Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Aleyküm selam canım.
Benim kanama daha da şiddetlendi, parça parça gelmeye başladı, iyice halsizleştim birden.Dinlenmek için oturdum sandalyeye, namaz kılıcam biraz geleyim kendimede kılayım bende.

Sara kız ne günahımı alıpn bacım ahanda görüom sizi
Bak iyi adam iyi lafın üstüne gelirmiş

canım doktorunu ara hemen niye parça parça gelsinki :44::44::44::44::44:

canım doktorunu ara hemen niye parça parça gelsinki :44::44::44::44::44:

Canım arayacaktım eşim iki güne kadar kanamanın yoğun olması normal dedi, diyor , yarını da bekleyelim geçmezse o zaman ararız dedi.Anestezinin etkisiyle ben mi duymadım doktorun böyle dediğini, aslında aramak istiyordum ben de.

sen bilirsin ama bence normal değil heleki halsiz bırakması bana normal gelmiyo nolur ihmal etme eşini ikna et ara doktorunu

sen bilirsin ama bence normal değil heleki halsiz bırakması bana normal gelmiyo nolur ihmal etme eşini ikna et ara doktorunu

Canım doktoru 10.30 gibi aradım, önce dinledi sonra vakit geç bir vakit, yarın ara konuşalım, dedi

Sinirden delirdim ya, vaktin geç olduğunu ben de biliyorum keyfimden aramadım kendisini

Düşünüyorum da çok daha şiddetli bir durum olsa kendisini onun istediği saatte arayamayacak kadar kötü bir durumdaysa ya hasta

Çok üzüldüm dondurulmuş embriyolarım keşke olmasaydı orada dedim

Biz canlarımızı doktorlara emanet ediyoruz, ama onlar müsait olmayınca onlarla konuşmamız bile mümkün değil, ne olursanız olun gibi hissettim.
Ben doktorumu istediğim saatte arayamıyorsam neyleyeyim bu doktoru

Son düzenleme:
sağol canım biraz daha iyiyiz çok şükür
canım çok geçmiş olsun
inş bebişin bu ay kendiliğinden gelir

valla çok sinir oldum doktoruna
yani dediğin gibi acil bir durumdaysa hasta

mesajını aynen böyle okudum

nasıl yani yaaaa böyle saçma sapan şeymi olur sen onu keyfindenmi arıyosun mecbur kalmasan aramazsın heralde töbe töbe hastalığın saatimi olurmuş gece yarısıda fenalaşabilirdin Allah korusun o zaman doktor beyin uykusu bölünmesin diye sabaha kadar beklemekmi lazım insan hayatı bu kadar ucuzmu

en azından normak olup olmadığını söyleseydide için rahatlasaydı

seni merak ediyorum şimdi nasılsın acaba :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Hatres bendede laparoskobide. Sonra kanama oldu ama adet kanamadı gibiydi dedeğin gibi değildi.zaten bu doktorla aksi bi durum olunca sanki ameliyatı kendileri yapmamış gibi davranıo

canlar günaydın geçmişe bakmadan yazim burdan nasılsınız dün eşimin kontrolü vardı bol bol koştum ama neyse kötü bir şey yokmuş değdi koştuğuma bu günde erkenden kalktım evimi temizledim güzel bir kahvaltı hazırladım kocişime

sağol canım biraz daha iyiyiz çok şükür

canım çok geçmiş olsun
inş bebişin bu ay kendiliğinden gelir

valla çok sinir oldum doktoruna
yani dediğin gibi acil bir durumdaysa hasta
İnşallah prensesim, canım sizlerde hastaymışsınız soramadım kendi derdimden kusura bakma.

Valla dün ben de o kadar sinirlendim mi anlatamam, embriyolarım orda olmasa gitmezdim

Ahhhh Saracım ahhhh, bu doktorların yaptıklarını Allah' a havale ediyorum,neredeyse 3 ay olacak buna gideli, beyefendiyi ilk kez dün 10.30 da aradım, her gün arayan biri olsam diyecem adam bunalmış
Kendi kalitesini sen de göstermişti bir kez daha gösterdi , tekrar gidecem ona mecburen, ama sen çok şükür ki onun hastası olmadın.

Ben de diyorum zaten derdimi dinledi bana vakit geç yarın konuşalım diyeceğine halimin normal olup olmadığını söyleseydi bari.
Canım dün uyuyamadım, hem rahatsız oluşumdan hem de keyfim kaçtı, ancak 3 gibi uyudum dinlendikçe geldim kendime, düne göre kanamam azaldı ama hala devam ediyor.
Hatres bendede laparoskobide. Sonra kanama oldu ama adet kanamadı gibiydi dedeğin gibi değildi.zaten bu doktorla aksi bi durum olunca sanki ameliyatı kendileri yapmamış gibi davranıo

Aynen canım aksi bir durum olduğunda kendileri yapmamışlar sanki
Valla paramızla onları zenginleştiriyoruz , canımızla da ilimlerinde ilerlemelerini arttırmalarına birer vesileyiz biz hastalar ama onlar acil bir durumda bize cevap verme zahmetinde bile bulunmuyorlar

Son düzenleme:

Canım afiyetler olsun

Saram ne zqmandır sorucam diyetin nasıl gidio

iyi gidiyo canım çok kilo veremedim ama hala devam

sen nasılsın bebeğin nasıl isim bulabildiniz mi

afiyet olsun canım eşinin iyiye gitmesine de sevindim

sinirlenmekte çok haklısın ama neyseki bugün azalmış böyle böyle geçer inşallah

aradınmı bugün tekrar doktorunu ne dedi :26::26::26::26::26::26::26::26:

önemli değil tatlım
sen iyi olda

sinirlenmekte çok haklısın ama neyseki bugün azalmış böyle böyle geçer inşallah

aradınmı bugün tekrar doktorunu ne dedi :26::26::26::26::26::26::26::26:

Yok aramadım aramayacam da, eşim de ara deyip duruyor artık arasam ne olur, benim zor halimde geri çevirdi beni.Bugün heç değilse düne göre daha iyiyim.
Transfer zamanı gelince el mahkum mecbur arayacağım, hayırlısıyla bu doktordan da elimi eteğimi bir çekeydim iyi olurdu.

önemli değil tatlım
sen iyi olda

İdare ediyorum canım, sen, Musab nasıl oldunuz?

inşallah bebeğin gelirde bugünler birer anı olrak kalır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…