Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam:3: kızlar
keyifler nasıl diyecem ama hatresimin canı sıkılmış
ne için okumadım ama hiç kimse için canını sıkmaya değmez onlar keyifle zaman geçirirler sen kendini yediğinle kalırsın
en iyisi öyle insanlardan uzak durmak mümkün olduğunca

sara,efsun,prenses,eda,hatres,leyla,kardelen ve aklıma gelmeyenler varsa gücenmesinler
nasılsınız kızlar
ben taşınma telaşı içindeyim kullanmadıklarımı yavaş yavaş kaldırıyorum
yıkanacakları yıkadım halırarımı yıkadım en kısa zamanda istanbula taşınıyoruz
inşallah hayırlı olur bizim için

Son düzenleme:
ne yapalım iş güç hastalık uğraş dur anlayacağın

sende ne iyi teyzesin valla annelerinden çok ilgileniyosun çocuklarla küçüğü yıka uyut büyüğü okula götür getir kızkardeşin çok şanslı valla senin gibi bi ablaya sahip olmakla

yok be kuzum :40::40::40:ablayım ben:40: Teyzeyim :40:bunalrı yapmak görevim :40:ve seviyorum yeğenlerimle vakit geçirmeyi :32::32::32::32::32::32:kız kardeşimin yanında diğer kardeşim :44:var biliyorsun transferi yapıldı:40: O iş yapmasın diye bıdıkın annesi ona ve kıza bakıyor:26: Bende bıdıka :34::34::34::34::34::34::34::34:

ne için okumadım ama hiç kimse için canını sıkmaya değmez onlar keyifle zaman geçirirler sen kendini yediğinle kalırsın

sara,efsun,prenses,eda,hatres,leyla,kardelen ve aklıma gelmeyenler varsa gücenmesinler
nasılsınız kızlar

ben iyiyim canım sağol sen nasılsın
kolay gelsin sana
sen neredeydin ki

Sabahtan beri yazamadım ben yazdım tel göndermediii belki 20 defa yazdım neyseki şimdi yazabiliyrm

Hatres :24:içim karardı arkadaşım bugün öyle misafirlerden nefret ediyorum daha bide çocukları netde kırılacak zarar verilecek bişi varsa onu yapılar benimde var öyle misafirlerim en son geldiklerinde veletlerden 1i camı yalamış biride tuvaletin musluğunu kırıp mindetime tişine yaptı:20:anneleride hiç seslenmio zorumuza gidende bu oluooo

nasılsınız kızlar
Evet nazcım canım sıkkın Allah bütün anlayışsızlara anlayış versin inşallah.
Ben de nerelerde bu kız diyordum kendi kendime, heralde neti yok diye düşünmüştüm.
Taşınmanız hayırlı olsun ne vesileyle taşınıyorsunuz acaba nazcım?

Hatres :24:içim karardı arkadaşım bugün öyle misafirlerden nefret ediyorum daha bide çocukları netde kırılacak zarar verilecek bişi varsa onu yapılar benimde var öyle misafirlerim en son geldiklerinde veletlerden 1i camı yalamış biride tuvaletin musluğunu kırıp mindetime tişine yaptı:20:anneleride hiç seslenmio zorumuza gidende bu oluooo

Zaten ben de böyle oldukları için böyle insanlarla görüşmek bile istemiyorum elimde olsa:50::50::50:
Bizde de geçen yıl geldiklerinde 6 yaşında çocuk annesi yemek yediriyor yememek için bilerek halıya kusmuştu:47::47:
Hani hasta olsa başka bir makul gerekçe olsa üzülmeyecem ama tamamen ailelerinin çocuklarına vermiş olduğu şımarıklıktı bu, millet böyle vurdumduymaz insanların çocuklarının kahrını çekmek zorunda sanki:50:

nasılsınız kızlar

nazocum istanbulamı taşınıyosunuz dilerim hakkında hayırlısı olur yeni yer yeni ev yeni bir iş beraberinde yeni bir bebekte getiri ve mutlu olursunuz canım menim

valla böylelerine ne demeli bilmiyorum Allah akıl fikir versin

Evet nazcım canım sıkkın Allah bütün anlayışsızlara anlayış versin inşallah.
Ben de nerelerde bu kız diyordum kendi kendime, heralde neti yok diye düşünmüştüm.
Taşınmanız hayırlı olsun ne vesileyle taşınıyorsunuz acaba nazcım?

Zaten ben de böyle oldukları için böyle insanlarla görüşmek bile istemiyorum elimde olsa:50::50::50:
Bizde de geçen yıl geldiklerinde 6 yaşında çocuk annesi yemek yediriyor yememek için bilerek halıya kusmuştu:47::47:
Hani hasta olsa başka bir makul gerekçe olsa üzülmeyecem ama tamamen ailelerinin çocuklarına vermiş olduğu şımarıklıktı bu, millet böyle vurdumduymaz insanların çocuklarının kahrını çekmek zorunda sanki:50:

iğrençlik bu canım ya inşallah annesi temizlemiştir halıyı yoksa senmi temizledin öyle bi şok daha geçirtme bana:53::53::53::53:

yok be kuzum :40::40::40:ablayım ben:40: Teyzeyim :40:bunalrı yapmak görevim :40:ve seviyorum yeğenlerimle vakit geçirmeyi :32::32::32::32::32::32:kız kardeşimin yanında diğer kardeşim :44:var biliyorsun transferi yapıldı:40: O iş yapmasın diye bıdıkın annesi ona ve kıza bakıyor:26: Bende bıdıka :34::34::34::34::34::34::34::34:

anladım canım bende zaten senin çok iyi biri olduğunu anlatmak istemiştim inşallah bu iyiliklerin sana bebeğini getirir

Valla Saram ben vurdumduymaz insanlara acaip sinirleniyorum,çünkü ben çok hassasım, kendime nasılsam karşımdakeni de öyle davranmaya çalışırım. Keşke biraz yüreği geniş , çabuk darlanmayan bir insan olsaydım. Çabuk bunalan bir insanım, yetmezmiş gibi bi de milletin keyfini sağlamak için istemediğim şeylere mecbur olmak:47::47::47: Prensiplerim var pek çok konuda.Her şey usül ve adabına göre olsun isterim hep ama nerdeeeee:50::50::50::50: Ya bi de sinirlenince ne kadar belli etmemeye çalışsam da ister istemez yüzüme yansıyor, o yüzden keşke diyorum bazı şeyleri zoraki değil de biz de severek yapsak da mutluluklar tek taraflı olmasa.Dikkatimi çeken şey insanların bizden istedikleri şey çok, ama sözkonusu bizim istek ve arzularımız olunca kimse oralı olmuyor:47::47:

Ya Efsunum temizlik sorun değil, yemek işleri de hepsini de Allah' a hamdolsun neredeyse eksiksiz hallederim.Geldiklerinde aklıma ne gelirse severler diye yaparım ama gittiklerinde eşimi arkadaşı arayıp demez mi niye çekirdek ikram etmedin, veya şunu bize sunmadın:53::53::53: Yani ben önlerine Halil ibrahim sofrası kursam beyefendi ikidir şunu niye yedirmedin bize diyor.Daha öyle sinir olduğum şeyleri var ki inan yazmak bile canımı sıktığı için yazasım bile gelmiyor.
Biz gittiğimiz de gayet güzel ilgileniyorlar haklarını asla inkar edemem. Ama biz gidiyoruz onlara, eşim ben ve kızım, ne kimseyi onlara mecburi misafir olarak yanımızda götürürüz ne de oradaki tanıdıklarımızı çağırırız. Üstelik ne ikram ederlerse kabulumüz nereye gezmeye götürürlerse siz bilirsiniz deyip kimseyi bunaltmamak için dikkatli davranıyoruz.Ama bu insanlar niye böyle ya ben anlamıyorum kendileri ne ayıp biliyor ne de adap:50::50::50:Ses çıkarsan kötü kişi oluyorsun anam ben uzak durmaya çalışıyorum çalışmasınada gene de olmuyor işte. en son onlar gelmişti ondan sonra onların memleketine gitmemize rağmen eşim gidelim mi demişti de hayır dedim gitmedik.Ama gene de kurtaramıyoruz. dün eşime diyorlar ki biz sizi bekledik baktık gelmiyorsunuz biz gelelim bari, çocuklarımız orayı çok sevdi diyorlar:47::47::47: İnanır mısın gittiklerindeki güzel ilgilenseler bile anlamsız geliyor çünkü onlar geldiklerinde bizim gibi dikkat etmiyorlar ki bize karşı olmasına gerekene.:50::50::50:

ayyyyyy hatresimmmm yazdıklarını okudukça
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
kaldım bölee valla yaaaaa bu ne be bölee bunlar nası insan bölee yawwww
o kdr agırla bide çekirdek nie ikram etmediniz desin yüzsüz bence kesin bunlar
aslında söylenecek çok şey varda hala okuduklarımın şokundan çıkamadım şuan ben
ne diyecegimi bilemiyorum böyleleri içinnnnn :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
bekledik baktık gelmiyosunuz diyecegine neden gelmiyolar acaba die bi düşünsene bee adam be odun
kendisi yetmez gibi bide kuyruk takıyo hee peşine valla pes yaawww bizim burda ne derler bölee insanlar için biliyomusun hatresim

- fare deliğe sığmamış, bir de kuyruğuna kabak bağlamış - :60::60::60::60::60::60::60:

tamda senin gereksiz misafirlere uydu bu heee valla
bide bunlar eşinin nerden arkadasları canım samimiyetleri ne kadar ve nereliler çok merak ettim şimdi heee :26::26::26::26::26:

evet ama doğar doğmaz hastanedeyken yapılıyor
ben öyle olsun istemiştim ama ilk hafta küvözde yattı musab

huysuz bebek için pek farklı olmuyo
zaten ağlıyordu,mızmızdı azcık arttı
aradan çıktı sünnet işi
hem ilk hafta mı ilk ay mı ağrı bile hissetmiyorlarmış
öyle oldu canım ayakta kalmaktan tabanlarım şişti

dogar dogmaz mıııı ilk defa duydum kızz bunuda bizim burda hiç görmedim bu kdr erken sünnet olanı ben :26::26::26:
nie ilk hafta ilk ay agrı hissetmiyolarmış acep bunuda yeni duydum heee aydınlat sen canım beni birascık

selam:3: kızlar keyifler nasıl diyecem ama hatresimin canı sıkılmış

sara,efsun,prenses,eda,hatres,leyla,kardelen ve aklıma gelmeyenler varsa gücenmesinler nasılsınız kızlar
yıkanacakları yıkadım halırarımı yıkadım en kısa zamanda istanbula taşınıyoruz inşallah hayırlı olur bizim için

ben iyiyim nazcım canım seni sormalı
yanii kullanılmayanları paketlemek en mantıklısı canım
azar azar yaptıkça yorulmazsın hemde
inşşallah hakkınızda hayırlı olur canım taşınma

yetercim senii 2 kız kardeşin mi vardı :26::26::26:
benim kafam karıştı birascık şimdi kime transfer yapıldı kızzz
yeni doğum yapan kardeşin mi tekrar transfer oldu anlamadım bennn

Son düzenleme:
kizlar yazdiklarinizi oyle cok okumak istiyorum ki ama yorgunluktan gozlerim kapaniyoo iyi geceler...

hatresim bence sen biraz mesafe koy arana uzme kendinide bu kadar

nazemir iyiyim canim sagol sende iyisin umarim yeni evin sana yeni mutluluklar getirir insallah

GÜNAYDIN KIZLAR :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
anladım canım bende zaten senin çok iyi biri olduğunu anlatmak istemiştim inşallah bu iyiliklerin sana bebeğini getirir
sanada geleceğim yeğenlerimi görmeye bakmaya :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
ne diyecegimi bilemiyorum böyleleri içinnnnn :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
bekledik baktık gelmiyosunuz diyecegine neden gelmiyolar acaba die bi düşünsene bee adam be odun
kendisi yetmez gibi bide kuyruk takıyo hee peşine valla pes yaawww bizim burda ne derler bölee insanlar için biliyomusun hatresim

- fare deliğe sığmamış, bir de kuyruğuna kabak bağlamış - :60::60::60::60::60::60::60:

bide bunlar eşinin nerden arkadasları canım samimiyetleri ne kadar ve nereliler çok merak ettim şimdi heee :26::26::26::26::26:

dogar dogmaz mıııı ilk defa duydum kızz bunuda bizim burda hiç görmedim bu kdr erken sünnet olanı ben :26::26::26:
nie ilk hafta ilk ay agrı hissetmiyolarmış acep bunuda yeni duydum heee aydınlat sen canım beni birascık

ben iyiyim nazcım canım seni sormalı
yanii kullanılmayanları paketlemek en mantıklısı canım
azar azar yaptıkça yorulmazsın hemde
inşşallah hakkınızda hayırlı olur canım taşınma

yetercim senii 2 kız kardeşin mi vardı :26::26::26:
benim kafam karıştı birascık şimdi kime transfer yapıldı kızzz
yeni doğum yapan kardeşin mi tekrar transfer oldu anlamadım bennn

canım bebekleri olan en küçük kız kardeşim transferi ondan bir büyük kardeşim bende onların büyüğüyüm biz 8 kardeşiz :40::40::40::40::40::40::40:

valla böylelerine ne demeli bilmiyorum Allah akıl fikir versin

iğrençlik bu canım ya inşallah annesi temizlemiştir halıyı yoksa senmi temizledin öyle bi şok daha geçirtme bana:53::53::53::53:
Yok annesi temizlemeye çalıştı, aldı pisliğini, ben de usülen önemli değil temizlerim falan yaptım.( Allahtan halılırım yıkanmaya gidecekti de gördermemiştim, onun vermiş olduğu bir rahatlık vardı, ama ya yıkatmış olsaydım al bi daha yıka:50:)

Yaaa kardeşim bazen diyorum .ben mi büyütüyorum olayları , ama yok yok bunlar gerçekten sinir bozucu şeyler. E noluyor kendilerini gözden düşürüyorlar işte.:50::50::50:

kizlar yazdiklarinizi oyle cok okumak istiyorum ki ama yorgunluktan gozlerim kapaniyoo iyi geceler...

hatresim bence sen biraz mesafe koy arana uzme kendinide bu kadar

nazemir iyiyim canim sagol sende iyisin umarim yeni evin sana yeni mutluluklar getirir insallah

Sağol canım kendime de daha geniş yürekli olamadığım için kızıyorum canım ya, başkası olsa belki sadece işin eğlence tarafına bakar ama ben kendimi üzer üzer dururum işte.
Canım uyu dinlen kendini toparla, uykunu alamazsan agresif olursun, bebişlerine de iyi bakamazsın sonra.

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
sanada geleceğim yeğenlerimi görmeye bakmaya :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım bebekleri olan en küçük kız kardeşim transferi ondan bir büyük kardeşim bende onların büyüğüyüm biz 8 kardeşiz :40::40::40::40::40::40::40:

günaydın canım gel kız beklerim valla ne güzel olur

Yok annesi temizlemeye çalıştı, aldı pisliğini, ben de usülen önemli değil temizlerim falan yaptım.( Allahtan halılırım yıkanmaya gidecekti de gördermemiştim, onun vermiş olduğu bir rahatlık vardı, ama ya yıkatmış olsaydım al bi daha yıka:50:)

Yaaa kardeşim bazen diyorum .ben mi büyütüyorum olayları , ama yok yok bunlar gerçekten sinir bozucu şeyler. E noluyor kendilerini gözden düşürüyorlar işte.:50::50::50:

Sağol canım kendime de daha geniş yürekli olamadığım için kızıyorum canım ya, başkası olsa belki sadece işin eğlence tarafına bakar ama ben kendimi üzer üzer dururum işte.
Canım uyu dinlen kendini toparla, uykunu alamazsan agresif olursun, bebişlerine de iyi bakamazsın sonra.

şükür annesi zahmet etmiş temizlemeye çalışmış

aynen canım kendi değerlerini kaybediyolar

Back
X