Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oooh ıslak kekler harput köfteler afiyet bal şeker olsunda kilo olmasın bacıma

canım ben kek börek işini rafa kaldırdım bi müddet günde sadece iki galeta yiyorum oda sabahları başkada hamur işi yok

diyeceksinki ben senin kadar şişman değilim haklısın ama sende dikkat et canım sağlığın için

topik açtım diye ödül verdin heeee Allah razı olsun aldım kabul ettim bende ödülümü

Yoh bugün diyet miyet kalmadı
Akşam misafirlerlede bi tane sana böreği, bir tabakta aşure yedim iyi mi
Saram benim kilom da az değil inan, biraz ucunu kaçırsam şimdiden Allah muhafaza ilerisi nolur, o yüzden dikkat etmem lazım, o yüzden bana istediğini diyebilirsin bacım serbest, hatta kendin kadar beni de engelleyebilirsin
Sen maşallah iyisin canım, önceki menülerin biraz fazla gibilerdi sanki şimdi bayağı bi azalttın ya

Kızlar dün Aşure yaptım gelin de yiyek

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 867729

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo eminim tadıda harikadır

demek önceki menülerim fazlaydı heee fazla görürsen uyar bacım ben niye yazıyorum yediğimi içtiğimi birbirimize fikir olsun yanlışlarımız görelim diye dimi

senide engelliyom bundan sonra tatlıyı böreği bırakıyosun benimle beraber kilo veriyosun temeeeem mi

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine kalbimizden geçen tüm güzellikleri nasip etsin bizlere kucaklarımız doldurup kimsenin evladına özendirmesin bizide bu yüce duygudan mahrum etmesin

aynen canım keşke daha önce başlasaymışım ama zararın neresinden dönsek kardır dimi

öle düşünme ya başaldın işte önemli onlan bundan sonrası kuzummm ver şu kiloları görsün KEL OSMAN

ALLAH;IM BELA VERDİĞİN ZAMAN İMANIMI ...GÜZELlİK VERDİĞİN ZAMAN İFFETİMİ..ZORLUK VERDİĞİN ZAMAN SABRIMI DAİM EYLE hayırlı cumalar

herkesler tatildemi yoksam benim gibi işmi yapıyosunuz

ben bugün kış temizliğine başladım evi dip köşe temizliyorum

arada bakıyorum ama kimse gelmemiş topiğe huuuuuuu kızlar nereyesunuz

leylam nasılsınnn evet sara yeni topik açtı ve zayıflıyor kürdan gibi olacak
saol yeterim iyiyim canım ...sen nasılsın bakalım?evet gördüm canım..hayırlı olsuna bile gittim sarama...
hayırlı olsun canım..gerçi öbür topici kızları takip edip buldum ve yazmıştım ama tekrar hayırlı olsun saram...
saol canım ya..bende yoğunum şu aralar..hem iş hem ev yetişemez oldum hiç bir yere...bu akşam önemli bir akşamdı benim için...geçen hafta buseye bakıcı tuttum..aralık ayının ilk haftası başlayacak yani bir hafta sonra..ne olur dua edinde kızım alışsın..duaya çok ihtiyacımız var...tuttuğum kişi kapı komşum hemde çocuk gelişim mezunu yeni evli bir kızcağız...eşimin hemşerisi..tanışıyozda ailecek..hayırlısı olur inşallah canlar...haftaya izne ayrılacak..izin rapor alacam biraz..kız alışana kadar...hemde haftaya annemleri memlekete götürecez...hayırlısı bakalım...

Eki Görüntüle 867729
eline sağlık canım..valla yanında olup bir kasesini uçurmak isterdim..çok severim aşureyi ya...

sağol canım inşallah hayırlı olur ve kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…