Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınlarrr çok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş

Hepinize hayırlı ve huzurlu sabahlar diliyorum canlarrrrrrrrrrr
Bugün gene çok işim var çok
Dünkü sos hazırlıklarım bitti. Arkadaşım da yanımdaydı çok yardımcı oldu bana sağolsun. Acı biber sosu, kırmızı biber sosu bir de yeşil biber turşusunu dün hallettik, inşallah emeklerimiz zayi olmaz da afiyetle yeriz

Dün eşimin başka bir ilden bir arkadaşı aradı, bize gelmek için kendilerini bir nevi davet ettirdiler. Geçen yıl bacanağı ile birlikte ailecek gelmişlerdi. Geldiklerinde de yatılı olarak kalırlar, çocuklarla beraber dokuz kişi. Kalabalık oluşlarını geçtim, çocuklarının yaramazlıklarından çok bunaldım, yaramazlıklarına karşı ebeveynlerinin duyarsız oluşları daha çok sıktı canımı.
Dün akşamda gelmeyi düşünüyoruz deyince beni gene bastı hafakanlar. Çünkü her geldiklerinde canımı mutlaka sıkacak bir şeyler olur.
Yarına, hafta sonuna zaten misafirlerim var, halılarımı yıkatmak için bu misafirleri ağırlayıp öyle yıkatmaya göndereyim istiyorum, eğer bu arkadaşlarda gelecek olursa hiç göndermeyim en iyisi , çünkü onlar gelince evde ne temizlik kalıyor ne düzen.

Bir yere gidileceği zaman gittiğimiz yere sıkıntı değil neşe götürmemiz gerekmez mi canlar ya, yoksa ben mi çok inceliyorum bilmiyorum.

Siz de yaşıyor musunuz böyle sıkıntılar?

napiysiniz hatunlar???

benim cocuklar uyuyo dolmada ocakta pisiyooo:))

aksama oglumu banyo yaptiracaz sunnetten sonra ilk banyosu cok korkuyorum huysuzluk yapacak die cunku altini bile zor degistiriyoruzz
Canım oğlunun sünneti hayırlı olsun, dolmalardan gönder de biz de yiyelim edacım

hatres hu huuuuuu

Saram canım dün pcyi açık bırakmıştım,daha sonra da eşim geçti pcnin başına, o yüzden görememişim seni tatlım, şimdi daha iyisin görüyorum hep öyle ol, öyle olalım hepimiz inşallah.
Sen gene şu kışlıkları hazırlamaya devam et insan da stres mtres bırakmıyor bu işler
Geçen hafta sonu tarhana yapAcaktın nettin kız, yoksam henüz yapım aşamalarında olduğun için resimlerini çekip birden mi göstereceksin bize:44::44::44:

evet canim herkese bezdeyken daha cabuk iyilesecegini soyluyo bencede ole yarin 1 hafta oluyo gayet iyi gozukuyo yarin babasi kontrole goturecek...banyomuz gayet iyiydi zaten suyu cok seviyo altini baglarken biraz mizmizlandi ama fazla surmedi...
Çabucak iyileşir inşallah. Eylül nasıl çok tatlıdır şimdi o

günaydınlarrr çok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş
Sana da günaydın canım, dualarına da aminnnnnnnn...

Son düzenleme:
Oohhh bizim içinde göbecik at prenses
ne göbeciği oynamadım bile
musabın etrafında döndüm durdum

ben musab 3 aylıkken yaptırdım sünnetini keşke daha erken yaptırsaydım diyorum

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım
yatılı gelen misafirlerimin çoğu öyle olduğu iin
ben de çok dikkat ederim hele de çocukluysam
kendimi yer bitiririm kimse rahatsız olmasın diye

günaydın kızlar
dünden beri kayınbabam bizde bugün gelemeyebilirim
şuan dışarı çıktı

Ben ve ziyaretçilerrrrrrrrrrrrrr
Uzaylı olan ziyaretçiler misiniz siz

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres

Anammmmmmm!!!!!!
Ziyaretçiler çoğaldı,etrafımı uzaylılar sardı
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
hatres

Son düzenleme:

Günaydın canım, valla prensesim bu arkadaşlar geldiği zaman çok canım sıkılıyor çok
Olsun canım, sen keyfine bak müsait olunca gelirsin yine.
Musabı zaten üç aylıkken yaptırmışım diyorsun ya :44:

günaydın kızlar

iş yerinde çok yoğunum ara ara bakmaya çalışacam

hatrescim kışlıklarını güle güle ye misafirlerinide kafaya takma geleceklerse yapacak bişey yok sorumsuz insanlara bende sinir oluyorum ama bazı insanlar vurdumduymaz oluyolar işte

prensesim sen keyfine bak müsait olunca gel ama tamam mı

evet canim herkese bezdeyken daha cabuk iyilesecegini soyluyo bencede ole yarin 1 hafta oluyo gayet iyi gozukuyo yarin babasi kontrole goturecek...banyomuz gayet iyiydi zaten suyu cok seviyo altini baglarken biraz mizmizlandi ama fazla surmedi...

bazı cocuklar küçük yasta zaten huysuz oluyorlar ya o yüzden sordum canum benim arkadasın oğlu 14 aylık oldu ama annesini hiçç emmedi dogdugundan beri hep mamayla büyüdü onuda zorla yiyor zaten hiç yemek yemiyor desem yeri var yaniii biraz daha huysuz bi çocuk malesef ondan ben ona yaptırma erkenden dedim oğlun zaten mızmız bide onunla ugrasma die demekki çocuktan cocuga değişiyo bunlar

günaydın yeterimmmm ammiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iiinnşşşallahhhhhhhhhhhhhhh

günaydın hatresimmmmm
bana hiç misafir gelmedi şimdiye kadar öle kalabalık
ama arkadasımın görümcesi gelince aynı seninki gibi oluyomuş evi
çocuklar yaramazlık yapıyomuş sağı solu döküyolarmış hiç ilgilenmiyomuş bileee
Allah yardımcın olsun canım yaaa benim veledim yok ama bu kdr da umursuz olabilcegimi sanmıyorum heleki misafirliğe gittiğim evde bideeee :26::26: peşinden ayrılmam galiba çocugun
kendini zorla emrivakiyle davet ettirenlerden hiççççç hoşlanmam zaten evi müsaitmi değilmi işi gücü planı varmı yokmuu
evi müsaitmi derken öleee temizlik yemek olarak değilll canım yanlış anlama haniii belki keyfi yoktur amannnn bugün yapmim bişey keyif yapim der insan yadaaa morali bozuktur bişeye eli kolu kalkmaz bide üstüne misafir gelirse bölee sorumsuz olan zindan olur o gün insana ama sevdiğin arkadasın dostun gelirse zaten bi işin ucundan tutar ylardımıyla sohbetiyle rahatlatır seniii ohhh misss gibbiii

benimde komşumun 2.5 yaşında oğlu 9 yaşında kızı var saolsunnnlar çok seviolar beni ve çok iii anlaşıyoruz dün bendeydiler akşama kdr alıştırma yapıyorum onlarla nası anne olabilirim die komşumda az çok ceza yöntemiyle egitiyo yemek yedik çocuklar hemen eline sağlık efsun abla teşekkür ederiz diolar ne güzell yaaa kız biraz kıskanç oğlana karsı ama oğlan maşşallahhh çok tatlı akıllı uslu bi çocuk wc yw gidecek olsa hemen söyler geldi die oyuncakları at önüne oynar yada ben çamaşır asim katlim bana yardım eder mandal verir yanımda oynar yaniiii ayyyyy inşşallahhhh bizlerde böleeee çocuklar nasip eder Rabbim dedim dün valla
Allah tekrar kolaylık versin hatresim uzun oldu biraz kusuruma bakma ama halılarıda onlar gidince ver bence boşuna kirlenmesin bi daha halıların şekeriimmmm

günaydınn prensescimmm
3 aylıkken miiii nası gecti peki canım o dönemmm ???
çocuklu bayanlara düğün işkence zaten canım benim yengemde yegenin peşinde dolaşmaktan oturamıyor hiççç
hele gecen düğünde 3 kişi zor basettik azgın oglumuzu

günaydınnn ablammmmmm hayırlı işler kolay gelsinnnnnnnnnnn

günaydın canım sağolasın

Valla Saram ben vurdumduymaz insanlara acaip sinirleniyorum,çünkü ben çok hassasım, kendime nasılsam karşımdakeni de öyle davranmaya çalışırım. Keşke biraz yüreği geniş , çabuk darlanmayan bir insan olsaydım. Çabuk bunalan bir insanım, yetmezmiş gibi bi de milletin keyfini sağlamak için istemediğim şeylere mecbur olmak
Prensiplerim var pek çok konuda.Her şey usül ve adabına göre olsun isterim hep ama nerdeeeee
Ya bi de sinirlenince ne kadar belli etmemeye çalışsam da ister istemez yüzüme yansıyor, o yüzden keşke diyorum bazı şeyleri zoraki değil de biz de severek yapsak da mutluluklar tek taraflı olmasa.Dikkatimi çeken şey insanların bizden istedikleri şey çok, ama sözkonusu bizim istek ve arzularımız olunca kimse oralı olmuyor

Ya Efsunum temizlik sorun değil, yemek işleri de hepsini de Allah' a hamdolsun neredeyse eksiksiz hallederim.Geldiklerinde aklıma ne gelirse severler diye yaparım ama gittiklerinde eşimi arkadaşı arayıp demez mi niye çekirdek ikram etmedin, veya şunu bize sunmadın
Yani ben önlerine Halil ibrahim sofrası kursam beyefendi ikidir şunu niye yedirmedin bize diyor.Daha öyle sinir olduğum şeyleri var ki inan yazmak bile canımı sıktığı için yazasım bile gelmiyor.

af buyur ben yanlışmı anladım bize niye bunu ikram etmedinmi diyolar

ben varya böylelerine hiç bişey yapmadığım gibi suratımın şeklinden bi daha evime gelemeyeceklerini anlarlar densizlik bu kadar olur yani

misafir umduğunu değil bulduğunu yer diye bi söz var bizde eşinde arkadaşına öyle deseymiş töbe töbe

Aynen öyle Saram yaaaa, inan ben sinirlenmekte gerçekten kendimi haklı görüyorum.
Valla geçen yıl geldiklerinde sinirden stresten sabah uyandığımda mide bulantıları baş ağrısıyla uyandım.Sularımız da onlar geldiğinde aksilik ya kesilmez mi?Ya eşimle dolaşıyorlar mesela balık görmüşler , bize balık alsana demiş eşime.Ben evde zaten bir sürü şey hazırlamışım bi de onlara balık kızartmışım
Ha bi de geldiğinde eğer yanında birilerini getirmemişse burada tanıdığı kimler varsa onları da çağırır kendi keyfine göre bize de sormaz yani olur mu olmaz mı diye
Ben sinirlendikçe eşim idare et napalım, onlarda öyle diyor.Ben böyle tuhaf insanlardan uzak olmayı tercih ederim ama elimde değil ki uzak durmak.

kızlar ne yapıyorsunuz yeğenimi okula götürdüm geldim birazdan da pazara gideceğim ama hava sıcak

okudukça şoklardayım yani kendileri yetmiyomuş gibi bide milletimi çağırıyolar siz onlara gittiğinizde nasıllar peki aynı şekildemi davranıyolar

bide bize balık almı demişler yüzsüzlük bu kadar olur pes doğrusu

bunlardan uzak durmayı bırak tızım gördüğün yerde ya yolunu değiştir yada kaçabildiğin kadar uzağa kaç

kızlar ne yapıyorsunuz yeğenimi okula götürdüm geldim birazdan da pazara gideceğim ama hava sıcak

ne yapalım iş güç hastalık uğraş dur anlayacağın

sende ne iyi teyzesin valla annelerinden çok ilgileniyosun çocuklarla küçüğü yıka uyut büyüğü okula götür getir kızkardeşin çok şanslı valla senin gibi bi ablaya sahip olmakla

Biz gittiğimiz de gayet güzel ilgileniyorlar haklarını asla inkar edemem. Ama biz gidiyoruz onlara, eşim ben ve kızım, ne kimseyi onlara mecburi misafir olarak yanımızda götürürüz ne de oradaki tanıdıklarımızı çağırırız. Üstelik ne ikram ederlerse kabulumüz nereye gezmeye götürürlerse siz bilirsiniz deyip kimseyi bunaltmamak için dikkatli davranıyoruz.Ama bu insanlar niye böyle ya ben anlamıyorum kendileri ne ayıp biliyor ne de adapSes çıkarsan kötü kişi oluyorsun anam ben uzak durmaya çalışıyorum çalışmasınada gene de olmuyor işte. en son onlar gelmişti ondan sonra onların memleketine gitmemize rağmen eşim gidelim mi demişti de hayır dedim gitmedik.Ama gene de kurtaramıyoruz. dün eşime diyorlar ki biz sizi bekledik baktık gelmiyorsunuz biz gelelim bari, çocuklarımız orayı çok sevdi diyorlar
İnanır mısın gittiklerindeki güzel ilgilenseler bile anlamsız geliyor çünkü onlar geldiklerinde bizim gibi dikkat etmiyorlar ki bize karşı olmasına gerekene.

seni çok iyi anlıyorum hatresim Allah yardımcın olsun anlayışsız insanlarada akıl ihsan etsin etsinki insanları zor durumda bırakmasınlar aslında siz oraya gittiğinizde onlar gibi davranacaksınızki hatalarını anlasınlar bazılarına böyle davranmak gerek

Aynen Saram yaaa.Ama ben öyle yapamam işte.Benim en çok yaptığım şey suratım asılır gülemem beni sinir edene, yoksa öyle hıncımı alayım falan yapamam utanırım ya
Rabbim bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın hayırlı dostlar nasip etsin.

İkinci mesajına cevap yazacam 5 dakka engeline takıldım.

anlıyorum seni bende öyle yapamam ama bazıları hak ediyo yani

cevabımı bekliyorum

evet ama doğar doğmaz hastanedeyken yapılıyor
ben öyle olsun istemiştim ama ilk hafta küvözde yattı musab
geldim geldim

huysuz bebek için pek farklı olmuyo
zaten ağlıyordu,mızmızdı azcık arttı
aradan çıktı sünnet işi
hem ilk hafta mı ilk ay mı ağrı bile hissetmiyorlarmış
öyle oldu canım ayakta kalmaktan tabanlarım şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…