- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah anali babali buyutsun saracim insallah anneligide tadarsin en kisa zamanda hala olduguna bu kadar seviniyosun anne oldugundaki mutlulugu dusunemiyorum canim arkadasim rabbim yuzunu guldursun evini cocuklarla senlendirsin
çok zor zamanlar geçirdim ama çok şükür herşey düzeldi gibi
sağol canım
inş canım
çok sevindim sizin adınıza eminim çok güzelmiş
Allah analı babalı büyütsün canım
hoş bulduk edacım bişiler vardı da çok şükür halloldu
sağol canım
senin kuzular nasıllar![]()
günaydın kızlar
musabı sallıyorum uyusun poğaça yapıcam
geçen gün yapmıştım çok sevdi
normalde herşeyi zorla yediririm
poğada poğada diye 1 tane yemişti![]()
amin canımamin canım sağol
ilk kez hala oldum kız yatıp kalkıp resimlerine bakıyom oooo halasının yakışıklı prensidir o
amin sağol canım
seninde sorunlarını halletmene çok sevindim Rabbim ağzınızın tadını bozmasın
günaydın canım
poğaçadan kolay ne var canım hemen yap musab paşamıza keşke yakın olaydık sara teyzesi ona hergün değişik değişik poğaçalar yapardı
günaydın saracımgünaydın kızlaaaaaaaaar
kızlaaar bugün hatresin doğum günü
iyiki doğdun arkadaşım iyiki tanıştık seninle Rabbim yeni yaşında ikinci evladını kucaklamanı nasip etsin ranişimle eşinle sevgi saygı dolu bir ömür nasip etsin![]()
amin canım
yaptım bile
ben de çok çeşit poğaça yapıyorum teyzesi
yeter ki yesin
günaydın saracım
amiiiiiiinnnnnnnnnnnn
kızlar yaa hala olmak ne güzel bişeymiş dünden beri yeğenimin resimleriyle yatıp kalkıyorum bende anne olmak istiyorum artık beklemek istemiyorum Rabbim ne olur duy sesimi bizede evlat ver kokusunu içimize çekmeyi sabaha kadar başında beklemeyi nefesini dinlemeyi uyurken onu seyretmeyi istiyorum ben uykusuz kalmaya razıyım bebeğimi emzirirken göğüslerimin acımasına razıyım hatta yara olmasına bile razıyım ne olur Rabbim bana ve isteyen üm arkadaşlarıma bu mutluluğu hayırlısıyla yaşat bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver
amin
afiyet olsun yarasın yeğenime
eminim çok çeşit yapacağına canım hamarat hatunsun![]()
amin canım amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
biliyorum Rabbim sana da nasip edecek bu duyguyu
ama vakti ne zaman kim bilir
en kısa zamanda anne olursun inş
uyansın umarım yer
az buçuk hamarat![]()
saracım sen adet oldun mu:26:
amin canım inşallah biliyomusun dün yeğenimi gördüğümden beri sürekli ağlama modundayım ama sevinçten göz yaşlarıma hakim olamıyorum bide gurbetlik var şimdi yanlarında olsam bu kadar ağlak olmazdım
yer yer annesi
az buçuk ne demek tızım yaptığun yemekleri görüyoz anneliğine söz yok zaten
yok canım olmadım ama daha var zaten bi hafta var daha
yalnız geçen ayki adetim çok azdı hiç öyle olmamıştı dengemiz bozuluyor heralde:44::44::44::44:
evet tatlım gurbetlik zor ondan ağlak olman
utandırma beni kızım
inş hamilesindir de ondandır duygusallığın![]()
mrhb kızlar annem rahatsızdı onu dr götürüdüm geldim yemek yapacağım ama önce buraya bakayım dedim
geçmiş olsun inşallah annenin önemli bişeyi yoktur
inş canıminşallah canım her ay umut ediyoz ama bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek inşallah bekleyenlerden olmayız artık
aleyküm selam ne zaman gelecekmişkızlar az önce hatresle konuştum doğum gününü kutlayanlara çok teşekkür ediyo ve hepinize selam söylüyo
yok önemli değildi canım romatizması var onunla ilgiliydi haterse iyi senler nice yaşlara inş en güzel hediyesi bir kaç gün sonra gelir