- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
kızlar ben çok fena grip oldum sabah bi uyandım heryerim kırılıyor sinüzitimde zorlamış bi antibiyotiği bile yutamadım geri çıkardım zehir gibi acısı kaldı ağzımda midem bulanıyo aman dikkat edin kendinize bu havalar tam hastalık mevsimi
tamam yazacam birazdan
bugün ne güzell denk gelMişşşşşş
öMrüM ile evleneli 2 yıl 3 ay 4 gün oldu :)
Eki Görüntüle 797987 Eki Görüntüle 797989 Eki Görüntüle 797990 Eki Görüntüle 797991 kabak dolmasını resimlerle anlatayım didim ama eklentilerimde gitmiş
maşallah canım Allah nice nice yıllar nasip size çocuklarınızla beraber hemde
büyük tatlı yaptıgımız kabak buu demiiii
aminn ablacım inşşallahhhh
günaydın bacılarrrrrrBU GÜN GÜZEL YEĞENİM OKULA BAŞLADI(bıdıkım)OKULA GİTTİK ÖĞRETMENİMİZLE TANIŞTIK EVE GELDİK
hayırlı olsun yetercim
sağol kuzummmm inşş bir gün kendi evlatlarımızıda götürürüz okullara canım
sara efsun saolun kizlar gececek insallah...
herkse selam mutlu bir hafta dilerim hepinizi opuyorum
simdi ben cocuklari uyuttum taze fasulye ve pilav yapcam
napıyım kendisi kaşınıyomeyva iyidir yedirsin ama olan babasının parasına oluyo bez bakımından yani
seni çok iyi anlıyorum canımEda33-cok yorgun ve uykusuz:-(
çalışkan hatunum ellerine sağlıkefsunnn bacınızdan hepinize kocamannn günaydın canlar
hayırlı sabahlar... hayırlı güzel bi hafta olsun bu hafta inşşallahhh....
şöleeee güzel güzellllll hamiş haberleri alalım...
yada gönlünüzde başka ne dilekleriniz varsa gerçekleşsin güzel haberlerinizi alalım inşşallahhhh
benim yeni iş başvurlarım olacak inşşallah hakkımda hayırlı olan neyse o olsun
perşembe geceside ankaraya gitme ihtimalimiz varmış inşallahh gidebiliriz arkadasımı çokk özledim
doya doya hasret gidermek felekten bigün çalmak istiyorum dostumla ve mümkünse haber vermeden gidicem
bu hafta izinliydi patronu şehir dışından dönmezse çarşamba felan sohbet ederken agzını arayıp sürpizzzz yapmak istiyorum
ben ssüprizleri çok severim de
sabah eşime tost yaptım yedirdim gönderdim işe uyusam mııı uyumasam mı bilemedim yaawww
dün evi temizleyip yıkanan bütün halılarımı serdim artık yerine
bugünde wc ve banyoya halledicem inşşalahhhhhhhh bi ikide çamaşır işim var katlanacak yeni yıkanacaklar
sonrada gezmeye bi yer bulurum belkim
eeeee siz hala uyuyomusunuz bacularrrrrrrrrr
kalkinnnn uleeennnnn nirdesinizzzzzzzzzz uykucu karılar :84::84:
ben de hamileyken çok hastalanmıştım çok zor gerçektenGünaydın topiğimiz bereketlendi yine alıntı yapamadım için aklımda kalanlara cvp vericem arada kaçırdıklarım varsa k.bakmayın okumadı ve yazmadı zor oluyor.hatres yüreğime su serptin inan allah gönlündekini versin doktora bile gitmeye korkuyodum evde kendi kndime ağlıodum bebek oynamıo die bende kiloluyım göbeğimi görsen gebe kalmadan önce herkes beni 7 8 aylık gebe sanırdı:))) annemde diı sen göbekli olduğun için ondan hissetmiosun kuzenimin eşiyle aynı ay gebe kaldık( o benden 2 yıl sonra evlendi 2ciyi doğaracak) o diyo benimki tekme atıo gece bile uyanıyorum hareketinden dio ama o çok zayıf 48 kilo falan ben 73bu arada ben gebe kalmadan 76dan 69 a düştüm.efsunnnn hoş geldinnnnn bebişim
Prenses gebeliğimin ilk aylarında gripten kesenin şekli bozulmuştu hastanede yattım esirgedikçe çöp batıo resmensaram biliyrm nane maydonz düşüğe sbeb oluomuş ben sakarım ya taze naneyi avuç avuç yiyorum canım istio:) limonuda çok severim meyva niyetine soyar yerim o derece
geçmiş olsun tatlımkızlar ben çok fena grip oldum sabah bi uyandım heryerim kırılıyor sinüzitimde zorlamış bi antibiyotiği bile yutamadım geri çıkardım zehir gibi acısı kaldı ağzımda midem bulanıyo aman dikkat edin kendinize bu havalar tam hastalık mevsimi
hııı güselmişEki Görüntüle 797987 Eki Görüntüle 797989 Eki Görüntüle 797990 Eki Görüntüle 797991 kabak dolmasını resimlerle anlatayım didim ama eklentilerimde gitmiş
Rabbim nice yıllar göstersin size canımbugün ne güzell denk gelMişşşşşş
öMrüM ile evleneli 2 yıl 3 ay 4 gün oldu :)
hayırlı olsun canımgünaydın bacılarrrrrrBU GÜN GÜZEL YEĞENİM OKULA BAŞLADI(bıdıkım)OKULA GİTTİK ÖĞRETMENİMİZLE TANIŞTIK EVE GELDİK
menün güzelmiş edacımsara efsun saolun kizlar gececek insallah...
herkse selam mutlu bir hafta dilerim hepinizi opuyorum
simdi ben cocuklari uyuttum taze fasulye ve pilav yapcam
size bir cevap yazmaya çalışıyorumedaaaaaa prenses hu huuuuu aşağıda sessiz sessiz ne yapıyosunuz kızlar yazsanıza
canımmmmmmmmmmmmmmmmhani bazen ağlamak istersinizde ne zaman müsaittir nede mekan
hani bazen ağlamak istersinizde gözyaşları ilmek ilmek boğum boğum sıralanır boğazınıza
hani bazen ağlamak istersinizde gözleriniz dolar dolar ama bi türlü boşalamaz sadece iki damla yaş süzülür yanaklarınıza
hani bazen on parmağınızı mum etsenizde yaranamazsınız kimseye ve hatta bu kimseler canınız ciğeriniz güvenip ömür verdiğiniz olur çoğu zaman
hani bazen hep karşı taraf haklıdır siz haklı olsanız bile bunun önemi yoktur ya
bazen hayata lanet edersiniz kızarsınız küsersiniz ama çaresizsiniz ya
bazen iki damla gözyaşı sessiz çığlıktır ama duymak istemeyen duymaz ya
hani bazen ağlamak istersinizde ama ağlayamazsınız ya işte öyle bişey..............................
rüya görmüştür büyük ihtimal...selam kızlar
ben de hem uykusuz hem yorgunum
dün gece musabı uyuttum birden çığlık çığlığa uyandı
napsak sakinleştiremedik
dr a gidelim dedik
o kadar ağladı ki dayanamayıp ben de ağlamaya başladım
yavrumun ne derdi var bilmemek çok kötüydü
zavallı kocam bir onu bir beni sakinleştirmeye çalışıyodu
balkona faalan çıkardı
biraaz sakinleedi çok şükür
bugün de çok huzursuz ve mızmız
yarın kaynımın kızının düğünü var
onun hazırlığı
dışarda biraz işlerim var
kuaföre gidecem
musabla nasıl olcak hiç bilmiyorum
hiç halim de yok
musab yine ağlamaya başladı ben kaçar
canımmmmmmmmmmmmmmmm
hani bazen ağlamak istersinizde ne zaman müsaittir nede mekan
hani bazen ağlamak istersinizde gözyaşları ilmek ilmek boğum boğum sıralanır boğazınıza
hani bazen ağlamak istersinizde gözleriniz dolar dolar ama bi türlü boşalamaz sadece iki damla yaş süzülür yanaklarınıza
hani bazen on parmağınızı mum etsenizde yaranamazsınız kimseye ve hatta bu kimseler canınız ciğeriniz güvenip ömür verdiğiniz olur çoğu zaman
hani bazen hep karşı taraf haklıdır siz haklı olsanız bile bunun önemi yoktur ya
bazen hayata lanet edersiniz kızarsınız küsersiniz ama çaresizsiniz ya
bazen iki damla gözyaşı sessiz çığlıktır ama duymak istemeyen duymaz ya
hani bazen ağlamak istersinizde ama ağlayamazsınız ya işte öyle bişey..............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?