Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol canim... ben normalde tatli sevmem yani aram yoktur hele serbetli serbetli hic hoslanmm künefe disinda. Gebelik doneminde ne olur bilemem tabi :)

bebişin erkekse tatlıyı sevebilirsin

ne demişler

ye tatlıyı çıkar hakkıyı

ye ekşiyi çıkar ayşeyi

değil mi ya
hamarat hatunlarız vesselam
saol canim... ben normalde tatli sevmem yani aram yoktur hele serbetli serbetli hic hoslanmm künefe disinda. Gebelik doneminde ne olur bilemem tabi :)

her insanın damak tadı farklı oluyor
ben 20 yaşıma kadar tatlıyı sevmezdim
zayıftım o zamanlar
tatlıyı sevmemle birlikte geldi kilocuklar

değil mi ya

zayıftım o zamanlar

evet canım sizlerle beraber bi yemek şirketi kursak köşeyi döneriz kızlar

bazen susmak gerek bildiğiniz haklı olduğunuz ne varsa yutmak gerek

bazen sineye çekmek çok umursadığınız halde umursamaz görünmek gerek

bazen zamanın geçtiğini herşeyin çocukluğunuzdaki olmadığını kabullenmeniz gerek

bazen herkesin önceliklerinin değiştiğini anlamanız gerek

bazen insanların olaylara sizin kadar duygusal bakmak zorunda olmadığını anlamanız gerek

bazen bazen bazen ............................................... hayat bu işte bu kadar duygusallığa bu hayatta yer olmadığının farkında olmak zorunda olduğunuzu bilmek gerek......................................................... :106::106::106::106::106::106::106::106::106::106::106:

Tabi canım kilo almaması mümkün mü böyle güzel yemekler yapan bir hamaratla evlenmişken
Evet veletler önemli ama kendi ssağlığımızı da düşünmeliyiz canım:44:
Sara'm cok sukur kalp atimini gorduk..darisi sana ve her isteyene..

Canım Allah bağışlasın, tamamına erdirsin inşallah...

değil mi ya

zayıftım o zamanlar
Canım ben de sen gibi 20 li yaşlarda sevmeye başladım tatlıyı, bir dilim baklavanın bile ancak yarısını yiyebilirdim o da zorla.Ya şimdi önüme baklava koy doymak nedir bilmiyorum sanki

Ağlasak mı gülsek mi bilemedim

sağol canım menim hamaratlık değilde işte mutfağı seviyorum diyelim

gül be hatresim boş veeeeeeeer ağlayıpta ne yapacan

evet canım sizlerle beraber bi yemek şirketi kursak köşeyi döneriz kızlar
aynen ben de mutfakta olmaya bayılırım
ne güzel canım git tabi anne gibisi varmı hiç

annenin ellerinden öpüyorum selam söyle
yok valla canım annem
sen istisnasın prensesim bilirsin istisnalar kaideyi bozmaz

tamam canım kahvaltı önemli yap tabisi
sanırım

bence ağlayalım hep yemek sonrası tatlılar bana kilo oldular
yok yok gülelim tatlı sevmemekte heç güsel deel

kızlar nasılsınız pazarım vardı pazara gittim balık yaptım kocişe şimdide çayımı alıp geldim sizlerin yanına

sütüm hep yetersiz canım en başından beri
olaki artar diye çok yedim pek bişey değişmedi ya neyse
kilolu hamile kaldım canım
inş evlendiğim zamanki kiloma dönerim
evet az az gitsin ama gitsin

keşke bende evlendiğim zamanki kiloma dönsem 47 kiloydum ne güzel

biz evlendiğimizde eşim zorla ekmekle yemek yedirirdi bana neymiş annem kızıma iyi bakamadın dermiş
şimdide popo büyüdü diye dalga geçiyor hep senin yüzünden diyorum alıştırdın şimdide yemeden duramıyorum

yani rana galip gelemedi ama iyi yapmışın her dedikleri yapılan çocuklar herzaman daha fazlasını istiyorlar
yoktanda anlamaları lazım yoksa büyüdüğünde istekleride büyüyecek hiç başa çıkılmaz

bende bayılıyorum kremalı pastalararevaniyide çok severim

bebişin erkekse tatlıyı sevebilirsin

ne demişler

ye tatlıyı çıkar hakkıyı

ye ekşiyi çıkar ayşeyi

hatta deney yapmışlar bilimsel olarak varmış böyle bişey daha geçenlerde tv de duydum
erkek isteyenler tatlıyı kız isteyenlerde tuzlu yiyeceklermiş

bende tatlıya çok düşkün değildim ama istanbula taşındığımdan beri bana bişeyler oldu tatlı kurabiyesiz durmuyorum hiç
eşimde aynı sevmezdi pek tatlı şimdi bana şunu yapsana diyor istanbul bize yaramadı ama yediğimiz kurabiyeler çok yaradı

demek bilimsel gerçekliğide var heee

bir sepet ütü yaptım çok yoruldum bide benim bugün hiç ağzımın tadı yok içimde bi garip Allah hayretsin

Hayırlı ve bereketli cumalar olsun kızlar
Nasılsınız canlar

Ben çok şükür iyiyim , nete pek giremiyorum, çünkü annemler Allah' ın izniyle pazartesi günü bana gelecekler. Bu tedavimde yanımda olup maddi manevi destek olmak için. O yüzden ben de onlar gelmeden yapılması gereken işlerimi halledeyim ki sonradan iş miş olmasın uğraşamam diye

O yüzden pek gelemiyorum küsmesin damam mıHep aklımdasınız sizi seviyorum biliyorsunuz de mi

bir sepet ütü yaptım çok yoruldum bide benim bugün hiç ağzımın tadı yok içimde bi garip Allah hayretsin

Seni " yılın ütücüsü Sara " olarak ilan edicem tızımBu ne ütü aşkısı anam

Canım keyfin niye yok:26::26::26::26:Belin nasıl oldu peki
Hadi Allah' a emanet olun canlar ikindi namazımı kılıp pazara gideyim inşallah evde hiç bişey kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…