- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm slm canım.
Rana da yemek konusunda çok zorluyor beni , ne yedireceğimi şaşırıyorum artık![]()
hatres nasılsın canım![]()
aynen canım
zaten günümün yarısı onu yedirebilmekle geçiyor
çok şükür iyi diyelim iyi olalım inşallah.Sana da rabbim kolaylık versin geçecek canım az kaldı ...
Ya benimki hem yemeği seçiyor hem de daha ağzına koyup tadına bakmadan yemem diyor
Artık deliriyorum sinirden bazen ya
Dün bu yüzden kızımla bozuştuk kızdım çok ağladı sonra gelip özür diledi anne ben seni çok seviyorum dedi, o zaman yemeğini yemelisin dedim,istemeye istemeye zorla yedi son kaşığı da geri çıkardı![]()
günaydın kızlar
yine 3 saatlik uykuyla ayaktayım
musab uyumuyor bu aralar
dişşe çıksınlar artık
gazsa bitsin çok yoruluyorum
![]()
günaydın kızlar nasılsınız
canım allah yardımcın olsun bebek büyütürken uykusuzluk yorgunluk çok zor sanırım keşke destek olacak birisi olsa yakınında
sağol canım
annemler yakın bana ama musab bensiz durmuyo
sen nasılsın canım
Canlar hepinize günaydın
İnşallah canım, sen yaptırmış mıydın Yeterim:44:
Ne bileyim canım ya:44:
Ama çok kötü bir durum bu yaE peki ondan sonra naptınız, tedavinin iptal oluşunun nedeni kendi hatası olduğu için sizden ücretini almamış olması gerekir. Çünkü maddi olarak hastasına kolaylık sağlayan bir doktor her konuda.
Canım çok şükür bize karşı olumsuz hiç bir tutumu olmadı, hep gayet güzel yaklaştı, zihnimdeki soru işaretlerinin hepsini kaldıracak şekilde sorularımı yanıtladı. Merkezde odası dışında gördüğünde de hoşgeldiniz deyip hoş karşıladı hep.
Benim şu an o merkezde 3 tane dondurulmuş embriyom var ve bizden onlar için tek kuruş bile istemedi.Başka merkezlerde ise hem peşin hem de dünyanın parasını aldıklarını biliyorum.
Ama Sara' ya çok negatif bir tutum sergilemiş:26:
Evet canım doktor histeroskopi istedi, son hamlemizi de yapmadan bir de bunu deneyelim ki aklımızda yapmadığımız bir şey kalmasın dedi.İnşallah hayırlı olur benim için de.
Günaydın canım![]()
Sana da tatlım, nasılsın Yeterim?
Az önce klavyem tutukluk yaptı, deminden beri cevap yazmaya çalışıyorum ya
nasılsın nazımbize hiç kolaylık sağlamadığı gibi en son bizden muane ücretide aldı
okadar para harcadık bari bi işe yarasaydı ozamandan beri kendimize gelemedik maddi olarak
ama ben o doktor hakkında şunu duydum insanına göre davranıyormuş
yani durumun iyiyse sana daha yardımcı oluyormuş ki ben bunu o doktara giden birkaç kişiden duydum
asıl durumu kötü olana şartlarını zorlayıp ona giden kişiye yardımcı olması gerekir
neyse canım sana iyi davranıyorsa sen kendini boşuna üzme tedavini ol
bi arkadaşta o doktorda historoskopi olmuştu tüpten önce
hatta tüpe gerek kalmadan doğal hamile kalıp yavrusuna kavuştu darısı senin başına![]()
bize hiç kolaylık sağlamadığı gibi en son bizden muane ücretide aldı
okadar para harcadık bari bi işe yarasaydı ozamandan beri kendimize gelemedik maddi olarak
ama ben o doktor hakkında şunu duydum insanına göre davranıyormuş
yani durumun iyiyse sana daha yardımcı oluyormuş ki ben bunu o doktara giden birkaç kişiden duydum
asıl durumu kötü olana şartlarını zorlayıp ona giden kişiye yardımcı olması gerekir
neyse canım sana iyi davranıyorsa sen kendini boşuna üzme tedavini ol
bi arkadaşta o doktorda historoskopi olmuştu tüpten önce
hatta tüpe gerek kalmadan doğal hamile kalıp yavrusuna kavuştu darısı senin başına![]()
Yeterim kafanı karıştıran ne acaba:44::44:nasılsın nazım
ya tam tersi olması gerekmiyormu :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım naz yazmış yaaa hani duru iyi olana yardımcı oluyormuş ama durmu olmayana olmuyormuş diye ona şaşrdım sana gelince yadıklarına katılıyorum orada onmuşların var el mahkum gideceksin benim bir arkadaşımda gitti oda memundu ama sara olandavranışını hiç hoş bulmadım bir tüp bebek dr hastasının pskolojisinden anlamalı elbette sorunları konuşmalı ama uygun bir dille
valla nazcım doktor tutacağı konusunda pek emin konuşup sonuç negatif oldu ya açıkcası keyfim kaçmadı değil. Ama dondurulmuşlarım olduğu için elim mahkum bir kez daha orda deneyeceğim mecburen. Rabbim inşallah o zaman nasip eder, yok olmazsa zaten adam bize artık uğraşmayın diyor , keyfimi de kaçırdı orası başka bir yer arayacağız mecburen.
Hani durumuna göre davranıyormuş demişsin ya, canım ben kendisiyle önce telefonda görüştüm o zaman bana 6000 lira demişti, yanına gittiğimizde bu denememizin 4. Deneme olacağını söyleyince insafa geldi heralde 5000 lira dedi. Ilaçlarımı başka yerden temin etmek istiyorum dedim, olur dedi ve dışardan aldım. şu an 3 tane dondurulmuş embriyom var orda ve şimdiye kadar tek kuruş istemedi.:26::26::26:
Kendisinin adıyla açılmış bir topik var orayı okursan sen de görürsün hastalarının çoğu ondan çok memnun.
Biz de çok memnun kaldık ama keşke sonucum da pozitif olaydı
Size neden öyle davranmış anlamadım, sara' yı da pek olumsuz karşılamış hayret ettim yani.
Ben pembe mavi' nin ilgisinden çok fazla hoşnut oldum sonucum orda da negatif olunca bunlar bir anlam ifade etmiyor
Rana' nın doktoru ve merkezindense pek memnun değildim ama ordaki her iki denemem de pozitifti. Her ikisi bir arada olmuyor galiba.
Senin arkadaşın gibi inşallah histeroskopi sonrası hatta keşke histeroskopi olmadan yüce rabbim kendiliğinden verse hayırlısıyla...
Yeterim kafanı karıştıran ne acaba:44::44:
Az önce arkadaşımın biri geldi yanıma 7 aylık hamile. Hamile kalmadan önce bir sabah namazı sonrası 1000 tane ihlas okuyup eşimle ilişkiye girdim ondan sonra hamile kaldım dedi. Haydin kızlar ihlas okumaya
Hım anladım canım, evet ya biz de tam tersi gayet kolaylaştırıcı bir tutum sergiledi.:26:canım naz yazmış yaaa hani duru iyi olana yardımcı oluyormuş ama durmu olmayana olmuyormuş diye ona şaşrdım sana gelince yadıklarına katılıyorum orada onmuşların var el mahkum gideceksin benim bir arkadaşımda gitti oda memundu ama sara olandavranışını hiç hoş bulmadım bir tüp bebek dr hastasının pskolojisinden anlamalı elbette sorunları konuşmalı ama uygun bir dille
hım anladım canım, evet ya biz de tam tersi gayet kolaylaştırıcı bir tutum sergiledi.:26:
Ben doktorda olumsuz bir şey sezdim mi hemmen değiştiresim gelir kaldı ki sara' ya hakikaten hoş davranmamış, ama kendisinin intibasını etkiliyor, sara' ya ve olumsuz davrandığı hastalarına başka doktor mu yok sanki![]()
ben bir merkeze gitmiştimrandevu aldığım dr işi çıkmış diğeri ile görüşün dediler:26: Olur dedim :26::26:işte baktı elimizdeki evrakla bana isizin belkide çocuğunuz olmaz
Ama nasıl oldum
Anlatamam
siz benimle nasıl böyle konuşuyorsunuz
Siz 1 yumura 1 sperm varsa umut vardır derken bu nasıl bir yaklaşım bu nasıl bir çelişki dedim
Ayrıca sizin ne hakınız var benim pskolojimle bu şekilde oynamaya dedim
çıktım odadan
şimdi o has el değiştirdi dr değişiti ama geçen yıl önünden geçerken kendimi ne kadar kötü hisettiğimi fark ettim
![]()
geçmiş olsun canımCANIM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM GRİPLİYİM SADECE CANIM BENİM YEĞENİM VAR YA 6 AYLIK OLDU BEN KIZ KARDEŞİME GİDERİM BEBEK UYURKEN 1 SAAT KADAR KARDEŞİM UYUR (tabi bebek bu kadar uyumuyor)birazcık oynuyoruz BİRAZ KUCAK VS DERKEN KARDEŞİM DİNLENMİŞ OLUYOR BİRDE BEN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR EV İŞLEİRNDEDE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUM KARDEŞİME ÇÜNKİ BİLİYORUM Kİ UYKUSUSZLUK EN ZORUDUR
Valla Nazcım doktor tutacağı konusunda pek emin konuşup sonuç negatif oldu ya açıkcası keyfim kaçmadı değil. Ama dondurulmuşlarım olduğu için elim mahkum bir kez daha orda deneyeceğim mecburen. Rabbim inşallah o zaman nasip eder, yok olmazsa zaten adam bize artık uğraşmayın diyor , keyfimi de kaçırdı orası başka bir yer arayacağız mecburen.
Hani durumuna göre davranıyormuş demişsin ya, canım ben kendisiyle önce telefonda görüştüm o zaman bana 6000 lira demişti, yanına gittiğimizde bu denememizin 4. deneme olacağını söyleyince insafa geldi heralde 5000 lira dedi. İlaçlarımı başka yerden temin etmek istiyorum dedim, olur dedi ve dışardan aldım. Şu an 3 tane dondurulmuş embriyom var orda ve şimdiye kadar tek kuruş istemedi.:26::26::26:
Kendisinin adıyla açılmış bir topik var orayı okursan sen de görürsün hastalarının çoğu ondan çok memnun.
Size neden öyle davranmış anlamadım, Sara' yı da pek olumsuz karşılamış hayret ettim yani.
Ben Pembe Mavi' nin ilgisinden çok fazla hoşnut oldum sonucum orda da negatif olunca bunlar bir anlam ifade etmiyor
Rana' nın doktoru ve merkezindense pek memnun değildim ama ordaki her iki denemem de pozitifti. Her ikisi bir arada olmuyor galiba.
Senin arkadaşın gibi inşallah histeroskopi sonrası hatta keşke histeroskopi olmadan Yüce Rabbim kendiliğinden verse hayırlısıyla...
Az önce arkadaşımın biri geldi yanıma 7 aylık hamile. Hamile kalmadan önce bir sabah namazı sonrası 1000 tane ihlas okuyup eşimle ilişkiye girdim ondan sonra hamile kaldım dedi. Haydin kızlar ihlas okumaya
geçmiş olsun canım
benim kız kardeşim de musab 1 yaşına gelinceye kadar hep temizliğe geldi baktı musaba falan
şimdi de işim düşse gelir
ama musab artık onunla oynasa dahi beni yanında istiyo
haydin kızlar okuyun
Allahın ayetleri şifadır
![]()
Valla Nazcım doktor tutacağı konusunda pek emin konuşup sonuç negatif oldu ya açıkcası keyfim kaçmadı değil. Ama dondurulmuşlarım olduğu için elim mahkum bir kez daha orda deneyeceğim mecburen. Rabbim inşallah o zaman nasip eder, yok olmazsa zaten adam bize artık uğraşmayın diyor , keyfimi de kaçırdı orası başka bir yer arayacağız mecburen.
Hani durumuna göre davranıyormuş demişsin ya, canım ben kendisiyle önce telefonda görüştüm o zaman bana 6000 lira demişti, yanına gittiğimizde bu denememizin 4. deneme olacağını söyleyince insafa geldi heralde 5000 lira dedi. İlaçlarımı başka yerden temin etmek istiyorum dedim, olur dedi ve dışardan aldım. Şu an 3 tane dondurulmuş embriyom var orda ve şimdiye kadar tek kuruş istemedi.:26::26::26:
Size neden öyle davranmış anlamadım, Sara' yı da pek olumsuz karşılamış hayret ettim yani.
Ben Pembe Mavi' nin ilgisinden çok fazla hoşnut oldum sonucum orda da negatif olunca bunlar bir anlam ifade etmiyor
Senin arkadaşın gibi inşallah histeroskopi sonrası hatta keşke histeroskopi olmadan Yüce Rabbim kendiliğinden verse hayırlısıyla...
canım naz yazmış yaaa hani duru iyi olana yardımcı oluyormuş ama durmu olmayana olmuyormuş diye ona şaşrdım sana gelince yadıklarına katılıyorum orada onmuşların var el mahkum gideceksin benim bir arkadaşımda gitti oda memundu ama sara olandavranışını hiç hoş bulmadım bir tüp bebek dr hastasının pskolojisinden anlamalı elbette sorunları konuşmalı ama uygun bir dille
Hım anladım canım, evet ya biz de tam tersi gayet kolaylaştırıcı bir tutum sergiledi.:26:
Ben doktorda olumsuz bir şey sezdim mi hemmen değiştiresim gelir kaldı ki Sara' ya hakikaten hoş davranmamış, ama kendisinin intibasını etkiliyor, Sara' ya ve olumsuz davrandığı hastalarına başka doktor mu yok sanki![]()
Günaydın kızlar
Saracım annen hactan geldimi geçmişi okuyanadım
ŞİMDİ HER ŞEY YOLUNDAYSA VE OLMAMIŞSA DR BİR SEBEP LAZIM DEĞİLMİ :26::26::26: BİR YERE BAĞLAYACAKDemi ya
Şimdi de bizim Osman amca bunu bize yapıyor, gerçi üslubu hiç kırıcı değil gayet güzel ve mantıklı konuşarak bunu söyledi bize ama, sonuçta veren Allah değil mi?
Nice doktorların asla olmaz dedikleri hastaların çocuklarının olduğunu duymadık mı biz?
Doktor bize de söylerken ben gayet sakin sakin dinledim, dinledim, sonra da içimden sen istediğini söyle Rabbim verecek bize inşallah dedim. Umudumu da korkumu da ben Rabbime havale ettim...
Benim en çok sinir olduğum bir de ne biliyor musun, yaşa çok takılması. Yumurta sayısı beklediğinden fazla ve hepsi olgun oldu, çoğu döllenmez dedi, 6 da 5 olunca kendisi de şaşırdı, bunların hepsi 5.güne kalmaz, 2 si - 3 ü gider demişti, hepsi de 5.güne kadar çıktı hamdolsun. Bunlara rağmen yaşıma bağlı olarak yumurtalarımın çözemediğimiz kalite sorunu olabileceğini düşünüyor. Yaşımla alakalı bir sorun olsaydı mutlaka bir şekilde çıkardı ortaya diyorum:44:
Heralde işin içinden çıkamayınca bir günah keçisi aranır ya burda da benim yaşım oldu günah keçisi
bi kere ben grip olmadım o benim en iyi dostum kışın kalmaya bana geldi kış boyu bende kalacakokuyalım canım valla dünya dua üstüne kurulu değilmi zaten
yeterim canım menim geçmiş olsun grip olmuşsun
evet bana çok kötü davrandı ama bende bi daha oraya gitmeyecem zaten insan şimdi hamile kalsan ölürsün dermi hastasına hemde eşimin yanında söyledi o kadar kötü oldumki anlatamam
geldi canım çok şükür
ama senin söylediğin meyvayı bulamamış böyle meyva yok demişler
ama onun yerine meryem otu getirmiş ama ben onu nasıl kullanacam kaynatıp içecem mi üstümdemi taşıyacam bilmiyorum sizin bilginiz varmı