- 7 Mart 2011
- 7.373
- 8.051
- 398
- 36
ben buydayım kabul edersen
sabah sabah ne işler yaptın bakim çıbığ rapor ver
eltin gelmekten vamı caymış buna sevinsene kız yaptığın hazırlıkları ye iç keyfine bak
olsunda çocuklarımız eve hizmetçi tutarız kız ama artık olsun gelsin bu veletler
Sara nasilsin canim
Gecmisd bakamiyorum
Ne asamadasin merak ettim
Herzaman dualarimdasin canim.
ne demek canım kabul ederim tabi etmem mi
sevinmedim desem yalan olur
evi temizleyip yemeğe girişmiştim pişsin afiyetle yiycem
kızlar musabı uyuttum kahve yaptım kendime
gelin size de ikram edeyim
bencede iyiki yok benim 8 tane varooh sefan olsun canım
benim eltim yok gerçi iyikide yok
benimki şekerli olsun bol köpüklü olsun
İnşalllah canımmmmmm
AMİNNNNNNNNNNN
Heeeeee Yeterim bekara karı boşamak kolaydır derler ya senin de olmuş o mesele. Çocuk olsun da evi ......lar götürsün o zaman görürürüm seni
Allah mahrum etmeyip nasip etsin inşallah ama gerçekten çocuk büyütüne kadar ananız ağlıyor bacılar
slm kızlar..bir kaç gündür yoktum..abimin kaynanası vefat etti..yeğenlerimi yanıma getirdim..memlekete gitmiştim...umarım sizler iyisinizdir...
iyiyim canım sağol
dualarında olduğumu bilmek inan çok güzel Allah razı olsun senden
sen nasılsın bulantıların geçtimi bebeğin cinsiyeti belli oldumu
SLM KIZLAR..BİR KAÇ GÜNDÜR YOKTUM..ABİMİN KAYNANASI VEFAT ETTİ..YEĞENLERİMİ YANIMA GETİRDİM..MEMLEKETE GİTMİŞTİM...UMARIM SİZLER İYİSİNİZDİR...
Sendende Allah razi olsun cnm
Bulantim gecmedi hala devam
Cinsiyeti belli degil henuz canim
Belli olunca soylerim ikinci cocugum
Olacak yinede farketmez saglikli olsunda
Gerisi bos
hatres nasılsın canım
Prensesim ya sen bana ne zaman yazmışsın ya, bacım ben geç kalmışım neyse...İyiyim canım hamdolsun gındırlanıp gidiyoruz işte, sen de iyisin inşallah Musab da öyle umarım.hatres kız ne ara çıktın
ben buydayım kabul edersen
sabah sabah ne işler yaptın bakim çıbığ rapor ver
eltin gelmekten vamı caymış buna sevinsene kız yaptığın hazırlıkları ye iç keyfine bak
olsunda çocuklarımız eve hizmetçi tutarız kız ama artık olsun gelsin bu veletler
Valla ben de isteydim ama bu saatte kahven var mı ki bacı?kızlar musabı uyuttum kahve yaptım kendime
gelin size de ikram edeyim
Prensesim bütün eltileri başına toplamışsın maşallah.Ama anlaşma olursa o da güzeldir siz nasılsınız bilemem tabi.bencede iyiki yok benim 8 tane var
tamam canım şekerli ve bol köpüklü
SLM KIZLAR..BİR KAÇ GÜNDÜR YOKTUM..ABİMİN KAYNANASI VEFAT ETTİ..YEĞENLERİMİ YANIMA GETİRDİM..MEMLEKETE GİTMİŞTİM...UMARIM SİZLER İYİSİNİZDİR...
iyiyiz biz de çok şükür
Prensesim ya sen bana ne zaman yazmışsın ya, bacım ben geç kalmışım neyse...İyiyim canım hamdolsun gındırlanıp gidiyoruz işte, sen de iyisin inşallah Musab da öyle umarım.
He yaaaaa gelsin bu veletleyyyy ortalığı veletler kaynatsın dursun
Valla ben de isteydim ama bu saatte kahven var mı ki bacı?
Prensesim bütün eltileri başına toplamışsın maşallah.Ama anlaşma olursa o da güzeldir siz nasılsınız bilemem tabi.
Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlarına sabır versin...
Kizlar iyi geceler ancak bu satte gelebiliyorum bende napiyim hepinizle ayri ayri sohbet etmeyi ozledim valla...
Dun oglumu sunnet ettirdik biraz huzursuzlugu var kuzum isediginde yanarmis ole diyolar cocuk her isediginde anneeeee aciiiiiii diyo kizimda iyi cok sukur bu arada biz ev aldik arkadaslar 2-3 haftaya kadar tasinacaz insallah bizde haberler boyle....
Hepiniz ne kadar hamaratsiniz ole masallah tarhanalar salcalar kurutmaliklar kozlenmis biberler bende istiyoruuuuummmm(
Leylacim basiniz saolsun canim... efsuncuk saol canim benim ii dileklerin icin rabbim seninde gonlune gore verir insallah karamsarlik yok tatlim ozelden faceni ver de ekleyeyim seni daha oncede konumustuk bi turlu kismet olmadi.... Sevinccim allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim senin adina...
hatres prenses sara yeter hepinizi opuyorum canlar...
Kizlar iyi geceler ancak bu satte gelebiliyorum bende napiyim hepinizle ayri ayri sohbet etmeyi ozledim valla...
Dun oglumu sunnet ettirdik biraz huzursuzlugu var kuzum isediginde yanarmis ole diyolar cocuk her isediginde anneeeee aciiiiiii diyo kizimda iyi cok sukur bu arada biz ev aldik arkadaslar 2-3 haftaya kadar tasinacaz insallah bizde haberler boyle....
Hepiniz ne kadar hamaratsiniz ole masallah tarhanalar salcalar kurutmaliklar kozlenmis biberler bende istiyoruuuuummmm(
Leylacim basiniz saolsun canim... efsuncuk saol canim benim ii dileklerin icin rabbim seninde gonlune gore verir insallah karamsarlik yok tatlim ozelden faceni ver de ekleyeyim seni daha oncede konumustuk bi turlu kismet olmadi.... Sevinccim allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim senin adina...
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.
Sen maşallah prensesim çok insanı sinir eden şeye karşı susabiliyorsun, sabırlısın...Bence güzel bir meziyet...iyiyiz biz de çok şükür
musabı uyuttum ben de tam uyumuştum ki feryat figan uyandı
sanırım rüya görmüştü 1 saat anca sakinleştirebildik
az önce uyuttum ben de namaz kılıp yatıcam inş
valla tam o saatte eşimle kahve keyfi yapıyorduk
benim kimseye zararım yok hepsiyle anlaşıyorum
zaten belli bir mesafe var aramızda
arada laf soksalarda susuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?