Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol prenses.faceye girebiliosa kk yada girebilir:26:
Günaydın ıssız topik ahalisitarhana tarifleri verilmiş ohh herkesin ellerine sağlık bizde yaptık 1kilo haşlanmış aşurelik buğdaya 10 kilo süzdrülmül yoğurt konuluyor köy yoğurdu süzülünce yarı yarıya azalıyor bu 2 si tuzla birlikte karıştırılıp güneşte kurutuluyor kışın soğuk günlerde harika bi ısıtıcı çorba.bu hafta tetonoz aşımı oldum kızlar ilk gün bilmedim ertesi gün kolum şişti ve kaldıramadım kolumu ama şimdi geçti.bugün temizlik yapıcam ara ara gelir bakarım.telden girdiğim için yazmam zor oluyor.hatres yeni tedaviyemi başlıcan?kızlar haca giden bi yakınınız varmı ??? Çocuk için orda yumruk şeklinde çok ucuz bi meyva satılıo bana gelmişti eğer getiririz diosanız daha ayrıntılı anlatacam çok ucuzmuş
hatres yeni tedaviyemi başlıcan?
BAK BAK BANA KIZIYORDUN DEMMEKİİİ CANIM BEN BURADA ÇOK YAZMAK İSTEMESEMDE BENİM EŞİM HASTA BİLİYRSUNUZ ONUNLA İLGİLENMEK OLDUKÇA ZOR OLUYOR VE BAZAN BİR ÇOK ŞEYİ KAÇIRIYORUMM YOKSA ASLA BİR KASTIM OLMAZ BİRDE ÇOK FAZLA TOPİK VRA GİRİDİĞİM BİR slm nasılsınız YAZSSAM 40 50 TOPİK OLUYOR ... EVET CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN ÇOK ÜZÜCÜ ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASINNN BEĞENMENE SEVİNDİM GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI ARKDAŞIM PAYLAŞMIŞTI BENDE SİLERLE PAYLAŞAYIM DEDİMYANİ YİNE ÇALINTI ALINTI DEĞİL
![]()
Saracım ne güzel bişey paylaşmışsın gözlerim doldu.ona gelmesin bana gelsin.herkes bana bebeğinle konuş diyor ama niyeyse ben bebeğimi hissetmiyorum galiba korkuyorum korkum daha ağır basıyor sizle paylaşmak istedim
Hatres beğenip nere kaçtınnnnnnn sabahtan beri gözüm yollarda kaldııefsuna hiç rastlamadım tatilde falanmı
kızlar ya başım çok ağrıyo
sanırım sinüzitim azdı yine
kıslar nerdesiniz gece sohbetlerimizi de öslediiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
tatlım benim annem hacca gidecek bu sene Allahın izniyle ona söyleyeyim getirsin bunun ismi ne ne diye satılıyo biraz ayrıntılı bilgi verebilirmisin
2020 olimpiyatları kurası mı:26::26::26::26::26:Netcen kız olimpiyatlara mı katılacanhatresim bende soslar yapacam ama bugün çok yoruldum şu an gidip uyumak istiyorum ama tvde 2020 olimpiyatları için kura çekimi var onun sonucunu bekliyorum
Gecmiş olsun canım şimdi mevsim geçişindeyiz ya tam hasta olma zamanı.kızlar bugün patlıcan bebir ve domatesle türlü yapıp dolaba attım domates sosu yaptım çok yorgunum sanırım bademciklerim iltihaplanmış hem üşüyorum hem boğazım ağrıyo resmen kollarım kalkmıyo![]()
Evet Maonyam Allahın izniyle bu ay sonu niyetimiz var farklı bir durum olmazsa.
Evetttttt kızdım işte manane manane
Canım eşinin rahtasızlığı tam olarak neydi:44:Hastaneye sık sık gidip geldiğini yazıyorsun ya ben normal ufak tefek şeyler sanıyorum, belki yazmışsındır ben farketmemişim.
Eşinin rahatsızlığı her ne ise Yeterim Rabbim ona ve tüm hastalara hayırlı güzel şifalar ihsan eylesin inşallah.Hepimize sağlık huzur nasip etsin.
Yok senden şimdi bir şikayetimÖnceden bizim topicte gelirdin bir iki kişiye ait yazardın, hatta sana kaç kez yazmama rağmen cevap yazmayınca önemsemediğini düşünmüştüm ama önceden şimdi değil tabi ki
Çalıntı malıntı güzel ama
Maonyam bebeğin için korkma Allahın izniyle çok iyidir annesi
Ben de inanır msın 9.ayımda ancak hissetttim Rana'yı.Bir ara galiba bu çoçuk yaşamıyor diye endişelenmiştim.Ama şimdi düşünüyorum da ben biraz kilolu olduğum için bebeğimi hiç hissedemimiştim.Çünkü karın bölgemiz en yağlı yerimiz.Hasret kaldım adamakıllı bebişimin karnımdaki hareketlerini hisssetmeye desem yeridir yaniSen de korkma tamam mı?
Canım tam yazacaktım işim çıktı kusura bakma.
Geçmiş olsun canım, saçlarını banyodan sonra ıslak bırakıyor musun acaba?Bu sinüziti azdırır.
Maonya kızını doğursun uykusuzluktan gece sohbet etmek zorunda kalır sana da arkadaş olur Prenses
Saraaaaaaaa annene söyle bana da bana da detiysinnnnnnnnn
2020 olimpiyatları kurası mı:26::26::26::26::26:Netcen kız olimpiyatlara mı katılacan
Gecmiş olsun canım şimdi mevsim geçişindeyiz ya tam hasta olma zamanı.
yetercim kayınpederine karşı yaptığın davranış çok güzel sen iyi bi insansın paylaşımında çok güzel Rabbim büyük kullarını darda bırakmaz elbet bizede yardım eder![]()
Herkese iyi pazarlar.saracım adını bende bilmiyorum annene netten fotosunu göster istemedim halde 4 kişiden geldine göre demekki kolay bulunan bişey.ilk getiren yaşlı bi teyzeydi bana ordan bana bebek iç çamaşırı atlette almış onlarıda zemzemle yıkamış.bide bana hactan küçük bi parça deve eti gelmişti orda deve eti yiyolarya şifası için yemiştim.annen senin için orda bebek kıyafeti alıp zemzemle yıkasın onuda sana getirsin cnm.
Geçmiş olsun saracım galiba bende grip oluyorum:18:
Evet Maonyam Allahın izniyle bu ay sonu niyetimiz var farklı bir durum olmazsa.
Evetttttt kızdım işte manane manane
Canım eşinin rahtasızlığı tam olarak neydi:44:Hastaneye sık sık gidip geldiğini yazıyorsun ya ben normal ufak tefek şeyler sanıyorum, belki yazmışsındır ben farketmemişim.
Eşinin rahatsızlığı her ne ise Yeterim Rabbim ona ve tüm hastalara hayırlı güzel şifalar ihsan eylesin inşallah.Hepimize sağlık huzur nasip etsin.
Yok senden şimdi bir şikayetimÖnceden bizim topicte gelirdin bir iki kişiye ait yazardın, hatta sana kaç kez yazmama rağmen cevap yazmayınca önemsemediğini düşünmüştüm ama önceden şimdi değil tabi ki
Çalıntı malıntı güzel ama
Maonyam bebeğin için korkma Allahın izniyle çok iyidir annesi
Ben de inanır msın 9.ayımda ancak hissetttim Rana'yı.Bir ara galiba bu çoçuk yaşamıyor diye endişelenmiştim.Ama şimdi düşünüyorum da ben biraz kilolu olduğum için bebeğimi hiç hissedemimiştim.Çünkü karın bölgemiz en yağlı yerimiz.Hasret kaldım adamakıllı bebişimin karnımdaki hareketlerini hisssetmeye desem yeridir yaniSen de korkma tamam mı?
Canım tam yazacaktım işim çıktı kusura bakma.
Geçmiş olsun canım, saçlarını banyodan sonra ıslak bırakıyor musun acaba?Bu sinüziti azdırır.
Maonya kızını doğursun uykusuzluktan gece sohbet etmek zorunda kalır sana da arkadaş olur Prenses
Saraaaaaaaa annene söyle bana da bana da detiysinnnnnnnnn
2020 olimpiyatları kurası mı:26::26::26::26::26:Netcen kız olimpiyatlara mı katılacan
Gecmiş olsun canım şimdi mevsim geçişindeyiz ya tam hasta olma zamanı.