları koydum) salçasını tuzunu atıp yoğurdum tavada yağla kızarttım.
Benim annem de balığı robottan çeker içerisine ince bulgur, yumurta ve baharatlarını ekleyip yarım saat yoğurup su da haşlardı o da çok güzel olurdu.

Canım bambuyu google amcadan çok araştırdım da benim soruma cevap bulamadım, yani ben bambunun macunlu kısmını kessem uzar mı diye merak ediyorum,yoksa boyu öyle kalacak galiba.
Saram ben çiçek delisiyim ya:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Geçen gün eşimin kuzeni gelmişti çiçeklerimi sayıyor, yenge diyor tam 43 çiçeğin var:1::1::1:
Atatürk çiçeği güneşi sever dediğin gibi zavallım orda güneş mi görüyor ki kızarsınlar.Kız kandır kocanı da al tayinini buraya:4::4::4::4::4:
Benim menekşelerim de açmıyorlardı uzun zamandır şimdi hep tomurcuklanmaya başladılar.
Kendine haksızlık etme belki yerlerini sevmemiştir menekşelerin.

günaydın kızlar nasılsınız köye geldim sabahtan meyveye gittim

slm canım ben iyiyim sen nasılsın

günaydın canım iyiyim ben sen nasılın annen nasıl sonuçlarını aldınızmı

köydesin demek ne güzel meyve bahçenizmi var onları toplamak ne güzeldir dimi:34::34::34::34::34:

evet köydeyim canımmm burası güzel valla anneme mr çektiremedik makina bozukmuş prşb gün çekilecek

hatresim nette araştırıken ürtikerle ilgili İbrahim gökçek diye bir kişinin ilaçlarını gördüm adam tek çaresi benim ilaçlarım diyor sen hiç duydunmu yada bilgin varmı bu konuda bazı yorumları okudum memnun olanda var olmayanda kafam karıştı kimi para tuzağı diyo kimi iyileşmiş adama dua ediyo ben biraz daha araştırayım sen bitkisel ürünler konusunda çok duyarlı olduğun için belik bu kişi ve ilaçları hakkında da fikrin vardır diye düşündüm:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Herkes Merhaba. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bişey sorcam.dun doktora gittim oncesinde bi muayene olup tetkikleri yaptirayim diye. Orucluydum alttan da muayene olmak istemiyodum zaten.ultrasonla bakti.kan tahlili yapti.bunlar da hersey normaldi de idrar tahlili yapmadi. Ki muhtemelen idrar yolu enfeksiyonum var hissediyorum. Niye yapmadınız dedigimde de o hamilelikten sonra.idrar yolu enfekdiyonu bugun yoksa bile yarin olur dedi.hilelikte tedavi edilecek dedi :s cok garip degil mi

Back
X