Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canımben dikat ederim mesela kızartma yılda 2 defayı geçmez hamur işi ancak okadar tatlı sevmiyorum birde biz eşile şeker kulanmayız çay kahve her şey sıfır şekerdir birde hareketliyim günde en az 1 saat yürüyüşüm var mutlaka çıkarım dışarıya işte bütün bunlardan doalyı en fazla kilo aldığımda 58 oldumm ama ideali 54 benimiçin

canını hiç bir şey için sıkma canımm:16::16::16::16::16::16:

kızartma yılda 2 defa mııı :26::26::26:
oooo asıl sana maşşallahh yeterim yaaa sana maşşallahhh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlı sevilmez mi beeee benide çok çabuk kesiyo tatlı ama çok severim
aynı kilodaymışız seninle şuanda benim idealim filan yok ben aldım başımı gidiyrm :10::10::10::14::14::14:

ben sıkmicamda çevremdekiler saolsunlar canım hiç boş duran yokkk

hayırlı akşamlar bacılar :38::38::38::38::38::38::38::38::38:
annemin halası kataraktan ameliyattan oldu bugün
benide hastaneye yanına çagırdı oraya gittim geldim
bu gecede ankaraya dogru yola çıkıyoruz eşim ve bi arkadasla
arkadasın işi varmış eşime gidelim demiş oda efsunuda götüreyim arkadasına demiş işte
kendime yolluk kek yapim diyorum :56::56::56::56::56: gezmeye bile yemekle gidiyorum
bayan konteynır olarak :60::60::60:
ama karalıyım önümüzdeki günlerde süper bi diyetle zayıflayıp
hayatımı biras daha düzene koyucam Allahın izniyle innşşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Geçmiş olsun halanıza.Hadi güle güle gidin de eğlenin...
Konteynır bacım menimmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16:
Ben de çok gülüyorum buna, gerçi senin çoğu sözlerin komik ya:9::9::9::9::9:

evet canım kalabalığız daha öncede yazmıştım sanırım bizimbirde büyük annemiz var (ama bu büyük anne baba yada annenin annasi değil)BABAM 19 YAŞINDAYKEN BİR EVLİLİK YAPIYOR EŞİ HAMİLEYKEN ASKERE GİDİYOR EŞİNİ ANNESİNİN YANINDA BIRAKIP BABAM ASKERDEYKEN EŞİ DOĞUM YAPIYOR AMA BİR KAÇ GÜN İÇİNDE BEBEK ÖLÜYOR ARADAN 7 YIL GEÇİYOR BAŞKA BEBEKLERİ OLMUYOR BABAMIN İLK EŞİDE (1950 LERDE)BABAMA EVLEMESİNİ SÖYLÜYOR BABAM BİZİM ANNEMİZLE EVLENİYOR VE AİLESİN YANINA DÖNMÜYOR BABAMLA VE BABAMIN EŞİ (bizim annemizle )YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR İŞTE BABAMIN İLK EŞİBİZİM BÜYÜK ANNEMİZ BİZİ DÜNYAYA GETİREN ANNEMİZDEN HİÇ AYIRMADIK ODA KENDİ EVLATALRI GİBİ SEVDİ BİZİ ALLAH RAZI OLSUN İŞTE BÖLE KALABALIK BİR AİLEYİZ
Hay maşallah ne kadar güzel, 8 inizde kız mısınız Yeterim?Ben sizinki gibi bir büyükanne gördüm bizim burda.

BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM ÖLEDİR (TARNSFERİ OLAN)asla dayanamaz acıktıĞI anda hayat durur HA BİRDE YORULDUĞUNDA ASLA DAYANAMAZ İŞTE BU SEBEPLERDEN 65 KİLO 1.60 BOY ÇOK ÜSÜTNE GİDİYORUM BANA SENİN GİBİ KEMİK TORBASI OLAMAMA FISTIK GİBİYİM DİYOR :60::60:

Ben de öyleyim açlığa dayanamam, hatta ben açken eşim gelir benimle şakalaşır şakasına bile sinirlenirim, karnım doyunca istediği espriyi yapsın dimi ama:9::9::9::9:
bende can sıkıntısından çok yiyorum canım yaa
yemek yemeyi de çok seviyorummm zaten
şimdi karnım tok mesela ama kv dem kuru fasulye yapmış
missssss gibi kokuyooooo bide yegenleri gelmiş gündüz oturmaya
söylemesi ayıp lahmacun yaptırmışlar bizede ayırmışlar :9::9::9::56::56::56::56::56:

Gönder şu lahmacunları:56::56::56::56::56::56:

canımben dikat ederim mesela kızartma yılda 2 defayı geçmez hamur işi ancak okadar tatlı sevmiyorum birde biz eşile şeker kulanmayız çay kahve her şey sıfır şekerdir birde hareketliyim günde en az 1 saat yürüyüşüm var mutlaka çıkarım dışarıya işte bütün bunlardan doalyı en fazla kilo aldığımda 58 oldumm ama ideali 54 benimiçin
Yılda 2 defa kızarmamı:53::53::53:Şeker meker ,hamur işi de hiç yok mu:53::53::53::53:
Yahu sen iyi ki ayakta durabiliyorsun:53::53::53:

oooo asıl sana maşşallahh yeterim yaaa sana maşşallahhh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlı sevilmez mi beeee benide çok çabuk kesiyo tatlı ama çok severim
aynı kilodaymışız seninle şuanda benim idealim filan yok ben aldım başımı gidiyrm :10::10::10::14::14::14:

ben sıkmicamda çevremdekiler saolsunlar canım hiç boş duran yokkk
Ben de acıktım mı boşver ya diyorum kendime ne kilosuymuş bu, can boğazdan gelir diyorum iyi mi?:9::9::9:

Çıldıracağımmmmm sabahtan beri diğer topiklere yazabiliyrm ama bu topiğe yazınca telefon kendi ana ekranna dönüo tekrar kk ya girip rumuz şifre giriyorum tekrar çıkıooo neden acaba anlamş değilim

Bende kızartma hüç yapmam ancak senede 1kez oluyo olmuo oda kahvaltıya kalabalık misafirim gelirse yaparım ama şişmanım:30:

Bu insanları hiç anlamıyorum karşıyı sadece bunalıma sokuolar.benim çocuk ne halde elime geçtiii şimdide koca karılar kız die beni sinir ediolar sanki kız çocuğu evlat değil.dün mevlütte kim duysa ayyy olsun napıcan kızın olsun boşvet 2 si oğlan olur diyenemi bakarsın sen erkek bebekleri seviodun evin kız doldu diyenemi bakarsın yok bi doktora daha git belki yanlış görmüştür diyenler offff b kadın milleti ne saçmaaaaaa kızı erkeğimi var ya helede benim gibi çocupu zor olanlar şu yada bu olsn demeye ben kendimde hak görmüyorum rabbim nasip etmiş vermiş daha ne isteyeyim:41::41: isim konusunda herkes bi yorum yapıoyok kaynananın adını koy diolar kaynanam ben hacta olursa fatma zehra koyarım dedim dio kaynım sevdiği kızın adını koymak istio kayınbabam kızım pöursa yasemin koyarım yoksa torunuma koyatım demiş çıldırıyorummmm inanın emir halinde söyledikleri zaman yapasm varsada yapmam:15:eşimle düşündümüz bi isim var muhakakki kendileri boşuna konşuo ama böle cahil düşünceler beni çok yıpratıo sizle paylaşmak istedim:5:

Çıldıracağımmmmm sabahtan beri diğer topiklere yazabiliyrm ama bu topiğe yazınca telefon kendi ana ekranna dönüo tekrar kk ya girip rumuz şifre giriyorum tekrar çıkıooo neden acaba anlamş değilim

Telefonunun bizim topiğe kasti var heral:1::1::1:

Bende kızartma hüç yapmam ancak senede 1kez oluyo olmuo oda kahvaltıya kalabalık misafirim gelirse yaparım ama şişmanım:30:

Valla benim canım istediğinde hiç affetmem hemen yaparım:1::1:

KKdan tanıdığım bir arkadaş vardı, 8 defa tüp denemiş, 6 defa hamile kalmış, iki defa 4-5 aylık ikizlerini düşürmüştü.En son hamileydi merak ettim doğurmuş mu diye,bebeğini doğurduğu gün annesini ve dayısını trafik kazasında kaybetmiş:50::50::50:
Tüylerim diken diken oldu ya.Allahım sanki bir imtihandan kurtulup başka bir imtihana tabi olmuş.

Bu insanları hiç anlamıyorum karşıyı sadece bunalıma sokuolar.benim çocuk ne halde elime geçtiii şimdide koca karılar kız die beni sinir ediolar sanki kız çocuğu evlat değil.dün mevlütte kim duysa ayyy olsun napıcan kızın olsun boşvet 2 si oğlan olur diyenemi bakarsın sen erkek bebekleri seviodun evin kız doldu diyenemi bakarsın yok bi doktora daha git belki yanlış görmüştür diyenler offff b kadın milleti ne saçmaaaaaa kızı erkeğimi var ya helede benim gibi çocupu zor olanlar şu yada bu olsn demeye ben kendimde hak görmüyorum rabbim nasip etmiş vermiş daha ne isteyeyim:41::41: isim konusunda herkes bi yorum yapıoyok kaynananın adını koy diolar kaynanam ben hacta olursa fatma zehra koyarım dedim dio kaynım sevdiği kızın adını koymak istio kayınbabam kızım pöursa yasemin koyarım yoksa torunuma koyatım demiş çıldırıyorummmm inanın emir halinde söyledikleri zaman yapasm varsada yapmam:15:eşimle düşündümüz bi isim var muhakakki kendileri boşuna konşuo ama böle cahil düşünceler beni çok yıpratıo sizle paylaşmak istedim:5:

Canım hakkaten saçmalayan saçmalayana ha:19::19::19:
Ama hiç birini takma stres yapma sen bebeğine sahip çık yeter.Millet canı sıkılıyor ya konuşuyorlar işte.Sen ve eşin istediğiniz ismi koyarsınız zamanı gelince inşallah.
Maonyam hamileliğin eşinle muhabbetinizi artırmaya da vesile olmuştur inşallah?

Saram benim bu aylar misafirim çok olur, heralde herkes gezmek için bu zamanları bekliyor:1::1::1:
Bugün gelen eşimin memleketten yeğeni. İstanbul' a düğüne gelmişti ordan da bize gelmek istemiş. Kalacak bir kaç gün, bu sadece bir kişi ve bekar. Böylesi hep gelsin dermişim:1::1::1:
Tarhana güzel ya tak bacım tak:1::1::1:

Hayırlısıyla hepimize versin Rabbim.Gerçi siz yeni evliymişsiniz daha.

hııım iyiymiş bu misafir :9::9::9::9::9::9:

hayırlı akşamlar bacılar :38::38::38::38::38::38::38::38::38:
annemin halası kataraktan ameliyattan oldu bugün
benide hastaneye yanına çagırdı oraya gittim geldim
bu gecede ankaraya dogru yola çıkıyoruz eşim ve bi arkadasla
arkadasın işi varmış eşime gidelim demiş oda efsunuda götüreyim arkadasına demiş işte
kendime yolluk kek yapim diyorum :56::56::56::56::56: gezmeye bile yemekle gidiyorum
bayan konteynır olarak :60::60::60:
ama karalıyım önümüzdeki günlerde süper bi diyetle zayıflayıp
hayatımı biras daha düzene koyucam Allahın izniyle innşşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

halanıza geçmiş olsun
sanada iyi gezmeler canım güle güle git güle güle gel

evet canım kalabalığız daha öncede yazmıştım sanırım bizimbirde büyük annemiz var (ama bu büyük anne baba yada annenin annasi değil)BABAM 19 YAŞINDAYKEN BİR EVLİLİK YAPIYOR EŞİ HAMİLEYKEN ASKERE GİDİYOR EŞİNİ ANNESİNİN YANINDA BIRAKIP BABAM ASKERDEYKEN EŞİ DOĞUM YAPIYOR AMA BİR KAÇ GÜN İÇİNDE BEBEK ÖLÜYOR ARADAN 7 YIL GEÇİYOR BAŞKA BEBEKLERİ OLMUYOR BABAMIN İLK EŞİDE (1950 LERDE)BABAMA EVLEMESİNİ SÖYLÜYOR BABAM BİZİM ANNEMİZLE EVLENİYOR VE AİLESİN YANINA DÖNMÜYOR BABAMLA VE BABAMIN EŞİ (bizim annemizle )YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR İŞTE BABAMIN İLK EŞİBİZİM BÜYÜK ANNEMİZ BİZİ DÜNYAYA GETİREN ANNEMİZDEN HİÇ AYIRMADIK ODA KENDİ EVLATALRI GİBİ SEVDİ BİZİ ALLAH RAZI OLSUN İŞTE BÖLE KALABALIK BİR AİLEYİZ

maşallah yetercim ne güzel geniş aileler güzeldir heleki büyük annenize duyduğunuz saygı takdire şayan

neeeeey uleen kızartma yılda iki kere olurmu yaaaaa canın istedimi yapacan yetercim yemeğin salçalısı kadının ...... anladın sen onu:34::34::34::34::34::34:

Geçmiş olsun halanıza.Hadi güle güle gidin de eğlenin...

Hay maşallah ne kadar güzel, 8 inizde kız mısınız Yeterim?Ben sizinki gibi bir büyükanne gördüm bizim burda.

Ben de öyleyim açlığa dayanamam, hatta ben açken eşim gelir benimle şakalaşır şakasına bile sinirlenirim, karnım doyunca istediği espriyi yapsın dimi ama:9::9::9::9:

Yılda 2 defa kızarmamı:53::53::53:Şeker meker ,hamur işi de hiç yok mu:53::53::53::53:

Ben de acıktım mı boşver ya diyorum kendime ne kilosuymuş bu, can boğazdan gelir diyorum iyi mi?:9::9::9:

iyi bacım iyi can boğazdan gelir tabi yaaaaa

efsun lahmacunlardan mende isterem :56::56::56::56:

o telefonu değiş canım bizim topiğe kasıtlı telefon istemiyoz biz :9::9::9::9:

boş ver tızım millet ne derse desin sen hamileliğinin keyfini çıkar bebeğinle ilgilen eşinle istediğiniz ismi koyarsınız bu dertmi yani :34::34::34::34::34:

hatres men akşam gezmeye gittim geldim şimdi buhar banyosu yapmaya gidiyom :23::23::23::23::23::23::9::9::9::9::9::9:

Git git buhar banyonu iyi yapasın ha:23::23::23::23::23::23:
:1::1::1::1::1:
Kız sen hangi ara gittin gezmeye, hızlı hatun:10::10::10:
Menim de misafir bugün gelemedi yarın gelecekmiş.
Buhar banyonu yap da gel diyecem emme daha kim gelir :23::23::23::23::23::23:

Git git buhar banyonu iyi yapasın ha:23::23::23::23::23::23:
:1::1::1::1::1:
Kız sen hangi ara gittin gezmeye, hızlı hatun:10::10::10:
Menim de misafir bugün gelemedi yarın gelecekmiş.
Buhar banyonu yap da gel diyecem emme daha kim gelir :23::23::23::23::23::23:

yemekten sonra arkadaşlara oturmaya gittik geldik ço güldük eğlendik iyi geldi valla

buhar banyosundan sonra gelinirmi tızım ben gelmek istesemde ki istemem kocişim göndermez valla:9::9::9::9::9::9:

hazır misafir gelmemişken sizde buhar banyosu yapın :23::23::23::23::23:

hadi iyi geceler

hoş geldin zeynocum inanmayacaksın belki ama ben o mesajı yazarken senşn buna cevap yazacağını düşündüm keşke hamile kalacağımı düşünseydim olacakmış bak :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

özlüyorum sizleri sohbetlerimizi ne yapayım arada sitem etmedende duramıyorum işte neyse numan (ismini yanlış hatırlıyor olabilirim)paşamız nasıl büyümüştür şimdi tatlı yeğenim

istanbula taşınmışsın hayırlı olsun güle güle oturun artık daha sık gelebilirsin inşallah

bu arada numana kardeş düşünmüyomusunuz :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

hakkımdaki düşüncelerin sağol canım seninde altın gibi bi kalbin olduğuna şüphem yok

msn skype olduya çok bakmıyorum ona artık face de kullanmıyorum gelirsen buradan görüşürüz :34::34::34::34::34::34:

saol tatlım evet büyüyor paşa, henüz kardeş düşünmüyoruz canım ben birde tek büyüttüğüm için cesaret edemiyorum genede kısmet işi bu işler, hayırlısı olsun...

sen nasılsın nasıl gidiyor herşey?

kızlar çok saolun eksik olmayın hal hatır sordugunuz için... inşallah artık daha sık gelebilirim ama şu sıralar o kadar çok bana düştüki yapışık geziyoruz desem dogru olur..

herkese selamlar, sevgiler....

GÜNAYDINLARRRRRRRR:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.

Oooo asıl sana maşşallahh yeterim yaaa sana maşşallahhh
Tatlı sevilmez mi beeee benide çok çabuk kesiyo tatlı ama çok severim

Ben sıkmicamda çevremdekiler saolsunlar canım hiç boş duran yokkk

geçmiş olsun halanıza.hadi güle güle gidin de eğlenin...

Hay maşallah ne kadar güzel, 8 inizde kız mısınız yeterim?ben sizinki gibi bir büyükanne gördüm bizim burda.

Yılda 2 defa kızarmamı:53::53::53:şeker meker ,hamur işi de hiç yok mu:53::53::53::53:

hııım iyiymiş bu misafir :9::9::9::9::9::9:

Halanıza geçmiş olsun
sanada iyi gezmeler canım güle güle git güle güle gel

maşallah yetercim ne güzel geniş aileler güzeldir heleki büyük annenize duyduğunuz saygı takdire şayan

neeeeey uleen kızartma yılda iki kere olurmu yaaaaa canın istedimi yapacan yetercim yemeğin salçalısı kadının ...... Anladın sen onu:34::34::34::34::34::34:

Iyi bacım iyi can boğazdan gelir tabi yaaaaa

efsun lahmacunlardan mende isterem :56::56::56::56:

O telefonu değiş canım bizim topiğe kasıtlı telefon istemiyoz biz :9::9::9::9:

Boş ver tızım millet ne derse desin sen hamileliğinin keyfini çıkar bebeğinle ilgilen eşinle istediğiniz ismi koyarsınız bu dertmi yani :34::34::34::34::34:
sağlunkızlar büyük anne için söyledikleriniz için sevdriyor kadın kendini
kızlar tüp bebek tedavisi iin dr gittiğimde dr konuştu yedikleirmiz içitiklerimiz vs dr bana dediki sağlıklı beslenmek iyidir ama bu kadar değil dedi basta kahkahayı :1::1::1::1::1::1::1:BİZİM KARDEŞ SAYIMIZ ŞÖLE OLUYOR 6 KIZ 2 ERKEK

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar:3::3::3::3:

GÜNAYDINLARRRRRRRR:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.
Aminnnn....

kızlar tüp bebek tedavisi iin dr gittiğimde dr konuştu yedikleirmiz içitiklerimiz vs dr bana dediki sağlıklı beslenmek iyidir ama bu kadar değil dedi basta kahkahayı :1::1::1::1::1::1::1:BİZİM KARDEŞ SAYIMIZ ŞÖLE OLUYOR 6 KIZ 2 ERKEK

Maşallah menim bi tane bilem kızkardeşim yok ulennnnnnn:19::19::19::19:
Bütün kız kardeşleri senin anan size doğurmuş Yeterim ya, benim anama da gelince stoklar tükenmiş heralde yapmamış, bi tane benden önce düşmeseymiş bi abla yapacakmış.Ama onu doğursaydım seni doğurmazdım diyo:1::1::1:
Şimdi benden daha çok üzülüyor, keşke bir kızkardeş doğurabilseydim, ama nirdeeee:31::31::31::31:
Allahın izniyle ben de kendi kızımla arkadaş olurum inşallah.

Sara hatun buhar banyonu bitiremedin mi bacım ya hala görünmüyorsun ufuklarda:10::10::10::10::10::10:
bu ne buharmış beeee:9::9::9::9::9::9:

sizler beni unutsanızda ben kimseyi unutmadım hiçkimse ne oldu bu kıza diye merak bile etmemiş ama olsun herkese günaydııın

saol tatlım evet büyüyor paşa, henüz kardeş düşünmüyoruz canım ben birde tek büyüttüğüm için cesaret edemiyorum genede kısmet işi bu işler, hayırlısı olsun...

sen nasılsın nasıl gidiyor herşey?

kızlar çok saolun eksik olmayın hal hatır sordugunuz için... inşallah artık daha sık gelebilirim ama şu sıralar o kadar çok bana düştüki yapışık geziyoruz desem dogru olur..

herkese selamlar, sevgiler....

zeynom gelmiş hoşgelmiş keşke denk gelebilseydik ama olsun sen noyanımızıda al gel teyzoşlarıyla beraber oda yazışsın yirim men onu ya kardeş düşünmüyomusunuz düşün tızım düşün bizim veletler nazlı şimdi sen düşünmüyosun sen düşününcede o düşünmese nolacak hiiii olmaz öyle:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

tatlım bendeki gelişmeler iyi yönde ama henüz bebek yok oda gelecek gelmesi yakındır :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

histereskopi yaptırdım gen testleri yaptırdım tromboli paneline baktırdım yaptırmadığım halt kalmadı anlayacağın ve şükür hepside normal benim bebiş anamı babamı biraz üzeyim diyo ama poposuna bi tane yidi şimdi gelmeye karar verdi belki yarın belki yarındanda yakın bi müjde verebilirim:34::34::34::34::34::34::34::34:

doktorda bizden desene yi yavrım yi can boğazdan gelir sen bana misafir ol bak men sana nasıl börekler çörekler kızartmalar yidiriyorum sıkıysa itiraz et:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar:3::3::3::3:

Aminnnn....

Maşallah menim bi tane bilem kızkardeşim yok ulennnnnnn:19::19::19::19:
Bütün kız kardeşleri senin anan size doğurmuş Yeterim ya, benim anama da gelince stoklar tükenmiş heralde yapmamış, bi tane benden önce düşmeseymiş bi abla yapacakmış.Ama onu doğursaydım seni doğurmazdım diyo:1::1::1:
Şimdi benden daha çok üzülüyor, keşke bir kızkardeş doğurabilseydim, ama nirdeeee:31::31::31::31:
Allahın izniyle ben de kendi kızımla arkadaş olurum inşallah.

Sara hatun buhar banyonu bitiremedin mi bacım ya hala görünmüyorsun ufuklarda:10::10::10::10::10::10:
bu ne buharmış beeee:9::9::9::9::9::9:

geldim tızım geldim sabah uyanamadım işe geç kaldık kahvaltı bilem yapamadım poğaçayla geçiştirdik

buhar banyosu süperdi dermişim çok iyi geldi bugün kendimi pek bi hoş hissediyom:17::17::17::17::17::17::17::17::17:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X