- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
aslında çok haklısın biz de evlendiğimizden beri hep ben barışırım bilirim o asla barışmaz teyzem de der barışma diye
Hoşgittin canım
Amin canım amin...
Canım arkadaş çaya geliyoruz dedi,kek yaptım yanına da kestane kavurdum. Eşimin amcaoğlu da yabancı değil sağolsun severim onu taze fasulye pilav yaptım ona yormadılar beni sağolsunlar.
Asıl zoru bu hafta sonu gelecek olan münasebetsiz misafirlerim, lahmacun yaptırıcaz dışardan, yanına da çorbası , salatası meşrubatı. Kahvaltıya da yapıcam bişeyler. Şu haftasonunu bi atlataydım hayırlısıyla kafayı yemeden.
Ben de öyle ama benimki öyle becerikli değil, o yüzden onun yaptığı hiç bir işi beğenmem ve yapmasına da izin vermezdim adam da alıştı rahata. Şimdi diyorum akılsızlık etmişim becermese bile bir iki yapa yapa öğrenecekti bana da bu kadar yüklenemeyecekti.
Prensesim şu küsme konusuna gelince benden sana ( pek münasip bir tavsiye olmasa da) tavsiyem şu ki, eşin senle küsüyorsa ve uzatıyorsa kesinlikle gidip gönlünü alma. Çünkü bundan sonra da alıştırdığın için artık yüzde yüz haklı olduğun durumlarda bile hep sen barışmak zorunda kalırsın.
Neden böyle söylediğime gelince, canım benim, annem babamla gerdek gecesinde ufak bi tartışmışlar, annem kıyamam deyip gitmiş gönlünü almış ve burada haksız olan babam olmasına rağmen.
Şimdi 40-45 yıllık evliler. Annem o zamandan beridir hep ben barışırım der. Ve ben kendimde hep görürdüm, annem barışmadıkça babam asla konuşmaz annemle, bu hep zoruma giderdi anneme haksızlık olduğu için. Annem bana der eşin küserse küssün asla alma gönlünü ben ettim sen etme diye.
Bizde Allah için eşim küsmez ama beni üzer e ne anladım şimdi bu küsmemeden. Kendi bildiğini okur ben küserim de ne olur ki
Adam istediğini de yapar küsmez de. Benim tepkim sadece küsmekle kalır o kadar , oda mı olmasın yani
Ben sana diyorum konuşup da adamı iyice havalandırma. Olayı akışına bırak.Tabi kötü olmasın iyiye gitsin yönünde.
Kız yunan askeri mi öldürüyorsunuz
Saram misafirlerim 12 de gitti.Ama amcaoğlu burda kaldığı için gelemedim.Gece 2 gibi yatmışız.
Ben de diyodum bu kız eve gitti de niye nete gelmiyo, sen geldin ben müsait olamadım.
Onlar bizim moralimizi bozmak için varlar ya
Valla benim de o kadar bazen sinirlerim beynime çıkar ki artık nerde ince orda kopsun derim.Çünkü insanı çok zorluyorlar gerçekten.İnsan artık düşünemiyor bile başkaları ne düşünür ne der diye.Sakinleşence üzülüyoruz duruma ama napalım keşke hiç böyle hallere düşmesek
Benim eşim de dün çay bitince hiç bana söylemeden gitmiş yeniden misafirlere bi baktım çay demlemiş
Anademek ki bacılar cıngar çıkarmak lazım iyilik yaramıyor kimseye
Diğer gelecek misafirler için de dün amcaoğluna şikayet ettim o da dedi ki yengeye haksızlık ediyorsun, bu evde 13 kişi nasıl, nerde yatırılır diye.Sonra geldi yanıma namaz kılarken sarıldı olmazsa ailenin birini arkadaşlarımızdan birine götürürüm dedi.Bakalım ne yapcaz.Gelenlerin görgüsüzlüğü ne diyeyim onlara
Benim eşim de benden çok çocuk isterdi , heralde asla kucağından indirmez derdim.İki dakka yalnız kalsınlar hemen çocuğu ağlatır.Geçen akşam gezmeye gittiğimiz yerde kıyamet kopardı baba kız.Baktım çocuğu millete şikayet ediyor ,halbuki arkadaşlarımız hep der maşallah çocuğunuza ne uslu diye.Eşim de ancak çocuğu millete kötülüyor
Babalar biz gibi çekmiyorlar kahırlarını ama istemeye de geldi mi bir dünya da istiyorlar çocukValla ben de dayanamıyorum, geçen gün de benim eşim Rana nın yüzüne vurdu canım çıktı sanki.Ama sonra anladı hatasını, üzüldü o da.
Kudurma modundalar hepsi galiba
Ben sana diyorum sen de onunla konuşmaKendini de üzme
barıştık gibi bugün bir dahaki sefere barışmam
sağol canımmenün çok güzelmiş canım ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden
kolay gelsin yetercim
neden nolduki:44::44::44::44::44::44::44::44:
heee biz yunan askeri öldürdük bayağı
neden se bazı doğruları eşin deyince değilde başkası deyince kabul etmek erkeklerin genel özelliği galiba bak amcaoğlu deyince çark etmiş enişte bey oysa günlerdir seni bu yüzden üzüyo
bide eşlerinizin siz üzmesi bi yere kadar anlaşılabilir ama çocuklarınızı dövmesi anlaşılmaz ne demek yaa onlar daha bebek önce vursunlar sonra üzülsünler yok yaaaa şiddetin her türlüsüne karşıyım arkadaş
ben de çocuğa bağırılmasına bile karşıyım anne de olsa baba da olsa....
ne saçma bir düşünce benim eşim de hep ufaktan pataklamak lazım der
Kız sen hastaydın yanılmıyorsam,:44::44::44::44: yunan askerleri tam öldürememişsinizdir, kıyıdan köşeden, ucundan mucundan mı heee
Kız ben evlendiğimden beri bu yüzden hep üzülürüm, ben deyince değil başkaları deyince benim herif okey diyor, fıttırıyorum resmen ya
Onlar çocuk eğitiyor canım aaa, biz ne anlarız eğitimden, onlar doğru olanı bilir ya, ha bi de benim ki şimdiden başlamış:
Kızını dövmeyen dizini döver, diye.
Bi de ona göre ufak tefek dövmelermiş onlar, ne varmış ufacık pataklamalarda
tabi ben çıldırırım
çok beğendim canımkızlar avatarım hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum ben bayıldım bu resme görünce hemen avatar yaptım
sabah söyleyecektim unuttum
ben de kv tarafından çok çekiyorum hele ilk zamanlar patlardım resmenTellerine gitmekten başka çare yok.ben nerdeyse boşanma noktasına geldim eşimle bu yüzden.ilk evlendimiz hafta kv sabah 8 gece 12 1 bizi arardı napıosunuz die ben ağlama krizletine girerdin yeni evli çift napar yunan askarini nasıl öldürürüm die düşünür
Eşimde o benim ailem beni metak ediolar tabi arıcak derdii.halada öyleler pazar günleri sabah erkenden kalkar ben uyudum yerde kıyamet kopartır daha yatıyrm die uyanda annemgile kahvaltıya gidelim die resmen sözlü şiddet yapar.artık hiç ymrumda değil önce çok ağladım çok üzüldüm ama yapacak başka bişeyim yok
Dolabımda azcık dolma ve patlıcan kebabı var tek olsam bana yeterdide annem geldi şimdi.hastaneden geliomuş tansiyon 20 ye çıkmış.hafif bişi yapmak istiyorum napsamki:26:
Çok güzel cnm rabbim aşk yumurtalarını bir an önce göndersin inş.
düğünün sabertesi sabah kp aramıştı eşimi benim filanın evine bırak diye sabahın 7 sinde 1,5 saatlik yol
abooow ne kadınmışKk nın yeni sürümüyle aranızdayım şekerler.çocuk gibi seviniyorum bu yeni haline geçince ötekinde özek msj fırm takio hiç bişi yapamıyrm çünkü.
Temizlik yaptım ev mis gibi olduuu.
Şimdide napsam die yemek düşünüyorummm
Size içimi döküm biraz ben yaşlıları çok severim ama allah kümseye eşimin annenesi kadar çatlak bi taşlı vermesin kadın çok bi tuaf oldum olası sevmedim hiç susmuooo deli gibi durmadan konuşuooo ünsanı krize sokuo.benim bildiğim yaşlılar ağır bi şekilde otururlar bu tam çatlak.yılbaşında tanga kırmızı kilot giyer o derece
Yeni hamile oldumda sana fal baktırdım sende tabe varmış muska yazılmalımış yoksa doğaramazmışın die beni çıldırttı
Dünde bana diyoki artık heran doğrabilirsin sanxın varmış hemde kız ocağı beklemez seninki bebekte bi sorun varmı gelişimi nasıl irimi ufakmı bi problemi varmımış die beni çıldırttı
Durmadan her dedini kv şikayet etmekte istemiyorum çünkü onun annesi o ne derse desin toz kondurmuo ama kadın beni çıldırtacak
bazı yaşlılar böyle tuhaf olabiliyolar
tabiki canım hoşgeldinSelam kızlar bu topik tamda bana hitap ediyor benide aranıza alır mısınız?:13::13::13:
al benden de o kadar çok canım çekti benim decanım kek istedi kız eve gidince kekmi yapsam
hoş geldin canım tabiki aramıza alırız kendinden bahset hemen tanışıp kaynaşalım
akşam anneme gitmesem kesin yapardım
bahsedeyim canım
25 yaşındayım
1,5 senelik evliyim
1 senedir bebek istiyorum olmuyor malesef
sol tüpüm tıkalı
ve sol yumurtalığımda 2 tane dermoid kist var
laporoskopi olmam lazım
ama ben beklemedeyim
adetimde gecikti 5 gün hep gecikir zaten
testte yaptım umutsuzca negatifti zaten
bu ayda pek çalışma olmamıştı