Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin amin amin inşşşş

Günaydın arkidişler
Bugün burada çok güzel bir yağmur var, çok güzel serinledik hatta üşümeye bilem başladık.
Eşime kahvaltısını yaptım gönderdim, ortalığı toparlama işine girmeden bir bakayım dedim sizlere...

Kendini üzmek yok tatlım, sen daha yeni evlisin ve hayatında canını sıkan pek çok şey var.Bebişinin hemen gelmemesi normal.Hem zaten hiç bir sıkıntısı olmayan bir çiftin bile bir ay içerisinde gebe kalma şansı bile % 20 .Sen tedavini aksatma gerisi Allah Kerim di mi Efsunum

Evet ben de kendime maşallah diyorum Bi gaz gelmiş bana Bebiş de olsun inşallah
İnşallah bu kış hamile kalmayanımız olmasın

Evet prensesim iş her zaman olur uyu kendine gel o zaman daha iyi iş yaparsın.

Yokluğun farkedilmemiş olur mu? Sen topiğimizin neşesisin az mı güldürüyosun bizleri. Laptopunu yaptır da tez gel çünkü gülmeye hepimizin ihtiyacı var. İsim olarak yazmamışısızdır seni, yoksa özlendiğini ve sevildiğini bil canım menimmmmmmmmmm

Ben de kırmızı biberi ve patlıcanı közleyip dondurucuya attım, bunun salatası mükemmel
Bu hafta yine pazardan alıcam biraz daha yaparım inşallah.
Kırmızı biber, yeşil biber, domates, maydanoz, sıvıyağ ve sirke ile pişirip yaptığım bir sos vardı dayanamayıp onu dün açtım çok güzel olmuştu. Az yapmıştım baktım sonuç güzel yine yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Efsun siz közlenmiş biberi kavanoza mı dondurucuya mı koyup saklıyorsunuz kardeş:44::44::44:
Tarhana sevilmez mi ya Efsuncum:44::44::44:Her derda deva.
Senin komşunun dediği tarhanayı da ben bir yerde görmüşüm ama tadını ve nasıl yapıldığıını hatırlamıyorum, öğren komşudan belki onu da deneriz.

Yeterim sizin tarhana çok değişikmiş, e bacım tabi ananın ineği var kullanırsınız tabi o sütü öleeeeeeeee bol bol
O tarhanadan sen bize de gönder en iyisi. Suda haşlayıp yiyiyoruz demişsin,çorba yapmıyorsunuz yani öyle mi:44::44::44:

Son düzenleme:
günaydın dostlar yeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze

BEBEĞİM İSTERSEN ROBOTAN GEÇİRİP ÇORBA KIVAMINA GETİREBİLİYORSUN :26::26::26::26::26::26:AMA (alışkanlık) BİZ ROBOTAN GEÇİRMEDEN SERVİS YAPIYORUZ CANIM BİZ KOYUN YADA KEÇİ SÜTÜ (annemlerin keçileri var) KULANIYORUZ BİLİYORSUNUZ KEÇİ SÜTÜ EN SAĞLIKLI SÜT ANNEM SAĞLSUNTABİKİ KEÇİLERİDE

günaydın kızlar

nasılsınız ben çok yoğunum hem evde hem işde işlerim çok fazla

kışlık hazırlığına başladım turşu kuracam derin dondurucuya fasulye domates atacam kurutmalık yapacam çok çalışmam lazım çok

sizde ne var ne yok

tızım yokluğun farkedilmemiş olabilirmi hiç ama bende çok sık gelemiyorum topiğe gelincede bazen okuyup çıkıyorum bazende bi kaç satır yazıp çıkıyorum ama hep aklımdasınız duamdasınız bunu bilmenizi istiyorum

Hım biraz değişik geldi bana sizin tarhana hiç yemediğim için emin olamıyorum yemiş olsaydım o zaman yapardım belki.
Sağolsunlar sağolsunlar Allah keçilerinizin eksikliğini göstetmesin

Bak bebişin olursa kendi sütüne takviye olarak bebişine sizin keçi sütlerinden de verirsin artık.Anne sütüne en yakın süt de keçi sütü imiş. Kız hem de kızına verirsin diyesim geldi var ya yeterim kızın olacak inşallahhhhhh

yaşasın keçilerrr canım benim rabbim ahyırlı sağlıklı evlatlar versin inşş ama benim gönlümden hep kız geçiyor son zamanlarda

sara hanım:26::26::26::26: kendinizi özletiyorsunuzzfaceye gelin diyorum gelmiyorsunuz nette muhabet edelim diyorum yok diyorsunuz kahveye gelin bana diyorum yoğunum diyorsunuz:44::44::44::44: ne yapacağız seninle kızımm

yaşasın keçilerrr canım benim rabbim ahyırlı sağlıklı evlatlar versin inşş ama benim gönlümden hep kız geçiyor son zamanlarda

Ben de kız çocuğuna daha bir meyilliyim yine olsa yine kız istiyor gönlüm ama oğlum da olsun istiyorum.Rabbim hayırlısıyla versin de kız erkek farketmez önemli olan olması ve hayır getirmesi bizlere.Anne babalarına huzur mutluluk bereket getiren çocuklar nasip etsin rabbim hepimize.

aminnn kuzum amin sağlıklı hayırlı olsun cinsiyet önemli değil yada az önemli

sara hanım:26::26::26::26: kendinizi özletiyorsunuzzfaceye gelin diyorum gelmiyorsunuz nette muhabet edelim diyorum yok diyorsunuz kahveye gelin bana diyorum yoğunum diyorsunuz:44::44::44::44: ne yapacağız seninle kızımm

canım menim cidden yoğunum en iyisi siz atın meni denizlere menden hayır yok sizlere

yetercim inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur hatta ikiz olsun çok sevinirim inan

benimde kızım olsun oğlum olsun Rabbim üçüz versin bana razıyım valla

seninde gönlünden ne geçi,yorsa Rabbim onu versin bu sefer ikiz olsun bi kız bi oğlan ne güzel olar

BİTANEM BEN SENİN YÜREĞİNİ BİLİYORUM KUZUM SAĞOL BENDE İSTERİM SENİN ÜÇÜZLERİN OLSUN (ve hep derim ya )BEBİŞLERE BAKMAKTAN İŞ YAPAMAYIN EVİNİZİ B..K GÖTÜRSÜN İNŞŞŞ

aminnn kuzum amin sağlıklı hayırlı olsun cinsiyet önemli değil yada az önemli

İnşalllah canımmmmmm
seninde gönlünden ne geçi,yorsa Rabbim onu versin bu sefer ikiz olsun bi kız bi oğlan ne güzel olar
AMİNNNNNNNNNNN

Heeeeee Yeterim bekara karı boşamak kolaydır derler ya senin de olmuş o mesele. Çocuk olsun da evi ......lar götürsün o zaman görürürüm seni

Allah mahrum etmeyip nasip etsin inşallah ama gerçekten çocuk büyütüne kadar ananız ağlıyor bacılar

günaydın hatunlar
gerçi ben gelene kadar hepiniz gitmişsiniz ya neyse
erken kalkıp bu sabah bir sürü iş yaaptım
musab daha uyuyoken sabahın 6 sında yatmıştım
kaynımın eşi bize gelecekti güya az önce eşimi aradım vazcaymışlar
ben de sizinle muhabbete geldim bacılar nerdesiniz

ben buydayım kabul edersen

sabah sabah ne işler yaptın bakim çıbığ rapor ver

eltin gelmekten vamı caymış buna sevinsene kız yaptığın hazırlıkları ye iç keyfine bak

olsunda çocuklarımız eve hizmetçi tutarız kız ama artık olsun gelsin bu veletler

Sara nasilsin canim
Gecmisd bakamiyorum
Ne asamadasin merak ettim
Herzaman dualarimdasin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…