tüp bebekte genelde sezeryan oluyo canım Allah bi avazda kurtarsın senide
şekerden korkma benim kuzenimin de vardı hatta o diyete uymadı yedi tatlıyı gözlerini etkiledi son zamanlardaq gözleri sisli görmeye başladı ama doğumdan sonra geçti şimdi çok iyi maşallah
tamam
insan bebeğine alışınca ondan güzeli yok sanıyo
az kalmış Rabbim kolay doğum nasip etsin
şeker için de hiç korkma
ben doğumdan 15 gün sonra şeker tahlili yaptırdığımda normal çıkmıştı
dikkat edilmezse bebeğe zarar veriyotüp bebekte genelde sezeryan oluyo canım Allah bi avazda kurtarsın senide
şekerden korkma benim kuzenimin de vardı hatta o diyete uymadı yedi tatlıyı gözlerini etkiledi son zamanlardaq gözleri sisli görmeye başladı ama doğumdan sonra geçti şimdi çok iyi maşallah
herkesin bebeği kendine güzeldir ama musab çok tatlı maşallah ilk zamanlarında resmini koymuştun şimdi yeni resmi yokmu koysanda görsek prensesim
amin inş evet az kaldı ama bu son günler gecmek bilmiyo gibi bana...ne güzel inş benımkide dogumdan sonra gecer....
evet canım sezaryan oluyo ama normalde olabilir dedi doktorum bana aslında riske atmakta istemıyorum bakalım hayırlısı amın...yok ben uymaya calısıyorum bebege zarar verır dedi doktor bana ondan korkuyorum tatlı cok nadir kucucuk dilim yiyorum o kadar
dikkat edilmezse bebeğe zarar veriyo
sağol canım
bi bakim pc de resmi varsa koyayım
hazırlıklarını tamamladın mı eğer tamamlamadıysan onlarla oyalanabilirsin
inş geçer canım
diyete uyulması en doğrusu canım ama benim kuzenim boğazına fazla düşkün olduğu için uymadı neyseki bebeğinede bişey olmadı
eveeet resim koy merak ediyorum yeğenimi
hazırladık inş canım annemle bi cantaya yerleştirilmesi kaldı...odasıda bu hafta gelcek inş oyalancak bişey de kalmadı ama ara sıra gelir sızlerle sohbet ederim canım sıkılmaz...
canım son aylara dogru iştah cok acılıyo bende oyle olmustum ama sekerim olculunce kendimi dizginlemek zorunda kaldım....ne güzel maşallah bebeişine kuzenının.... inş benım bebişte saglıklı dogar
saracım albüm yaptım biraz eski fotolar ama en kısa zamanda yenilerini yükleyecem
şanslıymış bişey olmamış maşallah bebişinediyete uyulması en doğrusu canım ama benim kuzenim boğazına fazla düşkün olduğu için uymadı neyseki bebeğinede bişey olmadı
eveeet resim koy merak ediyorum yeğenimi
hazırladık inş canım annemle bi cantaya yerleştirilmesi kaldı...odasıda bu hafta gelcek inş oyalancak bişey de kalmadı ama ara sıra gelir sızlerle sohbet ederim canım sıkılmaz...
gelirim canım benım musait oldukca...tamam gelince koyarım resimlerini oglusumun odasınınara sıra değil tızım sık sık gel sohbet edek bak nasıl zaman geçiyo
odası gelince paşamızın resimlerini koysana canım
amin sara teyzesi ınş rabbim hepimize hayırı saglıklı evlatlar nasip etsin...inşallah sağlıklı doğar canım hiç kalbini bozma sağlıklı hayırlı bi evlat olacak inşallah benim yeğenim
pelincim senin evde kat kaloriferiydi dimi yakmaya başladınızmı sobayı burası çok soğuk soba yakmaya başlayalı bayağı oldu
prensesim çok tatlı olmuş maşallah musab paşamız büyüyünce çok can yakacak belli şimdidencanım menim ya menim yerime öp onu olurmu
şanslıymış bişey olmamış maşallah bebişine
ben de boğazıma çok düşkünüm ama hem bulantılarım devam ediyordu hem bişey olcak korkusuyla yesem de tadımlık yiyordum
koydum canım
odasıyla falan da oyalanırsın
gel canım merak ettiğin birşey olursa da sorarsın
gelirim canım benım musait oldukca...tamam gelince koyarım resimlerini oglusumun odasının
amin sara teyzesi ınş rabbim hepimize hayırı saglıklı evlatlar nasip etsin...
canım bizde hava soguk oldukca yakıyoruz bugun cok güzeldi burası günlük güneslikti...
öperim teyzesi uyanınca
bunlar 3 ay öncenin fotoları
evet odasını düzenlıycem şimdi canım gelirim tabı tecrubeli annelerdende bılgı alırım ben acemıyım ıns bebegıme güzel bakabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?