Sabırla Bebeğini Bekleyenler

$evlat.webp :31::31::31::31::31::31:

GÜZEL YÜREKLİM BU SEFER EŞİM İÇİN GİTMEDİK BENİM EŞİMİN AİLESİ İLE İLGİLİ SORUNLARIMIN BİR KISMINI BİLİYORSUN EŞİM AMELİYAT OLDUĞU DÖNEMLERDEN FALAN BEN KONUŞMUYORDUM O SORUNLARDAN DOLAYI BU YAZ EŞİMİN BABASI HAS YATTI VE KANSER TEŞİSİ KONDU 2 AY KADAR HAS KALDI BEN GİTMEMİŞTİM (beni çok üzdüler yıpratılar)LÖSEMİ OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ KAN VERİLMESİ GEREKİYORMUŞ KAN BULAMAMIŞLAR HAS SÜREKLİ BAĞIŞÇI İSTİYOR VS BENDE BU GÜN KALKIP GİTTİM GEÇMİŞ OLSUN DEDİM KAN VERDİM KIRGINIM AMA BU HASTALIK DEDİM KAN VERME İŞİDE UZUN SÜRDÜ(beyaz kan lazımış)90 dk falan sürüyormuş BAYAĞI ZOR OLDU YANİ

çok iyi yapmışsın yetercim koca yüreklisin sen bunu bi kere daha gösterdin

çok geçmiş olsun kayınpederinede

çok iyi yapmışsın yetercim koca yüreklisin sen bunu bi kere daha gösterdin

çok geçmiş olsun kayınpederinede

YOK BE KUZUM SADECE İNSAN OLMAYA:26::26::26: İNSAN GİBİ DAVRANMAYA ÇALIŞIYORUM:26::26::26: ÇOK ÜZÜLDÜM BU GÜN :14::14::14:ORADA KAN İÇİN BEKLEYEN İNSANLARIN KAN İHTİYAÇALARI KARŞILANAMIYOR:43::43::43::43::43: GENCECİK İNSANLAR (kanser hastalrı) YATIYOR ÇOK KÖTÜ OLDUMM :43::43::43::43::43:

susma tızım içinden geleni o anda söyle rahatla üzerinden zaman geçince söyleşende bi anlamı olmuyo maalesef

bu arada sen başladınmı kışlık hazırlıklarına hatresle ben harıl harıl çalışıyoz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
huyum kurusun işte söyleyemiyorum
henüz hiçbir şey yapmadım
turşumu annem yapacak
tarhana yapıcam güya totomu kaldırıp yapamıyorum dicem de
pek fırsatım olmuyo
GÜZEL YÜREKLİM BU SEFER EŞİM İÇİN GİTMEDİK BENİM EŞİMİN AİLESİ İLE İLGİLİ SORUNLARIMIN BİR KISMINI BİLİYORSUN EŞİM AMELİYAT OLDUĞU DÖNEMLERDEN FALAN BEN KONUŞMUYORDUM O SORUNLARDAN DOLAYI BU YAZ EŞİMİN BABASI HAS YATTI VE KANSER TEŞİSİ KONDU 2 AY KADAR HAS KALDI BEN GİTMEMİŞTİM (beni çok üzdüler yıpratılar)LÖSEMİ OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ KAN VERİLMESİ GEREKİYORMUŞ KAN BULAMAMIŞLAR HAS SÜREKLİ BAĞIŞÇI İSTİYOR VS BENDE BU GÜN KALKIP GİTTİM GEÇMİŞ OLSUN DEDİM KAN VERDİM KIRGINIM AMA BU HASTALIK DEDİM KAN VERME İŞİDE UZUN SÜRDÜ(beyaz kan lazımış)90 dk falan sürüyormuş BAYAĞI ZOR OLDU YANİ
Allah hayrını kabul etsin canım iyi yapmışsın

Gunaydinlar sabah oldu ve benim maraton basliyor oglene kadar surer artik;)))

prensescim evet canim esim zaten hic genel anestesi istemedi...

Hatres evet ben topik 11.dayfasindaydi sanirim ozaman kesfettim burayi iki dusuk yapmistim ve okadar karamsardimki artik cocugun olmayacak hep dusuk yapacakmisim gibi geliyodu...bu saydigim arkadaslar ve sara sayesinde normale dondum onlarin yuregine dualarina saglik cok destek oldular...

Ozamanlar calisiyodum biran once eve gelmek isterdim kizlarla sohbet etmek icin....hey gidi gunler heyyy

Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

amin inşallah canım Rabbim bebeklerimi göndersin hemde bu ay inşallah hemde isteyen herkesin bebeklerin göndersin

hatresşm eda bu topiğin ilk müdavimlerinden topiği açtığımız günlerde tanıştık onunla sende yeni sayılmazsın kız artık sende bizdensin
De mi bende artıkım sizdenim:8::8::8::8::8:
Yok anam yok benim bu ayda gelmez bebek, sinirden stresten bebek mi olur.Öteki tedavide bence tutmayışı hep stresti tabi en doğrusunu Allah bilir.

susma tızım içinden geleni o anda söyle rahatla üzerinden zaman geçince söyleşende bi anlamı olmuyo maalesef

bu arada sen başladınmı kışlık hazırlıklarına hatresle ben harıl harıl çalışıyoz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Heeee bugün bi dünya sos mos ne bulursam yapıcağım:6::6::6::6::6::6::6::6::6:Ha bu arada elişi de yapıyorum yazma oyası sade kibar bir oya bir ara resmi eklerim inşallah.

kızlar ne güzel muhabet edilmiş bölee :31::31::31::31: ohh eski günlerdeki gibi:31::31::31::31::31::31: benimde işleirm vardı ünvrt has gittik eşimle :10::10::10::10::10:pfff yoruldum yaa:37::37::37::37::37:

Sen de bu sohbetin içindesin, çünkü eskiden sadece belli kişilere yazardın çok kızardım sana ama artık sen de hepimize döndün daha güzel oldu bak:16::16::16::16::16:

Çok geçmiş olsun Allahım bütün hastaların yar ve yardımcısı olsun, benim teyzemin oğlu da birkaç ay önce lösemi olduğunu öğrendi şimdi tedavi görüyor.

Evet evet aynen öyle bir damla gözyaşına bile dayanamıyorsun, büyüdükçe daha iyi anlıyormuş insan evladın ne kadar tatlı olduğunu.
huyum kurusun işte söyleyemiyorum
henüz hiçbir şey yapmadım
turşumu annem yapacak
tarhana yapıcam güya totomu kaldırıp yapamıyorum dicem de
pek fırsatım olmuyo

Allah hayrını kabul etsin canım iyi yapmışsın

Prensesim sonradan kendi kendine niye söylemedim diye için içini yemiyorsa, yani yüreğin rahatsa inan susmak daha güzel çünkü bazı insanlar var ki onlara cevap vermek bile insanı hasta ediyor.

Hatres evet ben topik 11.dayfasindaydi sanirim ozaman kesfettim burayi iki dusuk yapmistim ve okadar karamsardimki artik cocugun olmayacak hep dusuk yapacakmisim gibi geliyodu...bu saydigim arkadaslar ve sara sayesinde normale dondum onlarin yuregine dualarina saglik cok destek oldular...

Ozamanlar calisiyodum biran once eve gelmek isterdim kizlarla sohbet etmek icin....hey gidi gunler heyyy

Ne güzelllll, o zaman eski günlerdeki gibi seni topiğinde görelim artıkım.

Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Çok güzel yeterim, tam da şu an canımın sıkkın olduğu anıma denk geldi yazdıkların....Ya sabır ya sabır....

Günaydın ıssız topik ahalisi:1:tarhana tarifleri verilmiş ohh herkesin ellerine sağlık bizde yaptık 1kilo haşlanmış aşurelik buğdaya 10 kilo süzdrülmül yoğurt konuluyor köy yoğurdu süzülünce yarı yarıya azalıyor bu 2 si tuzla birlikte karıştırılıp güneşte kurutuluyor kışın soğuk günlerde harika bi ısıtıcı çorba.bu hafta tetonoz aşımı oldum kızlar ilk gün bilmedim ertesi gün kolum şişti ve kaldıramadım kolumu ama şimdi geçti.bugün temizlik yapıcam ara ara gelir bakarım.telden girdiğim için yazmam zor oluyor.hatres yeni tedaviyemi başlıcan?kızlar haca giden bi yakınınız varmı ??? Çocuk için orda yumruk şeklinde çok ucuz bi meyva satılıo bana gelmişti eğer getiririz diosanız daha ayrıntılı anlatacam çok ucuzmuş

günaydın ıssız topik ahalisi:1:tarhana tarifleri verilmiş ohh herkesin ellerine sağlık bizde yaptık 1kilo haşlanmış aşurelik buğdaya 10 kilo süzdrülmül yoğurt konuluyor köy yoğurdu süzülünce yarı yarıya azalıyor bu 2 si tuzla birlikte karıştırılıp güneşte kurutuluyor kışın soğuk günlerde harika bi ısıtıcı çorba.bu hafta tetonoz aşımı oldum kızlar ilk gün bilmedim ertesi gün kolum şişti ve kaldıramadım kolumu ama şimdi geçti.bugün temizlik yapıcam ara ara gelir bakarım.telden girdiğim için yazmam zor oluyor.hatres yeni tedaviyemi başlıcan?kızlar haca giden bi yakınınız varmı ??? çocuk için orda yumruk şeklinde çok ucuz bi meyva satılıo bana gelmişti eğer getiririz diosanız daha ayrıntılı anlatacam çok ucuzmuş

canım ne olduğunu yazarsan deneriz neden olmasın

Yok anam yok benim bu ayda gelmez bebek, sinirden stresten bebek mi olur.Öteki tedavide bence tutmayışı hep stresti tabi en doğrusunu Allah bilir.

Heeee bugün bi dünya sos mos ne bulursam yapıcağım:6::6::6::6::6::6::6::6::6:Ha bu arada elişi de yapıyorum yazma oyası sade kibar bir oya bir ara resmi eklerim inşallah.

Sen de bu sohbetin içindesin, çünkü eskiden sadece belli kişilere yazardın çok kızardım sana ama artık sen de hepimize döndün daha güzel oldu bak:16::16::16::16::16:

Çok geçmiş olsun Allahım bütün hastaların yar ve yardımcısı olsun, benim teyzemin oğlu da birkaç ay önce lösemi olduğunu öğrendi şimdi tedavi görüyor.

Evet evet aynen öyle bir damla gözyaşına bile dayanamıyorsun, büyüdükçe daha iyi anlıyormuş insan evladın ne kadar tatlı olduğunu.

Prensesim sonradan kendi kendine niye söylemedim diye için içini yemiyorsa, yani yüreğin rahatsa inan susmak daha güzel çünkü bazı insanlar var ki onlara cevap vermek bile insanı hasta ediyor.

Çok güzel yeterim, tam da şu an canımın sıkkın olduğu anıma denk geldi yazdıkların....Ya sabır ya sabır....
BAK BAK BANA KIZIYORDUN DEMMEKİİİ CANIM BEN BURADA ÇOK YAZMAK İSTEMESEMDE BENİM EŞİM HASTA BİLİYRSUNUZ ONUNLA İLGİLENMEK OLDUKÇA ZOR OLUYOR VE BAZAN BİR ÇOK ŞEYİ KAÇIRIYORUMM YOKSA ASLA BİR KASTIM OLMAZ BİRDE ÇOK FAZLA TOPİK VRA GİRİDİĞİM BİR slm nasılsınız YAZSSAM 40 50 TOPİK OLUYOR ... EVET CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN ÇOK ÜZÜCÜ ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASINNN BEĞENMENE SEVİNDİM GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI ARKDAŞIM PAYLAŞMIŞTI BENDE SİLERLE PAYLAŞAYIM DEDİM :17::17::17::17::17::17::17::17:YANİ YİNE ÇALINTI ALINTI DEĞİL :1::1::1::1::1::1::1:

Saracım ne güzel bişey paylaşmışsın gözlerim doldu.ona gelmesin bana gelsin.herkes bana bebeğinle konuş diyor ama niyeyse ben bebeğimi hissetmiyorum galiba korkuyorum korkum daha ağır basıyor sizle paylaşmak istedim

Yetercim foto koyamıyrm biriniz nete hactan bebek olması için gelen meyva yazıp görsellerdeki kahverengi kozalak gibi armut gibi olan şeyi paylaşırsa burda hepiniz ney oldunu görmüş olursunuz.bu meyva çok sert zem zem suyuna ıslanıyor ve o suyu eşinle birlikte içiosun bi kaç gün içiliyor bitkinîn suya tadı çıktığı için 2 günden sonra içilmesi çok zor oluyor.bende gebe kalmadan önce denemiştim

Hatres beğenip nere kaçtınnnnnnn sabahtan beri gözüm yollarda kaldıı:4: efsuna hiç rastlamadım tatilde falanmı

Yeterim bende istermedim bilmiodum dua istediğim insanlar getirdi.orda her yerde satılıomuş bu ney die sormuşlar çocuğu olmayanlara die araplar göbek işareti yapmış 4 kişiden birden geldi bana.çevremdeki çocuk hasreti çekenlere verdim öyle bi kullanımlıkta değil kaya gibi semsert.bu konuyla alakalı bi topikte var

iyi olmuş canım
bu arada maşallah kuzularına Rabbim bağışlasın çok tatlılar

bazen söyleniyorum valla ama iş işten geçmiş oluyo
Günaydın ıssız topik ahalisi:1:tarhana tarifleri verilmiş ohh herkesin ellerine sağlık bizde yaptık 1kilo haşlanmış aşurelik buğdaya 10 kilo süzdrülmül yoğurt konuluyor köy yoğurdu süzülünce yarı yarıya azalıyor bu 2 si tuzla birlikte karıştırılıp güneşte kurutuluyor kışın soğuk günlerde harika bi ısıtıcı çorba.bu hafta tetonoz aşımı oldum kızlar ilk gün bilmedim ertesi gün kolum şişti ve kaldıramadım kolumu ama şimdi geçti.bugün temizlik yapıcam ara ara gelir bakarım.telden girdiğim için yazmam zor oluyor.hatres yeni tedaviyemi başlıcan?kızlar haca giden bi yakınınız varmı ??? Çocuk için orda yumruk şeklinde çok ucuz bi meyva satılıo bana gelmişti eğer getiririz diosanız daha ayrıntılı anlatacam çok ucuzmuş
geçmiş olsun maonyam benim de ilk tetanoz aşımda kolum çok ağrımıştı kaç gün ikinci daha rahattı
Hatres beğenip nere kaçtınnnnnnn sabahtan beri gözüm yollarda kaldıı:4: efsuna hiç rastlamadım tatilde falanmı
efsunun sanırım laptopunda sorun vardı faceye geliyo ama

Back
X