- 7 Mart 2011
- 7.372
- 8.051
- 398
- 36
babasına kızdım ben de durmadan üzüm yediriyor çocuğa
ben çıkıyorum canım öptüm seni çok kendine iyi bak yarına ipiyi ol tamam mı?
mesela ben biber dolmasını çok severim eşim ağzına sürmez
bugün de konumuz dolma
ben bilmiyordum
valla dikkat edebilsen sonradan çok sıkıntı çekmezsin
ben şimdi bir türlü veremiyorum
ben patlıcan dolmasını da çok severim anneanneye çekmişim
aynen
kızlar çaylarınızı tazeledim yanındada pazı yaprağı sarmasıEki Görüntüle 797753 Eki Görüntüle 797759
bende dolmayı karışık yaparım canım biber patlıcan domates kabak çok güzel oluyo
konumuz dolma oldu dimi hemde gece gece
tızım çayları yeni tazelemiştim nereye kaçıyosun
neyse hadi iyi geceler canım tatlı rüyalar
Eda33-cok yorgun ve uykusuz:-(
mesaj kutunu boşalt tızım
efsunnn bacınızdan hepinize kocamannn günaydın canlar
hayırlı sabahlar... hayırlı güzel bi hafta olsun bu hafta inşşallahhh....
şöleeee güzel güzellllll hamiş haberleri alalım...
yada gönlünüzde başka ne dilekleriniz varsa gerçekleşsin güzel haberlerinizi alalım inşşallahhhh
benim yeni iş başvurlarım olacak inşşallah hakkımda hayırlı olan neyse o olsun
perşembe geceside ankaraya gitme ihtimalimiz varmış inşallahh gidebiliriz arkadasımı çokk özledim
doya doya hasret gidermek felekten bigün çalmak istiyorum dostumla ve mümkünse haber vermeden gidicem
bu hafta izinliydi patronu şehir dışından dönmezse çarşamba felan sohbet ederken agzını arayıp sürpizzzz yapmak istiyorum
ben ssüprizleri çok severim de
sabah eşime tost yaptım yedirdim gönderdim işe uyusam mııı uyumasam mı bilemedim yaawww
dün evi temizleyip yıkanan bütün halılarımı serdim artık yerine
bugünde wc ve banyoya halledicem inşşalahhhhhhhh bi ikide çamaşır işim var katlanacak yeni yıkanacaklar
sonrada gezmeye bi yer bulurum belkim
eeeee siz hala uyuyomusunuz bacularrrrrrrrrr
kalkinnnn uleeennnnn nirdesinizzzzzzzzzz uykucu karılar :84::84:
sara ablaaaaaa
boşalttım kutumu hani nirdeee mesajımmm
Günaydın topiğimiz bereketlendi yine alıntı yapamadım için aklımda kalanlara cvp vericem arada kaçırdıklarım varsa k.bakmayın okumadı ve yazmadı zor oluyor.hatres yüreğime su serptin inan allah gönlündekini versin doktora bile gitmeye korkuyodum evde kendi kndime ağlıodum bebek oynamıo die bende kiloluyım göbeğimi görsen gebe kalmadan önce herkes beni 7 8 aylık gebe sanırdı:))) annemde diı sen göbekli olduğun için ondan hissetmiosun kuzenimin eşiyle aynı ay gebe kaldık( o benden 2 yıl sonra evlendi 2ciyi doğaracak) o diyo benimki tekme atıo gece bile uyanıyorum hareketinden dio ama o çok zayıf 48 kilo falan ben 73bu arada ben gebe kalmadan 76dan 69 a düştüm.efsunnnn hoş geldinnnnn bebişim
Prenses gebeliğimin ilk aylarında gripten kesenin şekli bozulmuştu hastanede yattım esirgedikçe çöp batıo resmensaram biliyrm nane maydonz düşüğe sbeb oluomuş ben sakarım ya taze naneyi avuç avuç yiyorum canım istio:) limonuda çok severim meyva niyetine soyar yerim o derece
Eda33-cok yorgun ve uykusuz:-(
bende severim ama sürekli yemekten gına geldi 2 yıldırda
aynen benim eşimde pek sevmez nardiren kırılmayayım diye yer
valla dikkat mikkat etmiyrm edemiyorum
bende severim ama patlıcanın acısını iyice çıkarmak lasım tadını güzelce almak için dolmanın
ohhhhh afiyet bal şeker olsunnn yarasınnnn
en azından bu defa pazıdeğişik bişe
evet karışık güzel oluyor domates hariç geri kalan yapılır bizim evde ve ben kabak dolmasına bayılıyorummm
valla ben kaçmadım abla kocam uyuyalım artık dediii
bugünlerde gececek inşşallahh canımmm
efsunnn bacınızdan hepinize kocamannn günaydın canlar
hayırlı sabahlar... hayırlı güzel bi hafta olsun bu hafta inşşallahhh....
şöleeee güzel güzellllll hamiş haberleri alalım...
yada gönlünüzde başka ne dilekleriniz varsa gerçekleşsin güzel haberlerinizi alalım inşşallahhhh
benim yeni iş başvurlarım olacak inşşallah hakkımda hayırlı olan neyse o olsun
perşembe geceside ankaraya gitme ihtimalimiz varmış inşallahh gidebiliriz arkadasımı çokk özledim
doya doya hasret gidermek felekten bigün çalmak istiyorum dostumla ve mümkünse haber vermeden gidicem
bu hafta izinliydi patronu şehir dışından dönmezse çarşamba felan sohbet ederken agzını arayıp sürpizzzz yapmak istiyorum
ben ssüprizleri çok severim de
sabah eşime tost yaptım yedirdim gönderdim işe uyusam mııı uyumasam mı bilemedim yaawww
dün evi temizleyip yıkanan bütün halılarımı serdim artık yerine
bugünde wc ve banyoya halledicem inşşalahhhhhhhh bi ikide çamaşır işim var katlanacak yeni yıkanacaklar
sonrada gezmeye bi yer bulurum belkim
eeeee siz hala uyuyomusunuz bacularrrrrrrrrr
kalkinnnn uleeennnnn nirdesinizzzzzzzzzz uykucu karılar :84::84:
sara ablaaaaaa
boşalttım kutumu hani nirdeee mesajımmm
Günaydın topiğimiz bereketlendi yine alıntı yapamadım için aklımda kalanlara cvp vericem arada kaçırdıklarım varsa k.bakmayın okumadı ve yazmadı zor oluyor.hatres yüreğime su serptin inan allah gönlündekini versin doktora bile gitmeye korkuyodum evde kendi kndime ağlıodum bebek oynamıo die bende kiloluyım göbeğimi görsen gebe kalmadan önce herkes beni 7 8 aylık gebe sanırdı:))) annemde diı sen göbekli olduğun için ondan hissetmiosun kuzenimin eşiyle aynı ay gebe kaldık( o benden 2 yıl sonra evlendi 2ciyi doğaracak) o diyo benimki tekme atıo gece bile uyanıyorum hareketinden dio ama o çok zayıf 48 kilo falan ben 73bu arada ben gebe kalmadan 76dan 69 a düştüm.efsunnnn hoş geldinnnnn bebişim
Prenses gebeliğimin ilk aylarında gripten kesenin şekli bozulmuştu hastanede yattım esirgedikçe çöp batıo resmensaram biliyrm nane maydonz düşüğe sbeb oluomuş ben sakarım ya taze naneyi avuç avuç yiyorum canım istio:) limonuda çok severim meyva niyetine soyar yerim o derece
Kızlarrrrr maşalllah ne gevezelik etmişsiniz yawww, bi topiği takip edeyim dedim, geri git git en son kaldığım yeri ancak buldum sonunda.Ne güzel ne güzel hep böyle olalım inşallah.Gerçi ben akşam kaçırmışım onları ama olsun başka zamanda ben de katılırım size.Akşam eşimle Rana' yla oturup ben bilmem eşim bilir izledik.Rana daha bir heyecanla izliyor çığlıklar atıyor görseniz ne komik
Ben de dün fırına közlenmesi için biber ve patlıcan göndermiştim, onlar izlerken ben de yanlarına onları temizledim temizlemesine ama fırıncı biberleri güzel közlemiş ama patlıcanları beğenmedim,çoğu çiğ. Ben de diyorum ki kendim üzerine yağlı kağıt serip tekrar fırına atayım yoksa yazık o kadar patlıcana ve emeğime.
Günaydın EfsunumBen de eşimi gönderdim, size yazıp kaçıcam işlere dalacam.Ben bütün temizliği yaptım çok şükür sadece halılarımın yıkanması kaldı onları da önümüzdeki hafta yıkatmaya göndericem inşallah.
İş başvuralarından inşallah güzel bir haber alırsın canım.
Ankara' da çok kalıcan mı kız?Bak ben bebek tedavisini emin olmamakla beraber Ankara' da düşünüyorum, bakarsın orda karşılaşırız
Ben yazsam olur mu tatlım
Kızlarrrrr maşalllah ne gevezelik etmişsiniz yawww, bi topiği takip edeyim dedim, geri git git en son kaldığım yeri ancak buldum sonunda.Ne güzel ne güzel hep böyle olalım inşallah.Gerçi ben akşam kaçırmışım onları ama olsun başka zamanda ben de katılırım size.Akşam eşimle Rana' yla oturup ben bilmem eşim bilir izledik.Rana daha bir heyecanla izliyor çığlıklar atıyor görseniz ne komik
Ben de dün fırına közlenmesi için biber ve patlıcan göndermiştim, onlar izlerken ben de yanlarına onları temizledim temizlemesine ama fırıncı biberleri güzel közlemiş ama patlıcanları beğenmedim,çoğu çiğ. Ben de diyorum ki kendim üzerine yağlı kağıt serip tekrar fırına atayım yoksa yazık o kadar patlıcana ve emeğime.
Günaydın EfsunumBen de eşimi gönderdim, size yazıp kaçıcam işlere dalacam.Ben bütün temizliği yaptım çok şükür sadece halılarımın yıkanması kaldı onları da önümüzdeki hafta yıkatmaya göndericem inşallah.
İş başvuralarından inşallah güzel bir haber alırsın canım.
Ankara' da çok kalıcan mı kız?Bak ben bebek tedavisini emin olmamakla beraber Ankara' da düşünüyorum, bakarsın orda karşılaşırız
Ben yazsam olur mu tatlım
günaydın kızlar
beğen butonu yine gitmiş
kıyamam iki çocukla çok normal bi durum
ben çok güzel kabak dolması yaparım ama bildiğin taze kabaktan değil kara kabaktan değişik bi dolma bi yesen parmaklarınıda beraber yersin
günaydın hamarat bacım
iş başvuruların inşallah istediğin gibi sonuçlanır
dün geceki mesajına cevap yazacaktım canım önemli bişey yoktu yani bi baktım mesaj kutun dolu
günaydınnnnnn
evet canları sıkıldıkça değiştiriyolar sanırım
kara kabak mııı o nası oluyo pekiiii biz taze kabaktan yapıyoruz hep
günaydınnn hamarat bacının hamarat bacısıııı
inşşallahhhh inşşallahhh artık çalışmak istiyorummm,
hmmmm olsunnn sen yaz yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?