Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hb ben de et yemeklerini çok seviyorum
tamam canım ben de arada işlere dalıyorum

MRHB KIZLAR NASILSINIZ BENİM PC VE NETTE SORUN VARDI O YÜZDEN BİR KAÇ GÜNÜDÜR GELEMEDİM (hoş kimsede merak etmemiş ya) ÖZLEDİM SİZİ YAFFFFFFFFFF
hoş geldin canım
ben de kaç gündür yoktum
Prenses ben önce adet tarihime göre 1 hafta geriden geliodum.sonra adet tarihimle aynı oldum.şimdi gene geriden geliyorum 23 haftalığım
adetlerin düzenlimiydi canım
ben hep 1 hafta gerideydim
Anaaaammmmm yeterde geldi hoş geldin yetercimmmmmm

( nie ben çıkıcam zaman geliosunuzzz((((
Kızlar ben biraz dışarı çıkıcam evde bunaldımmm grşrz
tamam canım çık gez dolaş
sonra pek fırsatın olmıyacak

anaaaammmmm yeterde geldi hoş geldin yetercimmmmmm

( nie ben çıkıcam zaman geliosunuzzz((((
kızlar ben biraz dışarı çıkıcam evde bunaldımmm grşrz

hoş geldin canım
ben de kaç gündür yoktum

adetlerin düzenlimiydi canım
ben hep 1 hafta gerideydim

tamam canım çık gez dolaş
sonra pek fırsatın olmıyacak

nasılsınız kızlar

MRHB KIZLAR NASILSINIZ BENİM PC VE NETTE SORUN VARDI O YÜZDEN BİR KAÇ GÜNÜDÜR GELEMEDİM (hoş kimsede merak etmemiş ya) ÖZLEDİM SİZİ YAFFFFFFFFFF

merak etmez olurmuyuz tızım ama ben senin haberlerini hatresten aldım netinde sorun olduğunu biliyodum yani

sohbet edin canım menim men bugün çok yoğunum hemide yorgunum

Sara bugün gidip biberon alsam erkenmi.herkes beni korkutuo daha erken aman alma die.ilki öyle olanın çovuk doğduktan sonra odası dizilirmiş.eşyasıda son ay alınırmışş.koca karılar öyle dio:)))

boş ver tızım kocakarı laflarını git al canın ne istiyosa zevkini çıkar kimseyi kafaya takma

hııım sac kavurma çekti canım olsada yesek hemde şimdi oburluğunda böylesi

kızlar ben akşama kaynanama gidiyorum o yüzden bu akşam yemek derdim yok gecede orda kalacam o yüzden hafta sonu nete gelemeyebilirim haberiniz olsun

Hatrescimm kız nerelerdedin sen? Diğerleri isim depilmi derken ayşe fatma hatice vs. Bunlara dediysen bunlar çevremde çokkk ondan tatlışımmm:) tedavşn nadıl gidiı kaçıncı günündesin

Ya banane banane sen benim ismimi beğenmedinEvet bu isimler çok gerçekten.Benim arkadaş da kızına isim koyarken kocası illa annemin ismi Hatice kızımıza da Hatice koyalım deyince mecbur kalmış, o da yanına Melis ekleyerek koymuş napsın
Canım tedaviye devam, pazartesi günü yumiler alınacak hayırlısıyla inşallah.Eğer yaşarlarsa ( inşallah ) 5.gün de transferim olacak inşallah.

Çabıhhhhhhhh adres ver de gelek

kizlar ela hanim gunduz cok uyudu simdi uyumuyor bense sabah 7 den beri ayaktayim ve artik uyumak istiyorum(

maonya bende bi yaz bi kisa girerken yikiyorum perdeleri 2 ay oldu yikayali ama 1 ay sonra tasinacam allah izin verirse ozamanda yikarim

Uykusuzluk zordur Allah kolaylık versin canım.

beğenmene sevindim canım

güzel dimi buralar hep yeşil zaten her yer birbirinin aynı gibi

Karadenizin güzelliğine laf yok ama sürekli yaşamak için cazip gelmiyor bana Saram.Ki orda olduğum zamanlar oraya bir türlü adapte olamamıştım nedense.Tatile bile gidip geliyorum ya sanki anamdan yeniden doğmuş gibi oluyorum ya.Gerçi beni sıkan Karadeniz değil içindeki canımı sıkan bazı insanlar, istisnalar müstesna tabi.

Cumanız mübarek olsunnnn güzel hatunlar.rabbim evinize çifter çifter çocuk versinnn onların peşinde koşmaktan kk ya ayda yılda bir giresiniz:)))
Sağol canım menim, çoluk çocuğa karışalım da kkya yine de girelim, burayı düzelt bence.O zaman gelmeyenlere hiç sitem etmeye hakkımız yok di mi?
Dünden beri bekçilik yaptım kimseyi yakalayıp sohbet edemedim(( nerdesiniz hatunlar

Şimdi hamileyken bekçilik yap doğurunca da gözcülük yaparsın canım

herkese hayırlı cumalar kızlar Rabbim eşlerimizle sevdiklerimizle beraber uzun mutlu sağlıklı bi ömür nasip etsin hepimize ve kucaklarımızı üçer beşer çocuklarla doldursun evlat hasretimizi unuttursun

Amin aminnnn...
Sara bugün gidip biberon alsam erkenmi.herkes beni korkutuo daha erken aman alma die.ilki öyle olanın çovuk doğduktan sonra odası dizilirmiş.eşyasıda son ay alınırmışş.koca karılar öyle dio:)))

Ben Rana doğmadan biberon almıştım ama emzirdiğim için hiç ihtiyacım olmadı.Daha sonra da biberonu hiç kullanmadan kaynatırken kırdım,kullanmak nasip olmadı.Param çöpe gitti sanki.Bilemiyorum seni ama sonra düşün derim ben.

Sara topic başı bi keyeeeeeŞimdi kızmasın bize:18::18::18:Bi ana ettik bi baba
slm kızlar.....nasılsınız bakalım?

Aleyküm slm LeyloşÇok şükür iyiyiz ya sen?

Leyloş hatun sen de ağzının tadını iyi biliyon bacım

Ben farkettim yaAradım ya aşkolsun onu saymıyo musun yeterim.
Naptın yaptın mı takibi bugün:44::44::44:

nasılsınız kızlar

Sağol canım ben bugün son iğneleri yaptırdım.Yarın da son cetrodite mı kullanıcam.Gece 12 - 1 gibi de çatlatma iğnesi.Sana opu için tarih verdi mi doktor:44:

tahmin etmiştim

sen aradın konuştuk ohh iyi geldi CANIM YUMOŞLARDAN 2 TANESİ YETERLİ DERECEDE BÜYÜMEMİŞ 5 İYİ DEDİ DR BU GÜN GONAL FVE MENAGON VE CETRODİTE KULANIP YARIN YENİDEN GİDECEĞİM KONTROLE YARIN GÖRECEK YUMOŞLARI SONRA OPUYA KARAR VERECK PZRTS OPU OLABİLİR DEDİ BAKACAĞIZ

kızlar ben akşama kaynanama gidiyorum o yüzden bu akşam yemek derdim yok gecede orda kalacam o yüzden hafta sonu nete gelemeyebilirim haberiniz olsun

Ayyy ne güzel, ben bu yemek işinden gına geliyorum valla bazen.
İşte bak çok istediğin gibi olmasa da kaynananın iyi tarafları da işe yarıyor

Bu ilaçlar da dünya kadar kullanmamıza rağmen yetmiyorlar ya:44::44::44:
Benim o arkadaştan aldıklarıma ek bir dünya da doktor verdi, nerdeyse normaldeki doktorların verdiği ilaç fiyatını bulduk ya:44::44:
Yeter senle aynı gün mü opu olucaz yani:44:
Senin doktor kaçıncı gün transferi yapmayı düşünüyor acaba?

hııım sac kavurma çekti canım olsada yesek hemde şimdi oburluğunda böylesi

KIZ GEL BEN YAPARIM SANA SAÇ KAVURMA HATTA ETİ ELLERİME (bıçakla )KIYARIM ATEŞTEDE KAVURUMUMM OFFFFF OFFF YANINADA DOMATES VE SOĞANLA SERVİS YAPARIM

pışııııııııık adresimi vermiyecem işte

topiğin hem anası hem babası oldim yavriiiiiiiiim bide kendi bebelerimin anası olsam ne güzel olardı

hatres canım maonyanın saydığı isimlerden hangisi seninkiiiiiiii niye kendini deşifre ediyon tızım yaaa çot ayıp ama çot

Ayyy ne güzel, ben bu yemek işinden gına geliyorum valla bazen.
İşte bak çok istediğin gibi olmasa da kaynananın iyi tarafları da işe yarıyor

heeee kaynanama kalsa hergün oraya gideriz ama bu beni sıkar haftada bir gidip elini öpüp hayır duasını alıyoruz yeterde artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…