Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar alıntı yapmıştım ama çıkmamış

saracım çok geçmiş olsun canım

hatres bacım çok geçmiş olsun ranişimize ne oldu hemencecik iyileşsin inş

biz de musabla yemek yiyoruz
babasının kalemi elinde oda oda dolaşıp baba diyo--***/

sağol canım

kıyamam musab babasınımı özlemiş her eziyeti anneler çeker çocuklarda en çok babaya düşkün olur zaten

kızlar hadi buraya gelinnnnnnnnnnnn

musab koltuğa çıkıp duruyo
elektrik düğmesini açmak için
düşecek diye çok korkuyorum
ayrıca bu sabah tarttım 300 gr vermiş
bu kadar uğraşmama kilo aldıramıyorum ya çok üzülüyorum
bugün tetanoz aşım var benim
çok korkuyorum kızlar:14::14::14::52::52::52:

neden tetanoz aşısı yapıyosun prensesim

sağol canım

kıyamam musab babasınımı özlemiş her eziyeti anneler çeker çocuklarda en çok babaya düşkün olur zaten

aynen canım
hamileyken yapılıyor 2 doz
doğumdan sonra her yıl 1 tane toplam 5 doz yapılıyor
benim ki 4.olacak

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu soruyu bende çok sık sorarım kendime

demekki bi ben değilim

Saram evine hoşgittin canım, gerçi biraz erken oldu ama olsun :1::1::1::1:

Oyyy oyyyy ben bunu hep diyorum biliyosun ama nedek bacım bize de ayrı olmak düşmüş:5:

Neyseki geçti artık canım:40::40::40:

Kim benim türkümü çalmışsın:1::1::1::1:

Nazcım komşudan almak sıkıntılı iş ya, biz de daha hesaplı olur diye komşudan alıyorduk daha önce.Ama istediklerinde kesiyorlardı bize sormadan:47::47::47::47: ayıp olmasın diye bişey demediğimiz için çok netsiz kaldığımız günler oldu.Sonra mobil internet aldık inan daha hesaplı hem de sorunsuz bence siz de öyle yapın milletin keyfini beklemeyin:40::40::40:

Yani kötü bir durumda olup yakın olacağımıza uzak olup sağlıklı mutlu olunsun bize yeter napalım:5:

Yeter maşallah ikisine de ama hele cimcime bal bal:38::38::38:
Rabbim tez zaman da hepimize nasip etsin.

yok canım kesmiyorlar ama tel oynuyor arada bizde arayıp söyleyemiyoruz evde ağır hasta var diye
bide bizim netimiz var onu nakil yaptıracaz eşim fırsat bulamadı daha

kızınada geçmiş olsun şimdi nasıl acaba geçti kusmaları

patates kızartması ve salata mideye dokunmaz canım ama kızartma acaba ağırmı geldi midesine kızartma yağındanmı oldu diyecem ama kimse senin kadar dikkat etmez bu konulara yazdıklarından biliyorum

kıyamam yaa inşallah çabucak iyileşir canım menim

Evet canım bilirsin beni ama ne kadar dikkat edersek edelim yine de hastalanıyor işte:50:
Ama çok şükür biraz rahatladı ancak.
selam kızlar alıntı yapmıştım ama çıkmamış

saracım çok geçmiş olsun canım

hatres bacım çok geçmiş olsun ranişimize ne oldu hemencecik iyileşsin inş

biz de musabla yemek yiyoruz
babasının kalemi elinde oda oda dolaşıp baba diyo--***/

Sağol canım şimdi daha iyi hamdolsun.
Tam şirinlik zamanı Musab' ın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızlar hadi buraya gelinnnnnnnnnnnn

musab koltuğa çıkıp duruyo
elektrik düğmesini açmak için
düşecek diye çok korkuyorum
ayrıca bu sabah tarttım 300 gr vermiş
bu kadar uğraşmama kilo aldıramıyorum ya çok üzülüyorum
bugün tetanoz aşım var benim
çok korkuyorum kızlar:14::14::14::52::52::52:

Canım hiç sıkma kendini, bundan sonra kilo alımı daha da zorlaşır çünkü artık her yere girip çıkabilir, bir saniye yerinde durmaz e daha nasıl kilo alsın, normaldir yani:40:
sağol canım

Yok Saram benimki tam tersi canım, anacı:1::1::1::1:Hatta bazen o kadar isterim ki babasına keşke düşkün olsaydı da ben de biraz rahat edeydim ama yok:31:
aynen canım
hamileyken yapılıyor 2 doz
doğumdan sonra her yıl 1 tane toplam 5 doz yapılıyor
benim ki 4.olacak

Ya prensesim ben bu aşıyı yaptırdım mı yaptırmadım mı onu bile hatırlamıyorum, galiba hiç bir kere bile yaptırmadım kız.Senin ki abo 5 tane:53::53::53:
demekki bi ben değilim

yok canım kesmiyorlar ama tel oynuyor arada bizde arayıp söyleyemiyoruz evde ağır hasta var diye
bide bizim netimiz var onu nakil yaptıracaz eşim fırsat bulamadı daha

kızınada geçmiş olsun şimdi nasıl acaba geçti kusmaları

Sağol nazcım şimdi çok şükür daha iyi.İçinde bir damla su bile bırakmadı, yayla çorbası içirdim 15 dakika sonra onu da çıkardı ama ondan sonra da kusmadı çok şükür.Bi de çy istiyorum dedi çay verdim belki o rahatlatmıştır, çünkü asıl çaydan sonra hiç çıkarmadı.
Allah çocuklarımıza da eşlerimize de bizlere de sağlık afiyetler versin inşallah.Her şeyin başı sağlık gerçekten.
Ne demiş Kanuni Sultan Süleyman:
Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi:24::24::24::24::24:
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi:24::24::24::24::24::24:

Rahmetli Barış Manço da ne güzel bestelemişti hatırlarsanız:40:

CANLAR NASILSINIZ BU GÜN KIZ KARDEŞLERİMLE BİRLİKTE İDİK OTURDUK (bu yüzden gelemedim )MUHHABET ETTİK GÜZEL BİR GÜNDÜ

Evet canım bilirsin beni ama ne kadar dikkat edersek edelim yine de hastalanıyor işte:50:

Canım hiç sıkma kendini, bundan sonra kilo alımı daha da zorlaşır çünkü artık her yere girip çıkabilir, bir saniye yerinde durmaz e daha nasıl kilo alsın, normaldir yani:40:

Yok Saram benimki tam tersi canım, anacı:1::1::1::1:Hatta bazen o kadar isterim ki babasına keşke düşkün olsaydı da ben de biraz rahat edeydim ama yok:31:

Ya prensesim ben bu aşıyı yaptırdım mı yaptırmadım mı onu bile hatırlamıyorum, galiba hiç bir kere bile yaptırmadım kız.Senin ki abo 5 tane:53::53::53:

Sağol nazcım şimdi çok şükür daha iyi.İçinde bir damla su bile bırakmadı, yayla çorbası içirdim 15 dakika sonra onu da çıkardı ama ondan sonra da kusmadı çok şükür.Bi de çy istiyorum dedi çay verdim belki o rahatlatmıştır, çünkü asıl çaydan sonra hiç çıkarmadı.
Allah çocuklarımıza da eşlerimize de bizlere de sağlık afiyetler versin inşallah.Her şeyin başı sağlık gerçekten.

iyi olsunda önemli olan o canım çocukların hastalığı daha bi zor oluyo

hııı anladım geçmiş olsun canım
sağol canım

evet hatresim de bari kilo vermezse o kadar uğraşmama veriyo ya üzülüyorum
sağlık ocağına adını yazdırmışmıydın canım
sonrasında kendileri çağırıyolar
seneye 1 doz daha yapılacak sonra en az 20 sene koruyuculuğu varmış

günaydın canım demek sende adet oldun neyse buda bişeydir kırmızılar geldikçe umut var demektir

sen zayıf bi hatunsun canım neden kilo vermek istiyosunki

evet kırmızlar varsa umutda var canım beni 57 kilo oldum 4 5 kilo vermke isityorum kendimi daha iyi hisediyorum

sağol canım

evet hatresim de bari kilo vermezse o kadar uğraşmama veriyo ya üzülüyorum
sağlık ocağına adını yazdırmışmıydın canım
sonrasında kendileri çağırıyolar
seneye 1 doz daha yapılacak sonra en az 20 sene koruyuculuğu varmış
Ben Rana' yı başka bir semtteyken doğurmuştum sonra buraya geldik belki ondan unutmuşlar mıdır ne?Aman unutsunlar kurtardım işte fazladan iğne yemekten:1:
günaydın kızlar

kendime bi diyet günlüğü açtım acil zayıflamam lazım bugün yine kırmızıları gördüm neyseki bekletmeden teşrif buyurdular ama kilo verip hem güzel hem sağlıklı hemde anne olmak istiyorum sizide beklerim diyet günlüğüme

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-kilo-uzeri-olanlar-beraber-zayiflayalim.html

Gelirim gelmesine de uygulama yapar mıyım emin deeeeeellllllllliiiiiiiiiiiiiiim:1::1::1::1:

bu gün bende adet oldum ve çok kötü hisediyorum evet bende kilo vermek istiyorum :(

Kız senin neren kilo vermelik?
evet kırmızlar varsa umutda var canım beni 57 kilo oldum 4 5 kilo vermke isityorum kendimi daha iyi hisediyorum

Ben bekarken 57 diydim öyle evlendim, şimdi hatırlarım da sanki mucizeymiş o halim :1:
Şimdi 70 kiloyum bu halimle görenler bile biraz fazlan var diyorlar 57 ye insem iskelet sanırlar heralde:1::1:Benim kilom biraz kendini kamufle eden bir kilo:34:

Ben Rana' yı başka bir semtteyken doğurmuştum sonra buraya geldik belki ondan unutmuşlar mıdır ne?Aman unutsunlar kurtardım işte fazladan iğne yemekten:1:

Gelirim gelmesine de uygulama yapar mıyım emin deeeeeellllllllliiiiiiiiiiiiiiim:1::1::1::1:

Ben bekarken 57 diydim öyle evlendim, şimdi hatırlarım da sanki mucizeymiş o halim :1:
Şimdi 70 kiloyum bu halimle görenler bile biraz fazlan var diyorlar 57 ye insem iskelet sanırlar heralde:1::1:Benim kilom biraz kendini kamufle eden bir kilo:34:

gelde zayıflamazsan sen bilirisin tızııııııım dermişim şaka bi yana canım bi yerden başlamak gerekiyodu bende başladım inşallah sonuna kadar götürürümde kilolu olmaktan ve bunun yarattığı sıkıntılarından kurtulurum

rana bugün nasıl canım inşallah iyidir

sen ne yaptın perdeleri yıkayıp asabildinmi

ben rana' yı başka bir semtteyken doğurmuştum sonra buraya geldik belki ondan unutmuşlar mıdır ne?aman unutsunlar kurtardım işte fazladan iğne yemekten:1:

şimdi 70 kiloyum bu halimle görenler bile biraz fazlan var diyorlar 57 ye insem iskelet sanırlar heralde:1::1:benim kilom biraz kendini kamufle eden bir kilo:34:
canım fazlam yok aslında ama :44::44::44::44::44::44::44:

Back
X