Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sana da hayırlı ve bereketli cumalar olsun.
Kız iyi ki doğdun bacım gel sana bi sarılambi de öpem
Nice mutlu huzurlu yıllar yeterim inşallah bu sene rabbim bebişi kendiliğinden verir cümbür cemaat hepimize![]()
diğer topiktede kutladım ama buradanda kutlayayım nice mutlu senelere canım inşallah bu sene gönlünden geçen güzellikler hep gerçek olur
Aşk olsun kızlar yaaaa
Topiğe giriyrm geçmişi okuyamıyrm son sayfaya bakıp çıkıyrm
Hepte kendi hakkımda konuşup çıkmak istemiyorum kimseyle denk gelmiyoruzda.
Bu aralar çok nete girmiyrm zaten.
Hep dualarımdasınızzzzz siz beni sizi düşünmüyrm sansanızda![]()
Aşk olmasın bize, biz seni göremiyince meraklandık bebeğe bi şey mi oldu diye.Sonra Sara başka topikte görmüş üzüldük.Aslında bak sevin seni sevdiğimizi anlaAşk olsun kızlar yaaaa
Topiğe giriyrm geçmişi okuyamıyrm son sayfaya bakıp çıkıyrm
Hepte kendi hakkımda konuşup çıkmak istemiyorum kimseyle denk gelmiyoruzda.
Bu aralar çok nete girmiyrm zaten.
Hep dualarımdasınızzzzz siz beni sizi düşünmüyrm sansanızda![]()
kızlar nerdesiniz yaaaaaaaa herkesin işi var herhal bende gidip işlerimi yapayım o zaman
Aşk olmasın bize, biz seni göremiyince meraklandık bebeğe bi şey mi oldu diye.Sonra Sara başka topikte görmüş üzüldük.Aslında bak sevin seni sevdiğimizi anlaSevmesek merak eder miyiz? Neyse sanırım bir yaramazlık yok çok şükür, olmasında inşallah.
Yaaaaa Saram dün ben de çok sıkıldım, evde olunca ruhuma bir kasvet çoküyor, hep arkadaşlarım sevdiklerim yanımda olsun istiyorum.Ahhhhhhhhh ulennnnnnnnnnnnn gurbet ahhhhhhhhhhhhhhh
Dün Rana da çok sıkıldı. Sonra eşim işten geldi, Ördekli Kültür Merkezi'nde Muharrem ayı programı var gidelim mi dedi, biz oraya gidene kadar biterdi zaten.Biz de Korupark' a gidelim dedim, 8 de çıktık evden
Ama iyi oldu havamız dağıldı, Rana'ya hikaye kitapları aldık.
Bugün sabah hikayenin birini okudum, hikayede örümcek tırtılı yemeğe çalışıyor kısmını okuyunca keyfi kaçtı korktu, anne o hikayeyi bir daha okuma korkuyorum dedi bana
Böyle olması da kötü çocuğun kitap aşkını oluşturamadan korktu, halbuki aynı şey çizgi film Arı Maya da aynen yaşanıyor ondan korkmaz hiç:26::26::26::26:
koruparka gitmekle iyi etmişsiniz insanın kafası dağılıyo dimi çok güzel bi yer orası
ranaya daha çok içinde börtü böcek olmayan hikayeler masallar oku tızım çocuk kitap okumayı sevsin çizgi film izlerken gördüğü için korkmuyodur ama sen okuyunca o hayalinde nasıl canlandırıyosa ondan korkmuştur. kırmızı başlık lızı oku pamuk prensesi oku korkutma yeğenimi![]()
HasbiyAllahu lailahe illahu aleyhü tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”
“Allah’a güvendim (bana yeter)ondan başka ilah yoktur, O vardır, ki bende O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”HAYIRLI CUMALAR ......................... BU GÜN DOĞUM GÜNÜM KIZLAR YAŞ 37 OLDUMM
Evet Korupark çok güzel ama terminal tarafında daha güzel olanları var, onların yanında Korupark bana sınırlı geliyor.
Heeeee Kırmızı Başlıklı Kız' ı da okuyayım oradaki kurttan iyice korksun
Pamuk Prenses iyi fikir. Ya çocuk işte etkilenmez diyorsun aklına gelmeyen yerden etkileniyor işte.
waooooooooow korupark sınırlı geliyor haaaaaben as merkeze gittim ama anatoluimu gezmedim canım bak şimdi merak ettim bi dahaki gelişimde ilk iş orayı gezecem
haklısın kız kırmızı başlıklı kızda da kurt vardı dimi en iyisi sen içinde sevimli hayvanlar olan şiddet öğeleri içermeyen hikayeler bul onları oku ranişime kızın kitap aşkını başlamadan bitirme![]()
Amin öle olsun inşallahgünaydın kızlaaaaaaaar
herkes için bol enerjili ve sağlıklı bi gün olsun
Sağol canım menimgünaydınlar canlarrrr güzel bir hafta olur inşş
Ne gülüyon tızım ya, gülüşüne bakılırsa beni alışveriş merkezlerinden çıkmayan hatunlardan sanıyon:44:
heralde, sanursam,galiba ( 7 numara dizisindeki Haydar tiplemesi, dizi çok kaliteliydi valla)
Sınırlı dediysem , sanki terminal tarafındakiler daha mı cazipti ne:44:
Yoksam ben oralardan çöp bilem almam. Gerçi yalan olmasın geçen gittiğimizde Atatürk çiçekleri çok hesaplıydı 5 liraya , ben de zaten çiçek manyağıyım arkadaşımın tabiriyle:111::111::111::111::111:, kaçırır mıyım aldım hemen
Ev çiçeklerden geçilmiyor ama benim çiçek aşkım da bitmiyor:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Amin öle olsun inşallah
Sağol canım menim![]()
Selam kızlar nasılsınız
bilmem burdan bakınca pek öyle gözükmüyor korupar az gelmiş baksana
ben aşılverişi çok severim hele indirim varsa tutmayın beni
biliyomusun hatresim bütün bir yaz balkonda güneşin alnında duran Atatürk çiçeğimin yaprakları kızarmadı bursaya gelince hava soğudu diye çiçeği aldım mutfak penceresinin önüne koydum bi geldim baktımki yaprakları kızarmaya başlamış yeni yapraklarınıda kırmızı açıyo o kadar mutlu oldumki çiçekleri bende çok seviyorum
Selam kızlar nasılsınız
Ayyyyyyhhhh ben aynen de öleyim bir alışveriş merkezinden öbürüne koşuyorum
Yoh ulennnn, biz elimize geçeni ya çocuğa ya eve , ya da tüpe harcıyoruz ancak
Alışverişe bişey kalmıyor
Sağol canım nerelerdesin sen yaw
tüp için benimde para biriktirmem lazım zayıflayana kadar bi yandanda tutumlu olmak lazım canım![]()