Çok şükür tızım , sen napıyosun kaçak?
Bence de bence de hatta öldürelim, muhabetin kendisini
Valla tızım elimden geldiğince tıkkat etmeye çalışıyorum
Akşama harput köfte bir tabak, parmağımla iki tutam salata
1 bardak doğal meyve suyu...
Nasıl eyi mi:44:
Ama ben bu bulgurlu köfte tarzı bir şeyler yediğim zaman davul gibi şişiyorum, sanki bütür Bursa' yı ben yemişim ulennnnn:44::44::44:
Öğlen kaçamağı olarak 2 dilim ıslak kek yedim.
Şimdi misafirlerim gelecek onlarla da biraz atıştırırım anlayacağın benim diyet bugün gümbürtüye gidecek:44::44::44:
Öbür topiğe yazma fırsatım olmadı sadece baktım nasıl gidiyor diye.Ama tızım iyi ki açtın valla inan canım çok yemek istedği zaman topic aklıma geliyor lokmalar boğazıma diziliyor.
Efferim bacım gel öpem seni açtığın yeni topikten dolayı
bi de ödül verem sana
oooh ıslak kekler harput köfteler afiyet bal şeker olsunda kilo olmasın bacıma
canım ben kek börek işini rafa kaldırdım bi müddet günde sadece iki galeta yiyorum oda sabahları başkada hamur işi yok
diyeceksinki ben senin kadar şişman değilim haklısın ama sende dikkat et canım sağlığın için
topik açtım diye ödül verdin heeee Allah razı olsun aldım kabul ettim bende ödülümü
Yoh bugün diyet miyet kalmadı
Akşam misafirlerlede bi tane sana böreği, bir tabakta aşure yedim iyi mi
Saram benim kilom da az değil inan, biraz ucunu kaçırsam şimdiden Allah muhafaza ilerisi nolur, o yüzden dikkat etmem lazım, o yüzden bana istediğini diyebilirsin bacım serbest, hatta kendin kadar beni de engelleyebilirsin
Sen maşallah iyisin canım, önceki menülerin biraz fazla gibilerdi sanki şimdi bayağı bi azalttın ya
günaydın kızlarrr
günaydın yetercim nasılsın ben iyiyim kendimi daha hafif hissediyorum şimdiden
1 kilo bile nasıl iyi geliyor değilmi canımm
aynen canım keşke daha önce başlasaymışım ama zararın neresinden dönsek kardır dimi
ALLAH;IM BELA VERDİĞİN ZAMAN İMANIMI ...GÜZELlİK VERDİĞİN ZAMAN İFFETİMİ..ZORLUK VERDİĞİN ZAMAN SABRIMI DAİM EYLE hayırlı cumalar
öle düşünme ya başaldın işte önemli onlan bundan sonrası kuzummm ver şu kiloları görsün KEL OSMAN
saol yeterim iyiyim canım ...sen nasılsın bakalım?evet gördüm canım..hayırlı olsuna bile gittim sarama...leylam nasılsınnn evet sara yeni topik açtı ve zayıflıyor kürdan gibi olacak
hayırlı olsun canım..gerçi öbür topici kızları takip edip buldum ve yazmıştım ama tekrar hayırlı olsun saram...hadi ordan eskidende diyet topiğimi vardı bu topik yine ısız ada gibiydi tızııııııım
hem senin diyet ne alemde hiç bişey demiyosun
diyet topiği açtım canım
inşallah yetercim inşallah kilolardan kurtulacam :124::124::124::124:
saol canım ya..bende yoğunum şu aralar..hem iş hem ev yetişemez oldum hiç bir yere...bu akşam önemli bir akşamdı benim için...geçen hafta buseye bakıcı tuttum..aralık ayının ilk haftası başlayacak yani bir hafta sonra..ne olur dua edinde kızım alışsın..duaya çok ihtiyacımız var...tuttuğum kişi kapı komşum hemde çocuk gelişim mezunu yeni evli bir kızcağız...eşimin hemşerisi..tanışıyozda ailecek..hayırlısı olur inşallah canlar...haftaya izne ayrılacak..izin rapor alacam biraz..kız alışana kadar...hemde haftaya annemleri memlekete götürecez...hayırlısı bakalım...Çok şükür tızım , sen napıyosun kaçak?
Bence de bence de hatta öldürelim, muhabetin kendisini
Valla tızım elimden geldiğince tıkkat etmeye çalışıyorum
Akşama harput köfte bir tabak, parmağımla iki tutam salata
1 bardak doğal meyve suyu...
Nasıl eyi mi:44:
Ama ben bu bulgurlu köfte tarzı bir şeyler yediğim zaman davul gibi şişiyorum, sanki bütür Bursa' yı ben yemişim ulennnnn:44::44::44:
Öğlen kaçamağı olarak 2 dilim ıslak kek yedim.
Şimdi misafirlerim gelecek onlarla da biraz atıştırırım anlayacağın benim diyet bugün gümbürtüye gidecek:44::44::44:
Öbür topiğe yazma fırsatım olmadı sadece baktım nasıl gidiyor diye.Ama tızım iyi ki açtın valla inan canım çok yemek istedği zaman topic aklıma geliyor lokmalar boğazıma diziliyor.
Efferim bacım gel öpem seni açtığın yeni topikten dolayı
bi de ödül verem sana
eline sağlık canım..valla yanında olup bir kasesini uçurmak isterdim..çok severim aşureyi ya...
saol yeterim iyiyim canım ...sen nasılsın bakalım?evet gördüm canım..hayırlı olsuna bile gittim sarama...
hayırlı olsun canım..gerçi öbür topici kızları takip edip buldum ve yazmıştım ama tekrar hayırlı olsun saram...
saol canım ya..bende yoğunum şu aralar..hem iş hem ev yetişemez oldum hiç bir yere...bu akşam önemli bir akşamdı benim için...geçen hafta buseye bakıcı tuttum..aralık ayının ilk haftası başlayacak yani bir hafta sonra..ne olur dua edinde kızım alışsın..duaya çok ihtiyacımız var...tuttuğum kişi kapı komşum hemde çocuk gelişim mezunu yeni evli bir kızcağız...eşimin hemşerisi..tanışıyozda ailecek..hayırlısı olur inşallah canlar...haftaya izne ayrılacak..izin rapor alacam biraz..kız alışana kadar...hemde haftaya annemleri memlekete götürecez...hayırlısı bakalım...
eline sağlık canım..valla yanında olup bir kasesini uçurmak isterdim..çok severim aşureyi ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?