gece gündüz çekmece düzenliyorum artık
bir de içindekileri alıp yanıma geliyor
ben de yapamamıştım bir keresinde çok sinir oluyo insan
yapardım canım lafımı olur
Şimdi bu aralar Musab bayağı bir karıştırmaya devam eder, çünkü Rana da öyleydi gına gelmiştim artık çekmece düzenlemekten.Şimdi sadece kendi oyuncak çekmecesini karıştırıyor ama bazen benimkilerin de içine girmiyor değil.
Teşekkür ederim
Rana yeni uyandı , babamız hala uyuyor, kahvaltı yapmamışız daha, keşke biri bizi kahvaltıya çağırsa, üşeniyorum hazırlamaya
o zamana kadar karıştırıyolar demek
ben musabı yedirmiştim ama biz de kahvaltı yapmadık daha
eşim hazırlıyo şimdi
küs ya benim hazırladımı yemez benle de yemez
canım istemiyo zaten kahvaltı yapmıycam
musaba meyve yedircem şimdi
Aman yemesin, sen de onunla yeme, kahvaltısı onun olsun.
Güya biz de yapacaktık ya kahvaltıyı, hazırladım bi güzel, krep yaptım beyefendi seviyor diye.
Sonra arkadaşım aradı akşama size gelicez diye, tamam dedim bekliyoruz sizi kapattım telefonu.
Eşim bana demesin mi ha bunlara hayır demedin şaşırdım yani.Attı gene benim kafamın tası
O kadar misafirlerini ağırlamışım etmişimdir ama olmaya ki birine şimdi müsait değilim de başka zaman diyeyim, ben misafirperver bir insan değilim damgasını yapıştırıp vuruyor bana
O alıp getiriyormuş zaten ben ne yapıyormuşum ki, iki şeyi alıp sofraya koyuyormuşum o kadar
Benim yaptığım hizmete çoğu zaman ağzı açık kaldığı halde böyle diyor ya ben ne diyeyim bu adama
Sen benim misafirlerime hizmet etmeye mecbursun diyor çıkıyor işin içinden, yapacağımı da yapasım gelmediği gibi bir tas su bile vermek istemiyorum artık
yemedim zaten onunla
ne kadar eşimle benzettim bu huyunu tıpkısı ya
biz de yapmayaydık etmiyeydik böyle demezlerdi
ben de düşük tehlikem vardı diye hamileyken birkaç kişiyi kabul etmemiştim
zoruna gitmişti beyefendinin
hala sen misafir sevmiyorsun diyor bana
az önce musab gelip baba diye başını omzuna koydu
itti çocuğu çok zoruma gitti
bana küsüyosun çocuğa niye böyle davranıyorsun dedim
ne kadar çok konuşuyosun ya sen çık burdan ya ben deyip salona gitti
hiçbir şey yokken bana böyle davranması çok zoruma gidiyor
anneme gidecem birazdan biraz açılırım belki
aynen canım
Kesinlikle haklısın bunları biz böyle alıştırdık, şimdi diyorum keşke zamanında hiç bi şey bilmiyorum deseymişim. Onun tarafındakiler bile bana diyor onu sen alıştırdın rahata diye.Şimdi de güç yetiremediğim durumlarda bile itiraz istemem kesinlikle diyor.Düşünüyorum da hamile kalmış olsaydım mecburen hizmet edecektim gelenlerine ki önümüzdeki hafta sonu geliyorlarmış.
Bu akşama da var misafirlerim hem de iki ayrı yerden ama severek hizmet ederim onlara, çünkü şimdi hem müsaitim hem de gelenlerim de Allah razı olsun anlayışlı insanlar.
Seninki de misafirlere hizmet etseydin de musab düşseydi o zaman da böyle der miydi acaba?Nasılsa Musab doğmuş ya ondan öyle diyodur Allah eşlerimize anlayış izan versin.
Canım ya Musabın ne suçu var, kaldı ki sen napmışsın ki ona da böyle uzatıyor.
Dediğin gibi annene git havanı dağıt canım, keşke benim anam babam da yakınımda olsaydılar da ben de gidip kafamı rahatlatsaydım.
Ben böyle her şeyi kabullenmek zorunda kalıyorum sinirlerim alt üst oluyor.
Neyse ki bu sefer uzatmadı geldi konuşmaya durumu toparlamaya çalıştı da şimdi daha iyiyim çok şükür.
boşver valizi sonra yerleştirirsin canımkızlar geldim evimdeyim evde olmak güzel ama şimdi bu valiz yerleştirme işi varya en sevmediğim şey yaaa
hatresim prensesim Allah size sabır versin eşlerinize akıl izan versin sizin gibi hem becerekli hem hamarat eşleri bulmuşlarda bunuyolar töbe töbe
aynen canım
ilk zamanlar yemek yapıyordu falan
izin vermiyordum ben varken sana düşmez diyodum
oysa ki çok beceriklidir
artık her işime burnunu sokuyor
ne ailesinde görmüş böylesini ne de çevresinde
ben çok titizmişim,temizliği abartıyormuşum
benim 1 günde yaptığım işi o 10 dk da yaparmış(güz temizliğimi burnumdan getirdi)
musabla 2 dk ilgilen desem senin başka işin mi var diyor
hiçbir şeye değil musaba kızmasına dayanamıyorum
eşim küslüğü hep uzatır uzadıkça küslüğü alevlenir
boşver valizi sonra yerleştirirsin canım
amin canım
değil mi ya
hatres şimdi misafirleriyle meşguldür
valiz işini yarına bıraktım canım şimdi hiç halim yok zaten
eşinin musaba kızması gerçekten hoş değil ne sorunu varsa bunu musaba yansıtmamalı bencede
ama sende üstüne gitme böyle zamanlarda erkekler daha bir anlaşılmaz oluyolar kendi haline bırak düzelir kısa zamanda inşallah ve sizinde huzurunuz yerine gelir canım
hadi be kızlar gelin de sohbet edek
saracım evi nasıl buldun eşin anlıyo mu ev işlerinden
sara kız acık şu tüp bebek topiğinden buraya da uğra
geldim buydayım
tatlım eşim ev işinden hiç anlamaz yumurta kırmayı bile bilmez desem inanırmısın ama evi dağıtamamış neden diye sor çünkü annesinde kaldı ben evde olmayınca evde kalamazmış benimde işime geldi ev bıraktığım gibi
geldim tızım geldim
hıı iyi olmuş çok yorulmazsın o zaman
ben de musabı uyuttum bu arada
tatlı yiyorum
evet canım ya iyi oldu cidden
afiyt olsun canım bende topkekle çay içiyom
sana da afiyet olsun
kız sen kocişini özlemedin mi ne işin var burda hıı
özlememmi hemde çok özledim geldiğimden beri haster gideriyoz tızım şimdide çay kahve faslına geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?