- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
hatresim nette araştırıken ürtikerle ilgili İbrahim gökçek diye bir kişinin ilaçlarını gördüm adam tek çaresi benim ilaçlarım diyor sen hiç duydunmu yada bilgin varmı bu konuda bazı yorumları okudum memnun olanda var olmayanda kafam karıştı kimi para tuzağı diyo kimi iyileşmiş adama dua ediyo ben biraz daha araştırayım sen bitkisel ürünler konusunda çok duyarlı olduğun için belik bu kişi ve ilaçları hakkında da fikrin vardır diye düşündüm:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Saram bu adamı ilk kez duyuyorum netten baktım da sitesine tanımıyorum, dürüst biri mi değil mi bilemeyiz ama ben net üzerinden yapılan alışverişlere pek itimat etmiyorum. Hani şöyle hesaplı olsa ürünleri bir dene belki faydalı olur diyecem ama baksana 50 den başlıyor ilaçları. Böyle olunca da ben amaçlarının sağlıktan çok para kazanmak olduğu fikrindeyim.
Net üzerinden ilaç almaktansa güvenilir bitki uzmanlarının bitkisel kürlerinden yap istersen, belki de denemişsindir ama ben yine de sana İbrahim Saracoğlunun kürünü yazıyorum Saram:
Kurdeşen-ürtiker için süpürge tohumu kürü
Bir yemek kaşığı süpürge tohumunu (Aktarlardan temin edebilirsiniz) havanda iyice ezdikten sonra günde iki defa (sabah-akşam) aç karnına birkaç yudum su ile için. Bu kür kurdeşene karşı % 60- % 70 oranında etkilidir.
Bir de Saram senin ürtekirin neden kaynaklanıyor acaba?
Bir de eğer aktara gidecek olursan tabder üyesi olup olmadıklarını sor, çünkü onların ürünleri taze ve güvenilir olarak geçiyor, kimi aktarlar yıllanmış bitkileri, sahte ürünleri satıyor o yüzden aktarı da iyi seçmek lazım.
Son düzenleme: