Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınlar
eşim aradı şimdi babam eve gelecek yemek yap diye
ailesi söz konusu olmazsa benimle konuşmazdı
üzüldüm
Tellerine gitmekten başka çare yok.ben nerdeyse boşanma noktasına geldim eşimle bu yüzden.ilk evlendimiz hafta kv sabah 8 gece 12 1 bizi arardı napıosunuz die ben ağlama krizletine girerdin yeni evli çift napar yunan askarini nasıl öldürürüm die düşünür
Eşimde o benim ailem beni metak ediolar tabi arıcak derdii.halada öyleler pazar günleri sabah erkenden kalkar ben uyudum yerde kıyamet kopartır daha yatıyrm die uyanda annemgile kahvaltıya gidelim die resmen sözlü şiddet yapar.artık hiç ymrumda değil önce çok ağladım çok üzüldüm ama yapacak başka bişeyim yok
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız gelinde yazın hadiiii

ben daha karar veremedim ama karnabahar yapabilirim yanınada makarna
Dolabımda azcık dolma ve patlıcan kebabı var tek olsam bana yeterdide annem geldi şimdi.hastaneden geliomuş tansiyon 20 ye çıkmış.hafif bişi yapmak istiyorum napsamki:26:
kızlar avatarım hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum ben bayıldım bu resme görünce hemen avatar yaptım

Çok güzel cnm rabbim aşk yumurtalarını bir an önce göndersin inş.

Kk nın yeni sürümüyle aranızdayım şekerler.çocuk gibi seviniyorum bu yeni haline geçince ötekinde özek msj fırm takio hiç bişi yapamıyrm çünkü.

Temizlik yaptım ev mis gibi olduuu.
Şimdide napsam die yemek düşünüyorummm

Size içimi döküm biraz ben yaşlıları çok severim ama allah kümseye eşimin annenesi kadar çatlak bi taşlı vermesin kadın çok bi tuaf oldum olası sevmedim hiç susmuooo deli gibi durmadan konuşuooo ünsanı krize sokuo.benim bildiğim yaşlılar ağır bi şekilde otururlar bu tam çatlak.yılbaşında tanga kırmızı kilot giyer o derece
Yeni hamile oldumda sana fal baktırdım sende tabe varmış muska yazılmalımış yoksa doğaramazmışın die beni çıldırttı
Dünde bana diyoki artık heran doğrabilirsin sanxın varmış hemde kız ocağı beklemez seninki bebekte bi sorun varmı gelişimi nasıl irimi ufakmı bi problemi varmımış die beni çıldırttı
Durmadan her dedini kv şikayet etmekte istemiyorum çünkü onun annesi o ne derse desin toz kondurmuo ama kadın beni çıldırtacak

kızlar avatarım hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum ben bayıldım bu resme görünce hemen avatar yaptım

Yumurtaların harika tez zamanda sen de yumurtlarsın inşallah.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
maonyaaa+
Canım slm nasılsın sesin soluğun çıkmıyor kızımız nasıl annesi?

Valla Saram ben de eşimin bu huyundan oynatıp oynatıp duruyorum

Allah sonumuz hayr ede bacım

He ya işte öyle diyor bizim herif. Geçen gün oturmuş televizyon izliyoruz dizi hoş değil dedi kapatalım dedi, kapattı pek istemesem de tamam dedim, ben kapatmasından hoşlanmadım ya Rana da bunu anlıyor tabi, sonra çocuk işte küsme hareketi yaparak biraz edep dışı bi kelime kullandı babaya karşı. Benim ki fıttırdı tabi bir daha duymayacağım dedi, buraya kadar eşime hak verdim elbette.
Ama çocuk bir kerede söylendi hemen düzelecek hemen asker gibi komuta mı geçecek ki hemen anlasın, yine tekrarladı lafını. Eşim birden ayağa kalkıp Rana' nın yüzüne yapıştırdı
Şoklardayım, poposuna vursa başka bir yerine vursa tamam dicem ama yüzüne vurunca başımdan kaynar sular indi sanki. Rana bi korktu, geldi çocuk sığındı eteklerime ağlayarak.
Aldım çocuğu gittim odaya sarıldım kızıma, ağladı ağladı kucağımda. O arada eşim geldi hızla vurmadım büyütme dedi. Rana biraz rahatlayınca annecim babana karşı öyle dememeliydin , git babandan özür dile dedim. ( çünkü bizimle küs kalmaya dayanamıyor çocuk, barışıncaya kadar üzülür durur) Sonra gitti babasından özür diledi koklaşıp sarılıp barıştılar.
Eşim de yavaşça vurdum sandım biraz ağır geldi dedi ama ne gerek var ya
20 yaşındaymış gibi hemen anlasın istiyor.

Çocuk isterler ama çocuk olunca babalığı da beceremiyor bu erkekler

Son düzenleme:

Kız maonya kocan o zaman da demiyomuydu yunan askerlerini öldürmeyelim yazıktır diye
Canım takılıyorum ama senin durumun da zor gerçekten. Umarım böyle takılınca darılmıyorsundur
Tanga kilot mu
Biz bile giymezken valla neneye bravo e kocası var mı kız
Canım yaşlılar öyledir söylensin dursun sen işine bak
Hatres yavru kuşum napıonnnnn ışığın yanıo

Canım tam yazıyordum arkadaşlarım sıraya girdi telefonda, şimdi yazabiliyorum.

mercimek çorbası yap içine limon sıkıp içsin annen hem tansiyonunu düşür hemde vitaminli bi çorba

amin canım sağol

muhakkakki isteyerek vurmamıştır sinir anında yapmıştır sonrasında üzülmüştür ama ben şiddete hele hele çocuklara uygulanan şiddete karşıyım anneler biraz daha duyarlıyız erkeklerden erkekler öfkelerine yeniliyolar hemen

Selam kızlar bu topik tamda bana hitap ediyor benide aranıza alır mısınız?:13::13::13:

Aynen canım, maalesef öyle.
Selam kızlar bu topik tamda bana hitap ediyor benide aranıza alır mısınız?:13::13::13:

Tabi ki hoşgeldin tatlım, her zaman bekleriz canım.

Şimdi daha iyiyim canım, kekim haşhaşlıydı ve bir tepsi kek dün neredeyse bitti.

canım kek istedi kız eve gidince kekmi yapsam

hoş geldin canım tabiki aramıza alırız kendinden bahset hemen tanışıp kaynaşalım

Yok cnm kırılmam ben kolay kolay
Ne diosun sen 3 ay ilişkiye giremedikbelden aşağı uyuşturuldum eşimde asker öldürücü ilaç içti öyle girdik ahh neler çektim ben hatres milletin kolaycanacık yaptığı şeyler bende öyle kapanmaz yaralar açtıki.dün kv misafir vardı geçen yaz gelenlerinin torununun düğüne gitmiştik onların kuzı olmuş daha bunların yokmu dediler kv gelio yolda dedii.eğer gebe olmasaydım şimdi sğlama krizi geçiriodum
Hoş geldin aramıza

Kendinden bahseder misin biraz?
bahsedeyim canım
25 yaşındayım
1,5 senelik evliyim
1 senedir bebek istiyorum olmuyor malesef
sol tüpüm tıkalı
ve sol yumurtalığımda 2 tane dermoid kist var
laporoskopi olmam lazım
ama ben beklemedeyim
adetimde gecikti 5 gün hep gecikir zaten
testte yaptım umutsuzca negatifti zaten
bu ayda pek çalışma olmamıştı
ilaç kullanmıştım

Canım sen yine iyisin, Nazemirler 7 yıl yapamamışlardı.
E asker öldürücü ilaçtan sonra iyi asker öldürdünüz mü
Ama neyse başarmışsınız ya
Artık hamilesin ya gerisini boşver, inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

Canım sen de bizim genç gruptansın yani...
Ve daha taze gelin sayılırsın sen.
Hiç sıkma canını, rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel tanımaz bebiş

Canım sen de bizim genç gruptansın yani...
Ve daha taze gelin sayılırsın sen.
Hiç sıkma canını, rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel tanımaz bebiş
inşallah canım benim
hayatta en çok istediğim şeylerden bitanesi anne olmak
inşallah rabbim daha fazla aratmadan hayırlısıyla nasip eder.
sevmediğim bi özelliğim var benim
umudumu çabuk kaybediyorum
bazen hiç anne olamayacağımı düşünüyorum hayal gibi geliyor

Umutsuzluk asla yok
Hem neden öyle karamsar takılıyorsun ki hem yaşın çok genç, ve daha yeni evlisin.
Ben ikinci tüp denememde kızıma kavuştum.Şimdi de kardeşi olsun istedik, iki kez denedik her şey yolunda olmasına rağmen yine olmadı.
Yani Rabbim istemedi ki olmadı isteseydi Mevlam dağlar kadar engel olsa yine nasip ederdi.
O yüzden sen de umutlu ol , yavrunu tez zamanda alırsın kucağına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…