- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
at korkuyu umut olsun hep
Ne bileyim yeterim ya, dün bir başka topicte bir arkadaşın olumsuz sonucunu öğrenince ben de korku artmaya başladı:18::18::18:
Gerçi korksam nolur korkunun ecele faydası yok ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
at korkuyu umut olsun hep
ne bileyim yeterim ya, dün bir başka topicte bir arkadaşın olumsuz sonucunu öğrenince ben de korku artmaya başladı:18::18::18:
Gerçi korksam nolur korkunun ecele faydası yok ki![]()
sen akıllı inançlı kadınsın biliyorsun ki her ne olursa hayırlı olandır ve biliyorsun ki sen elinden gelenei yaptın kalanı takdiri ilahi inşşşş gönlünden geçen hakında hayılı olandır ve zamanı gelmiştir içini ferah tut güzel olacak inş
merhaba kızlar
hatres gelmiş hoşgelmiş büyük güne az kaldı inşallah sonu güzel biter tatlım
kızlar bugünlerde çok yoğunum özellikle iş yerinde biraz daha bu yoğunluğum devam edecek bu yüzden çok sık gelemiyorum gelsemde bakıp çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyo şimdide yazıp çıkacam hemen işler beni bekler
ama hayatımda herşey iyi gidiyo hoş gelişmeler oluyogünlerim yeğenimin resimlerine bakmakla onu özlemekle geçiyo
işde çok yoğunum ama evde de çok yoğunum ya misafirim var ya ben gezmelerdeyim
bu günlerde vur patlasın çal oynasın modunda geziyorum hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelmeye çalışacam beni merak etmeyin olurmu
![]()
Hoşbulduk canım, inşallah...
İyi ol da varsın işlerin misafirlerin çok olsun, hayatındaki hoş gelişmeler de neymiş bakem
Öle yoğunum deyip yazıp kaçmakla olmazzzzzzzzzzz, hesap ver bakem
Bence senin kendini böyle mutlu hissetmenin nedeni yeğenin dünyaya teşrifi
Yeni bir can , yeni bir umut demek çünkü![]()
Haaaaa bu arada kızlar, sankim söz birliği etmişsiniz , " hatres gelince biz topice girmeyelim " der gibi kimse niye gelmiyor yawww:44::44::44::44::44:
Sara hatun çok yoğunmuş, bisssürüüüümmm işi gücü neyim var, hepinizin yoğunluğu aynı ana rastladı heeeeee
İyi benim de test günüm gelince ben de gelmeyecem, size sölemeyecem hiç bişeeeeeeeeeee
yegenimin dünyaya teşrifi gerçektende çok güzel ve hoş bi gelişme oldu o benim ugur böcüğüm oldu
kızlar hatres gelince de biz gelmeyelim mi dediler
alıngan şey hormonların tavan yapmış inşallah bu hayırlı bişeydendir
test gününde gelmede gör sen![]()
bu gün haters ve saradan başka kimse gelmemiş bizde dıaşarıya çıktık bıdık scooter aldık çok isityordu çok mutlu oldu
yegenimin dünyaya teşrifi gerçektende çok güzel ve hoş bi gelişme oldu o benim ugur böcüğüm oldu
kızlar hatres gelince de biz gelmeyelim mi dediler
alıngan şey hormonların tavan yapmış inşallah bu hayırlı bişeydendir
test gününde gelmede gör sen![]()
Günaydınnnnn canımmmmmmmmgünaydın kızlar![]()
Slm kızlar Gül'den nerede tüp bebek günlüğümüz nerede
Evet canım ben gelidm yakalayamıyorum bir türlü kimseyi
Heee arkamdan ne film çeviriyosunuz söleyin çabbbbıhhhhh, çottttttt ayıp çotttt
Delmeyecem işte delmeyecem
Günaydınnnnn canımmmmmmmm![]()
kızlar geldim yazdım çıkıyorum![]()
sağol canımSabah selam verdim ama kimse gelmemiş, yeniden selam vereyim bari
Selamün aleyküm canlarım
Çok şükür netim açıldı ve gördüğünüz gibi ben hemmen damladım buraya
Allah razı olsun canım, amin inşallah benim, senin ve diğer isteyen tüm kardeşlerimizin kucağını doldurur rabbim
Sağol Nazcım, aleyküm selam, Saram da söylemişti zaten selamını. Allahım hepimize nasip etsin inşallah.
Amin canım , bakalım perşembe günü netleşecek durum:44:
Tatlısın tatlı
Canım iyi olmana çok sevindim, ben seni çok merak etmiştim biliyon muKardeşinin sözü hayırlı olsun.
Canım keşke seninle ve diğer kızlarla da tanışsak görüşsek
Canım Allah ana babasına bağışlasın, en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.
Canımmmmm
Çok mutlu oldum
Amin canım...
Çok mutlu ettiniz beni biliyor musun
İnşallah canım tez zamanda kendi arzuladıklarını yaşarsın bitanem
Senle yeter benim habercilerim
İyi ki görüşmeye başladım sizlerle
Amin canım inşallah.
Çok sağol Nazcım
Sağol canım benim
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Kızlar topik çok şen çok neşeli geçmiş, beni de unutmamış hatırlamışsınız Allah razı olsun hepinizden![]()
kızlar bugünlerde çok yoğunum özellikle iş yerinde biraz daha bu yoğunluğum devam edecek bu yüzden çok sık gelemiyorum gelsemde bakıp çıkıyorum yazmaya fırsatım olmuyo şimdide yazıp çıkacam hemen işler beni bekler
ama hayatımda herşey iyi gidiyo hoş gelişmeler oluyogünlerim yeğenimin resimlerine bakmakla onu özlemekle geçiyo
işde çok yoğunum ama evde de çok yoğunum ya misafirim var ya ben gezmelerdeyim
bu günlerde vur patlasın çal oynasın modunda geziyorum hepinizi çok seviyorum fırsat buldukça gelmeye çalışacam beni merak etmeyin olurmu
![]()
valla canım ben hala uykusuz ve yorgunumMeraba hatunlar
Nasılsınız
Ben uykusuz yırgun bitkinim
Benim gibi olasıcalar sizi çok özledim hep dualarımdasınız.bugün bizim kırkımız çıktı.vakitin nasıl geçtini bilmiyorum bazen su içecek vaktim olmuyor evin içi misafir kaynıyor berra hiç durmuyır memede almıyor
40 gündür kv bizde kalıyorpsikolojimi mahvetti kadın allah kv birlikte ıturanlara yardım etsin
Hepinize selamlar götüşmek dileğiyle![]()
İyi geceler hatunlar nasilsiniz bakem hatresim hosgelmissin
sara hatun hep mutlu cok mutlu ol insallaj
prensescim nasilsin canim benimkilerin dr goturdum iki poset ilac dolu ev
maonya sikilacak vaktin bile olmuyo dimi ama bi sure sonra misafir azalir berracikla basbasa kalirsiniz)
Efsuuuunnn nirdesin....
Yetercim sen nasilsin canim
nazemir canim umarim iyisindir
benim esim 12 de isten gelcek 5 dakikaya evde olur bende umutu uyuttum simdide eylulu emziroyorum oda uyur evi toparlayip yatarim bende haberler boyle