Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayır canım ilk kez histeroskopi yapılacak bana.
Daha önce hiç tüp denemeden önce bir doktor laparoskopi yapalım dedi ben yaptırmadım , boşuna diye.iyi ki de yaptırmımışım ama bun da kaçışım yok:31::31::31::31:

Hoşgeldin nazcım nerelerdesin sen kaçak:1::1::1:
Evet osman develioğlu canım, yoksa sen daha önce gitmiş miydin ona:26::26::26:

canım histerskopi yaptır zaten kolay bir işlemm hem senin için iyidir herhangi bir sıkıntı varsa ona bakılır dr da içi rahat eder birde içeriye çizik atıyorlar tutunmayı güçlendirsin iye beliki işe yarar

Hayır canım ilk kez histeroskopi yapılacak bana.
Daha önce hiç tüp denemeden önce bir doktor laparoskopi yapalım dedi ben yaptırmadım , boşuna diye.İyi ki de yaptırmımışım ama bun da kaçışım yok:31::31::31::31:

Hoşgeldin Nazcım nerelerdesin sen kaçak:1::1::1:
Evet Osman Develioğlu canım, yoksa sen daha önce gitmiş miydin ona:26::26::26:

hoşbuldum canım biz komşudan alıyoruz neti o da modemi düşürmüş öyle işte
evet bende tüp için gitmiştim ama yumurta çatlamasın diye iğne vermediği için tüp iptal olmuştu
birde sağı solu belli değildir o doktorun, bazen çok tersliyordu bazende çok sevecendi sana nasıl davranıyor:26:

Son düzenleme:

Hayır canım ilk kez histeroskopi yapılacak bana.
Daha önce hiç tüp denemeden önce bir doktor laparoskopi yapalım dedi ben yaptırmadım , boşuna diye.İyi ki de yaptırmımışım ama bun da kaçışım yok:31::31::31::31:

Hoşgeldin Nazcım nerelerdesin sen kaçak:1::1::1:
Evet Osman Develioğlu canım, yoksa sen daha önce gitmiş miydin ona:26::26::26:

hayırlısı olsun canım

Günaydın arkadaşlar

Hatres yanlış anlamadıysam doktorun histeroskopi istemiş ben olur derim rahimde bi problem varmı ona bakarlar.bende tüplerim için laparoskobi olmuştum

günaydın kızlarrr haftasonunuz güzel geçsin

Canlar hepinize günaydın:3::3::3::3:

canım histerskopi yaptır zaten kolay bir işlemm hem senin için iyidir herhangi bir sıkıntı varsa ona bakılır dr da içi rahat eder birde içeriye çizik atıyorlar tutunmayı güçlendirsin iye beliki işe yarar

İnşallah canım, sen yaptırmış mıydın Yeterim:44:
Ne bileyim canım ya:44:

hoşbuldum canım biz komşudan alıyoruz neti o da modemi düşürmüş öyle işte
evet bende tüp için gitmiştim ama yumurta çatlamasın diye iğne vermediği için tüp iptal olmuştu
birde sağı solu belli değildir o doktorun, bazen çok tersliyordu bazende çok sevecendi sana nasıl davranıyor:26:

Ama çok kötü bir durum bu ya :53::53::53: E peki ondan sonra naptınız, tedavinin iptal oluşunun nedeni kendi hatası olduğu için sizden ücretini almamış olması gerekir. Çünkü maddi olarak hastasına kolaylık sağlayan bir doktor her konuda.
Canım çok şükür bize karşı olumsuz hiç bir tutumu olmadı, hep gayet güzel yaklaştı, zihnimdeki soru işaretlerinin hepsini kaldıracak şekilde sorularımı yanıtladı. Merkezde odası dışında gördüğünde de hoşgeldiniz deyip hoş karşıladı hep.
Benim şu an o merkezde 3 tane dondurulmuş embriyom var ve bizden onlar için tek kuruş bile istemedi.Başka merkezlerde ise hem peşin hem de dünyanın parasını aldıklarını biliyorum.

Ama Sara' ya çok negatif bir tutum sergilemiş:26:

Günaydın arkadaşlar

Hatres yanlış anlamadıysam doktorun histeroskopi istemiş ben olur derim rahimde bi problem varmı ona bakarlar.bende tüplerim için laparoskobi olmuştum

Evet canım doktor histeroskopi istedi, son hamlemizi de yapmadan bir de bunu deneyelim ki aklımızda yapmadığımız bir şey kalmasın dedi.İnşallah hayırlı olur benim için de.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın canım:3::3:
günaydın kızlarrr haftasonunuz güzel geçsin
Sana da tatlım, nasılsın Yeterim?

Az önce klavyem tutukluk yaptı, deminden beri cevap yazmaya çalışıyorum ya:47:

Canlar hepinize günaydın:3::3::3::3:

İnşallah canım, sen yaptırmış mıydın Yeterim:44:
Ne bileyim canım ya:44:

Ama çok kötü bir durum bu ya :53::53::53: E peki ondan sonra naptınız, tedavinin iptal oluşunun nedeni kendi hatası olduğu için sizden ücretini almamış olması gerekir. Çünkü maddi olarak hastasına kolaylık sağlayan bir doktor her konuda.
Canım çok şükür bize karşı olumsuz hiç bir tutumu olmadı, hep gayet güzel yaklaştı, zihnimdeki soru işaretlerinin hepsini kaldıracak şekilde sorularımı yanıtladı. Merkezde odası dışında gördüğünde de hoşgeldiniz deyip hoş karşıladı hep.
Benim şu an o merkezde 3 tane dondurulmuş embriyom var ve bizden onlar için tek kuruş bile istemedi.Başka merkezlerde ise hem peşin hem de dünyanın parasını aldıklarını biliyorum.

Ama Sara' ya çok negatif bir tutum sergilemiş:26:

Evet canım doktor histeroskopi istedi, son hamlemizi de yapmadan bir de bunu deneyelim ki aklımızda yapmadığımız bir şey kalmasın dedi.İnşallah hayırlı olur benim için de.

Günaydın canım:3::3:

Sana da tatlım, nasılsın Yeterim?

Az önce klavyem tutukluk yaptı, deminden beri cevap yazmaya çalışıyorum ya:47:
önce en son sorudan başlayayım hiç iyi değilim gribim yeniledi çok fenayım cimcimeme geldi onu bile sevemedimm CANIMM HİSTERESKOPİ YAPTIRDIM BENDE KOLAY BİR İŞLEM YAPTIR HEM DR UN HEMDE SİZİN İÇİNİZ RAHAT ETSİN

Canlar hayırlı pazarlar:3::3::3::3::3:
Eşimle kahvaltımızı yaptık, bir size bakayım dedim de ondan sonra ortalığı toplama işine girişecem:6::6::6::6::6:
Ama pek kimsenin sesi soluğu çıkmamış, herkes kocişin kucağında uyuyor musunuz ulennnnnn:23::23::23::23::23:
Hadi kalkın bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

önce en son sorudan başlayayım hiç iyi değilim gribim yeniledi çok fenayım cimcimeme geldi onu bile sevemedimm CANIMM HİSTERESKOPİ YAPTIRDIM BENDE KOLAY BİR İŞLEM YAPTIR HEM DR UN HEMDE SİZİN İÇİNİZ RAHAT ETSİN

Yeterim çok geçmiş olsun canım.Grib bende de çok ağır seyreder, yakalandım mı kolay atamam üstümden.Geçen yıl emzirirken Rana' yı grip olmuştum, ilaç içmedim 20 gün sürdü ama feleğim şaştı yani:111::111::111::111::111:
Sen de tez zamanda atlatırsın inşallah canım , Rabbim şifa versin.

Histeroskopiyi yaptıracam mecbur el mahkum, dondurulmuşlarım olmasaydı yaptırmazdım belki de. Hayırlı olur inşallah.

Son düzenleme:
Canlar hayırlı pazarlar:3::3::3::3::3:
Eşimle kahvaltımızı yaptık, bir size bakayım dedim de ondan sonra ortalığı toplama işine girişecem:6::6::6::6::6:
Ama pek kimsenin sesi soluğu çıkmamış, herkes kocişin kucağında uyuyor musunuz ulennnnnn:23::23::23::23::23:
Hadi kalkın bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Yeterim çok geçmiş olsun canım.Grib bende de çok ağır seyreder, yakalandım mı kolay atamam üstümden.Geçen yıl emzirirken Rana' yı grip olmuştum, ilaç içmedim 20 gün sürdü ama feleğim şaştı yani:111::111::111::111::111:
Sen de tez zamanda atlatırsın inşallah canım , Rabbim şifa versin.

Histeroskopiyi yaptıracam mecbur el mahkum, dondurulmuşlarım olmasaydı yaptırmazdım belki de. Hayırlı olur inşallah.
canım geçen yıl benikisi 2 ay sürdü süründürdü beni en son kbb gittim dr bir iğne verdi kortizol muş sanırım alerjiksin sen dedi ondan sonra geçmişti bende o iğneleri kulanmak istemiyorum ama böylede ne kadar dayanabilrim bilmiyorum

slm canlar nasilsiniz benim ev tasiniyo suanda ama ben yokum cocuklarla arkadasimdaym ev tasininca gitcem annem ve esim var annemin iki arkadasida yardima gelcekmis... ben bu evi nasil toplucam bilmiyorum meger ne cok esya varmis evimde allah yardimcim olsun...hepinizi opuyorum net buldukca girerim

Son düzenleme:
slm canlar nasilsiniz benim ev tasiniyo suanda ama ben yokum cocuklarla arkadasimdaym ev tasininca gitcem annem ve esim var annemin iki arkadasida yardima gelcekmis... ben bu evi nasil toplucam bilmiyorum meger ne cok esya varmis evimde allah yardimcim olsun...hepinizi opuyorum net buldukca girerim

Edacım güle güle oturun canım nasıl biraz kolaylayabildin mi?

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın Yeterim,çok şükür gındırlanıp gidiyoruz işte:1:
Sen nasıl oldun, gribin inşallah geçen yıl ki kadar uzun sürmez:40::40:

Saram topiğe gelmişsin ama yazmadan çıkmışsın.Tamam anladık teyze hacdan geldi çok yoğunsun ama topiği ihmal etmek olmaz tızım bilmiyo musun:20::20::20::20::20:
Kız histeroskopiyi en son sen yaptırmışdın, bi gel hele bi de sen cevap ver biye:1::1::1:Özelde mi yaptırdın yoksa hastanede mi, ne kaaaaa ödedin?Ağrılı ağrısız kısmını sormayaayım diyorum zira kızlar hafif dedi ama sen gene söle bacım:40::40::40:

Ya kızlarrrrrr nerelerdesiniz yavuuuuuu:26::26::26::26::26:
Hele Sara' nın anası gelmiş e size kim gelmiş:26::26::26::26::26:

Hepinizin hicri yılbaşısı mübarek olsun hayırlı ve bereketlyi seneler olsun hepimiz için.

MUHARREM AYINDA OKUYALIM . . .

Rivâyete göre: “Her kim muharrem ayının evvelinde ( 3 kasım pazarı 4 kasım pazartesiye baglayan gece veya en gec 4 kasım PAZARTESİ günü ) üç kere:

bismillahirrahmanirrahim
elhamdülillahi rabbil alemin,vessalatü vesselamü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
ellahümme entelebediyyül kadimü,el hayyülkerimü,el hannanulmennanu,ve hezihi senetün cediydetün,eselüke fihelısmete mineşşeytanirraciymi ve evliyaihi,velavne ala hezihinnefsilemmarati bissüi,veliştiğale bima yukarribuni ileyke ya kerimü…ya zel celali vel ikram,birahmetike ya erhamerrahimine,ve sallallahü ve selleme ala seyyidina ve nebiyyina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmain…

“Bütün hamdler, âlemlerin Rabbi olan Allâh’a âittir! Salât-ü selâm, Efendimiz Muhammed’in ve âl-i ashâbının tamâmının üzerine olsun!

Ey Allâhım! Sen Ebedî’sin, Kadîm’sin (başlangıcın ve sonun yoktur.)! Hayy’sın, Kerîm’sin (hakikî hayat sâhibi de, kerem sâhibi de ancak Sensin)!

Hannân’sın, Mennân’sın (son derece acıyan ve çokça lütuflarda bulunan Rabbimizsin)!

İşte bu yeni senedir! Ben bu sene Senden dilerim ki beni kovulmuş şeytandan ve onun dostlarından koruyasın, kötülüğü çokça emreden bu nefse karşı bana yardım edesin ve beni Sana yaklaştıran amellerle meşgul edesin.

Ey kerem sahibi! Ey celâl ve ikrâm sâhibi! Ey acıyanların en merhametlisi! Rahmetinle kabûl eyle!

Allâh-ü Te’âlâ, Efendimiz ve Peygamberimiz Muhammed (aleyhi’s-salâtü ve’s-selâm)’e, âl-i ashâbının ve Ehl-i Beyt’inin tamâmına salât ve selâm eylesin!”

Derse, şeytan: ‘Biz bu kişiden ümîdi kestik!’ der ve Allâh (Celle Celâlühû) ona, kendisini sene boyunca koruyacak iki melek görevlendirir.”[1]

Edacım güle güle oturun canım nasıl biraz kolaylayabildin mi?

Günaydın Yeterim,çok şükür gındırlanıp gidiyoruz işte:1:
Sen nasıl oldun, gribin inşallah geçen yıl ki kadar uzun sürmez:40::40:

Saram topiğe gelmişsin ama yazmadan çıkmışsın.Tamam anladık teyze hacdan geldi çok yoğunsun ama topiği ihmal etmek olmaz tızım bilmiyo musun:20::20::20::20::20:
Kız histeroskopiyi en son sen yaptırmışdın, bi gel hele bi de sen cevap ver biye:1::1::1:Özelde mi yaptırdın yoksa hastanede mi, ne kaaaaa ödedin?Ağrılı ağrısız kısmını sormayaayım diyorum zira kızlar hafif dedi ama sen gene söle bacım:40::40::40:

Ya kızlarrrrrr nerelerdesiniz yavuuuuuu:26::26::26::26::26:
Hele Sara' nın anası gelmiş e size kim gelmiş:26::26::26::26::26:

Hepinizin hicri yılbaşısı mübarek olsun hayırlı ve bereketlyi seneler olsun hepimiz için.
grip benim yol arkadaşım dostum sevgilim her şeyim istesede bırakamaz beni :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

selam kızlar
dün arkadaşlarım bendeydi çok güzel zaman geçirdik
bugün de evde değildim az önce geldim
musab yine bir şey yemiyo
diş çıkarıyo ondan herhalde
geceleri de uyumuyo

sarammmm nerdesinnn hadi gel merak ettik seni

günaydın kızlar

yine 3 saatlik uykuyla ayaktayım
musab uyumuyor bu aralar
dişşe çıksınlar artık
gazsa bitsin çok yoruluyorum
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

selam kızlar
dün arkadaşlarım bendeydi çok güzel zaman geçirdik
bugün de evde değildim az önce geldim
musab yine bir şey yemiyo
diş çıkarıyo ondan herhalde
geceleri de uyumuyo

Aleyküm slm canım.
Rana da yemek konusunda çok zorluyor beni , ne yedireceğimi şaşırıyorum artık:50:

Back
X