Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Prenses saol cnm yardımın için.bugün çıkabilirsem biberon almak istiyorum.hangi marka önerirsin

Prenses yanlış hatırlamıyorsam kötü hastalıktı dimi? Ne kadar çoğaldı kimi duysam knsr(( adını sölemek istemiyorum.rabbim anasına yardım etsin başka çocukları varmı?
beyin çekirdeğinde sıvı vardı ve gün geçtikçe fazlalaşıyordu
yok canım başka çocukları
kaç senedir deniyorlar olmuyor
Allah kabul etsin
cadı doğumdan sonra da kaç kez geldi
inşlallah iyilerdir
Prenses saol cnm yardımın için.bugün çıkabilirsem biberon almak istiyorum.hangi marka önerirsin

bence en iyisi dr.browns canım gaz oluşumunu da engelliyor
aventte iyidir chicco da kullandım ben

amin canım

as ben iyiyim leylacım sen nasılsın?
saol tatlişim bende iyiyim çok şükür...çalışıyoruz işte...biraz yorgunum..hem ev hem iş yoruyor insanı prensescim...
Leylaaaaa burdayımmmmm şeker
kız yanıma gelen giden oluyor hemen kk beni atıyor...
musabı uyuttum
şimdi yemek yapıcam
hem sohbet eder hem işime bakarım
evet sohbet edelim ya..özlüyoruz valla sohbeti canım menim...
çok kararsızdım ama haşlama et ve pilav yapıcam herhalde
bende diffirizden et çıkardım öylen gelirken akşama karnıyarık pilav yapmayı planlıyorum...

saraaaaaaaaaaaa sensiz sohbet ediyoz kızlarlaaaa..sen niredesin şekerim...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr prensessssssssss maonyaaaaaaaaa kk sizidemi attı ya.........gelin çabuk bakim...

yormaz mı canım ya
değil mi ya insan hemen özlüyor
size de şimdiden afiyet olsun menün çok güzel
ben çok severim karnıyarığı eşim sadece içini yediğinden pek yapmam
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr prensessssssssss maonyaaaaaaaaa kk sizidemi attı ya.........gelin çabuk bakim...

ben yemek yapıyorum ya
geldim gene

hg tatlım....saol canım menim..senin menüde harika valla..et yemeğini seviyorum ben..arada saç kavurma falan yaparım...özel sacım var onun için...ben bugün burdayım sen yaz arada kk beni atıyor ben okurum canım...

MRHB KIZLAR NASILSINIZ BENİM PC VE NETTE SORUN VARDI O YÜZDEN BİR KAÇ GÜNÜDÜR GELEMEDİM (hoş kimsede merak etmemiş ya) ÖZLEDİM SİZİ YAFFFFFFFFFF

Prenses ben önce adet tarihime göre 1 hafta geriden geliodum.sonra adet tarihimle aynı oldum.şimdi gene geriden geliyorum 23 haftalığım

Anaaaammmmm yeterde geldi hoş geldin yetercimmmmmm

( nie ben çıkıcam zaman geliosunuzzz((((
Kızlar ben biraz dışarı çıkıcam evde bunaldımmm grşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…