Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Saram
Selam bitanem, nasılsın canım, dün yoktun merak etmedim değil yani:44::44::44:

Valla ne yalan söyleyim ben de yetere darılmışım, önceden ona da ufak bir serzenişte bulundum hatta.
Geçmişi bile okumasına gerek yok, ben kendisinden bir önceki yorumda yaşadığım olumsuzluklardan bahsetmişim, hiç bir tepki vermemesi beni üzmüştü ama canı sağolsun ne diyelim

Canım ya o kadar olmuş mu orda, ama dağlarda o kadar heralde, merkezde öyle çok değildir herhalde:44:
Burda da güneş bulyutların arasından göz kırpıyor bize
herkese hayırlı cumalar
Sana da hayırlı cumalar canım.
iyi olmana sevindim canım dediğim gibi böyle böyle azalacak ve daha iyi olacaksın

ranişime kıyamam yaaaa teyzesinin bitanesi o demek eli acıdı çocuk haklı eldiven giydirmedin yeğenime

Bugün bayağı bir normal hale dönmeye başladım çok şükür.
Balkona götürdüğüm için eldiven takmak gelmemişti aklıma ama iyi oldu hava soğuktu zaten içeriye götürmemi kolaylaştırdı

aleyküm selam canım

bu aralar yıl sonu olduğu için işlerimiz çok yoğun oluyo canım o yüzden her zaman gelemeyebilirim

seninde daha iyi olmana sevindim

benimde başım ağrıyo canım niyeyse

ranişimi üşütme annesi bu havalar insanı hasta eder valla

Son düzenleme:

Hım bir yaramazlık yok yani çok şükür.

Allah kolaylık versin işlerinizde.

Geçmiş olsun soğuğa mı maruz kaldın yoksa ya da banyo sonrası saçlarını ıslak mı bırakıyorsun:44:

Evde takılıyoruz, çizgi film izliyoruz.Bugün bizim buranın pazarı var ama soğuk olduğu için hiç gidesim yok

Saram soğan kürüne başladım, rabbim şifa eylesin inşallah.Ama zayıflamayı da kolaylaştırıyormuş hadi inşallah.

Gerçi ben boğazıma hakim olamıyorum bu sıralar, sabah bi baktım 75

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,

maonyaaa+

Canım selam

Son düzenleme:

başıma bere takıyorum ama soğuk etkilemiş olabilir canım banyo sonrası saçlarımı ıslak bırakma ben hiç çünkü hem sinüzit hem boyun fıtığı olduğu için saçlarım ıslak kalırsa baş dönmesi baş ağrısı çok şiddetli oluyo o yüzden saçlarımı kuruturum sürekli hatta geçenlerde yeni bir saç kurutma makinesi aldım beko nun iyon teknolojili saçın elektriklenmesini önlüyo çok güzel hemde çok çabuk kurutuyo

pazar gezmesini ben çok seviyorum hava güzel olursa tabiki sende çok ihtiyacın yoksa gitme boşver sıcacık evinde otur ne güzel

duydum sesini bak hemen geldim

nasılsın canım ne var ne yok

Saol saracım biraz ateşim var yatıyorum.dün doktora gittim 1 aydan fazla oldu gitmiodum
Havada çok soğuktu yerler katlıydı ama kar yağışı yoktu galiba üşütyüm
Triodim 1in altına düşmüş
B12 demir ve diğer vitamin depolarım boşalmış
Doğumdan 15 gün sonra tekrar tahlil yapılacak yine bu kadar düşük çıkarsa vitamin iğnelerine başlıcaz
Bebek ters duruyormuş daha doğum pozisyonunu almamış alması lazımdı çoktan dönmezse sezeryan dedi
Ayakları aşağıda oldu için sancım oluo ve çatım ağrıo
Bı arada kafası 1 hafta ilerdeymiş biraz büyükmüş yani

Dün bütün bunlarınduyunca üstüne bide üşütğnce sabaha kadar ateşlendim

Bugünde kv toplantı vardı çok kötü kar yağıo yerler buz illa gel die sıkıştırdı hiç düşünmüo ya yolda düşsrm nolucak acaba

Hatrescim yok bacım ara sıra sanki sinek kıpırtısı gibi bili oluo ters durduğu için heralde hiç tekme atmadı yada uyuşuk ondandır baba tarafımız çok uyuşuk

Teldn girdim için okumam ve cvp yazmam niraz zaman alıo kızlar yoksa topikteyim

geçmiş olsun canım
ters olduğu için hiç endişelenme canım
musab doğuma kadar her hafta pozisyon değiştirdi
doğuma gittiğimde düzdü fakat yine sezaryen oldum
insanı ters bebek çok rahatsız ediyo

hoppa heyy hey heyyyyyy
kocam görse bu enerjik halimi gözleri yaşarır

6+936

hııım geçmiş olsun canım sağlıkla doğurda varsın sezeryan olsun annesi güzel yeğenimizi bizde senin kadar sabırsızlıkla bekliyoruz

kafanın bir hafta ilerde olması mühim değil canım bi çok bebekte oluyo öyle kafana takma sen vitamin takviyesiyle eksiklerinde yerine gelir canım sen moralini yüksek tut

kv nide boşver gelemem de çık işin içinden hamilesin kızım sen bunu kullansana kv dene karşı

bütün kızlar toplandık tey tey tey

Ben de tam onu diyeceydim

İyon miyon, her ne ise Efferim siye
Valla ben de aynen öyle düşünüyorum sıcak ev dururken neme lazım çocukla bu soğukta pazarda:18::18::18::18:
Pazar yapmak hoş ama çocukla zor
sen otur oturduğun yerde göbek atam derken doğuracan şimdi

Masrafsız zahmetsiz hazır doğuracak işte na kaaaa güzel

Canım otur evde sen düşün kendini

Yok yok öyle deme annesi , ben de tekmelerini hissetmediğim için heralde çok tembel bu kız diyordum.Amanın doğurdum 1 dakka bile yerinde durmuyor
Canım pcden giriyorum ama benimki de çok ağır çalışıyor
sağol beklerim hayatım

Egittim e bi çay bilem vermedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…